Grand Hotel Opduin

Ruijslaan 22, 1796 AD, De Koog - Texel, Noord-Holland, Nederland

Beoordeling van Grand Hotel Opduin

Totale hotel score:

8.7
Gebaseerd op 110 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Grand Hotel Opduin.

Opbouw score Grand Hotel Opduin :

Algemene waardering

8.8
 

Ligging

9.1
 

Service

8.9
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.6
 

Eten

8.7
 

Kamers

8.6
 
Resultaten 1 - 50 van 110
8.7
Inia
Nederland
januari 14, 2019
Prima accommodatie
9.0
Leeper
1
Nederland
december 20, 2018
heerlijk en zo'n gastvrijheid voor Ridder Pim, mijn hond
7.8
Sillekens
1
Nederland
juli 17, 2018
Wij hebben er een mooi verblijf gehad
Wij misten wel een balkon.
9.2
Wiersma Hoekstra
2
Nederland
juni 05, 2018
Prima hotel. Alles goed geregeld en kamer schoon en geriefelijk
9.5
Van der Geer
1
Nederland
mei 21, 2018
gewoon genieten, geweldig!
mooie ambiance, zeer vriendelijke medewerkers, fijn zwembad
8.3
Berkhout
1
Nederland
mei 09, 2018
We hebben drie leuke dagen gehad in Hotel Opduin. Aardige mensen bij de balie en het restaurant. De kamers zijn netjes en ruim.
9.5
Bikker
1
Nederland
april 25, 2018
wij zijn senioren.
Uitstekend naar onze zin gehad! Kindvriendelijkheid voor ons niet van toepassing. We zijn senioren!
8.7
Valeton
1
Nederland
april 10, 2018
ontspannen hotelverblijf in de duinen
9.0
Mulder
1
Nederland
februari 10, 2018
In een woord hotel met alles er op en er aan .Een aanrader waard
Heb genoten ...
9.8
Niewenhuis
1
Nederland
februari 01, 2018
in één woord: geweldig!
9.5
Blakborn
1
Nederland
januari 10, 2018
Arrangement van rodi krant.inclusief een keuzediner. Fantastisch
Wij hebben genoten van uw hotel. Zeker voor herhaling vatbaar.
8.2
Van de Grift
1
Nederland
januari 09, 2018
Goed verblijf, ongezellige lounge!!
We hebben de €7,50 ook bij het hotel betaald. later bleek dit niet van de rekening afgetrokken te zijn!!
9.8
Dilweg
3
Nederland
januari 03, 2018
Mooi hotel met heerlijk eten en zeer vriendelijk personeel.
9.3
Pelt-Stolp
Nederland
december 11, 2017
Heerlijk gegeten, uitgerust en genoten!
Zeer vriendelijk personeel! Mooi gerestyled op de kamers en de gangen. Gezellige sfeer .
10.0
Baas
2
Nederland
juli 26, 2017
8.0
Monteban
1
Nederland
juni 10, 2017
Mooi gelegen hotel met vele mogelijkheden
Dinerruimte zou wat intiemer kunnen zeker als er wat grotere groepen daar dinereren en/of als er families dineren met wat kleinere kinderen Dit zou men wat meer moeten afscheiden.
10.0
Tiktak
1
Nederland
mei 29, 2017
Prachtige ligging, schoon , vriendelijk personeel, heerlijk eten.
9.3
Van Lien-van der Spek
2
Nederland
mei 15, 2017
prima hotel, gastvrij , alles goed verzorgd
8.2
Van Rijn
1
Nederland
mei 03, 2017
9.7
Van Leeuwen
Met partner
Nederland
oktober 20, 2016
Alles klopt bij dit hotel!!
Zeer vriendelijke ontvangst. Kamers die helemaal goed zijn. Super schoon ! Koffie, thee op de kamer. Prima bedden. Een zeer uitgebreid en goed verzorgd ontbijt. De kok is niets teveel en geniet van de gasten. Zeer ontspannen en gezellige sfeer. Keuze diner via arrangement is helemaal top. Vrije keuze uit een zeer goed verzorgde menukaart! Heerlijk zwembad, badjassen gratis te leen, sauna en stoombad, kortom dit was echt vakantie!!
8.2
Buijs - Mulder
Met partner
Nederland
augustus 27, 2016
8.5
Cox
Een groep
België
augustus 18, 2016
Prachtige ligging, vlak bij strand en centrum. Lekker eten.
Redelijk duur.
8.7
Doppenberg
Gezin met jonge kinderen
Nederland
augustus 16, 2016
Prima verblijf, vriendelijk ontvangen en flexibele opstelling medewerkers
9.8
Verhoeven
Nederland
augustus 15, 2016
9.0
Rijk
Met partner
Nederland
juli 04, 2016
Gastvrij, heel relaxed
Wij hebben een fijn weekend gehad!
10.0
Tiktak
Met partner
Nederland
juni 12, 2016
in één woord prachtig
8.3
Oostrom
Gezin met oudere kinderen
Nederland
juni 03, 2016
Goed verblijf gehad, jammer dat we een honden kamer kregen met geur en haren!
Een goed compleet hotel met grote kamers. Wij hadden niet opgegeven dat we geen hond hadden .maar mijn dochter is wel allergisch! Ik vind dat de omgekeerde wereld laat de mensen met honden zich opgeven voor een honden kamer!
9.3
Braakman
Met partner
Nederland
juni 02, 2016
Twee dagen compleet vakantiegevoel
een prima hotel; wel conferentiegevoel; niet veel gasten tijdens ons verblijf; uitgebreid goed ontbijt;
9.2
Borst
Vrienden
Nederland
juni 02, 2016
8.0
Nijland
Met partner
Nederland
mei 29, 2016
Mooi schoon hotel. Goede ligging. Vriendelijk personeel. Gastvrij. Ruime kamers. Heel uitgebreid ontbijt.
9.2
Schokker
Nederland
mei 29, 2016
Het verblijf is zeker voor herhaling vatbaar. Totaal plaatje klopt. Zeer vriendelijk personeel, compliment!
8.8
Knopper
Met partner
Nederland
mei 27, 2016
Een prima hotel en zeker aan te bevelen.
8.8
De geijter
Vrienden
Nederland
mei 27, 2016
Was heel gezellig, alleen in de douche op kamer 206 zat kalk aanslag dat zag er wat minder fris uit!
8.5
Overduijn
Met partner
Nederland
mei 25, 2016
heerlijke, ontspannen verblijf met net dat beetje meer.
8.0
Methorst
Met partner
Nederland
mei 21, 2016
Prima, gastvriendelijk, rustig en netjes
6.7
Cuijpers
Met partner
Nederland
mei 16, 2016
Niet voor herhaling vatbaar
Het diner viel op een avond tegen omdat de asperges nog veel te hard was. Ik kreeg een andere portie maar moest toen dus alleen eten omdat mijn vrouw intussen klaar was. De ober had wel aangeboden om beide menu's samen opnieuw te brengen maar dat vond ik zelf een beetje zonde van het eten. Toen ik wat zout bij mijn tweede portie wilde doen bleek de dop van de zoutpot los te zitten en lag aal zout over mijn bord met eten. Was toen meteen klaar met eten want toen had ik er genoeg van. Als compensatie hoefden we de 2 consumpties niet te betalen, wat natuurlijk niet in verhouding staat tot de ergernis die we die avond hadden. De fietsenstalling waar onze elektrische fietsen moesten worden opgeladen was in een voorraadkelder waar ook alle wasgoed werd neergezet. Soms moesten we een aantal rekken verplaatsen voordat we bij onze fietsen konden. Het was geen veilige en afgesloten ruimte en was niet prettig op deze manier.
9.0
Admiraal
Met partner
Nederland
mei 14, 2016
Uitstekende keuken, vriendelijk personeel, luxe kamers !
Het verblijf in Hotel Opduin In de Koog op Texel heeft aan alle verwachtingen voldaan. Wij hadden in het verleden al enkele keren in het hotel Opduin kennis genomen van dit hotel. Bij ons bezoek deze reis werden wij bovendien verrast door het feit , dat het interieur van het hotel een nieuwe face-lift heeft ondergaan. Zeer vriendelijk en smaakvol ingericht. Kortom onze waardering op onderdelen, zegt toch al iets over onze indrukken en ervaringen. UITSTEKEND !!
7.3
Schotanus
Met partner
Nederland
mei 14, 2016
Heerlijke dagen in mooie omgeving
Het hotel is prima, de ligging perect. Alleen het restaurant zou veel beter kunnen. De hoofdingredienten zijn goed alleen hebben we nog nooit zo'n fantasieloos garnituur gekregen: het lijkt wat groente die zo uit de diepvries, via de magnetron op tafel komt. Wij hebben andere ideeën over "slowfood, gezond eten zonder toevoegingen". Daarom hebben we geen tweede keer in het restaurant gegeten.
10.0
Wondergem
Met partner
Nederland
mei 13, 2016
Wij hebben erg genoten van dit verblijf, alles was super!!!
8.2
Vlot
Met partner
Nederland
mei 07, 2016
Prachtige ligging, in 5 min. in het dorp, en in 10 min aan het strand.
Het diner was cullinair, dus na afloop is een M.C. in de buurt wel aan te bevelen. Het personeel loopt door elkaar,dus als de een gevraagd heb wat je wil drinken en dit gaat halen komt ondertussen weer een ander vragen wat je wil drinken,dus lijkt ons dat niet prakties. Verder wat alles best naar ons zin.
8.5
Verhaar
Met partner
Nederland
april 30, 2016
Een feestje om te gast te zijn in Grand Hotel Opduin
Bij het ontbijtbuffet, dat wij ervoeren als completer dan waar ook, zou ik de mogelijkheid creëren om zélf koffie of thee te gaan halen. Nu moet je wachten tot het personeel je komt vragen of je koffie of thee wilt. Als je graag met een kopje thee wilt beginnen en daarna een paar kopjes koffie drinkt klinkt het wel onbescheiden als je vraagt om een kan koffie én een kan thee. Toen wij om 22:30 uur in de serre plaatsnamen en vroegen of we een ijscoupe konden bestellen bleek dat de keuken op dat moment gesloten was. Logisch hoor en geen punt, maar toen we bij de receptie vroegen of het nog kon werd dat bevestigd. Dat bleek niet juist. Misschien dat was zichtbaarder en duidelijker kan worden aangegeven welke consumptiemogelijkheden 's avonds nog mogelijk zijn tot wanneer. Verder alléén maar lof!!!!.
8.8
Bus - Klooster
Nederland
april 28, 2016
Goed hotel,prima service,aardig personeel,eten uitstekend.
10.0
Bongers
Met partner
Nederland
april 25, 2016
Alles was gewoon geweldig Super hotel
8.7
De Man
Met partner
Nederland
april 23, 2016
zeer uitgebreid ontbijt, vriendelijke ontvangst ,extra attentie omdat we er al voor de 3e keer kwamen
10.0
Visser
Met partner
Nederland
april 16, 2016
T' Was echt geweldig ....Toppie..
Zulke acties moeten er meer zijn voor zo'n prijs top....
9.7
Hopman
Met partner
Nederland
april 16, 2016
Heel erg genoten, zeer vriendelijke bediening, prachtig , rustig terras.
8.3
Paans
Met partner
Nederland
april 15, 2016
Grote klasse, toekomstgericht hopen wij er zeker nog een keer naar toe te gaan. ( bijzonder vriendelijke ontvangst en bediening)
Bij aankomst werd ons de mogelijkheid geboden om tegen geringe meerprijs een kamer te boeken met uitzicht op zee, wat wij zeer waardeerden. Van deze kamer was de badkamer nog niet opgeknapt wat wel een minpunt was, Dit werd echter wel ruimschoots door de perfecte bediening gecompenseerd. mvg. Fam. O. Paans Richter 90 4251 DB Werkendam 0183-501061
8.2
Walrave
Met partner
Nederland
april 10, 2016
8.3
Van der Meulen
Een groep
Nederland
maart 14, 2016
Heerlijk hotel (maar dat wisten wisten wij al !).
Vriendelijke en attente bediening. Wat een verademing als we dat vergelijken met de bediening in de horeca in de randstad). Ontbijt is een feestje! Diner goed. Enige tegenvaller was het voorgerecht. We hoopten op verse garnalen maar hadden sterk de indruk dat we 'diepvries' kregen. Zag er prachtig uit, maar viel tegen. Jammer! Dat was dan ook meteen het enige minpunt. Hotel is een echte aanrader.
8.8
Vos
Een groep
Nederland
maart 07, 2016
texel is altijd leuk, goed hotel vriendelijk personeel en behulpzaam goed eten en ontbijt
ze waren aan het renoveren weinig overlast van gehad. TIP 1 keer gegeten bij rest.de slufter zeer de moeite waard

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur