fbpx

Hotel Het Witte Veen

K. Brokweg 16, 9439 TC, Witteveen, Drenthe, Nederland

Beoordeling van Hotel Het Witte Veen

Totale hotel score:

7,8
Gebaseerd op 120 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Het Witte Veen.

Opbouw score Hotel Het Witte Veen :

Algemene waardering

7,8
 

Ligging

7,2
 

Service

8,3
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,3
 

Eten

8,1
 

Kamers

7,0
 
Resultaten 1 - 50 van 120
8,5
Mastwijk
2
Nederland
juni 27, 2020
Superleuk gehad! Vriendelijke mensen, prachtige ongeving
8,3
Heintzberger
Nederland
maart 10, 2020
gelukkig kregen wij een kamer op de begane grond, omdat er geen lift was. Helaas was de douchebak erg glad. Heb daarom een handdoek in de bak gelegd om niet uit te glijden
zie boven. Verder was alles ok.
8,8
Nijsten
1
Nederland
december 27, 2019
Geweldig
Leuke gezellige locatie Vriendelijke bediening Goed eten
8,7
Boukes
1
Nederland
november 21, 2019
Rustig gemoedelijk gewoon goed
8,7
Sturme
2
Nederland
november 01, 2019
ontspannend,heerlijk vertoeven in een vriendelijke ongedwongen omgeving
wij merkten dat het personeel allemaal bijdragen aan deze ongedwongen sfeer, mooi om mee te maken
7,8
Bosscha
Nederland
oktober 31, 2019
8,7
Muller
1
Nederland
oktober 23, 2019
zijn zeer tevreden
Geen
6,5
Beijk
1
Nederland
oktober 17, 2019
Redelijk verblijf
Voor deze prijs mag je niet veel verwachten, maar helemaal geen keuze in het menu blijft een beetje vreemd. Eten als wel goed. De kamer was verouderd maar wel goed te gebruiken voor 2 nachten. Hotel ligt achteraf, hierdoor erg rustig. Kamers zijn niet zo gehorig als als je zou verwachten bij dit hotel.
9,0
Broxks
1
Nederland
oktober 17, 2019
Zeer positieve ervaringen
Geen. Het was super.
8,0
Iwaarden
1
Nederland
oktober 15, 2019
Goed
Ons probleem was de muziek. Ieder heeft een eigen smaak en als je dan zo iets opgedrongen krijgt is niet prettig. Soms moesten we hard praten om elkaar te verstaan.
8,0
Kamminga
1
Nederland
oktober 13, 2019
Wij hebben een prettig verblijf gehad; het personeel was erg vriendelijk
Wij hadden een arrangement geboekt met o.a. 2x diner. Het eten was prima. Het enige minpuntje; het vriendelijke personeel kwam vragen of alles naar wens en voldoende was, echter pas nadat wij alles op hadden gegeten. Voor mij was het voldoende, maar mijn man zou wel een iets grotere portie gelust hebben ☺. Onze kamer met aparte badkamer was groot genoeg en alles was schoon.
7,7
Saleming
1
Nederland
oktober 11, 2019
Goed vertoeven. Vriendelijk personeel
9,0
Verhagen
1
Nederland
oktober 02, 2019
Gezellig en verrassend goed.
7,8
Sanders
1
Nederland
september 30, 2019
Gastvrij, verzorgd, rustige ligging, gedateerd.
Verhouding prijs/kwaliteit helemaal oké.
9,7
Janssen
2
Nederland
september 25, 2019
Fantastisch, aardig personeel, hotel heeft zn zaakjes goed voor elkaar
Ik zou allemaal tienen willen geven. Het feit dat ik dat niet doe is omdat ik vond dat douche en toilet wel iets schoner mochten. Heb ik ook doorgegeven aan eigenaresse hotel
7,8
Tankink
1
Nederland
september 22, 2019
Fijn, gezellig hotel met een heel goede ambiance.
We hebben het hier erg gezellig gehad, even lekker de stad uit en genieten van rust en natuur. Ook de mensen van het hotel zijn superaardig en behulpzaam, en er hangt een erg ontspannen sfeer.
8,0
Meijer
1
Nederland
september 19, 2019
super gezellig en heel vriendelijk personeel en eten ook helemaal prima
alles prima maar effe een tip een nieuw sausje op de muren en een verfje zou alles compleet maken
8,0
Janse
2
Nederland
september 16, 2019
Paar fijne dagen gehad.
Wij hadden kamer 25. Hoorden wel elke keer de koeling van beneden aanslaan. Beetje vervelend geluid maar verder alles prima.
6,2
Stahli
2
Nederland
september 16, 2019
Vriendelijk personeel, zeker service gericht, kamer/badkamer niet meer van deze tijd.
Het hotel ligt "in the middle of nowhere". Geen openbaar vervoer in de buurt. Dus niet aan te bevelen als je per trein komt. Vanaf Beilen een bus pakken en dan een heel eind lopen vanaf bushalte om bij Het Witte Veen te komen. Viel erg tegen. Hotel zelf is wel aan een opknapbeurt toe!!. Op een 3-persoonskamer 1 goede stoel. Wel goede bedden. Douche: heel klein, wel een stang om je vast te houden. Kamer ook erg gehorig. Vriendelijkheid van personeel: TOPPIE
7,8
Middelkoop
1
Nederland
september 14, 2019
Prima verblijf voor een fietsvakantie met goede fietsroutes.
6,3
Dijt
1
Nederland
september 10, 2019
Erg gehorig op de kamers.
Vriendelijke mensen, gezellig en staan direct klaar.
7,7
Brinkman
1
Nederland
september 06, 2019
zie opmerkingen
We waren niet tevreden over het meubilair op de kamer. De bedden zijn prima, de douche is ook goed. Maar er zijn alleen maar een paar rechte stoelen. We hebben klapstoeltje uit de auto gehaald. De TV hangt heel hoog, zodat wij er een stijve nek aan over gehouden hebben
8,7
Wagterveld
1
Nederland
september 03, 2019
Het was geweldig. Verder niets zijn toe te voegen.
7,8
Hendriks
1
Nederland
september 03, 2019
Eenvoudig hotel met simpele maaltijden, waar overigens niets op aan te merken viel.
Het is te overwegen hier nogmaals heen te gaan.
8,3
Jolink
1
Nederland
september 03, 2019
Leuk hotel, prima prijs/kwaliteit verhouding, Enigszins afgelegen, maar goed bereikbaar per auto/fiets.
8,3
Milder
Nederland
september 02, 2019
Prettig verblijf .
8,3
Laanen
1
Nederland
augustus 29, 2019
Vriendelijk personeel,rustige ligging
8,0
Groen
1
Nederland
augustus 17, 2019
Lekker er een paar dagen tussenuit!
Prima hotel. De kamer was keurig schoon. Bedden waren goed. Ontvangst was prima. Diner heel erg lekker. Bij een fles wijn gratis een fles bronwater. Ontbijt was wel voldoende, maar weinig creativiteit. Bv. geen streekproducten. Jammer dat het hotel in de middle of nowhere ligt. Als je vanuit het hotel wil gaan wandelen loop je voornamelijk langs de weg. Maar als je wil gaan fietsen ligt het heel centraal.
8,5
Brauns
5
Nederland
augustus 15, 2019
Zeer vriendelijke mensen
We hebben erg genoten van de omgeving en de mensen in het hotel. Goede service en vriendelijk personeel. De kamer was erg donker met uitzicht op een muur helaas. We misten wel een waterkoker op de kamer om zelf thee te zetten. Kamer was verder netjes en schoon, de badkamer was wel schoon maar rook wat minder fris.
9,0
De Jonge
Nederland
augustus 14, 2019
We hadden een paar gezellige dagen prima verzorging.
geen.
7,7
Van Dreumel
1
Nederland
augustus 12, 2019
Personeel is heel vriendelijk maar de kamers zijn wel wat gedateerd
8,5
Keijzers
1
Nederland
augustus 10, 2019
Goed hotel vriendelijk personeel
7,0
Van Rangelrooij
1
Nederland
augustus 07, 2019
Prima prijs kwaliteitverhouding. Aardig personeel.
Goed hotel voor goede prijs.
6,8
Geersinga
1
Nederland
juli 24, 2019
Voor fiets/wandelvakantie prima. Verder ligt het hotel zeer geïsoleerd.
Bedden zijn aan vervanging toe. Je zakt er te diep in weg. Inbegrepen diner is summier. Terras is prima. Vooral bij zonnig weer is het daar goed vertoeven. Alleen de drankjes zijn behoorlijk prijzig.
7,0
Stam
Nederland
juli 22, 2019
Personeel gastvrij en vriendelijk.
Het hotel zelf en inrichting zijn iewat gedateerd.
9,3
Caanen
Nederland
juli 10, 2019
Als er al iet aangemerkt moet worden, zou ik zeggen, de kamers op zich zijn gerelateerd, maar alles is proper en schoon, maar kniesoren kom je overal tegen, voor ons was het een leuk verblijf.en voor herhaling vatbaar.
7,7
Hommels
Nederland
juli 08, 2019
Wij hebben genoten van een fijn verblijf met vriendelijk personeel
8,3
Van der Zee
Nederland
juli 01, 2019
Prijs/kwaliteit prima
Weinig meer aan bovenstaande toe te voegen
7,7
Tange
1
Nederland
juni 29, 2019
Het hotel ligt afgelegen, waardoor je heerlijk tot rust kunt komen. Gevarieerde kaart met prima eten.
De kamers zijn gedateerd en vrij klein met alleen het hoogstnodige en redelijk schoon. De uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en het vriendelijke personeel maakt veel goed.
8,0
Bor
Nederland
juni 29, 2019
8,3
Veerman
Nederland
juni 22, 2019
Een prima verblijf gehad
Leuk lang week-end uitje. Prima verblijf. Zeer vriendelijk personeel. Heerlijk gegeten. Maaltijden met veel fantasie en smakelijk bereid. Leuke kamer (2) 's-avonds nog lang buiten kunnen zitten. Echt een aanrader!
8,0
Duijsters
Nederland
juni 10, 2019
Kamer en badkamer wat aan de kleine kant. Maar de sfeer is gied, en t eten helemaal super.
Misschien n klein krukje of plankje in de badkamer om toilettafel op te zetten. Omgeving is heel mooi en we hebben genoten,
5,5
Hogenkamp
1
Nederland
mei 22, 2019
Een hotel niet meer anno 2019
Kamer met schimmel, badkamer zeer miniem. Ontbijt erg simpel. Personeel wel vriendelijk.
7,8
Roest
1
Nederland
mei 14, 2019
Goed hotel, gastvrij personeel, lekker eten.
7,7
Verhoef
Nederland
mei 13, 2019
Keurig schoon en vriendelijke mensen.
7,0
De Groot
1
Nederland
mei 01, 2019
Naar verwachting, rustig gezellig en prima service.
7,5
Menger
1
Nederland
april 30, 2019
eenvoudige kamers wel schoon bediening prima prettig personeel
10,0
Van Baar
1
Nederland
april 29, 2019
Uitmuntend en goed rolstoel toegankelijk
Geweldig aardige medewerkers en zeer attent. We zouden graag nog eens terugkomen
8,0
De Korte
Nederland
april 23, 2019
8,3
Pieterson
1
Nederland
april 22, 2019
Prettig personeel.Persoonlijke aandacht. Bierplankje is een aanrader. Biersuggesties bij het menu zijn een streling voor de tong

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.