Hotel Carpe Diem

Schwartmecke 45, D57399, Kirchhundem, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Beoordeling van Hotel Carpe Diem

Totale hotel score:

7.7
Gebaseerd op 38 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Carpe Diem.

Opbouw score Hotel Carpe Diem :

Algemene waardering

7.6
 

Ligging

8.0
 

Service

7.9
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.8
 

Eten

7.7
 

Kamers

7.3
 
Resultaten 1 - 38 van 38
7.8
Wiebenga
2
Nederland
mei 16, 2019
leuk modern hotel met sauna, nederlands sprekende eigenaar
5.0
Van Beek
1
Nederland
juli 26, 2018
Mooie omgeving, het hotel lag ver (te ver) afgelegen
Het ontbijt was redelijk maar heel simpel. Het diner buffet was echt heel minimaal we kregen ook na twee dagen weer hetzelfde buffet voorgeschoteld. Weinig of geen keuze bij het diner buffet. Het was niet zozeer dat het slecht eten was maar als het je smaak niet was had je gewoon pech. Ook als je later achterop nog een dessert wilde was het op of niet verkrijgbaar.
5.3
Hoogkamp
Gezin met oudere kinderen
Nederland
mei 12, 2016
twee kamers op de begane grond
Hotel heeft 4 sterren, maar is dit door achterstallig onderhoud en eenvoudig eten niet waard Vlonder voor de kamers buiten was deels verrot en de stoelen kapot.
7.5
Gonlag
Vrienden
Nederland
september 01, 2015
7.5
Van Dinther
Nederland
oktober 23, 2014
Hotel is erg leuk ingericht met veel gezellige zitjes en veel licht
9.5
Bonte
Gezin met jonge kinderen
België
augustus 24, 2014
Een heel aangenaam familiehotel, vriendelijke en behulpzame bediening. Aanrader.
Een opmerking, tweepersoonkamer met dubbel bed maar twee enkele dekens naast elkaar. Wij hadden liever een tweepersoons deken gehad.
6.2
Van der Borght
Met partner
België
augustus 21, 2014
Goed onthaal, maar niets te zien in buurt v hotel. Gelukkig warer er meilertagen.
Kamer was heel koud bij aankomst. Gelukkig jwamen we op idee verwarming aan te zetten. Ontbreken van kleerhangers in badkamer. Je kan niets ophangen ook niet alle handdoeken die aanwezig zijn. Ook in garadobe te weinig hangers, gordijnen te licht doorlatend, aparte matrassen niet aangenaam maaar wel heel goede matrassen. Spijtig dat terrasdeur naar terras niet open kon. Was toegemaakt. Heel spijtig. Stofnetten tegen plafond en op nachtlampjes naast bed.
7.7
Claerhout
Met partner
België
augustus 20, 2014
aangenaam hotel met voldoende ontspaningsmogelijkheden
7.2
Lodewijks
Nederland
augustus 20, 2014
Goed verblijf. Het ontbijt en diner was prima in orde.
Het was van 1 kant moeilijk te vinden,omdat je de afslag al voorbij was. Van de andere kant was er wel een bordje met de naam erop. Als je de volgende dag voor een lange reis vroeg weg wilt moet je 's avonds afrekenen want de volgende dag lukt dat niet voor 9 uur 's ochtends.
8.7
Reuvers
Nederland
augustus 13, 2014
zeer klantvriendelyk en zeer rustig gelegen
8.3
Jacobs
Nederland
augustus 07, 2014
Zeer rustige ligging,uitermate geschikt voor wandelaars
7.3
Walbers
Gezin met jonge kinderen
België
juli 26, 2014
Mooie ligging, vriendelijke service!
10.0
Scheepers
Met partner
België
juli 24, 2014
wij werden zeer goed ontvangen en verzorgd
7.7
Lamoen
Met partner
België
juli 23, 2014
Mooi en prachtig gelegen hotel. Zeer vriendelijk personeel. Heel uitgebreid ontbijtbuffet.
De standaardkamers zijn vrij klein en hebben een zeer kleine badkamer. Alhoewel het hotel mooi is ingericht, ontbreekt er soms wat "gezelligheid" çbv in de bar).
5.8
Enkels
Met partner
België
juli 21, 2014
goed maar niet geweldig
geen terras of balkon alhoewel het op de site staat dat alle kamers dat hebben , buiten is het niet goed onderhouden, we zaten 's avonds rustig buiten te eten op het terras van t restaurant begon toch de eigenaar van t hotel met de bosmaaier het gras af te doen, gedaan met de rust, wij vinden het zeker geen 4 sterren waard!
7.5
Haers
België
juli 17, 2014
vriendelijk en behulpzaam personeel; enkel stoombad werkte niet;
5.0
Ophoff
Alleenreizend
Nederland
juli 16, 2014
Voldeed totaal niet aan de verwachtingen
De hotelkamer was klein met een waardeloos uitzicht! De foto's en opmerkingen in de aanbieding komen echt niet overeen met de werkelijkheid! Ik had me ook van de sauna heel wat meer voorgesteld! Ik ben derhalve de volgende dag (dus een dag eerder) reeds weer naar huis gegaan.
8.3
De Vries
Met partner
Nederland
april 26, 2014
aangenaam/prima
we misten 2 makkelijke stoelen we misten een koelkastje
8.0
Den Hartog
Met partner
Nederland
november 04, 2013
8.0
Scholl
Met partner
Nederland
oktober 23, 2013
De kamer deed ons een beetje denken aan een ziekenhuiskamer
Omdat wij altijd met ons hondje in hotels verblijven weten we dat we niet de meest luxueuze kamer krijgen. Maar deze was wel erg eenvoudig. Mijn vrouw miste heel erg een bad. Voor de rest wel een leuk hotel in een prachtige rustige omgeving.
9.8
Kragten
Nederland
oktober 21, 2013
fam. kragten
erg goed maar het toilet weinig doorspoelwater verder perfeckt
10.0
slagboom
Family with older children
Nederland
mei 06, 2013
Een heerlijk hotel waar je echt tot rust komt
9.5
Klein
With Partner
Nederland
april 30, 2013
we hebben een paar fantastische dagen gehad, vooral de sauna vonden we heel erg leuk. in de omgeving kun je heel mooi wandelen en hardlopen.
8.3
Kroon
Nederland
april 22, 2013
schitterende lokatie
We hebben het heel goed naar ons zin gehad! Alleen hebben we ons boxspringmatras erg gemist! Meestal hebben we in Duitsland een boxspring, we hopen en b.l.e.w. een volgende keer speciaal naar te vragen.
9.7
Pater
Nederland
april 21, 2013
we hebben het uitstekend naar onze zin gehad. En we hebben genoten van de prachtige omgeving.
9.0
van der Linden
With Partner
Nederland
april 14, 2013
Goed verzorgd, heerlijk rustig, prachtige ligging
Er waren ook erg weinig gasten
8.0
van der Spek
With Partner
Nederland
april 06, 2013
Heerlijk rustig, comfortabel en genieten
9.0
de Lijster
Nederland
maart 11, 2013
een oase na een drukke winter
Ontvangst door een nederlands sprekende duitser was wat stug ebenals zijn bediening bij het diner. Verdere personeel en eigenaar niets dan lof. De apparaten in de fittnessruimte kunnen wel wat onderhoud gebruiken.
6.0
van Vianen
With Partner
Nederland
maart 06, 2013
Ontvangst was niet echt hartelijk, verder wel een redelijk hotel, ligging erg eenzaam geen mogelijkhied om 'savonds in het dorp wat et drinken
Had beter gekund, voor dat geld, info skipiste Fahlenscheid niet echt goed, hoteleigenaar wist niet dat er weining sneeuw lag en weinig te doen was.
7.0
van Wingerden
With Partner
Nederland
maart 05, 2013
Goed verblijf in mooie omgeving
7.7
van den Berg
With Partner
Nederland
februari 25, 2013
Mooie omgeving, vriendelijkheid kan beter, eten wordt snel achter elkaar gereserveerd.
Kamer was erg koud. Ondanks verwarming op vol, toch niet lekker warm in kamer.
7.0
van Klaveren
With Partner
Nederland
februari 25, 2013
Een hotel op een mooie locatie
De hotelkamer was nogal standaard. Helemaal schoon was het ook niet. De receptionist zag ons de 1e minuut niet echt staan, hij wilde graag zijn werk afmaken. Verder netjes geholpen. De ontvangst met koffie en wat lekkers moesten wij zelf om vragen. De toegezegde fles wijn op de kamer kwam ook niet spontaan binnen! Wel handig dat een aantal medewerkers in het hotel Nederlands spraken. Leuk om eenst te zijn geweest, maar dat wij hier naar terug gaan is onwaarschijnlijk.
7.3
Westerink
With Partner
Nederland
februari 25, 2013
netjes/goed
Een goed ontvangst met een schone nette kamer zonder bijzonderheden. Leuk vonden we de pooltafel en de mogelijkheid te tafeltennissen.
7.7
Methorst
Nederland
februari 25, 2013
fijne dagen in een mooi gebied
7.0
Tuijtel
Nederland
februari 22, 2013
Rustig hotel met goed eten. Klantgerichtheid kan beter
De koffie bij aankomst werd niet aangeboden. Het flesje wijn op de kamer ontbrak. De ontvangst was niet echt klantvriendelijk.Gebruiksaanwijzing voor tv op kamer en kluis ontbraken.
6.8
Lautenbag
Nederland
februari 22, 2013
zeer gastvrij en vriendelijk
8.2
de Vrij
Met partner
Nederland
februari 21, 2013
Goed hotel, aanrader voor een paar dagen Sauerland
7.7
van der Linde
Vrienden
Nederland
januari 31, 2013

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur