, ,

Beoordeling van

Totale hotel score:

N/A
Gebaseerd op 37 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij .

Opbouw score :

Algemene waardering

8.0
 

Ligging

7.8
 

Service

8.5
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.1
 

Eten

8.1
 

Kamers

7.5
 
Resultaten 1 - 37 van 37
6.7
Eikelaar
1
Nederland
juni 18, 2019
matig
vriendelijk personeel. Het hoofdgerecht van het diner was niet naar onze smaak. Ook weinig keuze uit de menu's .Kalfsbiefstuk was te rauw, terwijl dat we aangegeven hadden, dat het tegen doorgebakken aan moest zitten. Eendenborst was ook rauw van binnen. Gebakken aardappels beetgaar. Het geheel teruggegeven. Jammer.
5.7
Van de Ree
2
Nederland
mei 22, 2019
Gedateerd hotel ! Geen 4 sterren waard!
Kamer was klein, vuile vloerbedekking en design radiator vol stof. Uitzicht op buizen van verwarming oid en andere hotelkamers. Gelukkig waren we hier maar voor 1 nacht. Sober ontbijt. Personeel was wel vriendelijk.
8.3
Kroon
2
Nederland
maart 31, 2019
prima hotel. kamer is enigszins gedateerd en de "nachtkastjes" van gietijzer zijn ondingen.. verder erg goed gehad
9.0
Franssen van Kassel
2
Nederland
maart 26, 2019
Het was eenfantastisch verblijf
Wij hebben via goed verblijf een aanbieding geboekt. En ondanks het goedkope arrrangement was de verzorging, het eten ,maar bovenal devriendelijk heid top.. We hebben het wel eens anders mee gemaakt. Vol lof,
9.2
Wouters
België
februari 21, 2019
Het was er heerlijk, en het personeel stuk voor stuk even vriendelijk. We hadden bv. een probleem met de tv, dat hebben ze dadelijk proberen op te lossen, dit ging niet, de dag erna was het al in orde. Fantastisch toch;
Alleen vraag ik mij af , hoe het komt dat je van Franse, Duitse, Engelse kanalen alles kunt krijgen op de tv, en van Belgische niks, en dat is al altijd en overal in Nederland zo geweest?! Ik heb ook nog een kleine opmerking, en dit heb ik reeds in meerdere hotels voor gehad. Als ze een spiegel ophangen in de badkamer, zouden ze er dan ook rekening mee willen houden, dat er ook mensen zijn die kleiner dan 1m70 zijn.
7.7
Boer
1
Nederland
februari 14, 2019
goede service, en lekker ontbijt!
De kamers waren heel warm, de temperatuur kon niet omlaag dat is wel jammer, wordt je wakker met droge mond! Voor de rest prima hotel en service, ideale ligging voor natuur mensen zoals wij! groeten Jan Boer
7.8
Smit
4
Nederland
juli 10, 2017
Mooi hotel, het personeel is erg gastvrij
6.8
Wever
Vrienden
Nederland
maart 21, 2016
Eenvoudig rustig gelegen hotel.
Kamer deed ouderwets aan, maar was schoon en bed was redelijk. Ontbijt net niet af. Harde broodjes, geen echte jus en waterige scrambled eggs. Diner was voortreffelijk.
7.2
Schoenmakers
Met partner
Nederland
februari 15, 2016
Fijne dagen gehad , vriendelijk personeel
Jammer dat op zondag het buffet erg slecht werd aangevuld, om 10.00 uur was er veel op en werd niet of nauwelijks aangevuld. Personeel was een beetje aan de mopper dat het zo druk was, mensen keken elkaar hierdoor aan. Juist op zondag zou het relax moeten zijn met ontbijt.
7.2
Bertou
Met partner
Nederland
februari 14, 2016
goed hotel, alleen jammer dat de kamer erg warm is
zie hierboven
8.5
Moraal
Met partner
Nederland
februari 01, 2016
keurig hotel, klein en persoonlijk, op redelijke afstand van centrum
8.0
Meindertsma
Met partner
Nederland
januari 27, 2016
7.5
Van der Velde
Vrienden
Nederland
juli 29, 2014
Modern comfortabel hotel in de natuur
7.8
Jonker
Met partner
Nederland
juli 24, 2014
Heerlijk ontspannen, uitmuntende service
6.7
Kraakman
Met partner
Nederland
juli 18, 2014
Hotel is redelijk,jammer dfat het aan een vrij druk kruispunt ligt.
Geen gratis wifi op de kamers en badkamer is erg klein. Televisie kijken is ook beperkt.
8.2
Schutte
Met partner
Nederland
juli 17, 2014
gastvrij en prettige sfeerde
de mogelijkheid om koffie of thee op de kamer te zetten {hebben wij graag voor het ontbijt) zou een aanrader zijn
6.7
Schopmeijer
Met partner
Nederland
juli 14, 2014
het verblijf was plezierig en ontstreesend
Het enige minpunt was de temperatuurregeling of het ontbreken daarvan van de kamer
8.7
Hartkamp
Met partner
Nederland
juni 30, 2014
Perfect, bijzonder vriendelijk en hulpzaam.
8.7
Van der Vliet
Met partner
Nederland
juni 30, 2014
gezellig en gastvrij ontvangen
8.8
Karsten-Ruyter
Met partner
Nederland
juni 24, 2014
prettig, confortabel en vriendelijk
Een hotel om aan te bevelen!
7.7
Ter Beek
Met partner
Nederland
juni 16, 2014
Fijn weekend gehad
Prima, gezellig hotel, goede service en klantvriendelijk. Kamers waren warm, gelukkig wel een ventilator aanwezig. Wc en douche erg krap.
8.8
Handels
Met partner
Nederland
juni 10, 2014
Heel goed. Vanwege de late boeking wisten wij dat wij een kleine kamer zouden krijgen
8.8
Teunis
Met partner
Nederland
maart 14, 2014
goed tot zeer goed
8.8
Olijhoek
Nederland
maart 03, 2014
Ontspannen in een mooie omgeving
10.0
Dros
Met partner
Nederland
februari 12, 2014
Relaxt verblijf, mooie omgeving. Prachtig fiets- en wandelgebied.
8.3
Wezeman
Nederland
januari 27, 2014
goed verblijf, vriendelijk personee en goed eten.
8.2
Van der Eide
Met partner
Nederland
november 20, 2013
Mooie ligging, prima verblijf.
Waterkoker en toebehoren niet aanwezig op de kamer. Temperatuur op kamer niet te regelen (erg warm).
7.8
Smit
Nederland
november 18, 2013
vriendelijk personeel
kamer 216 erg klein
10.0
Huft
Met partner
Nederland
november 01, 2012
Is een echte aanrader.
Wij waren zeer content met de aanbieding,die we uit het Dagblad van het Noorden,hadden gehaalt. Geen moment spijt van gehad.
8.2
van der Gaast
Met partner
Nederland
oktober 31, 2012
Prima verblijf, goede prijs/kwaliteitverhouding
8.0
Suhartono-Brandt
Nederland
oktober 31, 2012
prima hotel, vriendelijk personeel.
Wil alleen even opmerken dat de kamer die wij hadden vlak bij de keuken lag en we s'morgens al vrij vroeg wakker werden door de geluiden uit de keuken. Dit was niet zacht. En het ventilatiesysteem/airco? maakt ook best wel veel geluid dat is ook best storend als je ligt te slapen, of in slaap wil komen. Verder een prima Hotel. Ligt in een mooie omgeving, genoeg te doen.
7.5
Venema
Met partner
NL
oktober 31, 2012
goed verblijf
Kamer klein,vooral de tafeltjes. Een boek naast het bed is bijna onmogelijk. Ligging op een druk kruispunt,zodat je de ramen dicht moet houden. Opstaan met hoofdpijn,vanwege frisse lucht. Jammer. Verder geen klachten. Prachtige omgeving om te fietsen,en wandelen.
7.7
Pilage
Met partner
Nederland
oktober 19, 2012
goed verblijf, het bed kan beter
8.2
zweensvanderweij
Met partner
ned
oktober 16, 2012
heel prettig in veel opzichten
een verblijf waar we met veel plezier op terug kijken en we zijn van plan om terug te komen
7.7
Smid
Met partner
Nederland
oktober 15, 2012
Uitstekend bevallen
7.5
de Vries
NL
oktober 15, 2012
zeer goed verblijf , mede gezien de prijs. Wij hadden de eerste nacht slecht geslapen door het lawaai van het verkeer en kregen toen we dit meldden een andere kamer
8.2
Wester
NL
oktober 13, 2012
Uitstekend verblijf gehad
We hebben een paar uitstekende dagen gehad. Het weer heeft daar ook aan meegewerkt. Het hotel ligt aan een paar drukke wegen, dat vonden we er minder prettig aan. Het personeel was erg aardig en behulpzaam. We konden i.v.m.veel gasten van de 4-daagse m

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur