Het Wapen van Delden

Langestraat 242, 7491 AN, Delden, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Het Wapen van Delden

Totale hotel score:

8.2
Gebaseerd op 15 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Het Wapen van Delden.

Opbouw score Het Wapen van Delden :

Algemene waardering

8.1
 

Ligging

7.8
 

Service

8.5
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.2
 

Eten

8.5
 

Kamers

7.9
 
Resultaten 1 - 15 van 15
9.5
van 't Hoff
1
Nederland
augustus 16, 2019
We komen zeker nog een keer bij u logeren!
8.7
Koopmans
1
Nederland
augustus 09, 2019
Gezellig, gastvrij en goed verzorgd hotel met prima keuken en zeer vriendelijke bediening; vertrekpunt voor prachtige fietstochten.
7.0
Busker
Nederland
augustus 05, 2019
7.8
Turkenburg
1
Nederland
augustus 01, 2019
vriendelijk personeel. heerlijk eten.gemoedelijke sfeer. mooie omgeving om te wandelen en te fietsen.
9.0
Van der Wallen
2
Nederland
juli 31, 2019
Prijs /kwaliteit:en service zeer goed
zeer goede kwaliteit prijs verhouding, eten was zeer goed met voldoende mogelijkheden om aan te passen. Personeel was zeerr vriendelij
7.8
Bosman
2
Nederland
juli 01, 2019
Goed hotel, gastvrij en goede bediening, Het eten is verzorgd en van goedekwaliteit.
8.8
Broekman
1
Nederland
juni 25, 2019
Mooie grote kamer, genoeg parkeerruimte, goed eten prima hotel jammer dat het wat ver van het centrum lag
8.5
Poot
1
Nederland
juni 10, 2019
Vriendelijke behulpzame mensen.
Zwembad: kleedruimte zonder deur. Interne communicatie kan beter, tweemaal moeten vragen om eten zonder varken. Maar dat werd wel probleemloos opgelost. Fijn hotel, ik durf het vrienden aan te raden.
8.0
Van den Broek
2
Nederland
juni 08, 2019
Zeer goed hotel ,nette kamer goed eten
9.0
Ten Kate
1
Nederland
mei 24, 2019
prima verblijf, bijzonder gastvrij en een prima kok.
7.5
Mulder
Nederland
mei 20, 2019
Het was een goed hotel
Fietsen schuur wel wat klein tevens kaal om het hotel verder alles prima Wat Goed verblijf betreft vond ik het niet leuk dat de booking gelijk vaststaand was dus kon niet meer geannuleerd worden terwijl we een maand van tevoren hadden opgegeven. In vervolg vragen om een flexibele booking is prettiger voor de klant.
6.8
Van Extel-Manders
1
Nederland
mei 20, 2019
rustig gelegen,sobere kamer,chaotisch ontbijt, prima verzorgd diner,vriendelijk personeel.
Prima om vanuit hotel te gaan fietsen.
8.8
Van der Vlies
1
Nederland
mei 01, 2019
7.0
Wester
2
Nederland
augustus 18, 2018
mooi weekeind gehad
Als je om een heineken biertje vraagt , en je krijgt dan de sarcastische opmerking dat je hier niet in de supermartkt ben heb ik eigenlijk al gegeten en gedronken.
8.0
Den Hartog
2
Nederland
augustus 15, 2018
goed en het eten voortreffelijk

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur