fbpx

H Design Hotel Kasteel Coevorden

Kasteel 29, 7741 GC, Coevorden, Drenthe, Nederland

Beoordeling van H Design Hotel Kasteel Coevorden

Totale hotel score:

8,1
Gebaseerd op 97 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij H Design Hotel Kasteel Coevorden.

Opbouw score H Design Hotel Kasteel Coevorden :

Algemene waardering

7,9
 

Ligging

8,2
 

Service

8,1
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,1
 

Eten

8,2
 

Kamers

7,8
 
Resultaten 1 - 50 van 97
10,0
Biedron-Klein
1
Nederland
november 19, 2020
Alles was heerlijk schoon, de hotelkamers top ingericht en het personeel was heel erg vriendelijk. Omdat het ook nog in de C-19 periode viel was het super geregeld en absoluut volgens de regels. Nogmaals bedankt!
8,2
Verwey
1
Nederland
november 11, 2020
Een mooie inrichting van het kasteel en heel vriendelijke medewerkers.
Minder aangenaam om op een andere lokatie te moeten gaan eten.
8,0
Jeensma
2
Nederland
oktober 05, 2020
Prachtig hotel. Alles perfect
Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam
7,3
Van Gelder
1
Nederland
september 15, 2020
Goed en coronaproef!
Goed hotel! Alleen met diëten hebben ze toch wel problemen mee, ze zeggen dat ze er rekening mee houden, maar vergeten het weer bij elke gang, dus moet het weer terug, of ze hebben het in de koelkast maar kijken erover heen en zeggen dat ze het niet hebben! De volgende dag weer excuses, want ze hadden het toch! Dus ik zou zeggen beter communiceren, het personeel! Erg jammer, allemaal? Terwijl dat toch niet hoeft! Iets meer aandacht daarvoor dat zou fijn zijn !
8,0
Verhoeven
1
Nederland
augustus 10, 2020
Het verblijf in het hotel was goed, wij hadden een upgrade naar onze kamer en hadden een mooi uitzicht over het water. De ligging was ook super in het centrum. en met de fiets kan je alle kanten heen fietsen. al met al het was super goed geregeld.
8,2
Bokma Keizer
3
Nederland
juli 30, 2020
Een super verblijf gehad, geweldig personeel. Mooie locatie!
8,7
Vriend
1
Nederland
juli 16, 2020
Schone kamer, vriendelijk personeel, prima ontbijt en diner.
6,0
De Vries
1
Nederland
juni 27, 2020
Ik zal niet nog een keer komen
De kamer was donker en erg warm en benauwd terwijl het buiten maar 19 graden was
6,3
Van den Brink
1
Nederland
juni 27, 2020
Heeft potentie , maar moet verder onderhandel genomen worden.
Een summier ontbijt buffet, weinig keus mbt diner, eigenlijk alleen verrassing van de chef-kok . Wel goed geluisterd naar allergie .
7,2
Duijf
1
Nederland
maart 09, 2020
Was goed mooie kamer.
We vonden het wel schandalig dat er voor een flesje kraanwatee bijna 5 euro betaakd moet worden. Ook op de herentoilet kon je geen handen wassen. Nu op dit moment net Corona us dat heel erg. 1 dag snappen we maar binnen 3 dagen moet zoiets gerepareerd kunnen zijn.
7,3
Kreijtz
1
Nederland
maart 03, 2020
Hadden ons high design anders voorgesfeld
Te warme kamer Te kleine prullenbak. Slechte tv ontvangst. Wisten van te voren niet dat we moesten overnachten in het Pakhuis.
9,0
Moraal
1
Nederland
november 30, 2019
Mooie locatie, heel sjiek, gastvrij en lekker eten.
9,3
Storm
1
Nederland
november 15, 2019
Mooi gelegen kasteeltje in het centrum van Coevorden, heel prettig: alles bij de hand. Slapen in een dependance. Historisch gebouw, mooi gerenoveerd. Zeer ruime , rustige, moderne kamer. Voor herhaling vatbaar.
8,0
Veenendaal
1
Nederland
november 13, 2019
Gezellig en goed restaurant en prima hotel
Uitstekend
7,0
Van den Hatert
Nederland
november 11, 2019
Al met al een magere 6
Balken slaapvertrek waar je je aan stoot. Stoelen die niet goed zitten. Bed was prima. Kamer rook naar riolering. Hebben ze extra goed schoongemaakt. Maar had geen effect volgende dag rook het weer riolering. Douchegordijn niet van deze tijd.
9,8
Van der Wal
2
Nederland
oktober 23, 2019
Sfeervol hotel met heerlijk eten.
Eenvoudig ontbijt
7,2
Reemst
1
Nederland
juli 29, 2019
Prima ontbijt, maar door te weinig uitstalmogelijkheden stond het eten te dicht op elkaar
Slaapgelegenheid op ca. 100 mtr. loopafstand. Prima, maar met hoge temperaturen , geen airco aanwezig.
7,7
Kaaij
1
Nederland
juli 08, 2019
hebben het naar ons zin gehad
moet duidelijk aangeven dat de kamers niet in het kasteel zijn. kamers in het nabijgelegen hotel zijn erg gehorig. eten in het restaurant is goed maar als je chateaubriand serveert moet je wel scherpe messen hebben.
5,7
Bessem
2
Nederland
juli 02, 2019
Teleurstellemd dat wij ergens anders de hotelkamer hadden
Personeel was arrogant en niet vriendelijk. TV was uitgeschakeld maar niemand nam de moeite om te komen kijken wat er aan de hand was. Receptie op slaap locatie was er saai leek wel een afgebrand dorp. Ik zou in ieder geval dit hotel absoluut niet aan bevelen.
7,5
Van der Ploeg
1
Nederland
mei 29, 2019
Goed hotel en heerlijk restaurant vriendelijk personeel!
We missen thee/ koffie op de kamer!
7,5
Koster
1
Nederland
mei 28, 2019
Naar verhouding tot andere hotelds kleine kamer em slijtageplekken in de badkamer. Jammer. Verder was het eten prima en het personeel vriendelijk
Fijn dat de ekectrische fietsen in een afgesloten binnenruimte staan en voldoende oplaadpunten aanwezig zijn
7,8
Van der Zwan
1
Nederland
oktober 28, 2018
Het was een prachtige locatie, vpelde erg romantisch aan. De service was top en het diner was heerlijk. Het was goed tot half 1 's nachts, toen kwamen de bovenburen op hun kamer, alsof ze bij ons op de kamer waren. Dit was ook 's ochtends half 7 het geval
De gehorigheid heeft ons wat frustraties gegeven echt een nadeel. Het was een leuke fijne tijd, maar wij zullen hier niet nog een keer naar toe gaan.
8,8
Damhuis
1
Nederland
september 29, 2018
Prima lokatie, zeer vriendelijk personeel
Wifi op de kamer was niet zo goed.
8,8
Breedveld
1
Nederland
september 03, 2018
een prachtige locatie, dicht bij het centrum.
8,8
Groeneweg
1
Nederland
augustus 04, 2018
Gewoon een heerlijk hotel. Niets mis mee!
Kindvriendelijkheid niet op gelet maar ik moest iets invullen van de site. Vriendelijk hotel, ga zo door!
7,8
Van der Veen
1
Nederland
mei 14, 2018
7,7
Leertouwer
Nederland
april 25, 2018
Ruime kamer, een tikkeltje somber met inkijk vanuit de buurt, vriendelijke ontvangst, een goed ontbijt. De kamer is op afstand van het hotel.
Aan te bevelen is in de omschrijving van het kluisje op de kamer op te nemen hoe het kluisje ook te openen is. Ook aan te bevelen is in de onderstaande keuze van de samenstelling van het reisgezelschap op te nemen de mogelijkheid 'met echtgeno(t)e'. Dat is wat anders dan 'met partner'. Ondanks de kritische opmerkingen hebben wij het goed naar onze zin gehad.
8,7
Loveriks
1
Nederland
april 04, 2018
Het was fantastisch
8,5
Van Belzen
1
Nederland
maart 28, 2018
mooi hotel in een pakhuis, schone kamers, eten in Kasteel, paar meter lopen, prima!vriendelijk en behulpzaam personeel
Ga zo door!
8,0
Boodt
1
Nederland
maart 03, 2018
heerlijk eten en slapen in sfeervolle ambiance
4,2
De Rijke
1
Nederland
februari 15, 2018
Vieze kamer
Zelf zoeken naar de juiste kamer. Hotelkamer was in een ander gebouw dan het kasteel, in een oud pakhuis met een onbemande bar. Vooraf te horen gekregen dat de upgrade niet beschikbaar was, eenmaal in het hotel kon het plotseling wel. De kamer was niet goed schoongemaakt: haar in het douche putje, zeer veel stof in de ventilatie roosters, bloed op de lakens, in de gehele kamer stof en spinneraggen aan de plafonds en gordijnen, behang wat loskwam van de muur, veel kalk op de douchekop van het bad, tissue's als toilet papier. De kamer is zeer gehorig. Je hoort mensen op de gang lopen en praten, in de kamer naast je lopen en praten en boven je hoor je ze lopen en praten. Het restaurant had goed en lekker eten, maar was wel te chique voor ons doen.
7,8
Zaat
1
Nederland
februari 15, 2018
Receptie/dineren op 300 meter van kamer is apart en mag wel wat duidelijker worden vermeld
9,0
Van Suijlekom
1
Nederland
februari 08, 2018
We hebben een geweldig verblijf gehad!! Eerst was het wel een beetje raar dat je niet slaapt in het kasteeltje maar de kamers waren heel goed.
9,3
Koorn
1
Nederland
januari 18, 2018
Fijn weekend gehad in een mooie kamer en mooi kasteel
door het vele oude en droge hout in de slaapkamers lijkt het mij brandgevaarlijk, als hier op de begane grond iets in de brand vliegt heb je mijn inziens op de volgende verdiepingen geen schijn van kans. wij gebruikten kamer 21 op de tweede verdieping en de eventuele vluchtweg vond ik beperkt .
6,8
De Vries
5
Nederland
januari 14, 2018
Prachtige lokatie en ambiance.
Vervelend geluidsoverlast van de riolering in de kamers. Klepraam sloot niet meer, en klaptemet veel lawaai steeds open. Met weinig middelen kan de sfeer in de entree receptie beter zijn; bijv. de haardkachel aan, zeker tijdens het borreluur, grotere kerstboom en of boeket in de karakteristieke entree. De alertheid van bedienend personeel kan beter, moesten erg lang wachten en steeds vragen naar de drankjes bij het diner.
9,0
Van den Brink
Nederland
januari 08, 2018
Prima kamer met uitstekend ontbijt.
7,2
Jonkers
1
Nederland
december 13, 2017
gastvrije, hartelijke ontvangst; hotel is in een ander gebouw, niet zo fijn bij slecht weer. Ontbijt goed, diner zeer goed en erg lekker. Ook bij slecht weer kun je je in Coevorden goed vermaken. Stedelijk museum is interessant en Theater/filmhuis in het
8,0
Mastenbroek
1
Nederland
november 23, 2017
Goed verblijf,lekker gegeten,ontbijt is sober maar goed. Enige minpunt is dat er geen koffie of theevoorziening op de kamer is.
9,0
Reniers
1
Nederland
november 13, 2017
mooi bij het centrum, heel rustig, mooi interieur kortom heel sfeervol
enige opmerking de koffie bij het ontbijt. Kan beter
8,7
Ubels
1
Nederland
september 11, 2017
Top
Het was voor ons helemaal top
7,0
Van den Berg
1
Nederland
september 04, 2017
Goed maar niet prima
Op de kamers geen haakjes voor handdoeken. Hadden idee dat het niet bij design paste.beetje lage balken in de kamers.
8,5
Westerhuis
1
Nederland
augustus 19, 2017
Prima.
Kamer prima. Even vervelend om met koffer zo'n 100 meter (in de regen) naar locatie, waar kamer is, te lopen. Want te weinig parkeerruimte bij die locatie. Verder alles in orde.
8,7
Van Elsacker
1
België
juli 29, 2017
Een zalig verlof met hèèl lekker eten en vriendelijk personeel .
Wij sliepen in het pakhuis . De inkom met de grote luster was dringend aan een poetsbeurt toe vanwege de spinnenwebben .De kamers werden matig onderhouden en het bed was dichtgegooid .Onze kamer had geen gordijnafsluiting naar het bad gedeelte . Andere poetsdames zijn wel aangewezen . Het positieve : heel rustige kamer .Ik wil onze naam niet gepubliceerd zien staan.
8,0
Tuithof
1
Nederland
juli 25, 2017
Leuk schoon hotel.
We hadden heel mooi weer, heel fijn om lekker te fietsen. Alleen op de kamer is het niet fijn dan. Heel warm met maar 1 raampje om wat frisse lucht binnen te krijgen. Er waren wel twee ventilatoren.. Er is ook weinig licht van buiten. Aan de buitenkant een echt pakhuis, maar binnen een ongezonde temperatuur. We hebben lekker gegeten in het kasteel, maar ook het eethuis op de markt. In de omgeving kun je geweldig fietsen.
7,5
Warmer
1
Nederland
juli 20, 2017
Waar we sliepen was erg goed mooie kamer.
Het eten de keuzemenu's van het restaurant was wat aan de sobere kant Allebei de dagen hetzelfde alleen het verschil was vlees of vis het was ook weinig.
9,5
Salemans-Bardoel
1
Nederland
juli 19, 2017
8,7
Booij
1
Nederland
juni 22, 2017
Goed verblijf en mooie gelegenheid en ligging dicht bij het centrum.
Geen verkeerde opmerking, maar de afstand tussen het kasteel (hotel) en de kamers is groot en men moet de straat oversteken. Dit staat niet duidelijk beschreven. Voor mijn vrouw die niet al te makkelijk loopt was dat een opgave. Verder heel tevreden.
7,3
Swinkels
1
Nederland
juni 20, 2017
Slaapplaats buiten kasteel,was ons niet bekent!,
Geen internet op kamer,geen telefoon. Zelfs niet beneden in de hal,,
8,5
Sieben
1
Nederland
juni 19, 2017
Mooi kasteel, diner heerlijk maar weinig, goed ontbijt
6,5
Minnes
1
Nederland
juni 16, 2017
Niet voor herhaling

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.