Hotel De Schout

Burgemeester Hoogklimmerstraat 2, 7591 ET, Denekamp, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Hotel De Schout

Totale hotel score:

8.7
Gebaseerd op 348 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel De Schout.

Opbouw score Hotel De Schout :

Algemene waardering

8.8
 

Ligging

8.5
 

Service

8.9
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.7
 

Eten

8.6
 

Kamers

8.8
 
Resultaten 1 - 50 van 348
9.2
Meesterburrie- van Dijk
2
Nederland
mei 07, 2019
Fijn hotel, niets op aan te merken.
10.0
Van Hof
1
België
november 20, 2018
Het was gewoon weer supper.
9.0
Plato
1
Nederland
oktober 25, 2018
Fijn hotel, centraal gelegen, echt klantvriendelijk!
9.0
Broersen
1
Nederland
oktober 17, 2018
Fantastisch verblijf en ook geweldig mooi om te fietsen.
9.2
Lokhorst
1
Nederland
oktober 02, 2018
In centrum gelegen. Uitstekenede accomodatie. Alles goed verzorgd. Klantvriendelijk.Ruime kamers. Aanrader
9.5
Meesterburrie- van Dijk
5
Nederland
september 10, 2018
Heerlijk hotel, vriendelijke ontvangst, mooie kamers, gezellig terras. Prachtige fietsomgeving.
8.2
Joosten
1
Nederland
september 03, 2018
Fijn hotel, schoon, correcte en vriendelijke bediening en waar nodig persoonlijke service. Wij kunnen dit hotel aanbevelen.
8.0
Brinkhuis
Nederland
september 03, 2018
9.0
Massier
Nederland
augustus 24, 2018
Centraal gelegen, mooie omgeving. De maaltijden waren super, zeer vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar.
8.8
Van Ijsselmuide
2
Nederland
augustus 20, 2018
Zeer goed hotel met klantvriendelijk personeel in het centrum van Denekamp . Goed eten met een uitgebreid ontbijtbuffet.
8.2
Wenning
1
Nederland
juli 26, 2018
prima uitvalsbasis voor mooie fietstochten
9.2
Van der Pligt
1
Nederland
juli 17, 2018
zeer goed, gezellig,
alles volgens afspraak nagekomen
9.2
Maaijen
1
Nederland
juli 17, 2018
We werden als gewardeerde gasten behandeld.
zonder kinderen
8.7
Gooskens
1
Nederland
maart 12, 2018
super
zeer vriendelijk personeel/eigenaar.
8.3
Verton
1
Nederland
oktober 03, 2017
prima hotel, met een goede ligging. Personeel vriendelijk en netjes.
9.0
Dijkstra
1
Nederland
augustus 12, 2017
Mooi hotel in het centrum van Denekamp; goede uitvalsbasis voor wandelen en fietsen; prachtige kamer met goede bedden en een fantastische badkamer; prima ontbijt; alles keurig verzorgd; goede service.
8.8
Van den Brink
1
Nederland
augustus 09, 2017
vriendelijk personeel, ruime en schone kamer
8.7
Winkelhorst
1
Nederland
augustus 08, 2017
Mooi hotel, mooie ruime kamers, vriendelijk personeel en heerlijk eten
8.0
Borst
1
Nederland
mei 02, 2017
keurige accommodatie, jammer dat er op (onze) kamer geen raam open kon.
8.3
De Bruijn
1
Nederland
december 06, 2016
we hebben genoten van alle bovenstaande punten
Voor mij was de boxspring matras te hard. Daardoor heb ik in de eerste nacht een spieraanhechting ontsteking opgelopen bij de schouderbladen. Nu ik thuis ben is de fysio bezig om deze pijn te verzachten en tot een spoedig herstel te masseren. De enige oplossing voor mij is dat ik zelf een toplaag over het matras leg, en een eigen kussen. Dan wil ik het graag nog een keer proberen.
7.7
Nijdam
Vrienden
Nederland
oktober 25, 2016
We komen graag weer terug.
Vriendelijke mensen en een sfeervol verblijf.
9.0
Ligtenberg
Met partner
Nederland
oktober 21, 2016
Lekker er even een paar dagen tussenuit.
Kwaliteit brood: 6
9.2
Struijk
Vrienden
Nederland
oktober 14, 2016
Uitstekend verblijf, vriendelijk , behulpzaam personeel. Heerlijk eten en prachtige kamers. voor herhaling vatbaar!
8.3
Winkel
Nederland
september 23, 2016
Vooral de vriendelijkheid van het personeel viel ons op we hebben het er erg naar onze zin gehad
8.5
Steenhuisen
Met partner
Nederland
september 19, 2016
Donkere kamer 23 schimmel in douche tv ruist erg ,balkon sluit lastig geen koelkast
Vriendelijke receptie en goed ontbijtbuffet avondeten erg goed
9.0
Stelwagen
Met partner
Nederland
september 06, 2016
Service-gericht, vriendelijk, rustgevend. Ook de aanwezigheid van airco op de kamer konden wij waarderen.
geen
9.7
Dukker
Met partner
Nederland
september 05, 2016
Prachtig hotel, uitermate vriendelijk en service gericht personeel, hele goede keuken
10.0
Drenth
Met partner
Nederland
augustus 19, 2016
Niets op aan te merken, gewoon alles dik in orde!!
Prima ontvangst, parkeren voor de deur, hotel ligt in centrum Denekamp. Gezellig restaurant en mooi overdekte ' veranda' of terras. Hotelkamer was groot en alles wat we nodig hadden was aanwezig. Prima keuken, zeker aanraden om hier heen te gaan. Prijs/ kwaliteit is dik in orde, geen negatieve punten om te vermelden!
9.5
Van Hof
Met partner
België
augustus 09, 2016
Hebben een goed verblijf gehad,met vriendelijk en attent personeel.Keren zeker nog eens terug.
10.0
Emons
Met partner
Nederland
augustus 09, 2016
wij hebben hier heerlijke dagen gehad
zijn er geen alles was naar wens
9.0
Van der Wal
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
We hebben genoten van een korte vakantie,ons verblijf in Hotel de Schout was geweldig in alle opzichten!
Wat een mooi hotel,met goed eten en aardig personeel. Zeker de moeite om nog eens terug te komen!
8.7
Gunter
Met partner
Nederland
juli 22, 2016
Genoten van de rust en de privacy in het hotel.
9.0
Beirens
Met partner
België
juli 21, 2016
uitstekend komen zeker terug
9.3
Van der Sangen
Met partner
Nederland
juli 19, 2016
Zeker een aanrader
8.0
Peijnenburg
Met partner
Nederland
juli 15, 2016
Heel prettig, met vriendelijk personeel.
Hartelijk dank voor de fine contacten.
8.7
Bakker
Met partner
Nederland
juli 15, 2016
Een heel fijn en prettig hotel en goeie servive en heel vriendeljik personeel.
Een zeker aanrader om nog een keer terug te komen!!!
9.0
Van Pol
Met partner
Nederland
juli 14, 2016
Voorzieningen in badkamer op zeer hoog niveau. Bediening vriendelijk en attent. Restaurant goed.
9.8
Smet
Met partner
België
juli 13, 2016
Aangenaam verblijf, erg leuke ervaring met personeel, goede keuken, comfortabele kamer, kortom geen enkele negatieve ervaring
7.0
Lanting
Met partner
Nederland
juli 08, 2016
Geweldige locatie om te verblijven.
Geen opmerking
8.8
Sylbing
Met partner
Nederland
juli 07, 2016
prima hotel goed eten en klantvriendelijk. de receptie loopt met je mee naar je kamer!
9.0
Doek
Met partner
Nederland
juli 04, 2016
Een heel goed hotel,midden in het centrum, met vriendelijk personeel. Het eten uitstekend. Voor herhaling vatbaar!
10.0
Herrema
Met partner
Nederland
juli 04, 2016
Een prachtig gelegen hotel met zeer ruime kamers.
Wij hebben het heel erg naar ons zin gehad in dit hotel. Superschone,ruime kamers. Heerlijk ontbijt en prima diner. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Prima uitvalbasis om Twente te verkennen
7.5
Wolters
Een groep
Nederland
juni 29, 2016
prima hotel in mooie omgeving
8.5
Van beek
Met partner
Nederland
juni 24, 2016
vriendelijk personeel doen alles weloverwogen met zin en alles wat erbij hoort om gasten het naar de zin te maken.
Voor een wat vrolijker aan zien in de slaapkamers, zou het niet misstaan om er wat foto;s of schilderijtjes op te hangen.
8.0
Broekhoven
Met partner
Nederland
juni 13, 2016
We hebben een schitterend verblijf gehad in hotel de Schout.
Geen verdere opmerkingen.
8.3
Van der Elst
Met partner
Nederland
mei 23, 2016
Goed hotel, ruime kamer, ruime service, een aanrader!
9.0
Zuidema
Met partner
Nederland
mei 15, 2016
Weer erg genoten.
Het moet niet kunnen dat er op een praktisch afgesloten overdekt terras gerookt mag worden. Een deur voor de badkamer zou prettig zijn.
7.8
Vos
Met partner
Nederland
mei 06, 2016
prima kort veblijf
8.0
Den Otter
Nederland
april 09, 2016
Wij hebben ons goed kunnen vermaken. Het is een goed uitgangspunt voor fietstochten. De kamer was prima. Het personeel erg vriendelijk.
9.0
Geertsema
Met partner
Nederland
maart 29, 2016
Een zeer prettig verblijf met vriendelijk en behulpzaam personeel.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur