fbpx

Hotel Gaasterland

Marderleane 21, 8572 WG, Rijs, Friesland, Nederland

Beoordeling van Hotel Gaasterland

Totale hotel score:

8,3
Gebaseerd op 700 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Gaasterland.

Opbouw score Hotel Gaasterland :

Algemene waardering

8,3
 

Ligging

8,4
 

Service

8,4
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,4
 

Eten

8,3
 

Kamers

7,9
 
Resultaten 1 - 50 van 700
8,2
Neuman
1
Nederland
september 19, 2020
Goed hotel, netjes en verzirgd
8,8
Van Dijk
Nederland
september 18, 2020
Voor de eerste maal in dit hotel.
Het overtrof onze verwachtingen. Prima kamers en bedden. Heerlijk eten. Gezellige ruimte beneden om bij elkaar te zitten. Ook fijn terras. Vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar.
9,3
Zwambach
1
Nederland
september 17, 2020
Voor herhaling en aanbeveling vatbaar
8,3
Zandschulp
1
Nederland
september 16, 2020
goed naar ons zin gehad netjes goed eten en drinken,kort gezegd voor herhaling vatbaar, hr gr en hopend tot ziens
7,8
Surajbali
Nederland
september 15, 2020
Verblijf was goed op een mooi locatie
7,8
Bosma
1
Nederland
september 15, 2020
Prima verblijf, rustig gelegen, veel mogelijkheden tot uitstapjes
8,0
Hoff
5
Nederland
september 15, 2020
Gezellig Hotel
Prijs /Kwaliteit was dik in orde De regels van het RIVM werden goed in acht genomen Omgeving is prachtig Kortom voor herhaling vatbaar
7,8
Rijneveld
Nederland
september 15, 2020
8,3
De Ronde
Nederland
september 08, 2020
Prima hotel met vriendelijke personeelsleden
De veiligheidsmaatregelen rondom corona werden perfect uitgevoerd
9,5
Reemst
1
Nederland
september 08, 2020
Vriendelijke mensen, schone kamer, opgeruimd hotel en prima eten
Voor herhaling vatbaar.
9,0
Looij
1
Nederland
september 02, 2020
vriendelijke sfeer, schone kamer en faciliteiten
7,2
Schoonen
1
Nederland
september 02, 2020
prima uitvalsbasis voor korte fietsvakantie in Friesland
7,7
Notenboom
2
Nederland
augustus 29, 2020
Goed verblijf in en mooie omgeving
Goede service ,aardig personeel ,mooi hotel jammer dat er geen airco op de kamer was. Een goede ventilator ontbrak ook. Zeker een hotel om nog eens te boeken
9,0
De Graaf
1
Nederland
augustus 28, 2020
lekker schoon en heerlijk eten!
7,8
Groote schaarsberg
1
Nederland
augustus 27, 2020
een gemoedelijke sfeer lekker eten en fijn dat je gewoon koffie en thee kunt pakken en prima om zelf je drankjes te pakken en af te tekenen op een lijstje.
7,8
Hop
2
Nederland
augustus 27, 2020
8,2
Bijl
1
Nederland
augustus 24, 2020
Goed wijn behoeft geen krand
7,5
Van der Gaast-Geertsema
1
Nederland
augustus 22, 2020
Vriendelijk personeel, ruime en nette kamers, hotel is wat gedateerd en stijfjes.
6,0
Lutgerink
2
Nederland
augustus 22, 2020
Prettig, rustig, gastvriendelijk
Paar feedbackpunten: - De kamers waren wel erg warm, waarbij de ramen niet op een handige manier open gingen want er kwam bijna geen lucht doorheen - Het was erg gehorig in de kamer en in de gang - Er was geen ventilatie of raam in de badkamer - De matrassen waren heel erg zacht, waardoor we allebei met rugpijn wakker werden 's ochtends
7,8
Oostindien
1
Nedelrand
augustus 22, 2020
9,0
Hess
1
Nederland
augustus 22, 2020
heel fijn Hotel met aandacht voor Corona
7,8
Hofland
1
Nederland
augustus 21, 2020
we hebben mooie dagen gehad!mooi weer en heerlijk eten! en een heel mooi plekje!
8,5
Teunis
1
Nederland
augustus 21, 2020
goede service, vriendelijk personeel, de buitentemperatuur was zeer hoog met zonneschijn, geen airco op de kamer
7,5
Timmerman
1
Nederland
augustus 21, 2020
Prima service, vriendelijke bediening, redelijk goed eten maar kamer oud en geen koeling
Mooie tijd gehad bij jullie maar misten Koelkast en airco. Let ook op veiligheid zoals vluchtwegen.
8,5
Hendriksen
1
Nederland
augustus 18, 2020
we waren hier voor de 2e keer en zijn meer dan tevreden.
Wanneer de buitentemperatuur een graad of 5 lager was geweest hadden we nog wat meer genoten. Met deze hoge temperaturen tijdens een hittegolf is het ontbreken van airco op de kamer wel een gemis.
8,2
Deutekom
2
Nederland
augustus 18, 2020
Hotel kan wat modernisering gebruiken
8,0
Brummel
1
Nederland
augustus 17, 2020
Goed hotel. Prima eten. Gastvrij
Helaas geen airco op kamer. Gezien de hittegolf tijdens die dagen, zou dat geen overbodige luxe zijn.
7,8
Hokse
5
Nederland
augustus 17, 2020
Prima gehad bij jullie. Airco nog een x een idee?
Kamers wat gedateerd. Is buffet i.v.m.corona wel echt veilig. We zagen mensen kaas terugleggen , zonder tang, bovendien pakt iedereen de tangen beet. Buiten werden de tafels en stoelen niet steeds ontsmet? Verder was het verblijf prima en en eten goed. Aardige en vriendelijk personeel
8,7
Knoester
1
Nederland
augustus 17, 2020
Goed verzorgd en w.b. maatregelen Corona: goed doordacht !
8,0
Prins
7
Nederland
augustus 17, 2020
Gastvrij, ontvankelijk en vriendelijk. Dat er nogal wat stage lopers en/of vakantiewerkers waren die u een plaats aanbiedt en een kans geeft vond ik ook erg mooi.
Het waren (zeer) warme dagen en er was geen zon-wering, airco of iets van dien aard. Misschien iets om over na te denken en eventueel aan te schaffen. Wel kreeg ik een ventilator van een van uw interieur medewerkster, dat stelde ik erg op prijs. Het waren ook vrij dunne, doorschijnende overgordijnen, wat het aanvullen van de weinige slaap (vanwege de hitte) niet bevorderde. Ik vind dit luxe problemen, maar misschien stelt u er wel prijs op, dit te weten.
6,2
Van Lieshout
1
Nederland
augustus 17, 2020
teleurgesteld!
Redelijk nette kamer, echter geen AIRCO (32gr.!) , geen balkon, slechts 1 nachtkastje, TV van het jaar NUL en slechts 15 zenders alleen op het bed te bekijken, geen shampoo en douche spullen, kortom zuiver beknibbeling voor een familie hotel. Na één nacht al vertrokken naar huis.
8,5
Bakker
1
Nederland
augustus 13, 2020
prima prijs kwaliteit verhouding
9,0
Goutier
1
Nederland
augustus 11, 2020
Zeer goed verblijf
Personeel zeer vriendelijk
8,7
Bijl
1
Nederland
augustus 10, 2020
Heel fijn gehad,mooie omgeving om te fietsen,Vriendelijke bediening en prima eten!!
8,2
Teeuwen
Nederland
augustus 10, 2020
Het verblijf was prettig. Aardige personeel. Omgeving prachtig. Hotel gedateerd. Kamer schoon en eten was goed.
7,7
Dekkers
1
Nederland
augustus 09, 2020
prima rustige en koele kamer waar ook de deur open gezet kan worden. Aardig en voorkomend personeel ontbijt en overige faciliteiten goed Avond eten eenvoudig
prima rustige en koele kamer waar ook de deur open gezet kan worden. Aardig en voorkomend personeel ontbijt en overige faciliteiten goed Avond eten eenvoudig
8,2
Liefting
1
Nederland
augustus 06, 2020
Gemoedelijk, rustgevend hotel. Ongestoord op het terras zitten praten/lezen en zelf drinken op je eigen tijd.
8,8
Munt
1
Nederland
augustus 03, 2020
mooi en schoon hotel, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
8,2
Van de Pol
2
Nederland
augustus 03, 2020
Super leuk gehad.eenvoudig hotel. Eten prima. Super schoon. Gaan er zeker nog een keer heen
7,8
Alberts
1
Nederland
augustus 03, 2020
Prettig.Er was rekening mee gehouden dat we een hond hehhen
Mogelijkheid om de kamers Niet schoon te laten maken ontbrak Gewoon kaartje op/aan de deur!
8,7
Grootenhuis
5
Nederland
augustus 01, 2020
Als een zeer prettig verblijf.
Hebben wij niet.
9,0
De Graaf
5
Nederland
augustus 01, 2020
Het was een heel mooi en gemoedelijk hotel echt een familie hotel en vriendelijk personeel super
9,0
Huisman
1
Nederland
juli 31, 2020
met inachtneming van de coronaregels redelijk goed verlopen
de buffetten blijven binnen de coronaregels toch wat moeizaam te hanteren
8,2
Van Riessen
1
Nederland
juli 31, 2020
Het is goed vertoeven in Gaasterland,alleen de kamers zijn wat verouderd. Het eten is prima.
8,0
Klein
1
Nederland
juli 30, 2020
Goed hotel, met fijne bedden en heerlijk eten.
9,2
Smit
1
Nederland
juli 30, 2020
Prima hotel, vriendelijk en gastvrij personeel, kamers goed schoon, kleurstelling ietwat gedateerd.
Mooie omgeving, uitstekend geschikt voor fietstochten. Bij het hotel een ruime overdekte fietsstalling.
6,0
Van Gestel
1
Nederland
juli 30, 2020
De omgeving is zeker de moeite waard
Het hotel is verouderd, de ramen waren vuil, de hor kapot, de bedden oke. De anderhalve meter ivm corona ging niet overal op omdat eten in buffetvorm was. Het verbaasde ons ten zeerste dat er in het weekend geen schoonmaak is, ons bed was niet opgemaakt, dit hebben we ons hele leven nog niet meegemaakt.
9,7
Koekoek
1
Nederland
juli 30, 2020
Prima verzorgt vooral in deze coronatijd. waren we erg blij mee.
Geen
8,0
Van der Kooij
7
Nederland
juli 30, 2020
goed toeven in een prachtige afwisselende omgeving
afstand houden bij het lopend buffet viel niet altijd mee, klein puntje, eieren van een mindere kwaliteit
7,7
Werven
1
Nederland
juli 30, 2020
prijs kwaliteit was prima

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.