Hotel Gaasterland

Marderleane 21, 8572 WG, Rijs, Friesland, Nederland

Beoordeling van Hotel Gaasterland

Totale hotel score:

8.3
Gebaseerd op 567 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Gaasterland.

Opbouw score Hotel Gaasterland :

Algemene waardering

8.3
 

Ligging

8.4
 

Service

8.4
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.4
 

Eten

8.3
 

Kamers

8.0
 

Kindvriendelijkheid

7.4
 
Resultaten 1 - 50 van 567
8.0
Janzen
2
Nederland
november 16, 2018
Gastvrij ontvangst, lekker gegeten en fijn gewandeld in de mooie omgeving.
8.5
Van Puyvelde
5
België
oktober 03, 2018
Leuk verblijf gehad met familie, mooie omgeving voor te wandelen. Prijs kwaliteit super. Vriendelijk onthaal.
9.7
Veenman
1
Nederland
september 29, 2018
We hadden het wederom weer heerlijk bij U in Hotel Gaasterland,
En geef het graag door aan onze vrienden, Wij waren donderdag 27 sept tot zaterdag 29 sept aanwezig.
8.8
Prummel
1
Nederland
september 17, 2018
Gemoedelijk, vriendelijk en heerlijke buffetten.
8.0
Bos
1
Nederland
september 15, 2018
Heel goed
Televisie hangt te hoog. En het geluid mag wel wat harder stand 25 is te zacht.
8.2
Keen
1
Nederland
september 14, 2018
ruime kamer goede bedden
6.9
Verlegh
1
Nederland
september 13, 2018
8.3
Dijkstra
Nederland
september 12, 2018
Prima hotel, fijne ligging. Comfortabele bedden en kamer ruim formaat. Ontbijt en diner uffet goed. Niet geschikt voor kinderen, veel oude mensen. Ook nog gebowld. Vriendelijk personeel en gratis koffie en thee.
9.7
De Jong
1
Nederland
september 10, 2018
Een geweldig verblijf ! Alles is perfect !
Kindvriendelijkheid kunnen wij niet beoordelen.
7.5
Koster
1
Nederland
september 10, 2018
Goed en gezellig
geen
9.0
Veldhuijzen
1
Nederland
september 10, 2018
super voor elkaar
op laad punt voor auto zou makkelijk zijn
8.0
Kok
2
Nederland
september 07, 2018
Een goed en gezellig familiehotel
Het gratis koffie en thee nuttigen was voor ons nieuw, evenals het zelf noteren van de consumpties. Dit geeft een stuk vertrouwen naar de gasten dat wij erg hebben gewaardeerd
8.0
Kok
2
Nederland
september 05, 2018
Ongedwongen-vrij-gemoedelijk.Ma uit,Pa thuis
Bij eerdere bezoeken waren er 2 soorten soep nu 1. Nu een bal gehakt i.p.v. een runderlapje.
7.2
Kobes
Nederland
augustus 31, 2018
de bedden lagen niet zo goed en we vonden het jammer dat ze niet aan elkaar konden worden geschoven
was verder goed
6.6
Hijlkema
1
Nederland
augustus 30, 2018
weinig over te zeggen want wij hebben er alleen geslapen en ontbijt genuttigd.
Hotel is erg gedateerd. Interieur is nog van de jaren 70. Kamer waren schoon. Eten was eenvoudig maar smaakte goed. Theeglazen waren mistig van de vaatwasser, zou wel vernieuwd mogen worden.
7.8
Poort
Nederland
augustus 27, 2018
het eten uitstekend, het hotel enigszins gedateerd
5.5
Verborg
1
Nederland
augustus 27, 2018
arrangement 2 dagen + ontbijt + dinerbuffet in 2 persoonskamer met 2 personen
kamer gedateerd, kaal en ongezellig. klein balkon met uitzicht op....boomtoppen. bij aankomst zat de medewerker van de receptie in het zithoekje naast de receptie te lunchen, kan echt niet! wel vriendelijk personeel
7.1
Bakker
5
Nederland
augustus 24, 2018
Gastvrij,vriendelijk personeel, wel meer voor oudere mensen.
Gevraagd 2 kamers naast elkaar, dat was akkoord. Toen we er kwamen was dit niet zo, en kon het ook niet meer. Beetje jammer.
9.0
Hofstra
2
Nederland
augustus 16, 2018
super verblijf genoten
10.0
Kramer
1
Nederland
augustus 16, 2018
In dit Hotel is echt alles goed en is zeker aan te raden.
8.0
Koersen
1
Nederland
augustus 15, 2018
Gastvrij en vriendelijk ontvangen,
Wat kun je daar mooi fietsen, wij gaan er nog n keer naartoe
7.3
Valentijn
1
Nederland
augustus 13, 2018
Prima verblijf. Ontbijt goed. Warm/koud buffet slecht. Hotel is een goed startpunt voor een variatie aan fietsroutes.
6.0
Smit
1
Nederland
augustus 09, 2018
Ruime kamer en schoon, eten liet te wensen over
Het buffet was ruim maar alles veel te gaar en had weinig smaak. Kamers zijn ruim en schoon alleen is het wel erg gehorig.
8.7
Ter Beek
1
Nederland
augustus 07, 2018
de inrichting is wat verouderd maar dat doet niets af aan de hartelijkheid en zorg naar de gasten
Met dieetwensen werd keurig rekening gehouden en naar een passende oplossing gezocht .TOP.
8.2
Bos
1
Nederland
augustus 06, 2018
een mooi en groot hotel met veel bus gasten voor een nacht. Het buffet was uitstekend
koffie en thee was de hele dag gratis. Maar zelf afhalen aan de bar. Zoveel als je wilde. Voor de drankjes kreeg je een kaart mee. Hier moest je noteren welke drankjes je genuttigd had. Werkte goed vonden wij. de slaapkamers zijn gedateerd. Schoon maar zo simpel de nachtkastjes en het bureautje.Ook de stoeltjes en de sofa. Kamer wel 35 mtr2. met douchekamer. We misten een wekkerklokje en een radio.
7.8
Biesma
Nederland
augustus 06, 2018
Prima hotel voor redelijke prijs
Meeste gasten zijn toch wel 60+
8.1
Van Driel-Rodenburg
1
Nederland
augustus 03, 2018
Prima verblijf met heerlijke maaltijden. Alles goed geregeld! Je kan heerlijk jezelf zijn. Ga vooral zo door.
7.3
Roos
1
Nederland
augustus 02, 2018
7.7
Stensen
1
Nederland
augustus 02, 2018
Mooie uitvalsplek voor wandelen en fietsen. Heel vriendelijk personeel. Prettig verblijf.
7.7
Schouten
1
Nederland
juli 31, 2018
4 dagen halfpension
We waren voor de derde keer in een gewoon goed en gezellig hotel waar je volkomen jezelf kunt zijn. Snelheid aanvulling qua buffet mag nog wat aangescherpt worden.
6.5
Raijmakers
1
Nederland
juli 31, 2018
Normaal verblijf
De ramen kunnen bijna niet open waardoor het ontzettend heet is op de kamer. Op de bovenverdieping is zeer zeker airco wenselijk. Wij zijn van kamer moeten wisselen omdat het veel heet was op de kamer. Alleen toen we de rekening kregen moesten we extra betalen voor de wisseling, terwijl er daar helemaal niet over gesproken was. Heel jammer van deze miscommunicatie.
6.6
Palmen
1
Nederland
juli 31, 2018
Aardig hotel; niet geschikt voor gezin met jonge kinderen.
7.0
Van Zon
Nederland
juli 24, 2018
prima verblijf
Wij hebben hotel Gaasterland als prettig ervaren. Moesten wel even wennen aan het concept: zelf dramkjes e.d. inschenken en weer opbergen. Zoals u hierboven ziet hebben wij alles met een 7 beoordeeld, dus dat is wel goed.
8.8
Dijksterhuis
Nederland
juli 20, 2018
Prima hotel
Was niet bekend: buffetdiner tussen 18:00 en 18:30
8.0
Dijk
1
Nederland
juli 20, 2018
prima goede sfeer aardige bediening kindvriendelijkheid niet van toepassing
8.0
Van Der Wal
1
Nederland
juli 19, 2018
Prima bevallen Goed eten engoede kamers
Geen. Over kindvriendelijk kan ik niets over zeggen Wij waren er zonder kinderen
8.3
Kruiper
1
Nederland
juli 19, 2018
Goed onderhouden hotel, goed en vriendelijk ontvangst en behulpzaam bij vragen.
7.9
Roelofsen
2
Nederland
juli 18, 2018
Het verblijf was goed en rustig en lekker eten.
8.2
Van den Toren
1
Nederland
juli 18, 2018
eenvoudig, goed verzorgd, mooie lokatie om vandaaruit te wandelen of te fietsen
8.8
Venema
1
Nederland
juli 17, 2018
leuk familie hotel.vriendelijk personeel.mooie grote kamer. zag er goed verzorgd uit
8.4
Koeman
1
Nederland
juli 17, 2018
Het verblijf was aangenaam, niets was teveel, kortom gewoon heel goed.
Die heb ik niet zo direct voor de hand. Vond het systeem van zelf je drankjes bij houden heel goed, schept vertrouwen in elkaar. Goed hotel, heel goede prijs/kwaliteit verhouding!!
8.0
Woordes
1
Nederland
juli 17, 2018
echt een aanrader.
8.0
Witter
2
Nederland
juli 16, 2018
Vriendelijk hotel, fijne koffie faciliteit, goede verblijfsruimte voor de avond
8.3
Kok
5
Nederland
juli 13, 2018
Goed.Vriendelijke en correcte behandeling. Eten van prima kwaliteit en smaak.
8.0
Van Keimpema
1
Nederland
juli 13, 2018
8.4
De Winkel
Nederland
juli 06, 2018
Wij hebben het goed gehad. Personeel was erg behulpzaam en vriendelijk. Voor ons was het een goede maar te korte vakantie.wij komen zeker nog wel terug in het hotel.
Wij vonden dat het buffet weinig variatie in groente had alleen samengevoegde groente in een schaal. Liever zien wij aparte groente. Dit zorgt vooreerst variatie. Wij hebben ook aan vrienden dit hotel aanbevolen.
9.2
De Heer
1
Nederland
juli 02, 2018
gelukkig nauwelijks muziek te horen. Diner buffet 9. Gratis koffie en thee. Veel vertrouwen in gasten die zelf het extra drinken moeten bijhouden
Bedden kunnen beter. Kamers eenvoudig maar goed. Grote zitruimten en terras. Zeer goede en vriendelijke ontvangst en uitleg. Zeer geschikt voor ouderen.
7.1
Ten Boske-Tegelaar
5
Nederland
juni 26, 2018
Was best wel goed. Vooral de zelfbediening. Heel apart. Nog niet meegemaakt.
Ons verblijf begon een beetje raar. We kregen kamer 111 maar die bleek toen we binnen stapten nog bezet. We hebben toen kamer 24 toegewezen gekregen. Het buffet van de 1ste avond was niet zo byzonder. De volgende avond was veel beter. Het was wel overal mooi schoon.
7.7
Van Roekel
1
Nederland
juni 25, 2018
Prima hotel, klantvriendelijk en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
7.6
Koster
1
Nederland
juni 25, 2018
goed en noggemoedelijk
geen negatieve opmerkingen arangement van 3 dagen met een keer diner is ook handig als je bv op bezoek wil bij fam of vrienden

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur