Hotel Hesborner Kuckuck

Ölfestrasse 22, 59969, Hallenberg, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Beoordeling van Hotel Hesborner Kuckuck

Totale hotel score:

8.2
Gebaseerd op 138 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Hesborner Kuckuck.

Opbouw score Hotel Hesborner Kuckuck :

Algemene waardering

8.4
 

Ligging

7.8
 

Service

8.5
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.4
 

Eten

8.3
 

Kamers

8.0
 
Resultaten 1 - 50 van 138
8.0
Zonneveld
1
Nederland
juni 11, 2019
Een uitstekend hotel met vriendelijk en attent personeel. Je moet wel van wandelen/fietsen en lezen houden
8.5
Kluin
1
Nederland
maart 19, 2019
Een prima hotel in een mooie omgeving
8.7
Doensen
1
Nederland
oktober 22, 2018
Perfect georgiseerd, zeer vriendelijke en attente mensen
Voor een hotelaccomodatie top sauna faciliteit
9.0
Zoeteman
5
Nederland
oktober 02, 2018
Heel Goed Verblijf.
comfortkamer heel ruim, alles schoon en netjes, heerlijk zwembad, goed ontbijt en heerlijk keuze diner.
8.5
Kleijbeuker
1
Nederland
september 11, 2018
een goed en schoon hotel in een mooie omgeving
8.0
Hogendoorn
Nederland
september 03, 2018
Zie hier onder
Prijs kwaliteit is uitstekend. Achter af zouden wij tegen meerprijs een grotere kamer en een grotere douche ruimte willen hebben. Mvrgr
10.0
Van Goch
Nederland
juli 30, 2018
Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze beloven!
9.0
Buurveld
1
Nederland
juli 25, 2018
goede ontvangst; vriendelijk personeel; nette en fijne kamer, prima verzorgde smakelijke maaltijden.
7.3
Stapper
2
Nederland
juli 25, 2018
Mooi en schoon hotel, vriendelijke mensen, Nederlandse eigenaar, eenvoudig smaakvol eten.
8.8
Kodde
1
Nederland
juli 24, 2018
Goed hotel dat zijn 4 sterren waarmaakt.
Mooie plek voor wild speurders en vogelspotters. Jammer van de vliegen. (buurman heeft vee)
9.3
Hoekman
2
Nederland
juli 20, 2018
een topaanbieding voor dit geld
schoon,klantvriendelijk,eten top, bediening zeer betrokken
9.2
Huijzer
1
Nederland
juli 16, 2018
Aanrader i.v.m. gastvrijheid, vriendelijke bediening en uitstekend eten
Jammergenoeg wordt van de bar nagenoeg geen gebruik gemaakt tijdens ons bezoek. Dit hebben we elders wel anders meegemaakt. Reden om hier misschien eens aandacht aan te besteden. Is het de aankleding, de bediening of misschien wel de prijzen?
8.2
De Lijster
1
Nederland
juni 26, 2018
Mooi hotel met goede service en vriendelijk personeel
8.8
Verhoeff
1
Nederland
juni 05, 2018
Prima sfeer, met persoonlijke aandacht van het personeel.
Verrassend dat we gewoon in het Hollands konden communiceren. Alleen jammer dat de Wifi erg traag was. Uitstekende ligging voor start van wandeltochten.
9.3
Van 't Veer
1
Nederland
mei 29, 2018
Prima hotel. Als we weer naar Sauerland gaan hebben we alvasteen goed verblijf gevonden!
9.0
Schmidt
5
Nederland
mei 28, 2018
Prima hotel, kamers zijn netjes en verzorgd, goede maaltijden. Zonder meer tevreden gasten
8.2
Poortman
1
Nederland
mei 08, 2018
heerlijk ruim voldoende eten; kamer+badkamer wat klein; overigens prima hotel met mooie omgeving.
Hinderlijk vinden wij het verplichte luisteren naar radio/muziek tijdens de maaltijden, die overigens uitstekend waren verzorgd!
8.3
Van Wijngaarden
1
Nederland
maart 12, 2018
Het is een goed hotel in een rustige omgeving en vriendelijk en behulpzaam personeel
Het zwembad is een weldaad en ook de mogelijkheid voor een lekkere massage geeft je een heerlijk voldoening! Op de kamer ontbreekt een hogere tafel om aan te schrijven.
8.3
Van Erkel
1
Nederland
februari 19, 2018
Prachtige omgeving, gezellig verblijf, vriendelijke mensen van het hotel.
Het geluid van andere gasten op de gang en de naastliggende kamer is goed hoorbaar in de kamer. Het wifi netwerk is helaas slecht te noemen. Meerdere keren per dag inloggen, ook als je niet uit het hotel bent geweest.... Bij de receptie wordt dit verklaard door de beperkte capaciteit van het internet in Duitsland. Vriendelijke bediening!
8.0
Van Appeldoorn
1
Nederland
oktober 23, 2017
Prima hotel in een mooie geving. Zeer gescjikt voor wandel liefhebbers.
8.3
Krieger
Nederland
oktober 12, 2017
Alle mensen waren tevreden met het verblijf.
9.8
Ten Berge
1
Nederland
september 04, 2017
gastvrij ontvangst. prima lokatie
alles zeer schoon,
8.2
Van der Stap
2
Nederland
augustus 10, 2017
Prima, leuke uitvalsbasis voor uitstapjes en wandelen in de natuur en zeer goed zijn de saunafaciliteiten voor een hotel.
8.7
Bos
1
Nederland
augustus 07, 2017
fijn hotel,vriendelijk personeel, lekker eten.
8.8
Van de Rijdt
1
Nederland
juli 25, 2017
een zeer plezierig hotel, uitstekende voorzieningen, zeer gastvrij personeel
Bij het diner op woensdag hadden we gekozen voor het visgerecht, scholfilet. De scholfilet was gepaneerd en zo in de oven gegaard. Dit was een zeer slecht resultaat. Een gepaneerd gerecht kun je het beste in gesmolten boter of hete olie bakken. Bovendien had de scholfilet vóór het paneren beter gekruid kunnen zijn. Bij mooi weer, buiten op het terras, hebben de gasten erg veel last van de vele, vele vliegen.
8.0
Wijnen
1
Nederland
juni 06, 2017
7.8
Verhaar
1
Nederland
mei 03, 2017
Uitstekend servicegericht hotel
Kamer netjes, maar klein. Koffiezetapparaat/waterkoker op kamer servicegerichte toevoeging.
8.0
Van de Vijver
1
Nederland
mei 02, 2017
Goed verblijf doet zijn naam eer aan!
6.3
Hermsen
1
Nederland
mei 02, 2017
eenvoudig, weinig fantasie maar oop zich een goed hotel
8.8
Jonkman
1
Nederland
april 10, 2017
we hebben een leuke tijd gehad met erg vriendelijke personeel. De kamers mogen wel wat updating hebben .
Super aardige mensen en dat maakt het verblijf erg gezellig!!!
10.0
Wind
1
Nederland
april 03, 2017
Prachtige omgeving waar dit hotel ligt , gast vrij en behulpzaam personeel.
Het was een ongekende mooie natuur, niet alleen bij het hotel maar ook in de de omgeving. het prachtig en een locatie waar wij nog vaker naar toe zullen gaan.
7.7
Van Beek
1
Nederland
maart 24, 2017
vriendelijke mensen er heerst een ontspannen sfeer
soms mag het avond eten ietsje meer zijn maar de chef kok heeft het wel in de vingers goed eten top!
8.0
Van Dijken
1
Nederland
maart 22, 2017
goed hotel, ligging en personeel vriendelijk en servicegericht.
8.2
Bos
1
Nederland
januari 19, 2017
Heel mooi weekend gehad.
Een mooi Hotel, met vriendelijk personeel. Het eten is prima en de Welness afdeling is ronduit fantastisch. We komen zeker nog een keer terug
8.3
Koopmans
Met partner
Nederland
oktober 30, 2016
We hebben genoten in het hotel.Het eten was voortreffelijk en een prachtige saunaruimte.Heerlijk gezwommen.Personeel vriendelijk .Er hangt een erg gemoedelijke sfeer in het hotel.Dus voor herhaling vatbaar!!!
6.0
Van den Berg
Met partner
Nederland
oktober 25, 2016
Een net hotel voor 3 sterren.
In onze optiek was dit geen 4 sterren waard. Eten was goed, maar sober. Bedden waren niet echt goed. Gehorig hotel.
5.2
Walma
Met partner
Nederland
oktober 25, 2016
Ongastvrije receptioniste die ons ten onrechte beschuldigde zonder excuses te maken
Tot 2 keer toe beschuldigde de receptioniste ons van iets waar zij zelf debet aan was. De eerste kwam ze in een volle eetzaal bij onze tafel verhaal halen waar wij het briefje van het menu hadden gelaten. Terwijl wij die, een half uur daarvoor, onder haar neus hadden ingevuld en gelijk aan haar hadden teruggeven. De toon waarop ze het zei was ook heel naar. En een excuus of eet smakelijk? Wij hebben het niet gehoord. De tweede keer was bij het uitchecken. Er was al vooraf betaald. Maar de receptioniste hield bij hoog en laag vol dat dit niet kon en niet gebruikelijk was. Wij moesten echt betalen en dan thuis maar uitzoeken hoe dit mogelijk was. Toen we vroegen of er misschien een aanbetaling was gedaan, ging er ineens een lampje bij haar branden. Het bleek toch wel betaald te zijn, maar de naam hadden ze niet aan ons verblijf kunnen linken. Wat ook een vreemd verhaal was, aangezien met naam en toenaam alles was genoemd bij het betalen. Wederom is geen woord van excuus over haar mond gekomen. De vraag of we een prettig verblijf hebben gehad moeten we ook nog steeds te horen krijgen, want die is er in die dagen niet geweest. De receptioniste gaf aldoor het gevoel dat ze het vervelend vond als er iets gevraagd werd. Toen we haar toeristische tips vroegen, kwam ze niet verder dan wat wij zelf hadden aangedragen. En dat was ook in twee zinnen verteld. Het eten was prima verzorgd. De saladebar was wel erg eenvoudig. De stukken tomaat en komkommer waren qua formaat wel erg groot (of het bordje waar je het op kon leggen klein). Het ontbijt keurig, maar eenvoudig en simpel. Jammer dat de sappen uit een automaat komen, dan heb je niet het gevoel dat je iets gezonds aan het drinken bent. Wij zullen zeker niet terug gaan naar dit hotel. Bovendien zullen we het ook niet aanbevelen bij anderen.
8.2
Van Appeldoorn
Met partner
Nederland
oktober 24, 2016
Leuk hotel in een fraaie omgeving
8.2
Schapelhouman
Met partner
Nederland
oktober 24, 2016
vriendelijk hulpvaardig personeel, lekker otbijt met leuk ochtend "krantje"
Prachtig wandelgebied met goed aangegeven wandelroutes. We hebben mooie dagen gehad ondanks het bewolkt weer.
8.0
Van Dijk
Met partner
Nederland
oktober 20, 2016
onze ervaring: heel gezellig/ veel Nederlandse gasten
6.8
Lemmen
Met partner
Nederland
oktober 14, 2016
voor het bedrag van de aanbieding prima
Gezellige maar iets te kleine kamer. Eten was goed masr redelijk prijzig. Sauna en zwembad waren perfect. Bedden waren goed. Personeel was vriendelijk. Bar was reuze gezellig
8.3
Vreeken
Nederland
september 30, 2016
Mondeling reeds medegedeeld bij receptie:Fantastisch.!!!
Geen enkele negatieve alleen maar positief. Als er dan één puntje is wat beter kan dan de parkeerstrepen die wit moeten zijn even opnieuw helder WIT verven, Dat geeft een frisse aanblik als men aan komt rijden.
8.5
Dieen van
Met partner
Nederland
september 28, 2016
fijn hotel en bediening in een mooi dorp met een prachtige omgeving
Geen
8.7
Knopper
Nederland
september 19, 2016
VerblijfHeel prettig, zeker dat er de eigen taal werd
6.7
De Lille
Met partner
België
augustus 31, 2016
algemeen tevreden ,
Wel zeer kleine kamer, mits toeslag konden wij wel een grotere krijgen , maar zijn daar voor die twee nachten niet op ingegaan
8.5
Van Dooren
Met partner
Nederland
augustus 31, 2016
vriendelijk personeel, nette kamer.
wij hebben een fijn verblijf gehad in dit hotel. we zouden zo weer terug willen. mooie wandeling in de omgeving gemaakt, kortom, een aanrader.
9.0
Ruizeveld
Nederland
augustus 29, 2016
Buitenruimte (balkon) bij 2 kamers niet prettig. Deel tegen muur, deel nabij afzuigpijp.
8.2
Koster
Met partner
Nederland
augustus 19, 2016
Goed hotel. Wel rustig.
Gastvrij hotel. Maar wel voor de oudere gasten. Hele mooie ruime kamers. Schoon.In de plaats zelf was weinig te doen. Je moest er echt op uit. Terrasjes moet je sowieso in Sauerland zoeken. Vind ik jammer. Ook weinig grote plaatsen. En dan is vier dagen lang genoeg. Voor de rest goed bevallen.
9.8
Vanaken
Met partner
België
augustus 10, 2016
zeer goed hotel! lekker en gevarieerd aanbod, zeer vriendelijk, mooie kamers, aangename sfeer, je voelde je er echt gast! spijtig dat de weergoden ons niet gunstig gezind waren, dus uitstap met de wagen gedaan
Gaan nog eens terug!!!
8.2
De Winter
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
goed familiehotel in een leuke omgeving , uitstekend voor een midweek of weekend
Ik heb twee en halve week van te voren geboekt en een comfortkamer genomen welke € 10, --p.p. duurder was. Bij aankomst kregen wij kamer 114 toegewezen,dit bleek een kamer gelegen op het eind van de gang,donker,koud en naargeestig zodat je er wel deprie van kon worden. Dus bij boeken vermelden geen kamer 114. Verder was alles uitstekend.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur