Hotel Op De Beek

Hoogbeek 12 , 6305 BH, Schin op Geul, Limburg, Nederland

Beoordeling van Hotel Op De Beek

Totale hotel score:

7.8
Gebaseerd op 28 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Op De Beek.

Opbouw score Hotel Op De Beek :

Algemene waardering

7.6
 

Ligging

8.2
 

Service

7.8
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.7
 

Eten

7.8
 

Kamers

7.0
 
Resultaten 1 - 28 van 28
7.2
Reijs
1
Nederland
juli 15, 2019
Het was even schrikken een kamer met vloerbedekking en niet al te mooie bedden.
Andere dingen waren weer echt mooi zoals de badkamer modern en goed schoon. Zo ook beneden de wc's . Het eten was redelijk.De boontjes waren te knapperig en de biefstuk niet op de juiste manier gebakken. De sfeer was gemoedelijk.
8.5
Vereijken
1
Nederland
april 18, 2019
Wij hebben een heel aangenaam verblijf gehad.
s avonds na het diner In de verblijfruimte bij de haard was goede muziek, maar had wel iets zachter mogen zijn! Glaasje wijn was wat karig.
9.0
Jef
1
België
december 18, 2018
6.0
Legger
1
Nederland
december 01, 2018
Oké hotel
Elke diner en ontbijt aan dezelfde tafel. Dat had best wat vrijer gemogen. Ontbijt: oké, maar brood en eieren snel op Diner:vooraf hoofdgerecht kiezen, niet veel, niet bijzonder.
7.7
Janssen
1
Nederland
oktober 29, 2018
Ontbijt en diner waren goed, kamers klein maar proper.
6.3
Preuter - De Weerdt
Nederland
oktober 28, 2018
Echt, erg basic
Voor ons niet iets om nog eens te gaan
7.7
Verspaget
1
Nederland
oktober 16, 2018
We hebben genoten, ook dankzij het seer
6.5
Van 't Land
1
Nederland
oktober 15, 2018
Gedateerd, kamer schoon, eenzijdig ontbijt.
Geboekt via postcode agenda, was voor 2 nachten prima te doen en niet duur. Maar dan is het ook mooi geweest. Prima uitgangspunt om Limburg te ontdekken. Wij hebben geen kinderen gezien daar, dus kan niet beoordelen of het kindvriendelijk is, wat we hebben kunnen zien, is er volgens mijn niet veel te doen speciaal voor kids.
8.5
Pruijsers
1
Nederland
oktober 11, 2018
Rustig gelegen. Dagelijkse variatie met 't driegangen menu met heerlijke verse groenten.
Goed bereikbaar met OV. Gastheerschap staat hoog in 't vaandel!
9.2
De Groot
1
Nederland
oktober 03, 2018
We zijn netjes ontvangen met koffie en Limburgse vla wij dachten dat het gratis was 18 EUR dat viel ons tegenl wij dachten was wel komst comsumtie
Kamer was fantasses de douc was wat klein maar voor paar dagen maak geen punt van verder hebben genoten mooie omgeving prachtig en nogmaals een goede service en nette bediening groetjes van de fam de Groot uit Almere
9.0
Jordense- van Oevelen
1
Nederland
oktober 01, 2018
Gerzellig hotel, vriendelijke mensen en het eten was voortreffelijk!
8.3
De Wit
1
België
september 27, 2018
Zeer vriendelijk personeel, goede keuken, ruime en verzorgde kamer. Zeker een aanrader in een formulesysteem
8.3
Van de Velde
5
Nederland
september 20, 2018
Prima hotel voor een heel schappelijke prijs
Wij hadden vooraf verzocht om een extra kussen, het was heel plezierig dat men daar ook inderdaad aan gedacht had. De tijd om aan tafel te kunnen gaan voor het diner, 's avonds tussen 18.00u en 18.30u, was wel even wennen; dat had misschien iets langer gekund. Karafje wijn bij het eten voor €16 vonden wij behoorlijk aan de prijs. Maar het eten was erg goed en de bediening heel vriendelijk, dus vooruit dan maar.
7.0
Bakker
1
Nederland
september 20, 2018
Hotel ligt mooi.
Kamers en sanitair zeer gedateerd.
7.8
Pathuis
Nederland
september 03, 2018
Genoten!
De kamer, vooral badkamer, had schoner gekund. Veel stof en haren. Ook zat er om één helft van het 2persoonsbed geen hoeslaken. Verder prima!
8.7
Masselink
1
Nederland
augustus 16, 2018
prima hotel, goed eten,vriendelijk.
Douche deur heeft een bijzonder slechte instap. Alles gedateerd maar heel schoon en goed voor elkaar.
8.3
Lubbers
1
Nederland
augustus 15, 2018
Prima hotel / prachtige omgeving / goed weer / kortom een heerlijk lang weekend gehad.
8.0
Timmer
1
Nederland
juni 08, 2018
Gemoedelijk familie hotel. Goed verzorgd persoonlijk ontbijt!.Heerlijke tuin, bij zomerse temperaturen.
7.8
Heintzberger
Nederland
april 10, 2018
het personeel van het hotel was erg vriendelijk en wisten meteen dat mijn vriend een gluten-vrij dieet had. Dat wordt door ons gewaardeerd
onze kamer lag pal naast de ingang, de deur die met een dranger dicht ging. Dit veroorzaakte elke keer weer een klap, Was wel even wennen. in de badkamer een losse kraan boven de wasbak en voor het eerst dat ik geen föhn had meegenomen, was er nergens een te bekennen. Jammer.
7.7
Ruijsch
1
Nederland
december 22, 2017
Voor een paar dagen is dit een uitstekend hotel, prima ligging
De dame die s' ochtends het ontbijt moet doen heeft niet goed het zicht erop wat er bij gevuld moet worden. Heb haar een paar keermoeten attenderen dat er iets op was bijv croissants en de warme broodjes, waardoor je moet wachten tot de broodjes uit weer uit de oven komen. Volgens mij kan dit efficiënter.
7.8
V.Bussel
1
Nederland
oktober 23, 2017
vriendelijke en behuplzame mensen.
Badkamer mag wel eens onder handen genomen worden.Tegels los en de glijstang in de duoche was inderdaad een "glijstang ".We hebben het gemeld,reactie : Als gasten het niet tegen ons zeggen weten we het niet,maar er wordt toch ook gepoetst en gecontroleerd neem ik aan? Het was wel schoon en eten was ook prima!
8.2
Booij
1
Nederland
augustus 22, 2017
Mooie omgeving en verder goed.
Echt een familie bedrijf ,doen veel zelf. Binnen geen ruimte om s'avonds gezellig te zitten.
7.5
Marijnissen
1
Nederland
juli 30, 2017
Prima hotel. Lekker dicht bij Maastricht en Valkenburg
6.2
Buckinx
1
Nederland
juli 24, 2017
eenvoudig met slechte sevice
Een welkomstdrank met vlaai heb ik niet gehad! Ergo 2 uur op terras gezeten zonder iemand die komt vragen of we iets te drinken willen hebben. Ook info over de mogelijkheden van het hotel niet ontvangen.
8.0
Spee
1
Nederland
mei 29, 2017
perfect verblijf in mooie omgeving.
8.0
Kool
1
Nederland
mei 02, 2017
7.5
Slootweg
Met partner
Nederland
juli 14, 2016
Goed en vriendelijk hotel.
Onze kamer grensde aan een plat dak waarop 2 motoren dag en nacht stonden te draaien. Daar zou een geluidsdichte kast omheen moeten komen. Vooral als het warm is en de ramen snachts open staan, is het zeer irritant. Slecht geslapen.
6.3
Bloot
Vrienden
Nederland
oktober 25, 2015
Het verblijf was ok , wat mij erg stoorde is dat er geen kraanwater geschonken mocht worden, volgens mij ben je dat wel verplicht als daar om gevraagd wordt

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur