Hotel Het Witte Veen

K. Brokweg 16, 9439 TC, Witteveen, Drenthe, Nederland

Beoordeling van Hotel Het Witte Veen

Totale hotel score:

7.7
Gebaseerd op 93 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Het Witte Veen.

Opbouw score Hotel Het Witte Veen :

Algemene waardering

7.7
 

Ligging

7.1
 

Service

8.1
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.2
 

Eten

8.0
 

Kamers

6.9
 
Resultaten 1 - 50 van 93
8.0
Groen
1
Nederland
augustus 17, 2019
Lekker er een paar dagen tussenuit!
Prima hotel. De kamer was keurig schoon. Bedden waren goed. Ontvangst was prima. Diner heel erg lekker. Bij een fles wijn gratis een fles bronwater. Ontbijt was wel voldoende, maar weinig creativiteit. Bv. geen streekproducten. Jammer dat het hotel in de middle of nowhere ligt. Als je vanuit het hotel wil gaan wandelen loop je voornamelijk langs de weg. Maar als je wil gaan fietsen ligt het heel centraal.
8.5
Brauns
5
Nederland
augustus 15, 2019
Zeer vriendelijke mensen
We hebben erg genoten van de omgeving en de mensen in het hotel. Goede service en vriendelijk personeel. De kamer was erg donker met uitzicht op een muur helaas. We misten wel een waterkoker op de kamer om zelf thee te zetten. Kamer was verder netjes en schoon, de badkamer was wel schoon maar rook wat minder fris.
9.0
De Jonge
Nederland
augustus 14, 2019
We hadden een paar gezellige dagen prima verzorging.
geen.
7.7
Van Dreumel
1
Nederland
augustus 12, 2019
Personeel is heel vriendelijk maar de kamers zijn wel wat gedateerd
8.5
Keijzers
1
Nederland
augustus 10, 2019
Goed hotel vriendelijk personeel
7.0
Van Rangelrooij
1
Nederland
augustus 07, 2019
Prima prijs kwaliteitverhouding. Aardig personeel.
Goed hotel voor goede prijs.
6.8
Geersinga
1
Nederland
juli 24, 2019
Voor fiets/wandelvakantie prima. Verder ligt het hotel zeer geïsoleerd.
Bedden zijn aan vervanging toe. Je zakt er te diep in weg. Inbegrepen diner is summier. Terras is prima. Vooral bij zonnig weer is het daar goed vertoeven. Alleen de drankjes zijn behoorlijk prijzig.
7.0
Stam
Nederland
juli 22, 2019
Personeel gastvrij en vriendelijk.
Het hotel zelf en inrichting zijn iewat gedateerd.
9.3
Caanen
Nederland
juli 10, 2019
Als er al iet aangemerkt moet worden, zou ik zeggen, de kamers op zich zijn gerelateerd, maar alles is proper en schoon, maar kniesoren kom je overal tegen, voor ons was het een leuk verblijf.en voor herhaling vatbaar.
7.7
Hommels
Nederland
juli 08, 2019
Wij hebben genoten van een fijn verblijf met vriendelijk personeel
8.3
Van der Zee
Nederland
juli 01, 2019
Prijs/kwaliteit prima
Weinig meer aan bovenstaande toe te voegen
7.7
Tange
1
Nederland
juni 29, 2019
Het hotel ligt afgelegen, waardoor je heerlijk tot rust kunt komen. Gevarieerde kaart met prima eten.
De kamers zijn gedateerd en vrij klein met alleen het hoogstnodige en redelijk schoon. De uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en het vriendelijke personeel maakt veel goed.
8.0
Bor
Nederland
juni 29, 2019
8.3
Veerman
Nederland
juni 22, 2019
Een prima verblijf gehad
Leuk lang week-end uitje. Prima verblijf. Zeer vriendelijk personeel. Heerlijk gegeten. Maaltijden met veel fantasie en smakelijk bereid. Leuke kamer (2) 's-avonds nog lang buiten kunnen zitten. Echt een aanrader!
8.0
Duijsters
Nederland
juni 10, 2019
Kamer en badkamer wat aan de kleine kant. Maar de sfeer is gied, en t eten helemaal super.
Misschien n klein krukje of plankje in de badkamer om toilettafel op te zetten. Omgeving is heel mooi en we hebben genoten,
5.5
Hogenkamp
1
Nederland
mei 22, 2019
Een hotel niet meer anno 2019
Kamer met schimmel, badkamer zeer miniem. Ontbijt erg simpel. Personeel wel vriendelijk.
7.8
Roest
1
Nederland
mei 14, 2019
Goed hotel, gastvrij personeel, lekker eten.
7.7
Verhoef
Nederland
mei 13, 2019
Keurig schoon en vriendelijke mensen.
7.0
De Groot
1
Nederland
mei 01, 2019
Naar verwachting, rustig gezellig en prima service.
7.5
Menger
1
Nederland
april 30, 2019
eenvoudige kamers wel schoon bediening prima prettig personeel
10.0
Van Baar
1
Nederland
april 29, 2019
Uitmuntend en goed rolstoel toegankelijk
Geweldig aardige medewerkers en zeer attent. We zouden graag nog eens terugkomen
8.0
De Korte
Nederland
april 23, 2019
8.3
Pieterson
1
Nederland
april 22, 2019
Prettig personeel.Persoonlijke aandacht. Bierplankje is een aanrader. Biersuggesties bij het menu zijn een streling voor de tong
8.3
Verhoeven
2
Nederland
april 15, 2019
(Prettig ) klein familiehotel.
Gastvrijheid en service waren prima. Werden netjes en uitgebreid te woord gestaan. Kregen ook veel tips over wat er te doen is in de omgeving. Zou er (als de gelegenheid zich zou voordoen) zo weer naar toe terug gaan.
6.8
Van Werkhoven
1
Nederland
april 09, 2019
Verblijf was goed, mede omdat we er veel op uit trokken.
Kamer wel erg sober en klein. Ligging nogal afgelegen. Eten prima.
8.7
Lauwers
1
België
april 06, 2019
Leuk hotel, mooie uitvalbasis voor fietstochten.
Het hotel is gewoon,maar heel gezellig. Personeel zeer behulpzaam. Misschien zorgen in de kamer en badkamer voor meer voorzieningen om iets op te leggen.
7.0
Rozenveld
1
Nederland
april 04, 2019
Een mooi hotel op een leuke locatie.
Hotel is ons goed bevallen. Alleen is er wel een minpunt. De prijzen die betaald moeten worden voor wat chips/nootjes vind ik behoorlijk aan de hoge kant. De prijzen voor de drankjes vond ik enigzins ook wel iets aan de hoge kant.
7.8
Ruitenberg
2
Nederland
maart 07, 2019
Heel vriendelijk personeel , en prima eten . Vast tafeltje vonden wij een goede zet !
8.3
Aartsma
1
Nederland
januari 08, 2019
Gezellig vriendelijk personeel.
Wij hadden een wandelarrangement maar er waren geen wandelroutes op papier beschibaar
6.3
Bouwman
1
Nederland
januari 02, 2019
Verblijf oké, maar geboekte arrangement komt niet overeen
Arrangement wandelen inclusief lunch. Wandelen betekende met auto 3x rechtsaf en je kunt paaltjesroute lopen. Niks route meekrijgen (zag later dat we een wandeling over Dwingelderveld hadden moeten krijgen). Keuze daar bleek 4,5 km of 12km... Lunch achteraf in t hotel. Je gaat dus geen dag wandelen en bij thuiskomst de lunch nemen ?. Oftewel, afgang!
6.7
Klaver-Winters
Nederland
december 16, 2018
Zie de volgende opmerkingen
Er zou iets aan de kamers moeten gebeuren Die van ons was niet fijn om binnen te komen,hij was wel schoon ,maar stonk vreselijk. Ik ben astma patiënt en heb er last van gehad, ik vond dat niet zo fijn. Verder was het een goed hotel, We werden vriendelijk ontvangen ,en behandeld. Heel gastvrij . Ook het ontbijt en diner was daar goed verzorgt ,smaakte prima. Niks op aan te merken.
8.0
Hurkmans
1
Nederland
september 21, 2018
een gezellig hotel met een landelijke uitstraling
n,v,t
8.5
Klein Veldink
1
Nederland
september 11, 2018
Goed, alleen bij aankomst misten wij een kopje koffie en een handdruk met b.v. welkom en een fijn verblijf.
zie opmerking boven.
7.0
Land
Nederland
september 08, 2018
Vriendelijk personeel . Kamer was ruim .
Jammer dat het niet zo schoon was . Badkamer tegeltjes waren vies. Terras was ook niet schoon . Spinnenwebben smerige ramen en veel rotzooi op het terras. Eten was goed maar ze komen niet vragen of alles naar wens is en of er nog iets bij moet . Maar misschien is dat wel qua prijs dat ze dat niet doen en je genoegen moet nemen met wat er voor je staat .
8.2
Vink
1
Nederland
september 06, 2018
heerlijk fiets hotel
7.8
Ten Broeke
5
Nederland
augustus 27, 2018
Prima hotel voor die prijs; gezellig terras en"huiskamer".
7.8
De jong
1
Nederland
augustus 26, 2018
8.2
Sieverink
5
Nederland
augustus 22, 2018
Wij hebben het boven verwachting goed gevonden, een dikke pluim voor alle mensen die er werken.
Zeer vriendelijk personeel, een pluim voor de kok, wat ze ervan heeft gemaakt, wij hebben heerlijk genoten en gegeten, de gebakken aardappeltjes waren echt super. Ik heb maar 1 tip, horren bij de ramen, dan heb je geen last meer van muggen en vliegen. Wij , groepje van 7 personen, vonden het geweldig.
7.7
Prevo
2
Nederland
augustus 16, 2018
Goed, keurig verblijf voor een opaar dagen
Het hotel ligt iets buiten het dorp , midden in het veld , Kamers zijn gedateerd en wat klein maar alles is er en het is schoon.Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen, er is gezellig personeel, een leuk terras en een gezellige eetzaa met heerlijk eten. Wij hadden hier een prima verblijf.
8.0
Ikink
2
Nederland
augustus 15, 2018
Prima verblijf. Heel erg aardig en behulpzaam personeel.
Gaan we zeker weer naar toe en aanbevelen bij vrienden - familie - en bekenden. Ook heel mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Mooie routes te verkrijgen in Hotel.
7.7
Mekenkamp
1
Nederland
augustus 06, 2018
Goede bedden goed eten vriendelijk personeel gezellig terras
Alles was goed opeen ding na het traptje naar boven had ik veel moeite mee met mijn slechte knieën
9.3
Vlecken
1
Nederland
augustus 03, 2018
Goed ,klein hotel. Rustige ligging . Hier kom je tot rust . Uitstekende keuken ,we hebben genoten van de diners .
Wij hadden kamer 22 , kleine kamer , maar verzorgd en zeer netjes . Iets te kleine kast . Met de enorme hitte toch dragelijke temperatuur . Waarschijnlijk door het rieten dak .
7.3
Henssen
5
Nederland
juli 27, 2018
Voor twee nachten prima verblijf eten goed verzorgd en lekker voor de prijs.
Hal voor de kamers kan wat vrolijker aangekleed worden. Vaas eventueel met kunstbloemen. Nu stond hij verloren. Leuke schilderijen en een leuker zitje. Ons verblijf was geslaagd. Ik denk geen verblijf voor kinderen.
7.8
Van hoorn
1
Nederland
juli 21, 2018
Prima.Begripvol en adequate reactie op voedselallergie
7.0
Janssen
1
Nederland
juli 11, 2018
Prettig en rustig
Teveel saus over het vlees en weinig smaak
8.8
Bos
6
Nederland
juli 09, 2018
Eenvoudig hotel. Prima prijs- kwaliteitsverhouding. Goed voor een paar dagen Drenthe!
7.5
Cools
1
België
juni 27, 2018
Goed
Ze hadden ons een kamer gegeven boven de keuken en onophoudelijk storend lawaaierige van koeling en of afzuiging( kamer 27)
5.0
Merks
Nederland
juni 18, 2018
Slechte kamer ,heel matig diner, maar goed ontbijt
inchecken mag wel wat vriendelijker. fietsen zijn ook aan vervanging toe in slechte staat.moest na 4 km weer terug wegens vastlopende achterrem.
7.3
Van Groeningen
1
Nederland
juni 02, 2018
9.0
Derksen
1
Nederland
juni 02, 2018
alles was goed geregeld
geen klachten, alles was prima

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur