Hotel Oelen Bad Bentheim

Ostend 1, 48455, Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

Beoordeling van Hotel Oelen Bad Bentheim

Totale hotel score:

7.9
Gebaseerd op 132 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Oelen Bad Bentheim.

Opbouw score Hotel Oelen Bad Bentheim :

Algemene waardering

8.0
 

Ligging

7.4
 

Service

8.3
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.2
 

Eten

8.0
 

Kamers

7.8
 
Resultaten 1 - 50 van 132
7.7
Kroot-Nijenhof
5
Nederland
juli 30, 2019
Prima hotel voor een kort verblijf
We kwamen om te wandelen maar helaas was het te warm. Het hotel zag er goed uit en was recentelijk gerenoveerd en erg netjes. Het personeel was erg vriendelijk en de kamers waren schoon. Ondanks het warme weer viel het binnen wel mee met de hitte. We hadden een kleine kamer maar dat was vanwege het goedkope arrangement. Het personeel was bijzonder vriendelijk. Het ontbijt was erg uitgebreid en uitstekend maar het avondeten was wat minder maar dat ligt misschien aan onze smaak. Weinig groente, veel gepaneerd vlees, daar moet je van houden. De wijn was erg lekker en ook niet duur. Bad Bentheim is een leuk stadje. Binnen een kwartier ben je lopend vanuit het hotel in het centrum.
7.8
Menting
1
Nederland
juli 04, 2019
Helder en schoon.
Ontbijt buffet uitstekend.3 gangen diner valt erg tegen.Overgare groentes.
8.7
Veijer
Nederland
juli 04, 2019
prima
stadswandeling erg mooi jammer dat alles in het duits was
7.5
Ploeg
1
Nederland
juli 03, 2019
Prima hotel.
Brandschoon hotel en lekker gegeten en heerlijk rustig. Jammer dat er geen nederlands verstaan en gesproken word.
8.0
Goorhuis
5
Nederland
juni 26, 2019
Super
1 opmerking.....kamer 124 wel heel warm...
8.3
De Koning
1
Nederland
juni 11, 2019
Eenvoudig, maar goed.
Heerlijk ontbijtbuffet! ‘s Avonds eenvoudig, maar goed diner. Extra’s (drinken bij het eten en tussendoor) heel schappelijk geprijsd.
8.7
Van Rooijen
5
Nederland
juni 04, 2019
Keurig en netjes hotel. Heel erg schoon alles. Zowel ontbijt en diner erg goed.
7.8
Van Hell
5
Nederland
mei 20, 2019
We hebben het heel fijn gehad.
Bedden lagen heerlijk, ontbijt uitgebreid, maaltijden heerlijk, personeel erg vriendelijk. In één woord het was heerlijk. L
6.8
Veerman
1
Nederland
mei 15, 2019
Goed verblijf gehad.
Algemene indruk en verzorging met bediening is goed. Uitzicht aan de achter kant matig, tegen huizen. Kamer krap, maar een stoel.
8.5
Tuin
1
Nederland
mei 10, 2019
8.0
Vanden Hazel
1
Nederland
mei 02, 2019
Goed verblijf
Het diner serveren in de ruimte waar ook het ontbijt geserveerd wordt, zou meer privacy geven tijdens de maaltijd.
7.5
Koster
1
Nederland
april 10, 2019
Wel een beetje standaard.
7.5
Slagman
1
Nederland
april 09, 2019
eenvoudige ambiance, met zeer vriendelijke bediening en lekker eten.
7.8
Meerkerk
1
Nederland
april 01, 2019
we hadden een fijne kamer in een rustig deel van het hotel, dit hebben we als positief ervarern
6.8
Vooijs
1
Nederland
maart 14, 2019
Eenvoudig maar knus hotel
Jammer dat de eigenaar en personeel geen woord Nederlands spreken. De kamer heeft geen airco. Er is genoeg te zien en te beleven in de omgeving. Vooral een bezoek aan de burcht is aan te bevelen.
8.0
Barendrecht
5
Nederland
maart 05, 2019
Goede sfeer, hartelijke medewerkers en heerlijk gegeten
7.8
Prosman
1
Nederland
maart 04, 2019
mooie rustige locatie dichtbij het centrum
-eenvoudig 3-gangen menu -een uitgebreid ontbijt -de aangekondigde avond stadswandeling die in het arrangement aangeboden werd, bleek volgens de VVV pas beschikbaar te zijn na 1 maart. Er werd geen alternatief aangeboden door het hotel, waardoor wij met de gasten zelf een route door de stad gelopen hebben. -de toegang tot het Mineraaltherme is een aanrader.
8.0
Ter Borg
Nederland
oktober 30, 2018
Prima kamers, diner en ontbijt.
8.2
De Groot
1
Nederland
oktober 15, 2018
Hartelijke gastvrouwen. Minpuntjes: erg slechte wifi en geen Nederlandse TV-zenders (ondanks dat de afstand tot de grens nog geen 20 km is....
8.3
Schmitz
Nederland
oktober 12, 2018
9.2
Dieterman
6
Nederland
oktober 04, 2018
Genoten in het mooie en vooral gastvrije Hotel Oelen met 22 wandelvrienden.
Geweldig personeel, uitermate vriendelijk en behulpzaam. Complimenten! Nette, schone en mooie kamers, geweldig uitgebreid ontbijtbuffet en prima diners. Uitstekende ligging voor ons doel: wandelen in de omgeving. Eén 'jammer'-puntje: Jammer dat de bar op zaterdag vroeg gesloten was.
8.7
Jager
1
Nederland
september 16, 2018
prettig, vriendelijke bediening, aandacht voor de gast.
8.0
Houben
1
Nederland
september 13, 2018
Een mooie aanbieding voor een mooie prijs.
Vooral het ontbijt was ontzettend uitgebreid. En supervriendelijke medewerkers.
9.7
Kost
2
Nederland
augustus 23, 2018
uitstekend, prima verzorgd, vriendelijk personeel, voor herhaling vatbaar
door een dubbele boeking waren we even van slag maar dit is door hotel Oelen goed opgelost.
9.0
Van Genderen
1
Nederland
augustus 21, 2018
Prima verhouding prijs/kwaliteit. Schoon hotel en kamers. Vriendelijk personeel. Ontbijt en diner heel goed.
8.0
Rademaker
5
Nederland
augustus 20, 2018
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Ontbijtbuffet goed, diners eenvoudig en zoutig. Schoon hotel, schone kamer, goede bedden, keurig personeel.
7.7
Wilting
2
Nederland
augustus 08, 2018
Vriendelijk personeel,
Geen afgesloten fietshok Geen oplaadpunt voor e bikes En om 10 uur sluiten ze boel af,en daar zit je dan op het terras
8.0
Verburg
1
Nederland
augustus 06, 2018
goed hotel, goed eten, fantastische bediening medewerkster
mooi hotel , jammer dat er geen airco is. we hadden de pech dat we een kamer hadden boven het terras. het was erg warm s avonds de ramen open geen tv kunnen verstaan ivm geluid van het terras.
7.3
Prent
1
Nederland
juli 05, 2018
Prima hotel en vriendelijk personeel
8.2
Michilsens
1
België
juli 01, 2018
Klein rustig hotel. Mooie kamer. Vriendelijk en gedienstig personeel
Jammer dat de vooraf bestelde bloemen en fles wijn niet op de kamer waren bij aankomst. Bij navraag werden beide in de namiddag bezorgd maar het verrassingseffect voor mij echtgenote was natuurlijk weg.
8.3
Van Der Ouw
Nederland
juni 12, 2018
Prima verblijf gehad.
Voor ons maakte het niet uit, maar voor mensen die een e-bike hebben, is het jammer dat er geen overdekte of afgesloten fietsenstalling is.
8.8
Verhoeven
1
Nederland
mei 31, 2018
goed hotel geen opmerkingen
8.0
Scholtens
1
Nederland
mei 19, 2018
Goede service, eten prima, bedden goed
Twee minpunten: slechte wifi-ontvangst op de kamer en honden zijn toegelaten in kamer(s) en eetzaal.
6.8
De Jong
1
Nederland
mei 12, 2018
Geen overdekte fietsenstalling met oplaadpunt E-bikes
Het arrangement dat GoedVerblijf aanbiedt nemen wij niet weer. Het diner staat in schril contrast met de variatie die je ziet bij het ontbijt. Er is geen keus bij het diner, het is de prak van de dag en daar moet je het maar mee doen. Ook de hoeveelheid is te summier. Een goede tip zou zijn een koud en warm buffet voor elk wat wils. Er moet wat te kiezen zijn. Niet het hotel moet bepalen wat ik eet maar de gast moet ruim kunnen kiezen. Voor ons dus geen arrangementen meer bij GoedVerblijf. Hetzelfde verhaal geldt ook voor Postillion Hotel in Arnhem. Het probleem ligt niet bij de hotels maar bij het aangeboden karige arrangement van Goed Verblijf!. Hopelijk doen jullie hier wat aan. Vriendelijke groet, J. De Jong
8.0
Kurvink
1
Nederland
april 30, 2018
Prima verblijf gehad. Nette ruime schone kamers. Goed eten. Het is er rustig. Jammer dat je er mag roken binnen.
De inlevering van de cadeaubon van Goed Verblijf.nl ,moet inderdaad bij hun gemeld worden en niet bij u. Dit is verder na thuiskomst van ons ,goed geregeld met hun. U heeft dus verder goed, vriendelijk en servicegericht gehandeld. Hartelijk dank hiervoor! Wij hebben een goed verblijf bij u gehad!
8.3
Guntlisbergen-van Berlo
1
Nederland
maart 26, 2018
Aangenaam
Lekker eten zowel ontbijt als diner.
7.8
Geurts
1
Nederland
november 13, 2017
Een prima onderkomen om de stad en de omgeving te verkennen. De auto kon blijven staan.
Aanvulling op de beoordeling eten: Het ontbijtbuffet is gevaarlijk uitgebreid en smakelijk. Geweldig. Het diner standaard, zou ik niet meer bijboeken. Wel werd creatief rekening gehouden met dieet.
8.0
Meuleman
1
Nederland
oktober 25, 2017
8.5
Den Hartog
5
Nederland
oktober 23, 2017
Prijs/kwaliteitsverhouding uitstekend. En zeeeer vriendelijk personeel
Voor herhaling vatbaar
7.8
Ten Hagen
7
Nederland
oktober 13, 2017
Een eenvoudig maar goed hotel
Bij aanmelding kreeg ik van u de informatie dat het hotel dichtbij het station ligt. Het bleek een half uur lopen te zijn! Verder heb ik enkele vragen over de rekening. Maar deze vragen kunt u alleen beantwoorden wanneer u van mij een kopie van de rekening ontvangt. Graag ontvang ik van u het postadres voor verzending. Toezending van de nieuwste brochure stel ik op prijs. Met vriendelijke groet, J. ten Hagen
8.0
Van der Bijl
1
Nederland
augustus 15, 2017
Uitstekend verblijf,vriendelijk personeel
4.3
Klok
1
Nederland
augustus 14, 2017
Eten redelijk goed. Kamer, met name de badkamer, een wanhoop.
Badkamer is erg klein. In douchecabine kun je je onmogelijk keren als je wat forser bent. Toilet ligt ingeplakt tussen douchecabine en wastafel. Zittend op het toilet kun je tegelijkertijd je tanden poetsen in de wastafel. Bizar slecht! Nog nooit zo meegemaakt. In de zeer kleine huiskamer staat een zitbankje waar je het nauwelijks langer dan een half uur op uit houdt. Geen enkel comfort. Een zeer negatieve ervaring die ik niet graag nogmaals meemaak.
7.7
Spee
1
Nederland
augustus 05, 2017
Prima kamer, vriendelijk personeel en op loopafstand van het centrum.
8.7
Van het Goor
Nederland
mei 19, 2017
7.8
Nelissen
1
Nederland
maart 16, 2017
goed verzorgd, netjes hotel. Vriendelijk personeel
ontbijt was voortreffelijk, diner matig
7.5
Hogervorst
1
Nederland
maart 02, 2017
Fijn verblijf.
Hoewel de kamer aan de kleine kant was en weinig plek voor de auto, hebben we het in het hotel heel goed gehad. Het ontbijt en diner was uitgebreid, vers en heel erg goed klaargemaakt. In Bad Bentheim waren de restaurants uitgestorven maar in hotel Oelen was het warm en gezellig. Ik ga dit hotel aanbevelen bij anderen.!
8.5
Limburg van
2
Nederland
december 19, 2016
Fijne dagen gehad, heerlijk eten en fijne kamer.
7.7
Van Dijk
1
Nederland
december 19, 2016
9.0
Breedt
2
Nederland
december 01, 2016
Goed en netjes, vriendelijk personeel.
2.2
Van den Broeck
België
november 05, 2016
om nooit terug te komen
gooien hun gasten in onverwarmde ruimte voor het avondmaal, want het koor moet in de bar en eetzaal vergaderen. VERFOEILIJK !!!!!

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur