Hotel Atlanta

Neerhem 20, 6301 CH, Valkenburg, Limburg, Nederland

Beoordeling van Hotel Atlanta

Totale hotel score:

8.1
Gebaseerd op 133 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Atlanta.

Opbouw score Hotel Atlanta :

Algemene waardering

7.7
 

Ligging

8.4
 

Service

8.0
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.9
 

Eten

8.0
 

Kamers

6.9
 
Resultaten 1 - 50 van 133
8.0
Van Ark
1
Nederland
augustus 22, 2019
Prima hotel voor een paar nachten weg
Eten op zich prima, vooral voor en na gerechten en de soep. Deze waren heerlijk.
9.2
Hendrickx
5
Nederland
augustus 19, 2019
fantastisch !
geen!
9.2
Van der Lei
1
Nederland
augustus 19, 2019
We hebben het ontzettend naar de zin gehad. Mooi in het centrum, snachts gelukkig rustig en het eten was heerlijk.
10.0
Smouter
1
Nederland
augustus 14, 2019
Genieten!!!
Alles was perfect geregeld! Ik moet glutenvrij eten en ook daarmee kun je prima terecht bij Hotel Atlanta. Bij het ontbijt had ik keus uit verschillende broodjes, crackers en beschuit en bij het avondeten werd het keurig aangepast. TOP!!
8.8
Kroeze
1
Nederland
juli 25, 2019
het was er heel gezellig met een ontspannen sfeer.
7.7
Wiss
1
Nederland
juli 18, 2019
Puik hotel in hartje Valkenburg
Goede ligging, prima eten (ontbijt en diner). Kortom: goede uitvalbasis voor rondje Z-Limburg
9.3
Van Bussel
Nederland
juli 17, 2019
Fijn hotel Wat verouderd maar wel schoon en goede ligging
9.2
Nijdam-Verkuyl
Nederland
juli 08, 2019
super was er al eerder geweest en zeker voor herhaling vatbaar
6.7
Vanden Berghen
1
België
juni 24, 2019
Aangenaam verblijf. Nadeel, aan drukke straat gelegen
Onvoldoende parkeergelegenheid volgens het te betalen bedrag Alle aktiviteiten vlot en in de buurt bereikbaar
9.0
Stronks - Van de Graaf
2
Nederland
juni 14, 2019
Heel erg goed.
De kamers zijn wat klein, maar schoon, badkamer was met trapje naar beneden. Verder een heel goed verblijf met vriendelijk personeel en een supergoede kok. Het gezellige stadje is vlakbij het hotel, een stukje lopen en je bent er.
8.3
Simons
1
Nederland
juni 10, 2019
Heerlijk verblijf, nagenoeg in het centrum van Valkenburg.
5.2
Strous
Nederland
juni 07, 2019
8.8
Jansen
Nederland
juni 05, 2019
Perfecte prijs/ kwaliteit. Zeer zeker aan te bevelen
4.2
Soeters
1
Nederland
juni 05, 2019
Ligging prima; rest voldeed niet aan verwachtingen
Normaal gezien ben ik niet kritisch als het gaat om een hotel, maar de verwachtingen waren bij dit hotel vrij hoog. Zowel een 4-sterren hotel als het hebben van 4-gangen menu’s voor een redelijke prijs leek mij een goede deal. Eenmaal aangekomen bij het hotel, bleek er een vast tijdsschema te zitten aan het diner. Enkel tussen 18:15 en 19:00 was er een mogelijkheid om aan te sluiten. Het eten, wat een 4 gangen diner is, werd amper toegelicht. Ook was er enkel de mogelijkheid tussen vlees of vis, waarbij een vegetarische optie niet geboden werd. Dit zou enkel mogelijk zijn mits er bijbetaald werd. Ook was de kwaliteit van het eten, minder goed dan ik thuis zelf bereidt. En nee, ik heb geen koksopleiding. De ingrediënten leken vooral bij een lokale lidl gehaald te zijn, waarbij het eten zeer flauw aandeed. De prijzen van het drinken lagen ook stukken hoger dan de prijzen bij de nabijgelegen hotels, restaurants, kroegen en terrassen. Eenmaal op de kamer aangekomen, kwamen we tot de conclusie dat de inrichting sterk verouderd was. Het bed was van ‘ok’ kwaliteit, maar de rest van de meubels waren van goedkoop mdf materiaal. De badkamer was dermate klein dat, wanneer je op de wc zat, je met je knieen tegen de wasbak aanzat. Ook waren er verschillende defecten in de badkamer met een hoog ‘McGyver’ gehalte opgelost. Zo lag 20% van het douchegordijn in de douche zelf, omdat deze niet op maat gemaakt was. Bij het openen van het raam, leek veel van het houten kozijn verrot te zijn en lijkt het onderhoud aan de kamers zeer achterstallig te zijn. Ook is de kamer die wij gehad hebben, zeer gehorig. Meerdere malen op een avond wakker geworden door klappende deuren en pratende mensen. Al met al vond ik het persoonlijk geen 4-sterrenhotel waard en zou ik hier niet meer terugkeren.
8.0
Sloof
1
Nederland
mei 22, 2019
Heerlijk hotel op een fijne locatie
Keurige prijs kwaliteit verhouding. Een aanrader.
8.8
Steenkamp
5
Nederland
mei 16, 2019
Zoals altijd geweldig.
Heel goed hotel met supervriendelijk personeel. Voortreffelijk eten. Vlak bij het centum van Valkenburg . Alles op loopafstand . Zijn hier al vaker geweest en komen zeker terug?
8.3
Bouma
Nederland
mei 07, 2019
Gewoon hotel met goede service en heel lekker eten en ontbijt
8.7
Wouters
België
mei 02, 2019
het was leuk , zeker om zo kort bij het stadje te zitten, en toch rustig, geen lawaai van het verkeer
aan de andere kant is het dan wel vrij duur om een parking te huren, maar ja, parkeergeld aan de stad ook. Dus, voor wat hoort wat!
8.7
Klomp
2
België
april 22, 2019
7.5
Vinck-Van Beneden
1
België
januari 09, 2019
we hebben er van genoten, mooie locatie, voor elk van wils
service krijgt 5 , maar is alleen gegeven voor de persoon die ons ontving en bediende aan tafel, misschien eigenares of verantwoordelijke. Deze persoon was niet klantvriendelijk, kortaf, nog nooit meegemaakt, soms gemaakt of verplicht vriendelijk omdat het niet anders kom. Een vriendelijk woord kost geen geld. Ander personeel alles ok. Niettegenstaande we de prijs /kwaliteit goed vonden, is dit hotel geen 4 sterren waard, wel schoon, maar aftands, kamer met enkel glas aan de straatkant met gevolg veel lawaai van verkeer. Dit heeft ons niet verhinderd te genieten van ons verblijf
8.2
Falentijn
2
Nederland
december 24, 2018
Leuk hotel met een perfecte ligging.. kamers prima van afmeting..heerlijke bedden badkamer wat gedateerd maar alles keurig schoon
6.8
Van Zanten
2
Nederland
december 20, 2018
redelijk
Veeeel te kleine badkamers kamer 12 en 16!! Personeel dames zijn apart; neemt receptietelefoon op met : "met sexclub de gouden eikel" als grapje. Andere dame beetje autistisch, berispend, kan geen grapje aan, snapt het niet helemaal. Het eten was goed, de ligging perfect.
9.0
Vallons
2
België
november 27, 2018
Hotel heeft een ideale ligging, je kan er ook lekker eten en het personeel was heel vriendelijk.
9.0
Verdegaal
1
Nederland
oktober 29, 2018
Top, voor herhaling vatbaar.
6.3
Stelwagen
1
Nederland
oktober 22, 2018
Niet uitermate klantvriendelijk
8.0
Houdijk
5
Nederland
oktober 20, 2018
altijd vriendelijk
8.0
De Haas - de Boer
1
Nederland
oktober 19, 2018
Gezellig, gastvrij hotel met een fantastische ligging.
De bedden zouden iets breder mogen. Het enige nadeel is dat je in het ligbad moet staan om te douchen ( glad bij het uitstappen ). Verder erg vriendelijke mensen.
7.5
Folkerts-Woudstra
2
Nederland
oktober 11, 2018
Heel gezellig maar geen vier sterren
We zijn 2 nachten geweest, service was super vriendelijk, ligging hotel centraal en het eten was erg goed! Alleen de kamers waren sumier, simpel geen koffie thee op de kamer, aankleding simpel/saai, Bedden erg smal en kort. Geen vier sterren in onze ogen. Maar wel een heerlijk weekend gehad!
7.5
Arends
1
Nederland
oktober 08, 2018
Vriendelijk personeel, we hebben het erg naar ons zin gehad.
Onze badkamer was wel heel erg klein, voor een wastafel, douche en toilet.
9.3
Baas
2
Nederland
september 10, 2018
Fantastisch,lief personeel en heerlijk eten
7.2
Van den Heuvel
1
Nederland
september 05, 2018
city trip
kamer niet overeen met arrangement, zou comfortabele kamer zijn en kregen extra small. Douche en kamer erg klein voor 2 personen.Eten prima en gastvriendelijk personeel.
7.5
Doornbos
4
Nederland
september 04, 2018
Wij hebben heerlijke dagen gehad
Prima hotel, we waren met 3 personen, kregen de familiekamer, bedden heel goed. De badkamer was echter heel klein. Met douchen werd het allemaal erg nat. Dat was het enige minpuntje.
8.0
Hesselink
Nederland
augustus 29, 2018
prijs kwaliteit prima in verhouding
8.2
Slijkerman
1
Nederland
augustus 22, 2018
Heerlijk hotel gelegen in het centrum van Valkenburg en de gezellige terasjes.
het hotel is wel wat gedateerd geen airco op de kamers voor de parkeergarage moet je bijbetalen Ontbijt en Diner is prima Vanuit Valkenburg kun je prachtige fietsroutes maken
7.2
Sutorius
Nederland
juli 26, 2018
Prijs, kwaliteit prima
9.2
Dijkstra
2
Nederland
juli 24, 2018
Zeer leuk en goed.
7.7
Groffen
1
Nederland
juli 18, 2018
Kort ertussen uit in eigen land
Hotel met goede ligging. Zuid Limburg met Maastricht in combinatie met Valkenburg is perfect.
9.3
Botter
2
Nederland
juli 12, 2018
Zeer vriendelijke bediening, uitstekend eten en een luisterend oor voor speciale wensen.
Een klein team van medewerkers zorgt voor een uitstekend verblijf, ondanks persoonlijke problemen bleven ze vriendelijk en behulpzaam.
7.5
Vos
1
Nederland
juli 10, 2018
Gezellige en enthousiaste receptioniste
9.2
Van der Weide
Nederland
juli 05, 2018
prima hotel . zeker nog eens over te doen.
6.2
Steffens
1
Nederland
juli 02, 2018
Het verblijf was prettig
De kamer was aan de krappe kant, tv te klein en hing te hoog. (suggestie spiegel weg daar de tv) Douche was een kruiphok veel te klein en gedateerd. Krappe lift en deur te vies om aan te pakken. Er was een dame in de bediening met veel te harde stem hinderlijk !!!!! Honderd keer alstublieffffffffffft ergelijk.
9.0
Troost
Nederland
juni 28, 2018
Heel erg goed!
Geen!
7.7
Graaff
1
Nederland
juni 21, 2018
Heel goed en zeker voor herhaling vatbaar.
Het hotel ligt aan een drukke straat. En als je net zoals wij een kamer aan deze straat had, bleek het lawaai s'nachts wel erg storend.
8.3
Van den Berg
7
Nederland
juni 18, 2018
Ik heb het prima naar mijn zin gehad.
Het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk, niets was te veel. Het eten was heerlijk, ontbijt zeer uitgebreid. De kamer was wel gedateerd maar prima en schoon. Het bed uitstekend. Ik heb er verder niets aan toe te voegen en ga beslist nog een keer voor een langere tijd. Een echte aanrader. Met vriendelijke groet, Coby v.d. Berg.
8.7
De Jong
1
Nederland
juni 15, 2018
Kamer mooi schoon...goede prijs kwaliteit verhouding en midden in centrum
Aardig personeel en goede ligging ..kom vast eens terug...
7.8
Brand
1
Nederland
juni 05, 2018
Eenvoudig, maar wel netjes
De diners waren op zich wel goed, maar de variatie was wat eentonig. De kamer was wel erg warm, maar dat was misschien het gevolg van het mooie weer. De sanitaire ruimte was wat krap. Over het algemeen toch wel tevreden.
9.7
Versteeg
1
Nederland
mei 31, 2018
We hebben een heerlijke tijd gehad in U Hotel.
7.7
Vinkers
1
Nederland
mei 07, 2018
Gezellig en schoon Hotel
8.5
Faber
2
Nederland
mei 06, 2018
perfect!!
de kok Marcel, wauw, wat kan die man koken zeg! hij was van meerdere markten thuis de gastvrouw was ook super vriendelijk, en had humor. hier gaan we zeker nog eenx naar toe
9.2
Van Oene-de Jong
1
Nederland
april 27, 2018
Netjes en schoon hotel op een ideale locatie, met vriendelijk en hulpvaardig personeel. Met een goede keuken.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur