Hotel Mennorode

Apeldoornseweg 185, 8075 RJ, Elspeet, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Hotel Mennorode

Totale hotel score:

8.2
Gebaseerd op 64 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Mennorode.

Opbouw score Hotel Mennorode :

Algemene waardering

8.2
 

Ligging

8.8
 

Service

8.1
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

8.0
 

Kamers

8.0
 
Resultaten 1 - 50 van 64
8.0
Boerkamp
Nederland
juni 11, 2019
We waren er voor de derde keer.
Geen
7.8
van Dam
1
Nederland
mei 29, 2019
Ondanks de Economie kamer, verrassend goed en compleet ingericht met zelfs een waterkoker
De kamer was inderdaad niet groot, maat toch groot genoeg. Het ontbijt ruim voldoende. Je merkte niets van de vele andere gasten, zeer opvallend.
8.5
Hoekmeijer
1
Nederland
mei 09, 2019
twee nachten prima geslapen.
douche gedateerd wel goed.
8.8
Schimmel-van Zijtveld
1
Nederland
mei 08, 2019
De rust en de stilte zijn weldadig
De tweede nacht was er lawaai van dichtslaande deuren en pratende mensen
8.5
Snyers
1
België
mei 07, 2019
Rustig gelegen midden in de bossen.. Ideaal voor fietstochten.
Positief: - rustig hotel - driegangenmenu - afgesloten fietsenstalling met inbegrip van laadpunten - fietsroutes ter beschikking Negatief : housekeeping vergeten. Zou welkom zijn: - safe op de kamer - kamer mogen innemen voor 15 h indien kamer beschikbaar is (hebben bij regenweer een tweetal uren geduld moeten hebben) Opgelet: indien de gasten moeilijk te been zijn, dan best melden bij reservering. Voor onze kamer wel 100 m moeten door de gangen lopen.
7.8
Pols
1
Nederland
mei 03, 2019
Goed hotel
Goed hotel, zonder al te veel poespas. Badkamer erg klein , douchecabine te smal zodat je er bijna niet in kunt komen. Toilet op badkamer, slechte afzuiging. Geluid tv slecht. Ontbijt goed. Echter heel vaak 1 koffieapparaat en met 300 gasten erg lang wachten tot je aan de beurt bent. Dames achter de receptie mogen iets mindeer zakelijk.
8.8
Braxhoofden
1
Nederland
april 26, 2019
Voor een schappelijk bedrag een kamer met een prettige uitstraling en een dijk van een plaats om te genieten van de Veluwe.
Als je maar twee dagen geboekt hebt zou het wel zo leuk zijn als de kamer op tijd opgeleverd wordt.Nu bleek de schoonmaker twee uur te laat te zijn gepland.Ook, en het is maar een detail, hadden wij in Europa in een hotel nog niet meegemaakt dat er bij het uitchecken niet even werd gevraagd of het verblijf ons was bevallen.Voor alle duidelijkheid, allemaal prima medewerkers, de nog in de aangrenzende kamer werkende schoonmaker verdient alle lof, door onze niet werkende deurpas bij aankomst om te hebben geruild bij de receptie hetgeen ons een fikse wandeling bespaarde.
10.0
Veldhuyzen
1
Nederland
april 22, 2019
prachtige kamer eten prima petje af voor de verzorging alles netjes
Onze kamers waren per ongeluk dubbel verhuurd , voor ons was get geen probleem om een dag later te komen als compensatie kregen wij een groter kamer een exstra diner een drankje van de ober ,,en dat voor 59 euro per persoon veel hebben ze er niet aan verdiend , maar de service was uit stekend .
9.8
Van der Zee
1
Nederland
maart 22, 2019
Uitstekend hotel/conferentiecentrum in een prachtige omgeving. Lekker rustig, mooie ruime kamer waarin niets ontbrak. Heerlijk ontbijt.
Wij komen zeker terug!
9.0
Hoek
1
Nederland
maart 21, 2019
Mooie schone rustige kamers. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
7.7
Hout
1
Nederland
maart 15, 2019
Prima hotel op een mooie locatie
Ik had doorgegeven, dat de WC lekte aan de achterkant; toen we vertrokken, was er nog steeds niks mee gedaan. De schoonmaak is zondag nog geen twee minuten binnen geweest; hebben alleen schone handdoeken gegeven, degene die schoongemaakt konden worden, hebben ze niet meegenomen. Ook is de koffie- en theevoorziening niet bijgevuld; dus hadden geen koffie meer.
8.5
De Jong
1
Nederland
maart 07, 2019
Prima hotel , een goed vertoef
8.0
De Vries
1
Nederland
februari 25, 2019
Prima
Niet van toepassing,kindvriendelijkheid
8.4
Van Rooij
1
Nederland
december 13, 2018
Lekker rustig mooie ligging in een mooi omgeving
9.0
Herweijer
7
Nederland
november 22, 2018
Prima hotel in prachtige omgeving
Mooie kamers met een gezellig zitje, waterkoker met koffie en thee. Wi-Fi in de kamers in achterste deel van het hotel is slecht. Eten prima, duurt wel behoorlijk lang. Heerlijk ontbijt met allerlei soorten vers gebakken brood. Het hotel staat midden in de bossen, je kunt direct je wandeling starten. Fijn weekend gehad, zeker voor herhaling vatbaar.
10.0
Witte
1
Nederland
oktober 03, 2018
voor herhaling vatbaar
6.8
Schults
Nederland
augustus 31, 2018
redelijk verblijf
de badkamer is erg gedateerd evenals de kamer, ook zijn de kamers erg gehorig. vlekken in vloerbedekking en op het meubilair het putje van de douche was verstopt, wij houden er niet van om lang te douchen maar het was supersnel een "bad" geworden.....we hebben het meteen gemeld, is NIETS mee gedaan ! Naar ons idee is dit hotel eerder een goed congrescentrum als een aangenaam hotel
8.7
Groffen
1
Nederland
augustus 23, 2018
Prima aanbieding. Goed hotel. Netjes en vriendelijk personeel.
7.7
Löhr
Nederland
juli 03, 2018
prettig verblijf waar we werden gewekt door vogelgezang
geen kindvriendelijkheid n.v.t.
8.7
Bouman
1
Nederland
juni 27, 2018
Heerlijk verblijf midden in de natuur!
De badkamers zijn wat gedateerd, maar goed onderhouden en prima schoon. Het hele complex ademt rust uit...; heerlijk! Wat mij betreft zijn de vier **** zeker verdiend.
8.4
Van Vlaardingen
1
België
juni 25, 2018
Prima
Algemeen: een aangenaam verblijf met vriendelijke medewerkers. De actie (Emte) Was een superaanbiedingen. Duidelijke prijs! Overdekt fietsenhok was top. Ontbijt ook. We bleven niet warm eten. We vonden bij de aankomst de handdoeken wel minnetjes (1 grote en 1 kleintje voor twee personen). We signaliseerden dit aan de receptie en na twee keer vragen, kwam de vlgde dag wel in orde. Wat wij een absoluut een MIN punt vonden, is het ontbreken van de 2 tv zenders van Vlaanderen-Canvas en EEN! Tv Drenthe kwam zelfs niet in beeld. Zeker tijdens het voetbal hebben we dit gemist! We vonden ook niet hoe wij telefonisch de receptie konden bereiken . Misschien mag dit uitdrukkelijk ergens vermeld worden - bv op de telefoon zelf.
8.0
Van Uden
1
Nederland
juni 21, 2018
Rustig familiehotel met vele mogelijkheden. Uitstekende fietsmogelijkheden.
7.8
Vrielink
1
Nederland
juni 12, 2018
Goed hotel en mooie liggimg.
Onze reservering was niet bekend bij het hotel Over de vraag kindvriendelijkheid heb ik geen beoordeling kunnen geven.Er waren geen kinderen aanwezig. .
7.8
Hooijmaijers
1
Nederland
mei 29, 2018
Ruime kamer, goed ingericht voor mindervaliditiet.
Kamer stoffig en een plank aan de muur onder de tv zat heel los, kopjes gleden er van af. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.
8.2
Brand
1
Nederland
mei 15, 2018
Nette kamer, goed ontbijt en prachtige omgeving
8.7
Morel
1
Nederland
mei 15, 2018
Hotel met goede sfeer. Heerlijke kamer.
Bijgeboekt diner was geweldig. Bediening heel vriendelijk maar het ging allemaal een beetje rommelig.
7.3
Rietveld
1
Nederland
mei 14, 2018
Niet echt een hotel voor een paar dagen (te grootschalig). Nadruk ligt op het conferentiegebeuren.
8.8
Van Twuijver
2
Nederland
november 14, 2017
Het was fantastisch vriendelijk personeel en schone kamers.
8.7
Visbeek
6
Nederland
november 07, 2017
royale goed uitgeruste kamers op een unieke plek
Tip: doe standaard rauwkost bij een menu en laat daar niet apart voor betalen. Hulde voor de prachtig uitziende en ook nog eens heerlijke toetjes
8.0
Van Oostenbrugge
5
Nederland
oktober 29, 2017
het was een aangenaam weekend
8.0
Boerma
1
Nederland
oktober 10, 2017
Goeiedag iedereen; wij waren er om te fietsen maar de weersomstandigheden waren dermate slecht dat we vroegtijdig terug zijn gegaan, was achteraf een goede beslissing met omgewaaide bomen rond het huis .
8.2
Van Etten
1
Nederland
oktober 05, 2017
Voor herhaling vatbaar
Doordat er enkele grote groepen waren was voor het ontbijt alle tafels gereserveerd en moesten wij de bediening vragen waar we konden zitten. Dit werd toen goed geregeld. Dit geld voor allebei de ochtenden. Dit was niet netjes.
8.3
Middelkamp
1
Nederland
september 21, 2017
We hebben het prima naar onze zin gehad in dit Hotel!
Daar we een Goed verblijf arrangement hadden incl. diner hadden we geen keuze in de samenstelling van dit diner! En dat vonden we wel jammer!
8.5
V Bruchem
1
Nederland
september 19, 2017
gezellig gastvrij
n.v.t.
7.5
De Bie
1
Nederland
september 13, 2017
Lekker geslapen in goed bed en fijne kussens.mooie omgeving
Badkamer gedateerd kan frisser!!
9.8
Van Eekeren
1
Nederland
september 12, 2017
een feest
In de badkamer een kastje of een plankje voor wat spulletjes,shampoo b.v. zou prettig wezen
8.5
Duerinckx
1
België
september 12, 2017
zeer goed voor wandelaars en fietsers en rustig gelegen
8.7
Vos
1
Nederland
september 04, 2017
erg goed hotel in een prachtige omgeving
7.8
Denissen
2
Nederland
augustus 18, 2017
prima, mooie omgeving, vriendelijke bediening
8.0
Stroosnijder
1
Nederland
augustus 18, 2017
10.0
Puttenaar
Nederland
augustus 14, 2017
hoop hotels gehad maar deze het hoogste van alle maal ook i.v.b.met prrsoneel
Voor herhaling vatbaar
7.3
Van houten
1
Nederland
augustus 07, 2017
8.7
Lous
1
Nederland
augustus 07, 2017
goed verblijf maakt zijn naam waar.
8.7
Berghuis
Nederland
augustus 07, 2017
Geweldige bediening erg vriendelijk
9.0
Jansma
1
Nederland
augustus 02, 2017
Een prettig hotel met zeer vriendelijk personeel. En een uitstekende keuken. Alleen bij het ontbijt had ik versere broodjes verwacht. Waren nu een beetje taai
8.8
Smeets
1
Nederland
augustus 01, 2017
Mooie ruime kamers,goed sanitair en zeer vriendelijk personeel.
Komen terug!
8.2
Verkuijlen
1
Nederland
juli 26, 2017
lekker ontbijt ruime kamers netjes
koelkastje op de kamer even.
8.3
Harlaar
1
Nederland
juli 25, 2017
Mooie kamer, maar miste koelkastje. Ontbijt uitstekend, diner matig. Bediening deed heel gestresst.
De ontvangst met koffie of thee hebben we niet gehad. Wel de ontvangst, maar niet de koffie/thee. Wel een bon voor een gratis koffie, maar dan moest je eerst een koffie met taart besteld hebben. Bij het diner bleek de entrecote veel vet en spiertjes te bevatten. Dat deed ons beslissen het diner de andere dag elders te gaan nuttigen.
7.8
Schouten
1
Nederland
juli 17, 2017
Goed eten, nette kamer, goed ontbijt, super locatie.
Ontvangst in de receptie was in onze ogen wat rommelig. Ze was erg druk met een collega. We hadden een arrangement via goed verblijf, toen ik zei: "we hebben ook avond eten geboekt hoe zit dat?" reageerde ze met Ja ja.... Toen maar gewoon gereserveerd en keurig geholpen door een vriendelijke jongeman 's avonds die gelijk zei, u heeft een menuutje vanavond is dit.......... Kopje koffie/thee bij aankomst, ????? de voorziening op je kamer denk ik maar. Jammer dat er niet 2 nieuwe cupjes worden neergelegd de 2e dag. Kleine moeite, groot.............. De ontbijtdame 1e dag was uiterst vriendelijk, merkte je ook gelijk op, jongeman bij het avond eten heeft echt kennis en service gevoel. Echter de meneer met bril bij het ontbijt loopt zonder goedemorgen rond en aan je voorbij en ook de 2e dag bij het ontbijt kon er geen goedemorgen af bij de werkende mevrouw. De 7 aan service is te danken aan de ontbijtdame de eerste dag en de jongeheer bij het avond eten. Jammer, niet alleen gaan voor je perfecte locatie en ligging. Het geven van een welkom gevoel en jullie hadden een dikke 8 misschien wel een 9.
7.5
Sluimer
1
Nederland
juli 12, 2017
Knappe kamers helaas geen terras ontbijt matig diners soep niet warm kroepoek taai. Kip niet gaar
Ligging prachtig. Weinig privacy op kamer door mensen die langs jouw raam kwamen. bij ontbijt weinig keuze bij brood. Kleine broodjes waren net deegballen. Rijen bij de koffiemachine. Twee keer gedineerd. 1e avond diner geboekt bij de reservering. Duurde allemaal erg lang. Tenslotte maar gevraagd of het dessert nog kwam. Duizend maal excuses. 2de diner kipsate was niet goed gaar. Kroepoek erbij was taai. Mayonaise bij de patat was verkleurd doordat het al wat langer klaarstond. Vandaar de beoordeling matig voor het eten

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur