Hotel Hof van Gelre

Nieuweweg 38, 7241 EW, Lochem, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Hotel Hof van Gelre

Totale hotel score:

8.3
Gebaseerd op 320 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Hof van Gelre.

Opbouw score Hotel Hof van Gelre :

Algemene waardering

8.3
 

Ligging

8.3
 

Service

8.6
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.2
 

Eten

8.3
 

Kamers

7.9
 
Resultaten 1 - 50 van 320
8.8
Posthuma
5
Nederland
juni 16, 2019
Vriendelijk ontvangen, mooi hotel in prachtige omgeving. Gemoedelijk, vriendelijk en schoon.
We hebben ons zeer goed vermaakt.
8.3
Blaauw
2
Nederland
juni 15, 2019
was prima voor elkaar, netjes en schoon, personeel was vriendelijk en behulpzaam.
8.7
Spanjaard
1
Nederland
juni 13, 2019
Het was een prima verblijf
Wij vonden het ontbijt uitstekend alleen de koffie was erg sterk, smaken verschillen. Het avondeten was uitstekend. De prijs van de consumpties vonden wij wat aan de hoge kant.
7.8
Van de Kreeke
2
Nederland
juni 08, 2019
Prima verblijf. Personeel zeer vriendelijk en attent.
9.2
Ronner
1
Nederland
mei 21, 2019
Goed hotel, vriendelijk personeel
Een nette kamer et goed sanitair, heerlijk à la carte gegeten, ontbijtbuffet is goed. Personeel is vriendelijk.
8.8
Hofsink
1
Nederland
mei 16, 2019
Prettig verblijf gehad. Vriendelijk personeel. Lekker eten.
9.5
Van Stralen-Dekker
4
Nederland
mei 08, 2019
Prima hotel, ligging, kamer en restaurant. Je voelt je er snel thuis dankzij het vriendelijke personeel.
8.5
Meijer
5
Nederland
mei 06, 2019
Goed, sfeervol hotel met gastvrij personeel. Mooie, schone kamers.
Aanrader voor natuurliefhebbers met af en toe bezoek aan plaatsen in omgeving.
9.0
Van Looy
1
België
mei 03, 2019
aangenaam verblijf,wel vrij dicht tegen rijweg
8.3
Verweij-Schiffer
1
Nederland
april 30, 2019
Het eten was perfect, vriendelijk en welwillend personeel; zelfs toen wij gasten hadden, mochten we 's middags de lunch vanaf de 'grote' kaart uitzoeken. Klasse hoor van de keuken / kok !!!
de kamers wel gedateerd, evenals de gangen. De lift is ook wel aan een opknapbeurt toe......maar werkte goed.
8.7
Zwanenburg
1
Nederland
april 26, 2019
Beetje gedateerd, Totaal niet erg voor ons. Goed schoon en goede service.
8.7
Vink
Nederland
april 20, 2019
Wij zojn als gasten behandeld
8.0
Van Etten
1
Nederland
maart 23, 2019
Helaas een zeer nat verblijf met veel regen en wind waardoor een aantal geplande activiteiten letterlijk in het water vielen.
Ondanks het slechte weer hebben wij het prima naar ons zin gehad in het hotel. De sfeer is vriendelijk en ongedwongen. Een gezellige lounge en ook het bijbehorende eetgedeelte is mede door de raampartijen gezellig. Het arrangement bood een plateservice en een 2-gangenmenu, beiden hebben we van genoten en waren smaakvol klaargemaakt. De kamer vonden wij een beetje gedateerd, maar was zeker netjes en schoon. Ook de gang naar de kamer kwam in het beginstuk een beetje benauwd en donker over.
8.0
Bakker
1
Nederland
maart 14, 2019
Mooi en rustig gelegen
Wij hebben in die paar dagen erg genoten
9.2
Snijders
1
Nederland
februari 23, 2019
Prima kamer; goed eten en de medewerk(st)ers waren erg vriendelijk en behulpzaam.,
9.2
Pennings
1
Nederland
januari 30, 2019
Relax
Tijdens ons verblijf lag er buiten een laagje sneeuw en de temperatuur was winters. Wij hadden een upgrade gepakt en kregen een kamer met balkon met een prachtig uitzicht. Alleen was in deze kamer de verwarming niet aan. Nadat we de verwarming hoog hadden gezet gebeurde er niet veel met de temperatuur op de kamer en ook de verwarming gaf geen teken van leven. Nadat wij dat bij de receptie gemeld hadden kregen wij een andere kamer. Hier werd de verwarming wel warm.
8.8
Voskuilen
1
Nederland
januari 24, 2019
In alle opzichten een aangenaam verblijf!
7.8
Holtslag
1
Nederland
oktober 09, 2018
Verblijf was prima. Groepen gasten hadden in de nacht heel veel lawaai
8.2
Hoekman
1
Nederland
oktober 02, 2018
Goede behandeling, vriendelijk, uitstekende kamers heel goed
Geen opmerkingen, zeer tevreden.
8.2
Nelissen
2
België
september 19, 2018
een goed hotel, prijs ,kwaliteit klopt. zeer rustig gelegen in een zeer mooie buurt
6.8
Wouters
1
België
september 08, 2018
We hebben in een mooie natuur heel leuke plaatsjes ontdekt. Als Belg ben ik jaloers op de Nederlandse fietspaden.Ook 3dagen schitterend fietsweer.
Mooie nette kamer, zeer weing uitleg van de recptie ivm arrangement, vriendelijk personeel bij de bedieningen, slechte kwaliteit van keuken (uitgebakken frieten, tonijn niet gaar, cote a l'os zeer pezig).
9.3
Klomp
1
Nederland
augustus 10, 2018
Een aanrader. Wat een verwennerij en gastvrijheid.
7.8
Voncken
Nederland
augustus 10, 2018
Het is ons goed bevallen
7.3
Stoel
1
Nederland
augustus 07, 2018
Erg donkere kamer met balkon
Negatieve punten zijn: - onvoldoende of ontbrekende ventilatie - toeslag kosten bij diner zijn vooraf niet gemeld - weinig parkeerruimte bij hotel Kindvrienlijkheid kunnen wij niet beoordelen.
7.8
Westerveen
2
Nederland
juli 30, 2018
Ik heb 3 dagen kunnen genieten bij u in het hotel en van de mooie omgeving.
Misschien toch iets meer doen aan airco op de kamers. Met deze temperaturen helpt een ventilator niet echt. Door de hoge temp. op de kamer kan ik niet slapen en/of relaxen, dat was jammer.
9.7
Vissers
1
Nederland
juli 30, 2018
we hebben een heerlijk verwende paar dagen gehad
nvt
8.8
Van Zuijdam
1
Nederland
juli 29, 2018
Vriendelijk en behulpvaardig personeel . Schoon hotel. Goed eten. Aan te raden!
8.7
Tholen
1
Nederland
juli 12, 2018
Een goed hotel met vriendelijke en behulpzame medewerkers voor herhaling vatbaar
5.8
Van Schie
1
Nederland
juli 05, 2018
Prima kamer maar erg warm vanwege het ontbreken van een airco.
Het hotel is wel wat gedateerd en dat geld ook voor het publiek. Het diner is fantasieloos en smakeloos. Wij hadden drie gangen bijgeboekt in een arrangement en daar heb ik flink spijt van!! Het personeel was erg vriendelijk en meedenkend. Dat is fijn.
9.0
Van Daal
1
Nederland
juli 02, 2018
Erg klantvriendelijk, zeer goede keuken, schitterende omgeving.
Personeel heeft ring van partner gevonden, direct gemeld en opgestuurd, klasse!
8.5
Jansen
1
Nederland
juni 20, 2018
Leuk centrum heeft Lochem. Mooie fiets omgeving vooral richting Groenlo. Prima hotel met perfecte fietsstalling.
De douchekranen verdienen enige uitleg.Voor je er erg in hebt is het water veel te heet..
8.0
Giebels-v.d. Velden
2
Nederland
juni 18, 2018
Vriendelijke gastvrije ontvangst, nette kamer en lekker eten!
9.2
Van der Wielen
Nederland
juni 05, 2018
heel goed hotel geen koelkast op kamer vind ik jammer diabetes medicijnen moet bewaren in koelkast
Graag van u weten half augustus maandag tot donderdag prijs 99 euro 2 x ontbijt 1x drie gangen diner koffie thee bij aankomst hof van gelre kaasplank wat kost het als ik dinsdag en woensdag warm eten wil graag uw reaktie F.van der Wielen katwijkaanzee52gmail.com
8.3
Mans
2
Nederland
mei 31, 2018
Goed hotel,prachtige locatie,en een prima omgeving om te fietsen
8.2
Van Rossen
2
Nederland
mei 15, 2018
Het was een aangenaam verblijf
Ontvangst was vriendelijk en gemoedelijk. De bediening op terras, restaurant en de interieurverzorging was uitermate plezeirig, ontspannen, namen de tjid, werkten efficiënt. Bij de receptie was de ontvangst heel prettig en vrolijk. Ook zeer attent ivm met het vervoer van de bagage naar de kamers. Een dame aan de receptie later tijdens ons verblijf leek nogal vermoeid en leek moeite te hebben met het oplossen van een probleempje. Uiteindelijk ging het gelukkig wel goed en is het probleem mede namens de fietsenmaker goed opgelost. Algemene ruimtes schoon en netjes. Onze kamer was wat stoffig, leek al lang niet gebruikt. Verder prima.
8.3
Lexis
1
Nederland
april 09, 2018
Mooi verzorgd hotel, ruime kamer, zeer vriendelijk personeel, lekker eten. Kortom een zeer prettig verblijf gehad.
8.0
Polder
1
Nederland
maart 08, 2018
relaxed verblijf en een culinaire verwennerij
8.5
Blok
1
Nederland
februari 20, 2018
Gezellig hotel,mooie en rustige ligging,je bent snel in centrum Lochem
Wij verbleven op kamer 38,gezellige ligging op begane grond. Wel een opmerking n.l. dat een fonteintje in het toilet ontbreekt,in verband met hygiëne een apparaat o.i.d. met cleannings-tissues
8.3
Van Dongen
5
Nederland
februari 20, 2018
Prettige ontvangst, goed geweest
Goede 1 persoonskamer. Prima ontbijt Gunstige ligging in mooi Lochem
7.5
Van de Sande
1
Nederland
februari 19, 2018
de kamer was goed en schoon
de tv hangt te hoog ik kreeg pyn in myn nek kunnen ze beter op het buro zetten
8.2
Broos
1
Nederland
januari 11, 2018
Rustig onderkomen met vriendelijk onthaal.
Temperatuur van de kamer 's nachts erg hoog, door het ontbreken van voldoende ventilatiemogelijkheden,
8.8
Van Beek
1
Nederland
december 21, 2017
Fantastisch hotel, super service, heel vriendelijk en bekwaam personeel. Chloorlucht van het zwembad was niet zo aangenaam en onze kamer was een beetje ion de catacomben weggestopt.
Heerlijke dagen gehad.
8.8
Philip
2
Nederland
november 16, 2017
vriendelijke mensen en goede service.
Lochem is een leuk stadje, met veel restaurantjes en leuke winkeltjes
7.5
Van Doorne
2
Nederland
september 28, 2017
Helemaal goed
Er was geen rekje/plankje in de badkamer om toiletspullen neer te zetten
8.2
Kroon
1
Nederland
september 27, 2017
vriendelijk personeel
10.0
Smit
1
Nederland
september 19, 2017
Het uitstekende hotel ligt in een mooie wijk met oude koloniale villa's, op loopafstand van het centrum.
Hampshire Hotel- 't Hof van Gelre is smaakvol ingericht, luxe en zeker niet gedateerd, wat meestal wel het geval is als je een actie-aanbieding boekt. De ontvangst in het hotel was hartelijk en onze kamer was ruim en voorzien van zeer goede bedden. De badkamer met toilet was mooi en schoon. Het hotelpersoneel is erg aardig en enorm klantgericht. Ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en goed. We hebben er een lekkere lunch gegeten en op de tweede avond van een voortreffelijk diner genoten. Het hotel is zeker aan te raden!!
7.7
Kengen
5
Nederland
september 14, 2017
gezellig uitstratlend hotel, vriendelijk personeel
8.0
Kaagman
1
Nederland
september 12, 2017
Prima hotel en vriendelijk personeel
Ons verblijf was van 14 augustus tot vertrek 18 augustus 2017
10.0
Puttenaar
Nederland
september 06, 2017
het tweede hotel van goedverblijf .en weer uitstekend
Het personeel ook hier heel vriendelijk en behulpzaam
8.0
De Vries
1
Nederland
september 05, 2017
Een mooie omgeving en goede service.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur