Hotel de Stobbe

Westerstraat 84, 7963 BE, Ruinen, Drenthe, Nederland

Beoordeling van Hotel de Stobbe

Totale hotel score:

8.4
Gebaseerd op 327 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel de Stobbe.

Opbouw score Hotel de Stobbe :

Algemene waardering

8.5
 

Ligging

8.1
 

Service

8.6
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.6
 

Eten

8.5
 

Kamers

8.1
 
Resultaten 1 - 50 van 327
9.3
Van Hugten
1
Nederland
augustus 21, 2019
Zeer aangenaam om te verblijven. Hadden de mindervalidenkamer waarmee we erg tevreden waren.
Uitstekende keuken; prima ontbijt en zeer gevarieerde menu's voor het diner. De kok verdient een loonsverhoging. Heel vriendelijk personeel!
9.5
Schuphof
1
Nederland
augustus 20, 2019
de ontvangst was allervriendelijkst, de verzorging voor zover wij daar behoefte aan hadden was prima. We hadden het prima naar onze zin.
Jammer dat het wat kort was. Dat het af en toe nog regende heeft ons plezier niet bedorven. Ik ben een geboren Drent en alhoewel ik er niet lang heb gewoond kom ik er regelmatig en graag terug. Heel wat anders dan in het drukke westen waar we nu al heel lang met genoegen wonen.
8.2
Hop
1
Nederland
augustus 19, 2019
Goed hotel; vriendelijke mensen.
7.7
Roche
Nederland
augustus 05, 2019
Het was er heel gezellig Ook leuk op loopafstand v h Dorp
Wat ik echt verschrikkelijk vond dat er geen airco op de slaapkamers was Dat kan echt niet meer Het leek wel een sauna Tijn we op de kamer kwamen Anders was de beoordeling ook hoger geweest Echt jammer Dan wil ik nog wel een keertje terug komen met de hele Family Maar ik informeer eerst naar airco
8.2
Louter
1
Nederland
augustus 01, 2019
Het is een gezellig familiehotel met zwembad
9.3
Roijackers
5
Nederland
juli 31, 2019
Fijn hotel, vriendelijk en net personeel
Heerlijk gegeten!
8.2
Besselink
Nederland
juli 29, 2019
goed verzorgd hotel prima eten en ontbijtbuffet de drankjes waren wel prijzig
geen wasgoed
8.3
Spiessens
1
België
juli 25, 2019
Leuk verblijf gehad.
Hotel is wat verouderd, maar wel goed onderhouden. Het diner was super lekker . Een pluim voor de goede kok.
7.5
Montignac
1
België
juli 09, 2019
2 nachten
Goed voor de prijs
9.0
Los
Nederland
juli 08, 2019
Een heel gemoedelijk hotel prima gehad
klein minpuntje : Ik wilde twee keer gaan zwemmen maar er was toen zwemles zonder dat dat bekend was!!!!!!!
9.0
Vastenburg-Van Montfrans
1
Nederland
juli 01, 2019
6.2
Van der Kooy-van Engeland
1
Nederland
juli 01, 2019
Benauwde kamer. Geen airco. Wel gastvrij
8.2
Fennema
Nederland
juni 29, 2019
Prima hotel op een goede locatie
De kamers zijn verder heel goed,alleen hadden wij de pech dat het deze dagen bloedheet was. En er was "nog" geen airco op de kamer,alleen een kleine waaier die de warmte niet kon verdrijven.
8.3
Rietveld
1
Nederland
juni 25, 2019
Goed hotel
We hadden een erg warme kamer ( 1). Met deze warmte is een plastic matrashoes die niet strak zit iet prettig. Het zwembad was heerlijk. Ook het ontbijt en de service was prima
9.2
Kampschreur
1
Nederland
juni 25, 2019
7.3
De Rooij
1
Nederland
juni 20, 2019
Opzich goed hotel en schoon
Het is een goed hotel maar in de zomer als het heet is dan is het geen aanrader omdat het verschrikkelijk warm wordt er is geen airco. En als je een arrangement hebt dan krijg je geen keuze diner. Wij gaan er niet meer heen met de reden dat het vlees zo zout was. We hadden buikspek gekregen.
9.0
Puttenaar
1
Nederland
juni 12, 2019
Dit was onze tweede keer dus prima
Wij vinden het er gezellig en prima verzorging, dus wat wil je nog meer en een mooie omgeving
5.0
Hup
Nederland
juni 10, 2019
Keurige ruime kamer. Ze zouden het winterdekbed eerder kunnen vervangen.
Ontbijt en diner zeer eenvoudig.
8.0
Kouwenberg
1
Nederland
juni 01, 2019
prima verblijf met zeer vriendelijk personeel
kamer enigzins gedateerd maar schoon (is ook belangrijk)
9.2
Bonouvrie
1
Nederland
mei 31, 2019
Fantastisch
Wij komen al 14 jaar in dithotel
6.7
Broersen
1
Nederland
mei 28, 2019
ondanks trabbeltjes in het hotel een leuke vierdaagse gehad
We hadden niet van 22 mei tot 24 mei betaald maar van 22 t/m 26 mei daardoor startte ons uitje al niet lekker oorzaak goed verblijf ? bij het afrekenen wederom problemen omdat we recht hadden op 2 keer een diner uiteindelijk goed gekomen maar echt lekker verlaat je dan het hotel niet
9.5
Meerkerk - Van Leeuwen
Nederland
mei 24, 2019
Zeer goed verblijf ,we waren enthousiast over het zwembad en over de lounge ruimte waar we s avonds een zelf meegenomen spel konden doen
Eigenlijk maar een opmerking; we gaan graag nog een keer en willen dan weer naar hotel de stobbe
8.2
Van Dijk
1
Nederland
mei 19, 2019
Wij hebben drie hele fijne dagen doorgebracht in dit hotel.
9.7
Oostwal
1
Nederland
mei 03, 2019
Een fijn hotel met bovenmatig lekker eten en bediening; een klasse apart!
9.5
Wagemans
1
België
april 24, 2019
Zalig ,goed verzorgd, vriendelijk, ongelofelijk zwembad, prima service
Omdat dit tweede maal was waren de verwachtingen hoog gespannen. Deze zijn volledig ingelost. Mogelijk gaan we in het najaar nogmaals.
7.8
Kroon
1
Nederland
april 23, 2019
Nette kamer en goed eten, vlot bediend, zodat we niet onnodig lang aan tafel zaten.
8.4
Casteleijn
Nederland
april 08, 2019
8.2
Everhardus
1
Nederland
april 02, 2019
prima, al beginnen de kamers wat gedateerd te worden. Maar alles werkt en doet het.
9.8
Van Kuilenburg
1
Nederland
april 01, 2019
we hebben het er erg fijn gehad
8.8
Van Laar
1
Nederland
maart 08, 2019
Prima hotel; vriendelijk, keurig en behulpzaam personeel; heerlijk en voldoende eten; mooie, schone en ruime kamer.
Helemaal super!! Echt een aanrader voor anderen en om er zelf nog vaker naartoe te gaan.
8.8
Rodenburg
5
Nederland
februari 20, 2019
Prettig verblijf. Eten goed en gevarieerd
Prachtige omgeving om te wandelen en fietsen.
8.5
Stravers
1
Nederland
februari 18, 2019
In één woord heerlijke ontspannen dagen met alles erop en eraan!!
Het waren heerlijke ontspannen dagen, een omgeving waarin gewandeld en gefietst kan worden. Heerlijk 's ochtends en 's avonds van het warme zwembad gebruik gemaakt.. Fijne ruime en schone kamer met goede zitmeubels, ruime badkamer . Het ontbijt prima en het diner voortreffelijk! Een gezellig "spreekwoorden"-café om een kopje koffie of iets sterkers te gebruiken, met ernaast een lees/zit ruimte, dit alles voor herhaling vatbaar!
9.0
Van der velde
1
Nederland
februari 07, 2019
Uitstekend eten super kamer vriendelijk personeel wij hebben genoten en komen zeker terug.
7.0
Kok
4
Nederland
januari 02, 2019
Leuk familie hotel
Douche water eg slecht weinig druk op het water
8.7
Vermael
1
België
december 03, 2018
super hotel,super eten,gewoonweg schitterend
9.8
Wagemans
1
België
november 29, 2018
Iets oudere kamers doen geen afbreuk aan de kwaliteit, perfect verzorgt
Vele aangename pluspunten, lekker eten, verzorgde kamers , supervriendelijke bediening, leuk zwembad.
8.0
Fassaert
2
Nederland
november 15, 2018
Het is een eenvoudig hotel met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het eten was prima , meer dan voldoende . De kamers eenvoudig maar prima. Het personeel was uitermate vriendelijk en behulpzaam.
Het eten dat overigens prima was zou iets warmer mogen worden opgediend.
8.2
Barendregt
1
Nederland
november 01, 2018
8.8
Beukert-Rijk
1
Nederland
oktober 31, 2018
Heel fijn hotel.
Enigste minpunt. Slecht busvervoer in de weekends.
9.3
Van Dellen
1
Nederland
oktober 29, 2018
Uitstekend hotel goede prijskwaliteit Het Diner was bijzonder goed
Kamer was wat oudbollig maar wel schoon,de bedden goed een beetje doorgezakt Verder hebben wij genoten van ons verblijf.
7.7
Pegels
2
Nederland
oktober 23, 2018
Prima hotel, heerlijk zwembad , kamer oke, alleen jammer dat er zo weinig druk was, moest springen om waterdruppels te voelen bij het douchen
ben er al 5 x geweest, deze keer was helaas de keuze en combinatie van het diner niet echt verstandig gekozen, soepen die als maaltijd konden volstaan ,als voorgerecht , zodat er geen ruimte meer was voor het hoofdgerecht , Die was ook al zwaar, Buikspek met saus en de andere dag Jager schnitzel met zware saus. De groente was vers en prima van smaak . En het nagerecht ook lekker. Alleen raar dat er andere gasten waren die wel een keuze hadden wat soep en vlees betreft, wij kregen , ondanks ons verzoek om iets lichter voorgerecht geen andere keuze, dat verbaasde ons wel. Dan is het beter om meer rekening houden met wat oudere mensen. Zal mij niet weerhouden om nog eens een keer gebruik te maken van De Stobbe.
7.8
Verhoef
2
Nederland
oktober 04, 2018
Keurig hotel, qua kleur iets gedateerd maar netjes. Wel jammer dat er honden toegelaten worden. Zowel op de kamer als.het restaurant. Ivm HACCP zou dat niet mogen
Goede sfeer. We zouden het hotel zeker aanraden. Keurige bediening
8.8
Jacobs
5
Nederland
oktober 04, 2018
8.3
De Graaf
5
Nederland
oktober 03, 2018
Het verblijf was pima alleen het matras was door gezakt.
7.7
Smiers
1
Nederland
september 24, 2018
Het was erg fijn om een paar dagen in Drenthe te zijn.
geen.
7.8
Vlassak
2
Nederland
september 19, 2018
9.8
Welink
1
Nederland
september 19, 2018
Je krijgt daar echt waar voor je geld, uitstekend eten en bediening.
Er zijn te weinig stopcontacten voor electrische fietsen.
8.3
Van Riessen
2
Nederland
september 11, 2018
Het was goed om er te zijn.
De fietsenstalling was een beetje bekrompen en niet afgesloten.
8.0
Ossevoort
Nederland
september 11, 2018
Attend en vriendelijk personeel
8.2
van Oijen
5
Nederland
september 10, 2018
gezellig
Uitstekend hotel met vriendelijk personeel voor de rest zie boven

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur