fbpx

Golden Tulip Hotel Central

Burgemeester Loeffplein 98, 5211 RX, Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland

Beoordeling van Golden Tulip Hotel Central

Totale hotel score:

8,7
Gebaseerd op 11 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Golden Tulip Hotel Central.

Opbouw score Golden Tulip Hotel Central :

Algemene waardering

8,6
 

Ligging

9,3
 

Service

8,9
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,5
 

Eten

8,8
 

Kamers

8,3
 
Resultaten 1 - 11 van 11
7,8
Van Leipsig
5
Nederland
augustus 27, 2020
Uitstekende kamer en prima 9ntbijt. Vriendelijk personeel
10,0
Rouhl
1
Nederland
augustus 10, 2020
Fantastisch
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Propere kamers. Chapeau ?
9,0
Walstijn
7
Nederland
februari 28, 2020
7,8
Kleingeld
2
Nederland
februari 20, 2020
Zeer fijn verblijf prettig personeel
Den Bosch leuke stad met op de Matkt een fijn hotel met goed personeel en een aanbeveling waard ,eten diner top ontbijt zelfde we komen er terug
7,3
Van de Graaf
5
Nederland
november 29, 2019
Heerlijk weekend in Den Bosch gehad.
Bedden lagen heerlijk. Prima badkamer alleen te weinig waterdruk voor een regendouche. Airconditioning/verwarming maakte veel lawaai. Veel lawaai vanuit de parkeergarage de 1e avond.
9,0
Van der Plas
2
Nederland
juli 17, 2019
Mooie, ruime kamer, vriendelijk personeel
Vanwege een verbouwing, welke niet door Goed Verblijf was doorgegeven, kregen we een upgrade van onze kamer. Zo hadden we minder geluidsoverlast van de werkzaamheden. Kamer met groot bed, badkamer en separaat toilet. Het arrangement bevatte een diner welke culinair en goede kwaliteit was. Ondanks het muziekfestival op de Markt, hebben wij niet veel geluidsoverlast gehad.
9,5
Hogendoorn
Nederland
mei 05, 2019
9,7
Walstijn
7
Nederland
maart 10, 2019
Geweldig
Vriendelijk personeel
8,3
Kampfraath-Scheltema
1
Nederland
november 08, 2018
Gezellig en Bourgondisch, jazz concert een aangename verrassing
Geen
9,5
Loocks-Schot
1
Nederland
oktober 23, 2018
Kamer uitstekend, Schoon en voldoende ingericht. Ontbijt top. Diner 1 puntje minder.
Douchen gaat voor ouderen personen makkelijker met een inloop douche. Mogelijk kan u in de toekomst hier iets aan veranderen.
8,0
Boltjes
1
Nederland
september 06, 2017
goed hotel het restaurant gaf een wat rommelige indruk wat het bedienend personeel betreft. gehorige ontbijtruimte.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.