Hotel Restaurant Boschlust

De Brink 3, 8567 JD, Oudemirdum, Friesland, Nederland

Beoordeling van Hotel Restaurant Boschlust

Totale hotel score:

8,4
Gebaseerd op 38 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Restaurant Boschlust.

Opbouw score Hotel Restaurant Boschlust :

Algemene waardering

8,4
 

Ligging

8,6
 

Service

8,8
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,6
 

Eten

8,5
 

Kamers

7,8
 
Resultaten 1 - 38 van 38
9,3
Van Hooft
1
Nederland
februari 28, 2020
gezellig en goed verzogd
wij zouden een gezellig zitje maken rond de openhaard,waar je met enkele mensen kunt genieten,
8,2
Willems
1
Nederland
februari 28, 2020
SUPER
De enig negatief punt was de zeer kleine en verouderde TV op onze kamer. Voor de rest top
9,0
Heidstra-Hendriks
1
Nederland
december 12, 2019
9,0
Pruijsers
1
Nederland
november 21, 2019
knus familie hotel centraal gelegen omgeven door mooie natuur.
Er wordt een prima alternatief geboden voor je dieetwensen. Maaltijden waren voortreffelijk.
9,3
Aarnoudse
1
Nederland
oktober 29, 2019
Fantastisch Heel fijn personeel en heel goed eten
9,0
Hogendoorn
4
Nederland
oktober 29, 2019
Heerlijk rustig met goed eten
De kamers waren vrij eenvoudig ingericht. Echter wel goede bedden en een prachtige douche. We hebben heerlijk gegeten. Zowel het ontbijt als het diner was erg goed. Erg vriendelijk personeel.
9,0
Van der Honing
Nederland
oktober 23, 2019
prima lokatie, met prima kamer.
9,2
Muilwijk
1
Nederland
oktober 17, 2019
Relaxed, vriendelijk, flexibel. Heerlijk ontbijt en diner. We hebben genoten. touristen info en fietsverhuur dichtbij.
9,2
Lammens
1
België
oktober 15, 2019
heel ruime, mooie kamer, fantastisch ontbijt, ligging aan pittoresk dorpsplein, vlak bij bos, niet ver van friese steden
wij zullen hier graag terugkomen.
8,8
Meier
1
Nederland
oktober 09, 2019
Sfeervol hotel, vriendelijke bediening, mooie locatie en omgeving.
9,2
Van Wolfswinkel
1
Nederland
oktober 09, 2019
Erg gastvrij en behulpzaam, kregen een mooiere kamer aangeboden voor zelfde prijs
Mooie omgeving
7,8
Van der Zant
1
Nederland
oktober 03, 2019
Prima. Aardig en behulpzaam personeel. Ruime kamer.
Zowel de restaurant als kamer kunnen beter schoon gemaakt worden.
7,7
Rijnsburger
1
Nederland
september 25, 2019
Prima verblijf maar heeft wel wat beter onderhoud nodig en trappen zijn wel vuil in de hoeken
8,7
Compagner
4
Nederland
augustus 15, 2019
het verblijf was prima
vond het terras niet netjes
8,8
Van Vugt
1
Nederland
juli 12, 2019
bij binnenkomst krijg je een huiselijk gevoel
mooi gelegen hotel op een rustige plek,en een heel mooi terras voor de deur,echt een aanrader!
7,3
Van Ee
2
Nederland
mei 29, 2019
Beetje gedateerd niet zo erg schoon . Kamer wel maar restaurant niet . Eten zo op de tafels geen kleed of placemats
7,2
Van 't Hof
1
Nederland
mei 23, 2019
Goede kamers en vriendelijke bediening
Kleine aandachtspunten: Kamers kunnnen wel iets beter schoongemaakt worden. Als je iets later voor het ontbijt bent, grijp je mis wat bijv. (bruine)broodjes betreft.
8,3
Pruijsers
1
Nederland
april 03, 2019
Mooie omgeving om wandelingen te maken. 's Avonds heerlijk dineren in het restaurant.
Minder gunstig voor mensen die slecht ter been zijn omdat je een steile trap opgaat om naar de kamers te gaan.
8,7
Glas
1
Nederland
augustus 13, 2018
gemakkelijk in omgang,gastvrij.
plezierig verblijf
7,7
Prins-Van Dillen
1
Nederland
juli 05, 2018
Leuk gemoedelijk hotel, prima eten, vriendelijk personeel, kamer en tuinstoelen wat gedateerd maar wel nieuw sanitair.
Erg mooi stukje Nederland, een paar heerlijke dagen gehad.
7,2
Van Molken
1
Nederland
juni 26, 2018
Temperatuur op de kamer was hoog, ondanks de ventilator kregen we het niet koel. Konden geen ramen openzetten ivm. teveel muggen en vliegen
Tijdens het ontbijt en diner veel last van de vliegen. Kamer had geen balkon. Op zich een mooi en leuk hotel, met vriendelijk personeel.
9,2
Schouten
1
Nederland
juni 14, 2018
gastvrij
We hebben ons verwend gevoeld in een gezellig hotel met een prachtig terras. Wat een vriendelijke gastvrouw/ medewerkers
9,0
Smidt
1
Nederland
mei 18, 2018
Echt een familie hotel. Een aanrader!
Gasten staan voorop .. en krijgen aandacht van de leiding en personeel .
8,3
Janzen
2
Nederland
november 16, 2017
Hartelijke ontvangst, vriendelijke mensen, mooie omgeving, heerlijk gewandeld en lekker uitgewaaid in de mooi dorpjes in deze regio.
7,3
Kicken
2
Nederland
augustus 17, 2017
aangenaam
wasgelegenheid, toilet, wasbak en douche was wel heel erg smal, deurbreedte
7,8
Joosse
1
Nederland
augustus 10, 2017
Goed
Prettig personeel
9,0
Worst
1
Nederland
mei 02, 2017
Prettig en mooi gelegen familie hotel met zeer sympathiek personeel !
Geen.
8,3
Fixe
Met partner
Nederland
oktober 21, 2016
Het was goed vertoeven in Boschlust
De bereikbaarheid van kamer 15 is voor ouderen moeilijk i.v.b. met de trap. Kamer verder prima in orde.
7,3
Klement
Nederland
juni 28, 2016
Gezellig hotel leuk gelegen aan de Brink met heerlijk eten, zeer vriendelijk personeel alleen wel gedateerde kamers.Maar onze arrangement
8,2
Boogaard
Met partner
Nederland
mei 31, 2016
Een prima hotel met goede service. Helaas 's nachts geluidsoverlast van bezoekers tegenoverliggend horecabedrijf. Maar dit is Boschlust moeilijk aan te rekenen.
n.v.t.
7,5
Wijnen
Nederland
mei 15, 2016
het is er goed vertoeven en heeft een uitstekende ligging voor het fietsen in de omgeving
10,0
Van veen
Met partner
Nederland
januari 27, 2016
fijn dorpshotel, schoon. goed restaurant. vriendelijke mensen
8,7
Den Boer
Nederland
november 23, 2015
7,7
Wiersma
Met partner
Nederland
november 09, 2015
We hebben het prima gehad.
9,0
Boomsma
Met partner
Nederland
september 28, 2015
een heerlijk familie hotel.
7,7
Schepers
Met partner
Nederland
september 28, 2015
Gezellig
Netjes en schoon. Wel gedateerd.
8,8
Dam
Met partner
Nederland
september 10, 2015
Wij hebben het heerlijk naar onze zin gehad.
8,5
Opheikens
Met partner
Nederland
september 02, 2015
Een eenvoudig hotel met huiselijke sfeer en enorm vriendelijk personeel. Een goede kok!
Kamers zijn ietwat gedateerd en niet erg groot,maar het is ons uitstekend bevallen. Een heel gezellig overdekt terras. Het diner wat bij de prijs was inbegrepen was uitstekend. Zeker voor herhaling vatbaar.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.