, ,

Beoordeling van

Totale hotel score:

N/A
Gebaseerd op 45 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij .

Opbouw score :

Algemene waardering

8.2
 

Ligging

7.8
 

Service

8.5
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

8.1
 

Kamers

7.8
 
Resultaten 1 - 45 van 45
8.7
Thomas
1
Nederland
mei 09, 2019
Heerlijk weekend gehad met prima service.
Mooi hotel goed ontbijt lekker diner. Mooie omgeving om te fietsen
9.0
Schipper
1
Nederland
november 22, 2017
je voelt je er echt thuis. dus we gaan er nog wel eens vaker naar toe
8.5
Sernee - Van Kesteren
1
Nederland
april 04, 2017
Ontspannen sfeer met uitstekende kwaliteit
Graag vermelden bij inboeken dat men in de kamers aan de straatkant verkeerslawaai kan ondervinden . Ook zou er bij het ontbijt wat meer verlichting aan mogen .Het is wat aan de donkere kant ( behalve bij het raam )
7.5
Peterson
1
Nederland
maart 13, 2017
Prima verblijf, vriendelijk personeel, lekker gegeten
Gedateerd hotel, kamers aan vernieuwing toe, bedden prima. Goed eten en ontbijt prima.
8.2
Van Kempen
1
Nederland
december 08, 2016
gewoon een goed hotel met een goede keuken
een paar opmerkingen: + keuken is goed met een servicegerichte bediening - bij het onbijt liggen kaas en vleeswaren niet gekoeld; gesneden brood droogt uit en broodjes kunnen beter - douchekop bladdeert en zeepdispensers ontbreken, maar de houders hangen er nog. verder alles goed
8.3
Schaapman
Met partner
Nederland
augustus 15, 2016
prima hotel met goede en vriendelijke service. De kamer die wij hadden was klein gedateerd. Maar wel netjes en schoon.
8.0
Tamis
Met partner
Nederland
juli 04, 2016
wij hebben het als goed ervaren komen zeker nog eens terug
7.5
De Bruin
Vrienden
Nederland
juni 12, 2016
over het geheel was het goed vertoeven in het hotel ,we waren er voor de derde keer.
behoorlijke hoge temperatuur op de kamer, Konden niets opezetten i.v.m. de herrie buiten van het vrachtverkeer.
7.5
Veltink
Met partner
Nederland
april 05, 2016
7.5
Verberk
Met partner
Nederland
augustus 17, 2015
We hebben een goed verblijf gehad in hotel Freriks. Vriendelijk personeel en heerlijke sauna en zwembad.
7.2
Heijenk
Met partner
Nederland
juni 02, 2015
Voldeed aan onze wens
De halogeen verlichting op het gebouw aan de weg zijde was erg irritant op onze kamer nr 106. Dit heeft een negatieve invloed op ons slapen gehad,
7.8
Meijer-Melis
Nederland
april 28, 2015
Prima weekend, wat ver van het centrum maar goed te lopen. Ruime kamers en goed ontbijt.
8.5
Vijge
Met partner
Nederland
april 07, 2015
goed bevallen !! alles lekker dichtbij
Miste een kluisje op de kamer
8.2
Dammer
Nederland
september 12, 2014
prima verblijf om in de omgeveving te fietsen of te wandelen
fietsenhok zou wat groter mogen
8.0
Blom
Met partner
Nederland
september 01, 2014
Goed verblijf. Vriendelijk personeel.
8.0
Henderickx
Vrienden
Nederland
juni 16, 2014
Prima hotel voor weekend verblijf. Vriendelijk personeel. Fietsen die we gehuurd hadden waren in prima staat. Hebben genoten.
7.8
Pierik
Met partner
Nederland
juni 11, 2014
Onze vaste stek, plezierig en goed
8.8
Bosgra
Met partner
Nederland
maart 18, 2014
zeer aangenaam verblijf en vriendelijk en behulpzaam personeel
9.0
Speulman
Met partner
Nederland
oktober 28, 2013
alles prima
2 hele kleine minpuntjes: in bad staan douchen geen minibar op de kamer daarom heb ik een 7 gegeven
10.0
de Bruin
Nederland
september 07, 2013
Wij vonden het geweldig.Prima fietsomgeving.Het hotel ligt aan een knooppunten route
Het was er heel fijn, alles prima verzorgd
7.7
de Greef
With Partner
Nederland
augustus 30, 2013
we hebben genoten van het verblijf, royaal ontbijt, en goede kamer.
Alleen 1 opmerking, wij hadden uitgecheckt, betaald en gingen naar huis,toen we thuis kwamen was er gebeld dat we niet betaald hadden. ze hebben later weer terug gebeld en hun excuses aangeboden. wel een beetje slordig, maar het is goed gekomen.
7.7
elten van
With Partner
Nederland
augustus 26, 2013
zeer vriendelijke bediening, kamers ook oke terras bij de kamer was niets.
8.5
Schreur
With Partner
Nederland
augustus 26, 2013
Prima hotel. WIFI naar wens. Service uitmuntend.
Ondanks de dubbele ramen was er iedere morgen vanaf 05:00 uur duidelijk enig verkeersrumoer, waardoor mijn vrouw na vijven niet zo goed meer kon slapen. Wij sliepen aan de buitenkant van het hotel. Een volgende keer zullen we een kamer aan de binnenzijde nemen. We hebben iedere morgen genoten van de kwaliteit en de variëteit van het ontbijtmenu! Ook het diner was voortreffelijk! Het receptiepersoneel verdient een pluim voor hun vriendelijkheid!
7.2
Honkoop
Nederland
augustus 23, 2013
Goede ontvangst,vriendelijk en correct personeel,eten kon
8.0
Spijker
With Partner
Nederland
augustus 19, 2013
het was er prima.
De geluidshinder van het auto verkeer als je op het balkon zit is niet prettig.
8.2
Nooteboom
With Partner
Nederland
augustus 17, 2013
Goede bedden. Vriendelijk personeel. Omgeving mooi om te fietsen.
9.0
Smit
With Partner
Nederland
augustus 16, 2013
We hebben ervan genoten!
7.7
Kok
With Partner
Nederland
augustus 14, 2013
Zeer goed , vriendelijk en gastvrij.
Een mooi gezellig hotel, wij hebben genoten van het balkon en de ruime kamer. internet was ook gelijk aanwezig. keurig hotel.
8.3
Dekker
Nederland
augustus 06, 2013
zeer tevreden, vriendelijke bediening
zo houden
8.2
Timmer
Nederland
augustus 06, 2013
8.7
Blok
With Partner
Nederland
juli 27, 2013
Zeer plezierig verblijf
Fijn dat de muziek, als deze al aanstond, zacht was. Theeglazen zagen er wel erg gebruikt uit, en mogen wel eens worden vervangen. Personeel, zowel bij receptie als bedienend personeel, was erg attent en behulpzaam.
8.7
Kleinjan
With Partner
Nederland
juli 27, 2013
Aangenaam verblijf, uitstekende ligging voor fietsroutes
Nadeel was dat we er zaten tijdens de hittegolf, er was wel airco in de hal en het restaurant maar helaas niet op de kamers.
7.7
Hakvoort
With Partner
Nederland
juli 19, 2013
mooie ligging en volop in de natuur
Het hotel lag heerlijk rustig, weinig overlast. De kamer kon wat schoner betreft vloer en gordijnen. Verder was het eten m.n.de kalfslever niet gaar en behoorlijk vet. Verder was het een goed hotel.We hebben ons prima vemaakt.
8.0
Klepper
With Partner
Nederland
juli 17, 2013
7.0
Duijst
With Partner
Nederland
juli 16, 2013
We hebben een paar gezellige dagen gehad, heerlijk verzorgd
9.3
Sprong
With Partner
Nederland
juli 05, 2013
Mooie kamer,rustige omg.,zeer vriendelijk personeel en ontvangst, prima.
Het hotel ligt in een schitterende omgeving en nodigt uit tot een langer verblijf.We kwamen tijd tekort en hopen zeker nog eens terug te gaan. De tuin en naaste omgeving, behorend bij het hotel, zag er zeer verwaarloosd uit en was absoluut geen visitekaartje. Berg afval van allerlei materiaal was ons uitzicht vanaf het balkon aan de achterzijde.
6.8
Bultman
With Partner
Nederland
juli 03, 2013
Hotel verblijf okee
Rare nare *aanmaning* ontvangen van de administratie om nu de openstaande nota eens te betalen. Openstaand bedrag euro 7.50. Geheel ten onrechte !!!!!!!!!De derde aanneming volgens de brief. Volkomen onzin!!!!!!!Bij niet betalen zou de zaak in handen gegeven worden van hun incasso_bureau. Op mijn brief om afschriften van nota en aanmaning 1 en 2 geen reactie ontvangen. G.Bultman
6.5
Den Toom
Nederland
juni 28, 2013
het verblijf was goed maar de om wat te zitten beneden was ongezellig
7.0
Vogel
With Partner
Nederland
juni 14, 2013
Goed gelopen, diner duurde errug lang !
Vriendelijk personeel, wel wat ouderwets. Schone kamer en badkamer !
9.3
Voortman
With Partner
Nederland
juni 14, 2013
het was uitstekend , vriendelijk personeel
8.5
Tuin
With Partner
Nederland
juni 06, 2013
Prima Hotel aan te bevelen bij vrienden
-
9.0
Roeten
With Partner
Nederland
mei 31, 2013
prima
Prima verblijf in een pracht plaats Winterswijk. Zeer behulpzaam en aardig personeel. Iedereen aan te raden.
9.0
de Groot - Schreuder
With Partner
Nederland
mei 31, 2013
8.0
Knulst
With Partner
Nederland
mei 13, 2013
Zeer vriendelijk personeel en zeer goed eten
8.0
Voogd
Nederland
mei 13, 2013
Wij hebben in het hotel het enquette-formulier positief ingevuld

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur