, ,

Beoordeling van

Totale hotel score:

N/A
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij .

Opbouw score :

Algemene waardering

7.6
 

Ligging

8.5
 

Service

7.9
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.4
 

Eten

7.9
 

Kamers

7.1
 
Resultaten 1 - 12 van 12
3.8
Heintzderger
Nederland
juli 23, 2019
was een tegenvaller , alleen de omgeving was goed
het was een gedateerd hotel, niet fletcher waardig!! De bediening ( twee stuks voor een volle zaal) liep de benen uit het lijf, maar kon de drukte niet aan ! Bovendien had ik mijn twijfels over de chefkok . Ik had een biefstuk besteld, die zo droog was als gort en ook nog moest bijbetalen. Ik hem teruggestuurd naar de keuken en nr. 2 was ietsje beter.Kon ermee door Al met al was het een groot fiasco.
9.0
Bos
1
Nederland
mei 01, 2019
8.0
Boer
1
Nederland
april 18, 2019
goede service, en lekker ontbijt!
9.7
Floor
1
Nederland
april 15, 2019
Goed hotel op een prachtige locatie
7.8
De Leeuw
1
Nederland
april 04, 2019
Erg vriendelijk personeel. Goede kamer. Gedateerd gebouw met licht achterstsllig onderhoud. Ontbijt is basis. Bij drukte kan keuken/personeel het allemaal maar net aan.
9.0
Den Ouden
Nederland
april 01, 2019
fijne dagen
geen bureau stoel
8.5
Van Dam
1
Nederland
maart 22, 2019
goed verblijf
een "min" punt is het ontbreken van verwarming in de badkamer. We vonden het een beetje vervelend dat de serveerster te vaak te luid met mede gasten in gesprek ging. We waren niet geinteresseerd in andermans prive aangelegenheden. En wat de reden geweest mag zijn dat serveerster op sokken haar werk deed? "Plus" punten prima bedden en de ruime kamer. Gastvrijheid prima!
9.0
Kloot
1
Nederland
maart 14, 2019
Ontzettend aardige mensen en prachtige omgeving.
Zeer goed eten en geen opdringerig personeel maar juist zeer vriendelijk, kamer zou mooier mogen maar voor de prijs goed.
7.2
Van de Kolk
1
Nederland
maart 11, 2019
Gastvrij beetje oubollig hotel
Opvallend veel ouderen maken gebruik van dit hotel en daarom is het vreemd dat alle kamers alleen douche in bad hebben. Erg gevaarlijk vooral voor ouderen met heupproblemen e.d.
7.5
Jumelet
Met partner
Nederland
september 27, 2016
Aardig personeel, goede service,prima ontbijt,kamer wat gedateerd.
Bij opgaaf van een verlengingsdag werd door een medewerker van Goedverbijf 44 euro pp opgegeven. Uiteindelijk bleek de verlengingsdag geen 88 doch 99 euro te zijn.
5.7
Den Bak
Met partner
Nederland
september 22, 2016
goed hotel eten was minder, gehorig door weg,geen krant onbijt was redelijk
7.7
Barten
Nederland
augustus 15, 2016
het was er goed .
de kamers zijn erg gehorig.we konden met de buren mee genieten van de olympische spelen....... tot erg laat. en s,morgens om 7 uur alweer. de dame bij de receptie was bereid om het door te geven .?

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur