Hotel Jachtlust

Weerselosestraat 306, 7626 LJ, Hertme, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Hotel Jachtlust

Totale hotel score:

8.2
Gebaseerd op 141 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Jachtlust.

Opbouw score Hotel Jachtlust :

Algemene waardering

8.1
 

Ligging

8.1
 

Service

8.3
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.5
 

Eten

8.2
 

Kamers

8.0
 
Resultaten 1 - 50 van 141
7.7
Verleg
1
Nederland
juli 18, 2019
prima verblijf
alles was aanwezig hoor maar wat verouderd, verder prima !
7.7
De Ruiter
5
Nederland
juni 24, 2019
Prettig
Wel warm in de kamer
9.2
Buursma
1
Nederland
juni 04, 2019
Personeel is heel attent en vriendelijk
9.0
Steijger
1
Nederland
juni 02, 2019
Geweldig tussendoortje.
Prima kamer en mooie ruime badkamer. Schitterende omgeving en volop mogelijkheid om te fietsen. Uitgebreid ontbijt en een gezellig restaurant.
8.2
Vermeer
Nederland
mei 21, 2019
Prima ontbijt en goed diner.
7.5
Coenen
1
Nederland
mei 10, 2019
hele prettige sfeer en erg vriendelijk personeel.
7.7
Heldens
1
Nederland
mei 09, 2019
8.0
Fennema
2
Nederland
augustus 16, 2018
Mooi hotel in een schitterende omgeving,kamers en ook de rest keurig netjes,
Ondanks dat het een mooi hotel is ontbreekt het s'avonds aan sfeer,dan is het er een doodse bedoening,wat erg jammer is. De bediening van de jonge mensen was prima en klantvriendelijk. De eigenaren hadden net even iets klantvriendelijker kunnen zijn ons inziens.
8.8
De Groot
1
Nederland
augustus 13, 2018
Echt een goed verblijf!!
9.3
Feddes
1
Nederland
augustus 08, 2018
8.5
Heidstra
1
Nederland
augustus 02, 2018
een goed verblijf. Ook om te fietsen is het goed. Eten uitstekend.
Dit was de derde keer dat wij daar te gast waren. Nu blijkt dat wij voorgaande jaren een prachtige kamer kregen. Dus we waren in de veronderstelling dat al de kamers zo mooi waren. Deze keer kregen we een gewone kamer die bedoelt is voor dit soort uitstapjes. Dus wat dat betreft waren we teleurgesteld. Kan het ook anders stellen. Vorige jaren hadden we mazel met de kamers. Voor ons is dat een reden dat we nu weer op zoek gaan voor een ander hotel in een andere streek.
6.7
Schneiders
Nederland
juli 21, 2018
Inpandig is het hotel enigszins antiek te noemen, waardoor onderstaande opmerkingen:
De twee aanwezige stoelen zijn goed voor een hernia. Konden het raam (schuifpui) open doen als enige ventilatie (verfrissing), maar er was geen hor voor de ramen, zodat de muggen snachts vrij spel hadden. Vooral de 2de nacht geen oog dicht gedaan. 'Jagerslust' deed zijn naam wel eer aan, maar dan jacht op muggen. De vloer verkeert in slechte staat en kraakt vervaarlijk. vooral snacht erg storend Geen lift aanwezig De receptioniste (waarschijnlijk de eigenaresse) vond dat kennelijk ook een probleem, want begeleide ons tot aan de eerst trede van de trap en vertelde ons daar hoe wij boven onze kamer konden vinden.Ik had het nog over "Geen lift"? maar dat werd schijnbaar niet gehoord... De sleutel van de kamer was zo zwaar dat ik hem niet in mijn broekzak kon steken, zonder gevaar dat mijn broek zou afzakken.
8.2
Van Rijswoud
1
Nederland
juli 21, 2018
familiehotel met prachtige serre/terras/ontbijtruimte. midden in een prachtig fietsgebied.
standaardkamers verouderd. wel heel schoon. badkamers zijn vernieuwd. bedden zijn zacht/goedkoop. gangen/ hal/ zijn super verouderd.d aar is echt al jaren niets meer aan gedaan. maar prijs/kwaliteit valt er niets te klagen. een beetje verder opknappen...goede bedden plaatsen en het wordt een prima bestemming.
8.5
Nagel
1
Nederland
juli 20, 2018
Paar heerlijke dagen gehad.
Wij zijn al enkele keren eerder in dit hotel geweest. Kamers zijn redelijk tot goed maar het eten is prima. Verhouding prijs en kwaliteit is uitstekend. Verder prachtige omgeving om te fietsen of wandelen met ook nog een golfbaan in de buurt.
8.7
Dijkman
1
Nederland
juni 13, 2018
goede ontvangst/service, ruime schone kamer/badkamer, goed ontbijt en heerlijk diner, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
8.3
Verresen
2
Nederland
mei 16, 2018
schone kamers, vriendelijk en lekker gegeten
mooie omgeving om te fietsen, kom zeker een keer terug bij dit hotel
8.2
Van Kempen
1
Nederland
mei 11, 2018
Prima hotel, gunstige ligging en vriendelijke bediening.
Mooie grote kamer, prima badkamer, wel wat haren van de voorgaande bewoner, verder netjes en schoon. Ontbijt gevarieerd en goede kwaliteit. Diner goed, beetje oubollig in de keuze en uitvoering. Daar tegenover stond een scherpe prijs en een fijne glas wijn. Prijs-kwaliteit van dit hotel is dik in orde, een aanrader.
8.3
Ottens
Nederland
mei 07, 2018
behulpzaam envriendelijk
9.0
Pardijs
2
Nederland
mei 07, 2018
gezellig familie hotel, mooie kamer, vriendelijk personeel, lekker eten,
Jammer dat het dicht bij een drukke weg ligt, maar je bent zo in de bossen, mooie omgeving.
7.3
Van Hoorn
1
Nederland
mei 03, 2018
Goed. Keuze in het avond menu, zou wel prettig zijn.
8.0
Van Dis
1
Nederland
mei 03, 2018
Goed verzorgd, gezellig en op een geweldige locatie.
8.3
Hulzinga
1
Nederland
april 30, 2018
prima hotel met een hele mooie kamer en heerlijk eten. Een aanrader.
7.5
Brobbel
1
Nederland
april 30, 2018
Prettig verblijf in een mooie landelijke omgeving
Goede ruime kamer. Het zitje op de kamer had meer weg van een eethoek met vier stoelen. Dit zou wel iets comfortabeler kunnen.
8.5
Hebly
1
Nederland
april 20, 2018
Vriendelijke en relaxte ontvangst.
7.3
Bennink
1
Nederland
maart 29, 2018
6.7
Nieuwenhuizen
1
Nederland
januari 01, 2018
rustige omgeving. weinig beleving.
Hebben volledig de kerstsfeer gemist. Bij binnenkomst geen kerstversiering in de hal. in restaurant een karige kerstversiering. Zelfs de tafels vertoonden geen kerstversiering. Bij kerstdiner geen enkele indruk dat het een kerstdiner betrof. Ook het kerstmenu zelf was meer een normaal 4 gangen menu zonder enige fantasie vanuit de keuken. Dit was voor ons de 4e keer dat wij een kerst arrangement hebben geboekt wat toch nog toe altijd goed was bevallen. Helaas voor dit hotel zeker geen herhaling waard. Kamer was goed. ruim en goed verzorgd. Voor een luxe kamer wel een kleine douche ruimte zonder bad. Kortom ondanks de vriendelijke en goede bediening zeer zeker geen herhaling waard. Jammer.
9.0
Kentin
2
Nederland
november 02, 2017
Lekker tot rust komen, fijne bedden, heerlijk eten en vriendelijk personeel.
9.5
Scholman
1
Nederland
oktober 28, 2017
Heerlijk gegeten en nette kamers. Fietsverhuur is ook heel goed.
7.7
Draisma
Nederland
oktober 21, 2017
Rustig
Er is geen lift aanwezig dus voor wat ouderen die slecht ter been zijn niet zo geschikt
8.0
Weijs
1
Nederland
oktober 19, 2017
plezierige plek tussen groen en steden
Keurig, klassiek ingericht en efficiënt hotel met vriendelijke ontvangst en schonen, nette kamers. Traditionele, goed verzorgde maaltijden. Een goed verblijf om enkele dagen de omgeving te verkennen.
8.2
Pelzer
Nederland
oktober 11, 2017
Het ontbijt uitstekend goed, vers maar laat (vanaf 8.00 u , zaterdag 8.30 u)
de kamer wordt durend de tijd van het ontbijt schoongemaakt. Dat bedoelt: zoals iemand naar het ontbijt gaat douchen, wordt deze de heele dag niet schoongemaakt. Het was niet wat wij hadden verwacht.
8.5
Van Ditmarsch
1
Nederland
oktober 05, 2017
prima hotel met een uitstekende keuken en klant vriendelijk personeel.
geen
8.2
Mulder
5
Nederland
oktober 04, 2017
Ideaal familiehotel!
8.0
Braas
1
Nederland
oktober 02, 2017
We hebben genoten. Goed verblijf/nette kamer.Vriendelijk personeel.
De mengkraan van de douche was defect. Gemeld en toen we terugkwamen van een fietstocht was het euvel al verholpen.
9.8
Helders
1
Nederland
september 29, 2017
Gezellig en heel lekker eten
7.8
Vossen
1
Nederland
september 28, 2017
Prima ligging
In arrangement stond 1 maal keuzemenu, maar er viel niet te kiezen, was vast menu.
8.3
Verleng
1
Nederland
september 26, 2017
Leuk hotel met vriendelijke mensen. We zijn zeer tevreden.
7.5
Reinink
1
Nederland
september 25, 2017
Gezellig met twentse gastvrijheid in een schitterende omgeving. Goed daar te verblijven
8.2
Verleng
1
Nederland
september 25, 2017
We zijn zeer tevreden over dit hotel. Prijs kwaliteit verhouding is heel goed. Heel vriendelijk personeel.
We waren zonder kinderen.
7.3
Kil
1
Nederland
september 25, 2017
Netjes,saai, sfeerloos
Kamer..wit, geen enkele decoratie,kale muren.bedden goed. Eten was voortreffelijk, 2e avond bewust weer voor gekozen. Sfeer in eetzaal, met eng groen licht en grijze gordijnen ,getver....leek soms opbaarruimte! Sfeerloos. Bediening prima, vriendelijk. Prijs perfect, fietshuur incl en gratis parkeren. Nee, ga geen 2e keer,het is daarvoor te oubollig.
7.7
Ufkes
1
Nederland
september 22, 2017
gemoelelijke sfeer, gastvrij , mooi de fiets bij het arrangement! ik zal dit anderen aanbevelen!
enkele suggesties: De badkamer (bij standardkamer0 mist een plankje voor douchespullen (als je minder dan 165 m groot bent onhandig. De matrassen zijn aan vervanging toe, rugpijn bij 50 plus klanten . Het eten was goed, de koolsalade helaas smakeloos. De portie aan de kleine kant als je de hele dag gefietst hebt. Tenslotte: de Duitse vertaling kan beter: kijk bij www.ueberhauptvertalingen.nl .
7.7
Van der Vaart
2
Nederland
september 21, 2017
Het verblijf was goed .Jammer was alleen dat er net grote gezelschappen waren en dat de reuring erg duidelijk op onze kamer te horen was.De kok had zijn best gedaan voor een vegetarische maaltijd en dat was geslaagd.
5.8
Nieboer
1
Nederland
september 19, 2017
Slecht hotel niet vriendelijk veel dingen verkeert
we hadden een diner bijbesteld was zeer slecht geen 21 euro waard kregen als groente voor de tweede keer rode kool wat we een dag eerder ook al kregen kleine kamer kleine tv deze zullen we nooit weer boeken
8.2
Van den Heuvel
2
Nederland
september 13, 2017
Wij hebben een paar heerlijke dagen gehad, aardig personeel, royale kamers, we komen hier zeker nog een keer terug
Geen
7.5
Hersbach
1
Nederland
september 10, 2017
vriendelijk personeel en heerlijk rustig
Jammer dat er niet van te voren was verteld dat er een bruiloft was op de eerste avond dat wij er waren en dat wij boven de feestzaal lagen.
8.2
Van Eijl
1
Nederland
september 07, 2017
Een prima verblijf
geen
8.3
Dute
1
Nederland
september 07, 2017
Uitstekend, geen woord van ongenoegen!
Voor de fietsen een perfecte plaats achter slot en grendel!
7.5
Mooij
1
Nederland
september 05, 2017
Prima uitvalsbasis in een mooie omgeving
7.2
Aerts
1
Nederland
september 04, 2017
goed
Een tegenvaller was dat we niet om 13.00 uur op de kamer konden. Dat kon alleen als we 20€ p.dag bij betaalde.
8.3
Krikke
1
Nederland
september 04, 2017
Prima hotel, vriendelijk personeel

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur