Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Berencamperweg 4, 3861 MC, Nijkerk, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Totale hotel score:

8.0
Gebaseerd op 64 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk.

Opbouw score Golden Tulip Ampt van Nijkerk :

Algemene waardering

8.2
 

Ligging

7.7
 

Service

8.3
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.0
 

Eten

8.0
 

Kamers

7.8
 
Resultaten 1 - 50 van 64
8.8
Meijer
1
Nederland
september 03, 2019
prima ligging en goede bedden en service. Diner was prima
Wij hadden regenjassen laten liggen en bij telefonisch contact was er niets gevonden maar later werden wij teruggebeld dat de regenjassen wel waren gevonden. Wij vonden het zeer correct dat men toch na het telefoon gesprek er aandacht heeft gegeven met gevolg dat men het toch heeft gevonden. BEDANKT VOOR DE SERVICE.
7.7
Verheij
1
Nederland
augustus 16, 2019
Prettig en gastvrij
Jammer vinden wij dat het gebruik van sauna en turksstoombad alleen naakt mag. Wij hebben dat dus niet gedaan! Het was voor het boeken bij uw hotel wel een van de redenen om in Nijkerk te boeken. Verder hebben met plezier gebruik gemaakt van het zwembad. Wij zullen voortaan beter opletten of dit een van de voorwaarden is.
8.3
Tuik
1
Nederland
juli 22, 2019
Netjes en vriendelijk personeel
We hebben hier echt genoten. Hotel ligt heel erg centraal om naar diverse uitjes te gaan. Hotel is super netjes en erg vriendelijk personeel. We komen zeker keer terug. Ontbijt is ook super lekker en veel keuze
9.0
Spegelaere
1
België
juni 10, 2019
Rustig en kalm aan de buitenrand van Nijkerk
8.5
Brands
Nederland
augustus 27, 2018
7.7
Engelen
1
Nederland
juli 26, 2018
een goed hotel met een goede ligging voor fietsroutes.
basis kamer zijn oké. Minpuntje is wel dat er geen koelkastje op de kamer aanwezig is. Zeker met temperaturen van 30 gr. Verder een prima service voor het plaatsen van je fietsen, wanneer het fietsenhok vol is, kun je een een ruimte in het hotel je fiets kwijt! Ook het personeel is heel vriendelijk met name het donkere meisje aan de receptie (sorry weet haar naam niet meer)
7.0
Van den Meiracker
1
Nederland
juli 12, 2018
Wij hadden een arrangement met huurfietsen op dag twee. Wij hebben gevraagt of dat op de eerste dag kon en dat was mogelijk. Wat prettig was
Een vriendin heeft naar de receptie gebeld om te vragen of wij daar een kamer hadden en dat werd bij de receptie tot twee keer toe ontkent, terwijl wij er echt wel een kamer hadden. Toen wij de tweede dag s’middags weer op onze kamer kwamen bleek de kamer niet schoongemaakt te zijn. Wat ik erg slordig vindt! Wij zijn naar de receptie gegaan om dit te melden en kregen schone handdoeken mee en een bon voor een drankje.
7.7
Geurts
1
Nederland
januari 10, 2018
Prima verblijf met een goed ontbijt.
8.0
Veenstra
1
Nederland
september 28, 2017
Uitstekend verblijf, goede service.
7.8
Heertum
1
Nederland
september 08, 2017
goed hotel ,vriendelijk personeel , schone kamer
8.7
Erkelens
1
Nederland
september 04, 2017
prfettig en rustig
8.2
Beelen
1
Nederland
december 13, 2016
goede ligging rustig kamers zijn goed
bij ingang buiten staan rokers dit kan echt niet meer in deze tijd als je binnen komt bij de entree dan moet je je adem in houden in het voor bij gaan maar verder was het verblijf er goed
8.7
Oest
1
Nederland
december 08, 2016
Prima hotel, prijs/kwaliteit super!
De matrassen zijn vreselijk hard, dit vind ik wel een punt van aandacht. Ik heb dit ook bij de receptie aangegeven.
8.8
Smeets
Met partner
Nederland
oktober 03, 2016
Uitstekende service en vriendelijkheid
We hebben hier 2 nachten overnacht en hebben alleen maar positieve ervaringen. Het hotel straalt vriendelijkheid en service uit en zo hebben we het ook ervaren. Ideaal voor ons was het gebruik van het zwembad en de mogelijkheid van fietshuur rechtstreeks bij het hotel. Het ontbijt is zeer uitgebreid en goed verzorgd en ook het diner in het hotel is van goede kwaliteit, maar wel iets aan de dure kant, maar je kunt natuurlijk ook kiezen om ergens anders te gaan eten. Kortom, als we weer een overnachting in deze omgeving hebben zullen we weer voor dit hotel kiezen.
7.3
Verburg
Met partner
Nederland
september 19, 2016
8.0
Pilon
Nederland
augustus 20, 2016
Het is in het geheel goed!
In onze kamer 136 waren nogal vlekken in de vloerbedekking en op de wanden! Verder was alles goed.
8.5
Smolders
Vrienden
Nederland
augustus 08, 2016
goede prijs-kwaliteit verhouding
7.7
Frambach
Nederland
juni 01, 2016
7.2
Schildt
Met partner
Nederland
mei 23, 2016
Prima
Bij de receptie en in het boek op de kamer wordt verteld dat het saunagebied zonder badkleding dient te worden gebruikt. Bij het saunagebied staat echter dat badkleding is toegestaan mits men op een handdoek zit. Hoe zit het nu? Wij vinden dat sauna zonder badkleding moet worden gebruikt en dat de regels eenduidig moeten zijn.
10.0
Vermeer
Gezin met jonge kinderen
Nederland
februari 03, 2016
We zijn NIET in Ampt gebleven!! Zie hieronder
Bij aankomst bleek dat het zwembad en de faciliteiten buiten gebruik was tot en met 31 januari. Ik had juist daarvoor deze accommodatie gekozen i.v m. dochter van 11 jaar en de te verwachte weersomstandigheden. Toen ik dat aangaf zijn de receptionistes heel hard aan het bellen gegaan om ons elders onder te brengen. dat was uiteindelijk gelukt. Een dikke pluim voor hen. Ze boden ons een drankje aan voor het ongemak en hebben de Heerlijckheid in Ermelo voor ons weten te regelen. Daar hebben we een top verblijf gehad, een suite met alle voordelen daarvan voor hetzelfde geldt. ik heb tegen ze gezegd; Jullie verdienen een "warme" douche. De aanvankelijk grote teleurstelling bij aankomst in Nijkerk eindigde in Ermelo. Complimenten voor de servicegerichte instelling van allemaal. Met vriendelijke groet, Irma Vermeer
7.5
Treuren
Met partner
Nederland
januari 11, 2016
prima verblijf de ligging was wat minder maar geen last van de weg.
7.8
Bokma
Met partner
Nederland
januari 04, 2016
5.7
Gouman
Met partner
Nederland
december 21, 2015
Niet tevreden. Zie in
8.0
Bouter
Met partner
Nederland
november 20, 2015
Een net hotel met een erg vriendelijke dames v.d. Receptie. Een bezoek aan het hotel is de moeite waard
De eerste dag deed de verwarming het niet. Voor het ontbijt aan receptie doorgegeven. Bij terugkeer probleem opgelost. In de bar een gezellige ober (Henk) die met goede ideeën kwam om plaatsen te bezoeken.. Diner niet bijzonder, ontbijt super.
5.5
Kremers
Nederland
november 09, 2015
gaat er niet meer heen
we kregen een standaardkamer wat logisch is, maar geen een achteraf zolderkamertje wat we kregen. We wilden een andere kamer die niet vies en kapot was. Die kregen we ook maar wel 20 euro bijbetalen. Met andere woorden belachelijk. Is dit een goedverblijf ?
7.5
Priemis
Met partner
Nederland
oktober 26, 2015
het was heel fijn ,even bij komen en het was goed weer.
alleen jammer dat er voor de deur geen bushalte is. nu moesten we 10 min.lopen.
7.8
Meijer
Nederland
oktober 26, 2015
Uitstekend, mooi hotel.
Ik vraag me wel af of er speciale kamers zijn waar honden en hun baasje verblijven. Als dat niet zo is dan vind ik dat wel een minpunt. Er waren wel behoorlijk veel honden aanwezig. Vriendelijke groet, S.Meijer.
8.2
Oosterhof
Met partner
Nederland
oktober 21, 2015
prima hotel, zoover classificatie te laag
m.n. het ontbijt is prima met een geweldige service!!!!
8.0
Nuis
Vrienden
Nederland
oktober 19, 2015
een prettig weekend uit
7.8
Stal
Met partner
Nederland
oktober 16, 2015
opzich was het verblijf goed.
De enige opmerking die wij hebben is dat er schimmel in de douchecabine zat, wij hebben dit op zondagmorgen gemeld bij de receptie, maar er is niets mee gedaan. dit kan echt niet!!!
8.3
Gielen
Met partner
Nederland
september 28, 2015
leuk hotel met vriendelijke personeel dat altijd voor je klaar staat.
8.3
Van Elzakker
Vrienden
Nederland
augustus 28, 2015
Een vriendelijk en aangenaam verblijf in een mooie omgeving
9.7
Brands
Nederland
augustus 11, 2015
Dit hotel was prima in orde
8.0
Lemmert
Met partner
Nederland
augustus 11, 2015
In z'n totaliteit een goed hotel.
In warme zomers is een grote ventilator wel gewenst in de kamers aan de zonzijde van het hotel.
7.5
Camp-Stals
Met partner
Nederland
augustus 08, 2015
Lekker een paar dagen erop uit
Kamer was goed. Alleen het meubilair was dringend aan vernieuwing toe. Stoelen in het zitje waren stuk en vies. Verduisteringsgordijnen bij de velux dakramen zou prettig zijn geweest.
8.5
Kodde
Gezin met jonge kinderen
Nederland
augustus 07, 2015
Mooi en schoon hotel
Bij aankomst bleek onze volledige boeking te zijn geannuleerd (2 kamers i.p.v. 1). Dit werd meteen heel goed opgepakt bij de receptie. Kregen een mooie, schone kamer toegewezen, wat zelfs een upgrade in luxe betekende. Ondanks dat we aan een (vrij) drukke autoweg zaten, was het er rustig. Ontbijt was heerlijk! Voor kids is het wat minder, maar is vanzelf niet in ieder hotel te realiseren. Voor één nacht met ons kindje van 1 was het prima te doen! Lijkt ons leuk om nog eens terug te komen en zeker weer heerlijk in Amersfoort te gaan shoppen! Nogmaals bedankt voor de service!
7.7
Hoefnagel
Met partner
Nederland
juli 30, 2015
Prima,alleen werkte het weer niet mee.
8.0
Endema
Met partner
Nederland
juli 25, 2015
afgelopen maanden diverse hotels (internatonaal) gehad, maar dit is een topper !
Bed in invalidekamer heeft voelbaar een losse veer. Is pijnlijk in heup ;-( Extra deken was hulpmiddel..
7.7
Janssens
Vrienden
België
juli 22, 2015
uitstekend hotel met vriendelijk personeel en goede keuken, ligging iets te dicht bij industrieterrein en iets te ver van centrum dorp
7.3
Kooij
Met partner
Nederland
juli 21, 2015
Rustige omgeving, mooie kamer en vriendelijk personeel.
Het diner vonden wij wat magertjes. Fietsen waren geweldig.
9.8
Geeraerts
Met partner
België
juli 19, 2015
Prima hotel, vriendelijk personeel, eten verzorgd.
Iets te ver afgelegen om in het natuurgebied van de Veluwe te gaan fietsen. Maar er zijn ook mooie fietswegen in de omtrek.
7.7
Pilon
Nederland
juli 09, 2015
Heel goed vriendelijke medewerkers
Ventilatie rozet in de douche was niet schoon zat dicht door de stof!
8.3
Loocks
Met partner
Nederland
juli 02, 2015
Kamer goed. Eten goed. Fietsen stalling goed.
airco in de kamer op warme dagen is wel wenselijk.
6.8
V Boerdonk
Met partner
Nederland
augustus 31, 2014
Kamer erg warm i.v.m zon op raam hele dag denk ik.
8.0
Castricum
Met partner
Nederland
augustus 24, 2014
Wij hebben het naar onze zin gehad. Rustig hotel. Voor herhaling vatbaar.
7.8
Keijzers
Nederland
augustus 16, 2014
Het was er naar onze zin
8.2
Seltenrijch
Met partner
Nederland
augustus 09, 2014
Prima hotel en van alle gemakken voorzien. Uitstekende kamer.
Wij hebben 3 dagen doorgebracht in dit hotel en zijn er erg tevreden over. Prima kamer met een goed bed, een badkamer met rainshower douche en verder gratis gebruik van een kluisje. Wat ons verder opviel was de rust, ondanks dat het hotel vol zat. Tegenvaller was wel het slechte bereik van gratis wifi: ondanks dat we dichtbij de receptie zaten viel de verbinding op de kamer steeds weg. Ontbijt was prima verzorgd. Wij zouden dit hotel zéker aanbevelen.
7.0
Molenkamp
Nederland
juli 14, 2014
mooi hotel licht aan een drukke weg
7.7
Van der neut
Met partner
Nederland
juni 30, 2014
Vriendelijke mensen zeer behulpzaam
Een paar verbeter punten : een klein klokje zou wel handig zijn en extra kussens
8.5
Zwart
Met partner
Nederland
juni 24, 2014
Zeer goed verblijf.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur