Hotel Bentheimer Hof - Bad Bentheim

Bahnhof Nord 1, 48455, Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

Beoordeling van Hotel Bentheimer Hof - Bad Bentheim

Totale hotel score:

8,2
Gebaseerd op 338 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Bentheimer Hof - Bad Bentheim.

Opbouw score Hotel Bentheimer Hof - Bad Bentheim :

Algemene waardering

8,1
 

Ligging

7,7
 

Service

8,1
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,3
 

Eten

8,0
 

Kamers

8,0
 
Resultaten 1 - 50 van 338
8,0
Uitman-Hommes
5
Nederland
maart 07, 2020
Prettig hotel met goede service. Gezellige uitstraling. Kamers goed.
8,2
Witte
1
Nederland
maart 07, 2020
Net schoon hotel. Met Een zeer goede keuken.
8,3
Steijn
2
Nederland
maart 07, 2020
Een goed hotel en restaurant voor een redelijke prijs
7,5
Verlinden
1
Nederland
maart 05, 2020
Sfeervol hotel aan het spoor
Het oude stationnetje waarin het hotel zit, ziet er sfeervol, gezellig en verzorgd uit. Het lijkt alsof er veel oude elementen van het originele station gebruikt zijn, maar we hoorden van het personeel dat alles nieuw is. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. De warme maaltijden en het ontbijt waren prima. In de omgeving is genoeg te doen en te zien. De ligging aan het spoor geeft 's nachts wel geluidsoverlast van rangerende en luid toeterende treinen. Onze kamer was ok, maar nogal krap. TV kijken kon alleen op bed liggend, er was geen zitje. Tip: vraag bij reservering een kamer op de begane grond, we hoorden van andere gasten dat deze kamers heel ruim zijn.
7,5
Van der Meer
1
Nederland
maart 05, 2020
Heerlijk weekend gehad
10,0
Ninaber
1
Nederland
maart 05, 2020
8,2
Fransen
Nederland
maart 03, 2020
Gastvrij, vriendelijk, aan te bevelen
8,2
Kornelis
1
Nederland
februari 27, 2020
Geweldige prijs/kwaliteit verhouding, gastvrij en bijzonder aardig en behulpzaam personeel, top.
8,0
Janse
1
Nederland
februari 25, 2020
8,2
De Jager
1
Nederland
februari 25, 2020
we hebben een paar dagen lekker genoten van ons verblijf in dit hotel en van de omgeving
9,0
Jansen
5
Nederland
februari 17, 2020
Super
Als een warm bad.Alles prima.
9,2
Breedijk
1
Nederland
februari 13, 2020
Een aantrekkelijk geprijsd arrangement met 2x verbluffend lekker diner erbij.
Mooi dorp. Leuke uitgeprinte wandelroute van 15 km gekregen van Hotel. Heerlijk gewandeld. Vanaf hotel drie keer naar dorp gewandeld. Prima te doen. Hoef je ook niet te parkeren daar. Parkeren kan uitstekend bij het Hotel. Op advies van Hotel meegelopen met de Nachtwächter op vrijdagavond. Een leuke ervaring.
9,0
Verwijs
1
Nederland
februari 11, 2020
Wij hebben het reuze naar ons zin gehad,erg aardig personeel
8,5
Wildeman
Nederland
februari 10, 2020
We zijn zeer tevreden
10,0
Hein
3
Nederland
februari 06, 2020
Fantastisch verblijf
6,5
Werner
1
Nederland
februari 04, 2020
Niet al te duur hotel, echt schoon is het niet.
Let op met het bestellen van een glas wijn. Je krijgt een karaf wijn zonder dat er verteld wordt dit in zijn geheel af te moeten rekenen. Bij reclamatie gaf de eigenaar aan het in de wijnkaart ergens vermeld te hebben. Wat het met mij deed was een beeld van een niet echt klantvriendelijk hotel te hebben geboekt. Toch wil ik benadrukken dat het een redelijk hotel is voor niet te veel geld.
10,0
Van Geffen
5
Nederland
februari 03, 2020
Het is in 1 woord geweldig
Mijn zus en ik hebben genoten van jullie verblijf De kamers waren erg goed, goede bedden, mooi sanitair niks op aan te merken. Wij komen zeker een keer terug Vriendelijk personeel Helemaal top
7,8
Jager
1
Nederland
januari 31, 2020
8,7
Van Rooijen
1
Nederland
januari 27, 2020
Vriendelijke mensen, goed bed ,heerlijk eten en mooie omgeving
7,7
De Vries
1
Nederland
januari 20, 2020
goed verblijf, personeel wat afstandelijk
8,8
't Mannetje
1
Nederland
januari 10, 2020
Heerlijk genoten en vooral het eten was van een hoge kwaliteit
We hebben ons laten verrassen door het eten en dat was erg goed, lekker en verrassend. Op onze kamer misten we op televisie wat Nederlandse zenders, maar dat mocht de pret en comfort niet drukken. Ga zo door, ook het treintje boven ons hoofd was erg leuk in het restaurant. MVG de Mannetjes uit Goedereede
9,0
Hofman
1
Nederland
januari 10, 2020
Gastvrij hotel met uitstekende service
Wij hebben een heerlijk weekend gehad. Het gastvrij hotel ligt langs een spoorlijn maar daar hebben wij totaal geen hinder van gehad. De kamers zijn netjes met goede bedden. Het ontbijt was ruim voldoende en het eten smaakte heerlijk. De ligging van het hotel was voor ons ideaal. Onze hond was ook welkom in dit hotel en vanuit het hotel liepen we zo het bos in.
7,7
Meiracker
5
Nederland
januari 08, 2020
prima prijs-kwaliteitsverhouding!
8,2
Gelden
1
Nederland
januari 06, 2020
Erg genoten in het hotel en de omgeving
Fijn hotel om te verblijven. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ontbijt was goed verzorgd en uitgebreid. Eten s' avonds was ook erg lekker ondanks dat je niet kunt kiezen wat je wilt hebben.
10,0
Hammink-Vermeer
Nederland
januari 03, 2020
Heel erg fijn
Een thermostaat douche mengkraan zou nog iets meer comfort geven maar de douche is verder wel prima
9,0
De Wit
1
Nederland
januari 03, 2020
Alles leuk ingericht en schoon / ontbijt perfect / avondeten redelijk
8,8
Zwolle
1
Nederland
januari 02, 2020
schitterd weekend gehad. Aardig personeel. 10 minuten lopen naar oud centrum. avond stadswandeling is een aanrader. Prima eten. Hotel niet hip. wel schoon en lekkere bedden. Pracht omgeving om te wandelen of te fietsen. Zeker leuk om nog eens terug te kom
8,0
Van Klaveren
1
Nederland
december 30, 2019
Prima hotel, vriendelijk personeel
8,8
Degenkamp
1
Nederland
december 28, 2019
Fantasisch.
Fijn hotel, mooie kamer, heerlijk gegeten, vriendelijk personeel.
8,3
Van Elk
1
Nederland
december 22, 2019
S nachts wel enige geluidsoverlast van rangeren van treinen.
8,3
Westra
2
Nederland
december 21, 2019
Super verblijf gehad!
9,8
Reijke
1
Nederland
december 13, 2019
Perfecte plaats gastvrij en met goede service
8,3
Dekker
2
Nederland
december 03, 2019
Perf
Perfecte lokatie prima service uitstekende maaltijden aardige mensen. Alleen die treinen s nachts maken het slaap comfort minder goed vandaar de 7.
9,0
Rothe-Groen
1
Nederland
december 02, 2019
Een verblijf van 3 dagen en 2 nachten om de omgeving en het slot te bezoeken. Dit op aanraden van familie.
8,8
Vermeulen
5
Nederland
december 02, 2019
Hartelijke ontvangst. Prima kamers, netjes en schoon. Goed eten.
8,3
Van der Ploeg
1
Nederland
december 02, 2019
9,5
Bulten
5
Nederland
december 01, 2019
Zeer goed! Mooie ruime kamer, warm en sfeervol ingericht. Heerlijk uitgebreid ontbijt en dagmenu.
9,0
Van Dommele
1
Nederland
november 28, 2019
We hebben een superrrrrr verblijf gehad voor herhaling vatbaar
7,8
Hoekstra
1
Nederland
november 26, 2019
Heel tevreden met dit hotel. Qua sfeer wel bijzonder in dit voormalige stationsgebouw.
8,2
Gubbens
Nederland
november 22, 2019
Goede locatie voor oud stadje en bezoek van kasteel en thermaalbad ernaast
Het ontbijt was de vorige keer in het voorjaar meer verrassend met vis en bubbels! Jammer genoeg wegbezuinigd. Het diner met de avond prima! Culinair verrassende voorgerechten en prima hoofdgerecht en nagerecht. Zeker aan te bevelen.
9,2
Dittner
1
Nederland
november 20, 2019
uitstekend verzorgd
8,0
Schubert
1
Nederland
november 19, 2019
Een knus en gezellig hotel, heerlijk gegeten en lekker geslapen.
8,8
Riemers
1
Nederland
november 15, 2019
Schone kamer. Goede service. Goed ontbijt en diner.
8,3
Van der Heijden Senden
2
Nederland
november 12, 2019
8,0
Arjaans
1
Nederland
november 11, 2019
Leuk hotel, authentieke stijl !
9,3
Ter Wee
1
Nederland
november 08, 2019
Super, gezellig, schoon, prima eten en uitgebreid ontbijt en zeer aardig pessoneel.
Alles was meer dan prima, een aanrader! Bad Bentheim wat minder er was weinig te doen en amper winkels maar je moet er gewoon een keer in je leven zijn geweest.Wij hebben ons prima vermaakt vooral door het gezellig borrelen in de leuke entourage.
9,0
Van Diessen
1
Nederland
november 07, 2019
Goed hotel met goed eten 10 minuten van het leuke centrum
Een van de beste verhouding prijs kwaliteit hotel die wij in de loop der jaren geboekt hebben
9,5
Volkers
1
Nederland
november 07, 2019
in één woord geweldig, niets op aan te merken.
geen opmerkingen het was prima, goede ontvangst in het nederlands zelfs, parkeren aan de openbare weg, zoals gemeld in andere beoordelingen, viel op zich best mee. Onze auto stond op de parkeerplaats van het hotel, omhekt echter niet afgesloten en dat is ook bij een Van der Valk-hotel. Allemaal kletspraat als je die beoordelingen leest. Wij waren zeer tevreden en komen zeker nog een keer terug.
7,8
De Vink
1
Nederland
november 06, 2019
We hebben het hotel als heel prettig ervaren.
8,3
Thomas
1
Nederland
november 06, 2019
Gastvrij, knus/gezellig en vriendelijke medewerkers.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.