Fletcher Hotel-Restaurant Erica

Molenbosweg 17, 6571 BA, Berg en Dal, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant Erica

Totale hotel score:

7.5
Gebaseerd op 8 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Fletcher Hotel-Restaurant Erica.

Opbouw score Fletcher Hotel-Restaurant Erica :

Algemene waardering

7.6
 

Ligging

8.9
 

Service

7.5
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.1
 

Eten

7.1
 

Kamers

7.1
 

Kindvriendelijkheid

4.0
 
Resultaten 1 - 8 van 8
7.3
Koetsier
1
Nederland
juli 03, 2018
Schitterende ongeving, prijzen diner en drankjes te hoog.
Kamer, heel goed, Ontbijt, matig, droog brood en krentenbrood, het bijvullen van b.v. spek kon veel beter. Het diner was niet in overeenstemming met de prijs.Klacht is "opgelost"
7.5
Linssen
1
Nederland
juli 02, 2018
Verblijf was goed, op onderstaand punt na.
Ik heb aan de receptie doorgegeven dat de kraan van de wastafel niet goed werkte, kwam een sprietje water uit. Ook de afvoer van de wastafel werkte niet voldoende. Toen wij 's-avonds terug kwamen van het fietsen was er nog niets gedaan aan de kraan en de afvoer. De volgende dag gingen wij afrekenen heb ik het nog eens doorgegeven met bovenstaand verhaal. Dit vinden wij slechte service, vandaar mij onvoldoende.
6.7
Van den Berge
1
Nederland
juni 14, 2018
Gern kinderen mee. N v t p
7.0
Van der Burgh
1
Nederland
mei 07, 2018
Het hotel is enig zins gedateerd. Alles is wel aanwezig. mooi zwembad . Kamers schoon en goede badkamer.
Ontvangst aan de receptie was enig zins nors. deze opmerking hoorde wij tijdens het wachten ook van andere gasten . Hebben s ávonds 3 kwartier op ons voorgerecht moeten wachten. Personeel bezetting was niet voldoende. Een vol restaurant en slechts 2 man in de keuken. Dit was omdat het openbaar vervoer in staking was. In dit een geval had de hotel manager zelf wel even zijn personeel op kunnen halen. Mogelijk ontbrak het hier aan organisatie of even doordenken. Ben zelf niet onkundig op het gebied van hotel gebeuren . Maar dit zijn altijd de meest lastigste gasten. hoop dat men hier lering uit zal trekken. m v.g. JBVDBURGH .
8.2
Van Reenen
Met partner
Nederland
april 16, 2016
een goed en rustig verblijf gehad
7.3
Smit
Een groep
Nederland
september 28, 2015
Mooie locatie nabij bos en Nijmegen
Klantvriendelijk en goede service.
8.3
Rijkens
Een groep
Nederland
augustus 07, 2015
de sfeer in het hotel is goed.
het is wat verouderd en is toe aan vervanging van de meubels overal. maar de omgeving is prachtig
8.0
Van den Belt
Met partner
Nederland
april 13, 2015
in een woord: 8
De kluis in de kast is gemonteerd op de vloer. Deze moet op ooghoogte zitten. Mede in verband met de zeer kleine letters.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur