Fletcher Hotel Restaurant Epe-Zwolle

Dellenweg 115, 8161 PW, Epe, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Fletcher Hotel Restaurant Epe-Zwolle

Totale hotel score:

7.9
Gebaseerd op 156 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Fletcher Hotel Restaurant Epe-Zwolle.

Opbouw score Fletcher Hotel Restaurant Epe-Zwolle :

Algemene waardering

7.8
 

Ligging

8.7
 

Service

8.2
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.8
 

Eten

8.0
 

Kamers

7.1
 
Resultaten 1 - 50 van 156
9.2
Van Mil
1
Nederland
mei 31, 2019
Prachtige omgeving ,heel fijn personeel ,mooi hotel ,lekker gegeten, komen zeker nog eens terug .
10.0
Alblas
1
Nederland
april 10, 2019
Erg naar onze zin gehad, prima bedden, heerlijk eten, heel aardige mensen, hebben genoten.
I.v.m. het hebben van een stoma was het toilet op onze comfortkamer erg klein en lastig. Toen wij dit aangaven op de 2e dag, kregen wij gratis een "de luxe" kamer aangeboden. Dit hebben wij heel erg gewaardeerd en nog veel gemak van gehad. Hartelijk dank daarvoor.
8.2
Hoek
1
Nederland
april 05, 2019
het was prima in het hotel
Goed hotel en mooie omgeving om te fietsen en wandelen en Epe is een leuk stadje met terrasjes en leuke restaurantjes.
7.7
Van Klaveren
1
Nederland
maart 14, 2019
Prima
Jamm er in hal zitten. Gelijk afrekenen
7.3
Löhr
Nederland
september 07, 2018
prachtige ligging genoten en veel gefietst
moesten vooraf betalen, dit hebben we nog nooit meegemaakt.
7.3
Westra
2
Nederland
augustus 30, 2018
Mooie ligging
Iets gedateerd maar verder prima hotel. Het schoonmaken zou beter kunnen, kamer was nogal stoffig. Door aanwezigheid van sportteam, die 's nachts nogal luidruchtig was niet heel goed geslapen maar de bedden zijn prima.
8.3
Geerts
1
Nederland
augustus 15, 2018
Redelijk hotel goed eten goede service
Kamers op bovenverdieping te klein en geen vluchtweg bij nood Kamers negenen grond goed badkamer klein Schoonmaak slecht
9.0
Evertse
5
Nederland
augustus 14, 2018
Ondanks de warmte hebben genoten, we waren er even helemaal uit.
6.5
Kamphuis
Nederland
augustus 07, 2018
goed
Als wij boeken via Goedverblijf krijgen wij de indruk dat de minste kamers worden toegewezen. Bij Fletcher Epe kregen we een andere kamer en moesten 15 euro per nacht bijbetalen voor een tuinkamer. Deze ervaring hadden we ook bij Fletcher in Beuningen voor een betere kamer 15 per nacht bijbetalen. In Epe een douche zo klein je wilt het niet weten..
7.0
Jacobs
1
Nederland
augustus 02, 2018
het verblijf was prima, alleen HEEL JAMMER dat er GEEN AIRCO was met die HITTEGOLF
Wij hadden eerst geimformeerd of er aico was of ventilator , dus hebben wij zelf een ventilator en koelbox mee genomen.
7.5
Duijzer
1
Nederland
augustus 02, 2018
hebben een heel goed weekend gehad
wij hadden een hele kleine kamer nr 116 dat moest een comfortkamer zijn maar wij hebben volgens ons echt een te kleine kamer gehad voor een comfortkamer. dat vonden we jammer want zo zijn we het niet gewent bij fletcher.
6.8
Hijlkema
1
Nederland
juli 18, 2018
vriendelijk personeel. Heerlijk op de gehuurde e bikes gefietst.
vloerbedekking in de kamer was vies. Allemaal vlekken.
7.7
Arts
1
Nederland
juli 13, 2018
Vriendelijk personeel. prijs kwaliteit is goed.
Kamer 103 heeft achterstallig onderhoud. Heerlijke fietstochten in de omgeving gemaakt.o.a naar Hattem
8.7
Glashouwer
1
Nederland
juli 13, 2018
Met plezier hier een aantal dagen verbleven, en de mooie dorpen in de omgeving verkend
Heel vriendelijke medewerkers. Kamer schoon. Prima ontbijt. Diner wat minder en prijzig. Onderhoud groen en onkruid rondom hotel kon iets beter. Uitstekende wandeling met boswachter! Algemeen: Voor herhaling vatbaar!
8.0
Ad
1
Nederland
juli 12, 2018
Mooi verblijf voor een paar dagjes fietsen. Prijs is incl. 1 diner goed omdat kamers toch minder zijn.
Hebben op kamer 318 geleggen. Met mooi weer de raam open gezet maar dan komt er toch rook binnen van het rokersverblijf. Een min punt. Dus raam weer dicht gedaan. 's Nachts hinder ondervonden van geluid van gasten die buiten stonden. De buren hebben zelf een paar keer gevraagd of ze rustig wilde zijn.
6.5
De Vries
2
Nederland
mei 24, 2017
gemiddeld goed
Jammer van het ontbreken van een koffie/theevoorziening op de kamer. De kussens zijn klein, slaapt daardoor minder goed.
7.2
Bakker
Nederland
april 08, 2017
Mooi hotel en prachtige omgeving.
Het ontbijt was prima en het diner viel wat tegen. De badkamer was erg klein.
8.5
Wouters
België
april 03, 2017
6.8
Botermans
6
Nederland
maart 31, 2017
Mooi gelegen en leent zich uitstekend voor wandelingen en fietstochten.
We hadden een arrangement met 2 x ontbijt en 2 x diner bij 3 daags verblijf. Tot onze verbazing kregen we 2 dagen dezelfde menukaart met 2 menu's waaruit we konden kiezen. Het ene menu was met vlees en een vegetarisch gerecht. Wilde we iets anders dan waren we verplicht bij te betalen. Een beetje vreemd om een arrangement aan te bieden waar later nog extra kosten bij komen. We gaan al 17 jaar met zussen en schoonzussen een weekend weg en hebben dit nog nooit meegemaakt. We boeken altijd een arrangement wat prijsaantrekkelijk is. We vonden dit jammer.
9.5
Rikken
Nederland
maart 07, 2017
Prima hotel- toplocatie
Wij hebben heerlijk genoten samen met vrienden. Uitgebreid ontbijtbuffet, heerlijk gedineerd, en ontzettend fijne bediening. Dus kort samengevat fantastisch.
7.3
Broekstra
1
Nederland
januari 27, 2017
Prima plek voor een weekend, ontbijt goed, dinergerechten van matige kwaliteit. Een totale opfrisbeurt zou niet misstaan.
Van het door ons geboekte arrangement was het diner de zwakke plek. Ook de duurdere upgrades blijven ondermaats. Hier zijn oudere bezoekers wellicht nog tevreden mee. Jonger publiek kun je hier niet meer mee bekoren.
7.8
Van Doorneveld
Nederland
januari 09, 2017
Goed hotel. Kindvriendelijk weet ik niet. Wel hondvriendelijk!
6.2
Uijen
1
Nederland
januari 04, 2017
we hebben genoten van de omgeving!
De doucheruimte is veel te klein! Is echt een groot minpunt. Dinerkaart biedt weinig keuze. Vooral als je vaker als 1 x daar dineert. Het personeel is supervriendelijk, soms zelfs een beetje te
7.3
Van Liere
1
Nederland
januari 03, 2017
7.8
Ten Ham
Nederland
december 21, 2016
Bijzonder fijne en vriendelijke medewerkers.
8.3
Boele
1
Nederland
december 01, 2016
Lekker rustig ,goede voorzieningen en dienstverlening.
8.3
Bevers
1
Nederland
december 01, 2016
Het was erg kort en het weer zat niet mee.Kamers zijn goed de voorzieningen ook het diner zou wat uitgebreider mogen zijn
8.8
Zegveld
1
Nederland
december 01, 2016
gezellige sfeer, prima accommodatie en heel plezierig personeel waar je als gast wordt behandeld!
8.5
Brouwer
Nederland
november 29, 2016
heerlijk om daar te zijn je komt echt tot rust heerlijk zwembad zeer vriendelijk personeel lekker eten
een kamer dicht bij een deur is storend telkens als er iemand jouw gang in komt klapt de de deur dicht door een deurdranger. de volgende keer vraag ik een kamer verder in de gang.
7.0
Thomas
Vrienden
Nederland
november 01, 2016
Mooie omgeving! Kamers goed,douche sober maar wel schoon en bedden uitstekend.Eten weinig keuze.
Er was weinig keuze voor het eten ,3 voorgerechten,3 hoofdgerechten en 3 nagerechten, of je moest ervoor bijbetalen maar prijs was wel hoog daarvoor. We hebben 2 keer varkensmedaillons gegeten, was erg lekker! Houden niet van kip en vegetarisch. Tomatensoep had wel een gehaktballetje in mogen zitten.
9.3
De Boer
Met partner
Nederland
november 01, 2016
kwaliteitief goed hotel in mooie rustige omgeving. eten erg goed. personeel attent en vriendelijk.
6.7
Van de Zande
Met partner
Nederland
november 01, 2016
De kamer (nr 115) was erg klein en niet echt gezellig. De douche was ultra klein je kan nauwelijks jezelf omdraaien.
Het eten was prima! Drankjes (wijn) duur. Had een vraag gesteld bij het boeken kreeg ik geen antwoord op. De ligging v.h. hotel is prima! Had het wel leuk gevonden, als je 3 dagen er thuis tussenuit bent. Dat je dan een mooi uitzicht hebt. Kamer 115 was dat echt niet. Jammer!
9.3
Roepman
Met partner
Nederland
oktober 31, 2016
Het was super goed
8.3
Van Zuijlen
Met partner
Nederland
oktober 27, 2016
Was prettig.
Vraagje: binnen 3 weken logeerden wij in 2 Princess Hotels (Amersfoort en Epe) In folder stond dat je dan recht had op korting van 5 euro. Is ons niet verteld! Opm: jammer dat beide hotels exact zelfde menukaart hanteerden. In zo'n kort tijdsbestek val je daardoor in herhalingen. We vonden de kamer netjes, maar de doucheruimte absoluut te klein.
7.7
Kooij
Met partner
Nederland
oktober 26, 2016
fraai hotel diep in de bossen.
Jammer dat in het restaurant te weinig bedienend personeel is.
9.5
Hertel
Gezin met oudere kinderen
Nederland
oktober 25, 2016
Prima alleen de badkamer erg klein
8.7
Timmerman
Met partner
Nederland
oktober 24, 2016
Ze hebben goed hun best gedaan om het ons naar ons zin te maken.
Waardering kamer 7 komt door spinrag in de kamer en stof op verwarming buizen. Komt niet heel schoon over. Verder was bed en badkamer wel goed schoon.
8.0
Bastiaanse
Gezin met jonge kinderen
Nederland
oktober 24, 2016
ontspannen sfeer en goed verzorgd
8.7
Snijders
Nederland
oktober 24, 2016
Medewerk(st)ers erg vriendelijk en behulpzaam. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen,.
8.7
Delanghe
Gezin met oudere kinderen
België
oktober 24, 2016
Goed, vriendelijk personeel
All inclusive formule niet duidelijk en omslachtig, personeel niet goed op de hoogte. Voor sommige zaken moet bij betaald worden niettegenstaande ze soms minder kosten dan het standaard aanbot. De menu aanbod zou dagelijks moeten veranderen
7.2
Nijhuis
Vrienden
Nederland
oktober 24, 2016
weekend geboekt, waarbij veel kinderen (nadrukkelijjk) aanwezig waren en soms tot gevaarlijke situaties leiden bij de bedeining.
We vonden de service excellent goed op de vrijdagavond, maar op de zaterdagavond, was er een andere bezetting van uw manschappen, die het vak toch wat minder in de vingers hadden. Eten was perfect (ondanks een bijna doorbakken entrecote ipv de bestelde 'rare', werd echt goed hersteld). Ook uw ontbijt is perfect, muv de zeer waterige jusd'oranges (echt, uw hotel niet waardig, als je daar op moet bezuigien). Verder was de slaapkamer prima, echter de badkamer veel te krap en gevaarlijk, overalf obstakels (oa hangend cv radiator) en de 'borstel' van het toilet in een super goedkope snel omvallende houder, die -net als het toiletpapier- amper of niet op een normale manier te pakken was..........., laat staan terug te zetten.... Ook uw bon ("voucher") die gasten krijgen, als ze een enquete form. invullen ==> de voucher geeft klip en klaar aan, dat er € 5,00 in mindering zal worden gebracht op de totaalrekening van het restaurant, echter bij de afrekening werd gesteld, dat deze € 5.00 eerst pas bij een volgend verblijf in mindering zou kunnen worden gebracht. Heb hier te vuur en te zwaard tegen moeten ageren (incl. uw 'manager of duty'), maar uiteindelijk heb ik wel de € 5,00 ontvangen. Lijkt mij een goede les, voor volgende vouchers: zet er duidelijk en helder op, wanneer ze inwisselbaar zin. Voor de rest kijken wij terug op een voortreffelijk verblijf (mede ook door het mooie weer op vrijdag en zaterdag. Mvg, Fam. W.J. Nijhuis, De Bakspieker 3, 7609 CK Almelo (wnijhuis@lely.com)
7.3
Nieuwenhuis
Met partner
Nederland
oktober 20, 2016
Drukke bedoening, goed ontbijt.
Op zich goed. Jammer dat je bij moet betalen voor een voorgerecht als er niets bij zit wat je lust en ook moet bijbetalen voor twee kleine bolletjes simpel roomijs met een cupje chocolade. Nota bene 2,50 extra. Waarom kunnen die twee simpele bolletjes dat de naam van dame blanche niet mag dragen niet gewoon in het standaard nagerecht? Neem b.v. Muggi slagroomijs van de Aldi. Heerlijk ijs en het kost qua inkoop geen drol en je schept met 2 bolletjes minstens 5 'dame blanche' uit één bak van € 1,50. Werkelijk heerlijk ijs!! Volgens mijnkunnen er dan zelfs 3 bolletjes per persoon worden uitgedeeld. Dat verdient zich allemaal vanzelf terug want uw gasten vinden dat geweldig. Mond tot mondreclame, toch? Wat de badkamer betreft: de siliconenkit met zwarte schimmelplekken langs de vloerrand eens vernieuwen is een fluitje van een cent en staat wel zo verzorgd en netjes. En dan passend bij de vloer geen wit maar grijze siliconenkit. En door iemand laten doen die geen siliconenrand van een centimeter dikte uitsmeert. Zo maar wat hints. Zie het als positieve feedback.
9.2
Zondervan
Met partner
Nederland
oktober 20, 2016
Allereerst wat een vriendelijk en behulpzaam personeel dat maak je verblijf zeer aangenaam,daar kom je nog eens een keer voor terug.
Toch nog een paar opmerkingen.. Doordat wij op de 4e verdieping zaten was de druk van het water aan de lage kant. Verder was de kamer wat gedateerd, kan een opknapbeurt gebruiken.
9.5
Plaisier
Nederland
oktober 19, 2016
we hebben genoten, de omgeving is fantastisch een Bijbel op de kamer is hartverwarmend, daar heb je wat aan!
8.5
Smit
Nederland
oktober 18, 2016
prima hotel met uitstekende ligging, fijn personeel
Heerlijk hotel midden in bossen.Eten en bediening allemaal oké. Maar waarom kun je op een hotel kamer niet lezen. Mooie sfeer verlichting , dat wel.
8.3
Van den Eijkhof
Met partner
Nederland
oktober 13, 2016
Vanuit het mooie hotel kom je zo op de prachtige fietspaden,dit is een aanrader en zullen dit zeker doen.
8.8
Bruggeman
Nederland
oktober 11, 2016
Prima
: douche/wc (te) klein
7.8
Van de Voort
Met partner
Nederland
oktober 11, 2016
ontspannen en gezellige sfeer in hotel, vriendelijk personeel, gevarieerde menukaart, keurige bediening, netjes en schoon, lekker warm zwembad, fijne bedden, rustige omgeving, prachtig gefietst, al met al een fijne plek om te ontspannen!
8.0
Van Noort
Met partner
Nederland
oktober 11, 2016
kamer netjes en eenvoudig
prima hotel al meerdere malen geweest ligging fantastisch
7.7
Quaak
Met partner
Nederland
september 30, 2016
zeker voor herhaling vatbaar
Ontbijt prima, te weinig keus in de 3 gangen menu en het menu is voor meerdere dagen het zelfde.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur