fbpx

Hotel Mennorode

Apeldoornseweg 185, 8075 RJ, Elspeet, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Hotel Mennorode

Totale hotel score:

8,2
Gebaseerd op 105 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Mennorode.

Opbouw score Hotel Mennorode :

Algemene waardering

8,2
 

Ligging

8,8
 

Service

8,1
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,3
 

Eten

8,1
 

Kamers

7,8
 
Resultaten 1 - 50 van 105
9,0
Koopman - de Meulder
1
Nederland
oktober 22, 2019
Heerlijk genoten van een paar daagjes er tussen uit in een fijn hotel in een prachtige omgeving.
8,2
De Vries
1
Nederland
september 30, 2019
mooie ruime kamer. Graag grote spinneweb rechts boven om de hoek verwijderen kamer 461
7,8
Goedheer
Nederland
september 27, 2019
We hebben genoten!
Een minpunt was de prijs van de dagsoep: 7 euro voor een lichte prei bouillon is echt te hoog. Prijs en kwaliteit hoofdgerecht (15 euro voor een heerlijke en goed gevulde groentewrap met prima garnituur) vonden we heel goed. Ontbijtbuffet was ook prima verzorgd. Fijne bedden. Bij t douchen wordt de badkamervloer snel nat.
8,7
Meijers
2
Nederland
september 19, 2019
Goed hotel. Voor herhaling vatbaar
Vriendelijk personeel. Leuk en net hotel, mooi gelegen in de bossen
9,0
Hoppe
1
Nederland
september 07, 2019
de locatie ligt heerlijk rustig in het bos, we hebben genoten van de omgeving.
7,8
Deelen
1
Nederland
september 02, 2019
Een goed hotel ondanks het vele aantal bezoekers heerlijk rustig en vriendelijk, allleen met het ontbijt druk.
8,7
Van der Meulen
2
Nederland
augustus 30, 2019
Prima verblijf voor een weekend
6,8
De Kluiver
1
Nederland
augustus 28, 2019
We zijn al enkele keren in Mennorode geweest dus bekende locatie voor ons.
Kamer viel tegen, stof en pluis onder bed, in de douche ruimte schimmel en viezigheid.Gevraagd om een up-grade, was niet beschikbaar, enkele malen vragen bij de receptie andere kamer gehad. Wat ons erg tegen viel tegen viel, geen excuse,s geen coulance, geen hogere klasse kamer. Wat ons betreft, voer voor de Max Vakantie man om een mysterie gast te laten logeren. U mag dit aan de manager van Mennorode doorgeven. Gaarne uw of zijn respons. Gaarne
8,0
Kromhout
1
Nederland
augustus 28, 2019
Over het algemeen goed.
Eten betreft alleen het ontbijt. Opmerking gemaakt over te weinig invalide parkeerplekken
7,8
De Jong
Nederland
augustus 27, 2019
vriendelijk en service gericht
8,0
Moen
1
Nederland
augustus 27, 2019
Goed naar onze zin gehad
8,2
Van Middelkoop
1
Nederland
augustus 26, 2019
Prima!
Wel massaal met zoveel gasten aan het ontbijt. Maar, zonder dat we ook maar iets tekort kwamen. Wat leven we toch in een rijk land!
8,0
Klees
1
Nederland
augustus 26, 2019
8,8
Verhage
1
Nederland
augustus 24, 2019
grote kamer, prima badkamer. ontbijt ook prima. ondanks veel personen geen geluidsoverlast. mooie omgeving.
8,5
Lammens
1
België
augustus 24, 2019
kamer klein, te weinig bergruimte, ligging formidabel, je zit direct in bos en hei
8,0
Van Goor
2
Nederland
augustus 20, 2019
Goed hotel met vriendelijk personeel.
Alleen te warme dekbedden en we misten een gezellige ruimte om savonds iets te drinken.
8,2
V.meeuwen
1
Nederland
augustus 19, 2019
Wel gehorige kamers, verder prima!!
Jammer als er mensen naast je zitten die de tv hard aan hebben staan en nogal luidruchtig zijn.
7,0
Boersma
1
Nederland
augustus 19, 2019
Druk hotel, vooral bij het ontbijt
Verblijf na een dag afgebroken wegens ziekte, kan daarom niet een volledige beoordeling geven.
7,0
Van de Velde
1
Nederland
augustus 16, 2019
Goed weekend gehad
Jammer dat er verscheidene misverstanden waren over opgaven voor diner en lunchpakketten.
8,2
Van Kleeff
5
Nederland
augustus 15, 2019
Genoten van de omgeving
Het personeel van het restaurant en de receptie komt erg amateuristisch over. Voorbeeld: ik wil geen dessert, maar koffie. Opmerking van de ober: "oh, dat is een probleem, dat kan het systeem niet aan". En prompt ging het dus mis, er werd een dessert geserveerd. Jammer, voor ons aanleiding om de volgende avond "buiten de deur" te gaan eten. De dames bij de receptie zouden ten minste kunnen vragen hoe het verblijf geweest is. Het ontbijt was prima! Een minpunt is het systeem van de consumpties op kamernummer. Bij het uitchecken heb je geen tijd om alle consumpties te controleren. Thuisgekomen bleek dat er te veel consumpties berekend zijn (5 x cappuccino ?). Dit kan opgelost worden door de klant per gelegenheid de bon te laten tekenen.Een kater achteraf.
8,7
Mikttelmeijer
Nederland
augustus 15, 2019
Heerlijk weekend op de Veluwe.
Prima verblijf , echter de sanitaire unit is gedateerd. De recreatie ruimte is slecht verlicht, een boek lezen in de avond is niet te doen.
7,8
Van Doorn
1
Nederland
augustus 14, 2019
Vanaf het hotel prachtige fiets- en wandelroutes
Muziek in de schapenkooi stond te hard tijdens het ontbijt. We zaten daar ivm hond. Jammer genoeg geen tafels gedekt voor hondenmensen. Ondanks bordje niet storen aan de kamerdeur kwam er toch een meisje binnen. Voor de rest een prima verblijf met veel vriendelijk personeel
7,7
De Leeuw
1
Nederland
augustus 13, 2019
mooie kamer in het bos
Leuk en gezellig hotel midden in de bossen. Uitstekend personeel, erg aardig, beleefd en behulpzaam, helemaal goed. De kamers zijn wat gehorig door dichtvallende deuren en aangrenzende badkamers. Wifi is ronduit slecht, dat kan echt beter. De beleving is dat er voor het oog nog wel wat aandacht aan de tuin kan worden geschonken. De beukenhaag aangrenzend aan de eetzaal is grotendeels dood en kan worden weggehaald/vervangen. De werkruimte aan het eind van het park t.o. de camping zou wat aan het oog kunnen worden onttrokken, erg slordig terwijl daar wel een uitgang naar het bos is. Het aantal parkeerplaatsen is net an. Voor de rest een absolute aanrader, lekker ontbijt, lekker diner en een fijn pintje Grolsch. Genieten dus. Wij komen zeker terug!
6,7
Tabak-van der Veer
4
Nederland
augustus 13, 2019
Het is een leuk hotel. De omgeving is prachtig.
De uitzetramen op de kamer kunnen niet open. Dit is niet fris na een nacht slapen. De kamer en badkamer was niet schoon.
7,6
Wagenaar
Nederland
augustus 10, 2019
Prima hotel met dito kamer en heerlijk ontbijt.
Voor ouderen ver lopen vd ontbijtzaal.
9,0
Blankestijn
3
Nederland
augustus 06, 2019
Prachtig hotel. Mooie ligging. Lekker eten. Goede bedden
Min puntje was het toilet. Die was goed schoon maar de urine lucht bleef enorm hangen
8,2
Bron
1
Nederland
juli 30, 2019
We vonden het een goed hotel..
8,0
Beij
1
Nederland
juli 29, 2019
Een mooi hotel, rustig en gelegen in een prachtige bos omgeving.
Afgelopen week was het ook bloedheet in Elspeet, gemist wordt dan een arico systeem op de slaapkamer en b.v. in de ontbijtzaal. Het eten was goed, alleen het fruit was van goedkope kwaliteit, zie uitgedroogde mandarijnen, de barbecue was goed verzorgd. We zijn hier al een keer geweest en hopen zeker terug te komen.
8,3
Hoek
1
Nederland
juli 25, 2019
Prima verblijf! Mooie ligging. Voor herhaling vatbaar.
De afstanden zijn groot in het hotel als een doolhof!
7,7
Gruijs
5
Nederland
juli 19, 2019
Groot opgezet, geen airco, vriendelijk personeel, heerlijk eten
Mijn moeder en ik hadden beiden een eigen kamer. Het was bloedheet in de kamers. Radiator in badkamer stond uit, maar was warm en ook de vloer onder het bed(warmte-pijpen). Uiteindelijk hebben ze ons gratis overgeboekt naar een premium-kamer. Top service! Last van veel bromvliegen overal. Vliegenmepper op kamers zou handig zijn. Verder prima verblijf!
9,2
Nieuwenhuize
1
Nederland
juli 11, 2019
8,2
Van Zeeland
5
Nederland
juni 29, 2019
het was een prettig verblijf
er was heel weinig folders te vinden van de omgeving .en we hadden een koffiezetapparaat met weinig uitleg jammer. verder was alles perfect.
9,2
Drissen
1
Nederland
juni 27, 2019
prima
te weinig oplaad punten achter slot en de fietsen stalling was te klein voor elektrice fiets de fietsen stalling was iedere keer al vol.
8,0
Storm
1
Nederland
juni 27, 2019
goede service, aardig personeel
Prachtige omgeving, mooie fietstochten gemaakt.
8,8
Geertsma
1
Nederland
juni 26, 2019
Ligging complex, premium kamer, service, ontbijt en prijs -kwaliteit zeer goed
8,2
Van Eerde
Nederland
juni 26, 2019
Heerlijk gehad vooral de rust.
Niets negatiefs over te zeggen nogmaals dat het kan dat iemand anders je kamer in kan vanwege een dubbele boeking dat vonden zeer vervelend maar verder we komen vast terug het was verder goed! Groet Alie en Auke.
8,0
De Wit
1
Nederland
juni 26, 2019
Het verblijf is prettig !
Als er grote groepen is het wat minder vanwege veel kabaal.
9,0
Bleeker
Nederland
juni 24, 2019
Prachtige dagen gehad we komen zeker nog een keer terug
8,8
Vechter
2
Nederland
juni 21, 2019
We hebben 4 dagen heerlijk gefietst
We hebben fijne dagen gehad in Mennorode,voor herhaling vatbaar.
7,0
Haasjes
2
Nederland
juni 21, 2019
Prettig
Kamers niet schoon, sokken onder bed en stof van vorige gasten. Lawaai van de verwarming, oorzaak zelf gevonden en opgelost. Personeel weet niets. Alleen Ja technisch dienst bellen. Ontbijt prima,ook het personeel. Diner minder,ook geen goede bediening.
8,8
Hansen
7
Nederland
juni 17, 2019
Prima verblijf, voor herhaling vatbaar. Kom zeker nog eens terug.
8,0
Boerkamp
Nederland
juni 11, 2019
We waren er voor de derde keer.
Geen
7,8
van Dam
1
Nederland
mei 29, 2019
Ondanks de Economie kamer, verrassend goed en compleet ingericht met zelfs een waterkoker
De kamer was inderdaad niet groot, maat toch groot genoeg. Het ontbijt ruim voldoende. Je merkte niets van de vele andere gasten, zeer opvallend.
8,5
Hoekmeijer
1
Nederland
mei 09, 2019
twee nachten prima geslapen.
douche gedateerd wel goed.
8,8
Schimmel-van Zijtveld
1
Nederland
mei 08, 2019
De rust en de stilte zijn weldadig
De tweede nacht was er lawaai van dichtslaande deuren en pratende mensen
8,5
Snyers
1
België
mei 07, 2019
Rustig gelegen midden in de bossen.. Ideaal voor fietstochten.
Positief: - rustig hotel - driegangenmenu - afgesloten fietsenstalling met inbegrip van laadpunten - fietsroutes ter beschikking Negatief : housekeeping vergeten. Zou welkom zijn: - safe op de kamer - kamer mogen innemen voor 15 h indien kamer beschikbaar is (hebben bij regenweer een tweetal uren geduld moeten hebben) Opgelet: indien de gasten moeilijk te been zijn, dan best melden bij reservering. Voor onze kamer wel 100 m moeten door de gangen lopen.
7,8
Pols
1
Nederland
mei 03, 2019
Goed hotel
Goed hotel, zonder al te veel poespas. Badkamer erg klein , douchecabine te smal zodat je er bijna niet in kunt komen. Toilet op badkamer, slechte afzuiging. Geluid tv slecht. Ontbijt goed. Echter heel vaak 1 koffieapparaat en met 300 gasten erg lang wachten tot je aan de beurt bent. Dames achter de receptie mogen iets mindeer zakelijk.
8,8
Braxhoofden
1
Nederland
april 26, 2019
Voor een schappelijk bedrag een kamer met een prettige uitstraling en een dijk van een plaats om te genieten van de Veluwe.
Als je maar twee dagen geboekt hebt zou het wel zo leuk zijn als de kamer op tijd opgeleverd wordt.Nu bleek de schoonmaker twee uur te laat te zijn gepland.Ook, en het is maar een detail, hadden wij in Europa in een hotel nog niet meegemaakt dat er bij het uitchecken niet even werd gevraagd of het verblijf ons was bevallen.Voor alle duidelijkheid, allemaal prima medewerkers, de nog in de aangrenzende kamer werkende schoonmaker verdient alle lof, door onze niet werkende deurpas bij aankomst om te hebben geruild bij de receptie hetgeen ons een fikse wandeling bespaarde.
10,0
Veldhuyzen
1
Nederland
april 22, 2019
prachtige kamer eten prima petje af voor de verzorging alles netjes
Onze kamers waren per ongeluk dubbel verhuurd , voor ons was get geen probleem om een dag later te komen als compensatie kregen wij een groter kamer een exstra diner een drankje van de ober ,,en dat voor 59 euro per persoon veel hebben ze er niet aan verdiend , maar de service was uit stekend .
9,8
Van der Zee
1
Nederland
maart 22, 2019
Uitstekend hotel/conferentiecentrum in een prachtige omgeving. Lekker rustig, mooie ruime kamer waarin niets ontbrak. Heerlijk ontbijt.
Wij komen zeker terug!

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.