Hotel Mennorode

Apeldoornseweg 185, 8075 RJ, Elspeet, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Hotel Mennorode

Totale hotel score:

8.2
Gebaseerd op 87 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Mennorode.

Opbouw score Hotel Mennorode :

Algemene waardering

8.2
 

Ligging

8.8
 

Service

8.1
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.2
 

Eten

8.1
 

Kamers

7.9
 
Resultaten 1 - 50 van 87
7.0
Van de Velde
1
Nederland
augustus 16, 2019
Goed weekend gehad
Jammer dat er verscheidene misverstanden waren over opgaven voor diner en lunchpakketten.
8.2
Van Kleeff
5
Nederland
augustus 15, 2019
Genoten van de omgeving
Het personeel van het restaurant en de receptie komt erg amateuristisch over. Voorbeeld: ik wil geen dessert, maar koffie. Opmerking van de ober: "oh, dat is een probleem, dat kan het systeem niet aan". En prompt ging het dus mis, er werd een dessert geserveerd. Jammer, voor ons aanleiding om de volgende avond "buiten de deur" te gaan eten. De dames bij de receptie zouden ten minste kunnen vragen hoe het verblijf geweest is. Het ontbijt was prima! Een minpunt is het systeem van de consumpties op kamernummer. Bij het uitchecken heb je geen tijd om alle consumpties te controleren. Thuisgekomen bleek dat er te veel consumpties berekend zijn (5 x cappuccino ?). Dit kan opgelost worden door de klant per gelegenheid de bon te laten tekenen.Een kater achteraf.
8.7
Mikttelmeijer
Nederland
augustus 15, 2019
Heerlijk weekend op de Veluwe.
Prima verblijf , echter de sanitaire unit is gedateerd. De recreatie ruimte is slecht verlicht, een boek lezen in de avond is niet te doen.
7.8
Van Doorn
1
Nederland
augustus 14, 2019
Vanaf het hotel prachtige fiets- en wandelroutes
Muziek in de schapenkooi stond te hard tijdens het ontbijt. We zaten daar ivm hond. Jammer genoeg geen tafels gedekt voor hondenmensen. Ondanks bordje niet storen aan de kamerdeur kwam er toch een meisje binnen. Voor de rest een prima verblijf met veel vriendelijk personeel
7.7
De Leeuw
1
Nederland
augustus 13, 2019
mooie kamer in het bos
Leuk en gezellig hotel midden in de bossen. Uitstekend personeel, erg aardig, beleefd en behulpzaam, helemaal goed. De kamers zijn wat gehorig door dichtvallende deuren en aangrenzende badkamers. Wifi is ronduit slecht, dat kan echt beter. De beleving is dat er voor het oog nog wel wat aandacht aan de tuin kan worden geschonken. De beukenhaag aangrenzend aan de eetzaal is grotendeels dood en kan worden weggehaald/vervangen. De werkruimte aan het eind van het park t.o. de camping zou wat aan het oog kunnen worden onttrokken, erg slordig terwijl daar wel een uitgang naar het bos is. Het aantal parkeerplaatsen is net an. Voor de rest een absolute aanrader, lekker ontbijt, lekker diner en een fijn pintje Grolsch. Genieten dus. Wij komen zeker terug!
6.7
Tabak-van der Veer
4
Nederland
augustus 13, 2019
Het is een leuk hotel. De omgeving is prachtig.
De uitzetramen op de kamer kunnen niet open. Dit is niet fris na een nacht slapen. De kamer en badkamer was niet schoon.
7.6
Wagenaar
Nederland
augustus 10, 2019
Prima hotel met dito kamer en heerlijk ontbijt.
Voor ouderen ver lopen vd ontbijtzaal.
9.0
Blankestijn
3
Nederland
augustus 06, 2019
Prachtig hotel. Mooie ligging. Lekker eten. Goede bedden
Min puntje was het toilet. Die was goed schoon maar de urine lucht bleef enorm hangen
8.2
Bron
1
Nederland
juli 30, 2019
We vonden het een goed hotel..
8.0
Beij
1
Nederland
juli 29, 2019
Een mooi hotel, rustig en gelegen in een prachtige bos omgeving.
Afgelopen week was het ook bloedheet in Elspeet, gemist wordt dan een arico systeem op de slaapkamer en b.v. in de ontbijtzaal. Het eten was goed, alleen het fruit was van goedkope kwaliteit, zie uitgedroogde mandarijnen, de barbecue was goed verzorgd. We zijn hier al een keer geweest en hopen zeker terug te komen.
8.3
Hoek
1
Nederland
juli 25, 2019
Prima verblijf! Mooie ligging. Voor herhaling vatbaar.
De afstanden zijn groot in het hotel als een doolhof!
7.7
Gruijs
5
Nederland
juli 19, 2019
Groot opgezet, geen airco, vriendelijk personeel, heerlijk eten
Mijn moeder en ik hadden beiden een eigen kamer. Het was bloedheet in de kamers. Radiator in badkamer stond uit, maar was warm en ook de vloer onder het bed(warmte-pijpen). Uiteindelijk hebben ze ons gratis overgeboekt naar een premium-kamer. Top service! Last van veel bromvliegen overal. Vliegenmepper op kamers zou handig zijn. Verder prima verblijf!
9.2
Nieuwenhuize
1
Nederland
juli 11, 2019
8.2
Van Zeeland
5
Nederland
juni 29, 2019
het was een prettig verblijf
er was heel weinig folders te vinden van de omgeving .en we hadden een koffiezetapparaat met weinig uitleg jammer. verder was alles perfect.
9.2
Drissen
1
Nederland
juni 27, 2019
prima
te weinig oplaad punten achter slot en de fietsen stalling was te klein voor elektrice fiets de fietsen stalling was iedere keer al vol.
8.0
Storm
1
Nederland
juni 27, 2019
goede service, aardig personeel
Prachtige omgeving, mooie fietstochten gemaakt.
8.8
Geertsma
1
Nederland
juni 26, 2019
Ligging complex, premium kamer, service, ontbijt en prijs -kwaliteit zeer goed
8.2
Van Eerde
Nederland
juni 26, 2019
Heerlijk gehad vooral de rust.
Niets negatiefs over te zeggen nogmaals dat het kan dat iemand anders je kamer in kan vanwege een dubbele boeking dat vonden zeer vervelend maar verder we komen vast terug het was verder goed! Groet Alie en Auke.
8.0
De Wit
1
Nederland
juni 26, 2019
Het verblijf is prettig !
Als er grote groepen is het wat minder vanwege veel kabaal.
9.0
Bleeker
Nederland
juni 24, 2019
Prachtige dagen gehad we komen zeker nog een keer terug
8.8
Vechter
2
Nederland
juni 21, 2019
We hebben 4 dagen heerlijk gefietst
We hebben fijne dagen gehad in Mennorode,voor herhaling vatbaar.
7.0
Haasjes
2
Nederland
juni 21, 2019
Prettig
Kamers niet schoon, sokken onder bed en stof van vorige gasten. Lawaai van de verwarming, oorzaak zelf gevonden en opgelost. Personeel weet niets. Alleen Ja technisch dienst bellen. Ontbijt prima,ook het personeel. Diner minder,ook geen goede bediening.
8.8
Hansen
7
Nederland
juni 17, 2019
Prima verblijf, voor herhaling vatbaar. Kom zeker nog eens terug.
8.0
Boerkamp
Nederland
juni 11, 2019
We waren er voor de derde keer.
Geen
7.8
van Dam
1
Nederland
mei 29, 2019
Ondanks de Economie kamer, verrassend goed en compleet ingericht met zelfs een waterkoker
De kamer was inderdaad niet groot, maat toch groot genoeg. Het ontbijt ruim voldoende. Je merkte niets van de vele andere gasten, zeer opvallend.
8.5
Hoekmeijer
1
Nederland
mei 09, 2019
twee nachten prima geslapen.
douche gedateerd wel goed.
8.8
Schimmel-van Zijtveld
1
Nederland
mei 08, 2019
De rust en de stilte zijn weldadig
De tweede nacht was er lawaai van dichtslaande deuren en pratende mensen
8.5
Snyers
1
België
mei 07, 2019
Rustig gelegen midden in de bossen.. Ideaal voor fietstochten.
Positief: - rustig hotel - driegangenmenu - afgesloten fietsenstalling met inbegrip van laadpunten - fietsroutes ter beschikking Negatief : housekeeping vergeten. Zou welkom zijn: - safe op de kamer - kamer mogen innemen voor 15 h indien kamer beschikbaar is (hebben bij regenweer een tweetal uren geduld moeten hebben) Opgelet: indien de gasten moeilijk te been zijn, dan best melden bij reservering. Voor onze kamer wel 100 m moeten door de gangen lopen.
7.8
Pols
1
Nederland
mei 03, 2019
Goed hotel
Goed hotel, zonder al te veel poespas. Badkamer erg klein , douchecabine te smal zodat je er bijna niet in kunt komen. Toilet op badkamer, slechte afzuiging. Geluid tv slecht. Ontbijt goed. Echter heel vaak 1 koffieapparaat en met 300 gasten erg lang wachten tot je aan de beurt bent. Dames achter de receptie mogen iets mindeer zakelijk.
8.8
Braxhoofden
1
Nederland
april 26, 2019
Voor een schappelijk bedrag een kamer met een prettige uitstraling en een dijk van een plaats om te genieten van de Veluwe.
Als je maar twee dagen geboekt hebt zou het wel zo leuk zijn als de kamer op tijd opgeleverd wordt.Nu bleek de schoonmaker twee uur te laat te zijn gepland.Ook, en het is maar een detail, hadden wij in Europa in een hotel nog niet meegemaakt dat er bij het uitchecken niet even werd gevraagd of het verblijf ons was bevallen.Voor alle duidelijkheid, allemaal prima medewerkers, de nog in de aangrenzende kamer werkende schoonmaker verdient alle lof, door onze niet werkende deurpas bij aankomst om te hebben geruild bij de receptie hetgeen ons een fikse wandeling bespaarde.
10.0
Veldhuyzen
1
Nederland
april 22, 2019
prachtige kamer eten prima petje af voor de verzorging alles netjes
Onze kamers waren per ongeluk dubbel verhuurd , voor ons was get geen probleem om een dag later te komen als compensatie kregen wij een groter kamer een exstra diner een drankje van de ober ,,en dat voor 59 euro per persoon veel hebben ze er niet aan verdiend , maar de service was uit stekend .
9.8
Van der Zee
1
Nederland
maart 22, 2019
Uitstekend hotel/conferentiecentrum in een prachtige omgeving. Lekker rustig, mooie ruime kamer waarin niets ontbrak. Heerlijk ontbijt.
Wij komen zeker terug!
9.0
Hoek
1
Nederland
maart 21, 2019
Mooie schone rustige kamers. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
7.7
Hout
1
Nederland
maart 15, 2019
Prima hotel op een mooie locatie
Ik had doorgegeven, dat de WC lekte aan de achterkant; toen we vertrokken, was er nog steeds niks mee gedaan. De schoonmaak is zondag nog geen twee minuten binnen geweest; hebben alleen schone handdoeken gegeven, degene die schoongemaakt konden worden, hebben ze niet meegenomen. Ook is de koffie- en theevoorziening niet bijgevuld; dus hadden geen koffie meer.
8.5
De Jong
1
Nederland
maart 07, 2019
Prima hotel , een goed vertoef
8.0
De Vries
1
Nederland
februari 25, 2019
Prima
Niet van toepassing,kindvriendelijkheid
8.4
Van Rooij
1
Nederland
december 13, 2018
Lekker rustig mooie ligging in een mooi omgeving
9.0
Herweijer
7
Nederland
november 22, 2018
Prima hotel in prachtige omgeving
Mooie kamers met een gezellig zitje, waterkoker met koffie en thee. Wi-Fi in de kamers in achterste deel van het hotel is slecht. Eten prima, duurt wel behoorlijk lang. Heerlijk ontbijt met allerlei soorten vers gebakken brood. Het hotel staat midden in de bossen, je kunt direct je wandeling starten. Fijn weekend gehad, zeker voor herhaling vatbaar.
10.0
Witte
1
Nederland
oktober 03, 2018
voor herhaling vatbaar
6.8
Schults
Nederland
augustus 31, 2018
redelijk verblijf
de badkamer is erg gedateerd evenals de kamer, ook zijn de kamers erg gehorig. vlekken in vloerbedekking en op het meubilair het putje van de douche was verstopt, wij houden er niet van om lang te douchen maar het was supersnel een "bad" geworden.....we hebben het meteen gemeld, is NIETS mee gedaan ! Naar ons idee is dit hotel eerder een goed congrescentrum als een aangenaam hotel
8.7
Groffen
1
Nederland
augustus 23, 2018
Prima aanbieding. Goed hotel. Netjes en vriendelijk personeel.
7.7
Löhr
Nederland
juli 03, 2018
prettig verblijf waar we werden gewekt door vogelgezang
geen kindvriendelijkheid n.v.t.
8.7
Bouman
1
Nederland
juni 27, 2018
Heerlijk verblijf midden in de natuur!
De badkamers zijn wat gedateerd, maar goed onderhouden en prima schoon. Het hele complex ademt rust uit...; heerlijk! Wat mij betreft zijn de vier **** zeker verdiend.
8.4
Van Vlaardingen
1
België
juni 25, 2018
Prima
Algemeen: een aangenaam verblijf met vriendelijke medewerkers. De actie (Emte) Was een superaanbiedingen. Duidelijke prijs! Overdekt fietsenhok was top. Ontbijt ook. We bleven niet warm eten. We vonden bij de aankomst de handdoeken wel minnetjes (1 grote en 1 kleintje voor twee personen). We signaliseerden dit aan de receptie en na twee keer vragen, kwam de vlgde dag wel in orde. Wat wij een absoluut een MIN punt vonden, is het ontbreken van de 2 tv zenders van Vlaanderen-Canvas en EEN! Tv Drenthe kwam zelfs niet in beeld. Zeker tijdens het voetbal hebben we dit gemist! We vonden ook niet hoe wij telefonisch de receptie konden bereiken . Misschien mag dit uitdrukkelijk ergens vermeld worden - bv op de telefoon zelf.
8.0
Van Uden
1
Nederland
juni 21, 2018
Rustig familiehotel met vele mogelijkheden. Uitstekende fietsmogelijkheden.
7.8
Vrielink
1
Nederland
juni 12, 2018
Goed hotel en mooie liggimg.
Onze reservering was niet bekend bij het hotel Over de vraag kindvriendelijkheid heb ik geen beoordeling kunnen geven.Er waren geen kinderen aanwezig. .
7.8
Hooijmaijers
1
Nederland
mei 29, 2018
Ruime kamer, goed ingericht voor mindervaliditiet.
Kamer stoffig en een plank aan de muur onder de tv zat heel los, kopjes gleden er van af. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.
8.2
Brand
1
Nederland
mei 15, 2018
Nette kamer, goed ontbijt en prachtige omgeving
8.7
Morel
1
Nederland
mei 15, 2018
Hotel met goede sfeer. Heerlijke kamer.
Bijgeboekt diner was geweldig. Bediening heel vriendelijk maar het ging allemaal een beetje rommelig.
7.3
Rietveld
1
Nederland
mei 14, 2018
Niet echt een hotel voor een paar dagen (te grootschalig). Nadruk ligt op het conferentiegebeuren.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur