Fietsvakantie Twente & Salland

Langestraat 242, 7491 AN, Delden, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Fietsvakantie Twente & Salland

Totale hotel score:

8.4
Gebaseerd op 40 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Fietsvakantie Twente & Salland.

Opbouw score Fietsvakantie Twente & Salland :

Algemene waardering

8.5
 

Ligging

8.3
 

Service

8.6
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.4
 

Eten

8.6
 

Kamers

8.1
 
Resultaten 1 - 40 van 40
8.2
Lemmens
1
Nederland
augustus 19, 2019
Leuke hotels, mooie fietstochten, goede verzorging.
8.3
Tuenter
Nederland
augustus 17, 2019
Super verblijf....vriendelijk personeel
In hotel de Zwaan in Raalte, kamer 2.06 erg klein wel gemoderniseerd.Geen plek voor koffer en geen kasten. Ook geen koffie/thee op kamer. Na ruggespraak met manager volgende dag andere kamer gekregen. Super opgelost en ineens weer koffie/thee op kamer.
9.0
Luis
1
Nederland
augustus 15, 2019
Mooie hotels met fijne kamers en heerlijk eten. We zijn in de watten gelegd .
De hotel fietsvakantie was zeer de moeite waard. Mooie hotels, leuke en afwisselende fietsroutes en alles perfect geregeld. De opzet van 2 dagen in hetzelfde hotel is erg prettig. Het geeft wat meer rust en je hebt mogelijkheden om ook andere activiteiten te ondernemen.
8.8
Verkooijen
2
Nederland
augustus 09, 2019
uitstekend verzorgd, vriendelijk personeel
8.4
Kroon
2
Nederland
augustus 06, 2019
Wij hebben een heerlijke week gehad met niets dan lof over de hotels. Zeer vriendelijk personeel en het eten was fantastisch!
8.5
Broens
1
Nederland
juli 30, 2019
Mooi en goed hotel.
Was warm, wij kregen kamer met airco.
8.0
Beemer
1
Nederland
juli 28, 2019
De hotels waren OK. Schoon en alles, wat nodig is, was aanwezig.
Mooie fietsroutes welke uitstekend waren beschreven en knooppuntroutes welke ook uitstekend werden aangegeven middels bordjes.
9.0
Boots
1
Nederland
juli 22, 2019
In een woord fantasties
8.8
De Vries
2
Nederland
juli 15, 2019
Prima verblijf met vriendelijk personeel
8.5
Mastenbroek
1
Nederland
juli 15, 2019
Het verblijf was uitstekend Met ruime kamers.
Het tweede hotel kregen wij ongevraagd een upgrade naar de bruidssite.Dat was hotel DE Zwaan in Raalte!!!
9.8
De Greef
2
België
juli 09, 2019
deugddoend en verzorgd verblijf, is een reuze meevaller
7.8
Van de Sande
1
Nederland
maart 09, 2019
Jammer, dat het arrangement niet verliep zoals het was aangeboden.
wij hadden een arrangement met 3 hotels en voor elke dag its bijzonders, zoals bezoek aan museum Ruurlo, Lunch in Ootmarsum en koffie in Zutphen. Omdat het carnaval was, werd ons een voorstel gedaan om het hotel in raalte te verwisselen met het hotel in Markeloo. Wij zijn daarop ingegaan .het bezoek in Ruurlo en Zutphen konden wij realiseren, maar de lunch in Ootmarsum kon niet doorgaan omdat het museum gesloten was tijdens Carnaval.Hier stond ech ter niets tegenover. De gastvrijheid in Delden was perfect (10). Hier werd ons bovengenoemd voorstel gedaan. In Raalte had men echter geen belangstelling voor ons. (5) . In Markeloo was het twijfelachtig (7). Jammer, dat het arrangement niet geheel volgens plan verliep. Kamers waren netjes. Eten was goed.
9.8
Luwema
2
Nederland
januari 22, 2019
Verrassend verblijf met uitstekende service, leuke uitjes en heerlijke diners.
Dit verblijf is ook in de winter met slecht weer een prima idee gebleken. Alleen maar lof!
7.8
Van Dop
1
Nederland
oktober 30, 2018
goede formule
Het diner in Het Wapen van Delden was, zeker t.o.v. de andere 2 hotels, van een matige kwaliteit. Jammer dat we in Herikerberg geen bad in onze kamer hadden
10.0
Robijn - Verkerk
Nederland
september 27, 2018
Alles fantastisch. Fijne bediening en kamers brandschoon. We komen zeker terug.
Geen.
8.0
Van den Berg
7
Nederland
september 20, 2018
Prettig en ongedwongen
In hotel De Zwaan in Delden en hotel te Raalte waren de boekingsgegevens niet (volledig) ingevoerd in de computer, zodat a.d.h. van de bevestiging het arrangement moest worden toegelicht.
7.7
Van der Schoot
5
Nederland
september 19, 2018
Fijne dagen gehad met leuke hotels en lekker eten!
Hotel de zwaan in raalte had een hele kleine badkamer.
9.0
Oosterhoff
2
Nederland
september 11, 2018
Vriendelijke, gastvrije eigenaren in een mooi, ruim hotel
7.7
Gevers
2
Nederland
september 06, 2018
9.2
Aerts
1
Nederland
september 06, 2018
Geweldige week gehad
Hotel inRaalte was gedateerd en geen fatsoenlijke fietsen stalling
7.8
Westerbaan
1
Nederland
september 04, 2018
Zware kamerdeuren dranger deuren afstellen? Horen in de ramen?
Kindvriendelijkheid niet van toepassing voor ons Eventueel lunchpakket bij fietsarrangement
7.7
Van Rooij
2
Nederland
september 03, 2018
Prima gehad weer werkte ook mee
9.3
Driessen
2
Nederland
augustus 18, 2018
Excellente hotels, fantastische keuken,prima medewerkers
Geweldige ervaring
7.8
Van Reusel
1
België
augustus 18, 2018
Voor herhaling vatbaar mits vooraf duidelijke planning en documentatie
Vreemd is dat de 3 hotels wel hetzelfde (familie) bier aanprijzen maar dat zij verschillende prijzen hanteren. Onze 7 voor het eten heeft te maken met het tekort aan afwisseling in een eerder achterhaalde hotelkost waarbij we bijna vooraf konden weten wat de pot zou schaffen. Jullie planning van welke rit op welke dag was wel bekend bij ons eerste hotel. Wij hadden het vooraf anders ingevuld om de laatste dag een lange fietstocht samen met de terugreis te vermijden. We hebben het geplande schema grondig moeten aanpassen..
7.8
Van De Kerkhof
6
Nederland
augustus 18, 2018
in het algemeen goed
IN Delden was geen lift in het hotel en kregen we geen welkomsdrankje. In Raalte was te weinig personeel bij het ontbijt en moesten we vragen om het drankje. Markelo was uitstekend.
6.8
De Graaf
1
Nederland
augustus 15, 2018
De kamers in Delden en Raalte waren verblijven waar wij ons voelden weggestopt. De kamer in Markelo was meer dan uitstekend. Vanwege de hitte waren er in Delden en Raalte ventilatoren, waarvan die in Raalte geen verkoeling bracht, waardeloos dus. De fiets
Op het welkomstdrankje zitten we nog te wachten. Het warm eten in Delden was zout (goed voor senioren met hoge bloeddruk), de frites in Markelo was wit uitgeslagen van het zout (drie keer gemeld). In Delden moesten we moeite doen om het diner opgediend te krijgen (fout in de communicatie). Moeten er wel bij melden dat alles nadien netjes is opgelost. We zaten echter knap voor joker, maar dat kwam vooral doordat we kamer 13 toegewezen hadden gekregen. Van de drie hotels was dat in Markelo super. Ook het personeel was over het algemeen vriendelijk en attent. Ook het transport van de koffers was prima verzorgd.
8.0
Buurke
Nederland
augustus 13, 2018
Voldeed prima aan onze (hoge) verwachtingen
Gastvrouw-heer zeer persoonlijk bij ontvangst, dat heel positief ervaren. Men neemt de tijd, je bent geen nummer. Wel is de wachttijd voor en tijdens het diner erg lang, soms meer dan 3 kwartier, jammer. De maaltijd was wel prima.
7.0
Troost
Nederland
augustus 02, 2018
Prima vertoeven, lekker eten.
7.6
Veldmeijer
5
Nederland
augustus 01, 2018
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
Anders dan Uw informatie, hebben wij slechts 1 nacht in Delden doorgebracht. De 2e in Raalte, wat ook erg goed was. De 3e in Markeloo, welke ondanks zijn 4 sterren, de minste was. Met de toenmalige hitte was er niet eens een ventilator op de kamer beschikbaar. Ook bij het ontbijt ontbrak een broodrooster evenals het bijbehorende brood. De uitstraling van 4 sterren, maar de praktijk beslist niet. Omdat het een fietsvakantie betrof, hadden wij elektrische gehuurd. Helaas kregen wij onderweg een lekke band. Bij de 3 gehuurde fietsen was niet 1 plaksetje aanwezig en de firma, waarvan de fietsen eigendom waren, was op maandagmiddag 15.40 telefonisch niet bereikbaar. Een slechte zaak!
9.3
Van Vliet
2
Nederland
juli 27, 2018
8.5
Kluijtmans
5
Nederland
juli 27, 2018
Zeer vriendelijk personeel
Ga zeker nog vaker zoiets doen.
7.2
Van Kints
Nederland
juli 25, 2018
Prima hotels
We hebben genoten.
8.3
Quik
Nederland
juli 10, 2018
Geweldig geregeld mooie routes gefietst
Erg fijn , fietsen van hotel naar hotel. wij zoeken zoiets ook op andere plaatsen, kan Goed Verblijf dat ook regelen?
9.0
Appeldoorn
1
Nederland
juli 06, 2018
We hebben het super naar onze zin gehad. Fijne hotels met mooie fietstochten en aardig personeel.
10.0
Van de Polder
5
Nederland
juni 30, 2018
Vriendelijk servicegericht personeel. Een goede keuken en goede kamers.
7.7
Van den Ende
1
Nederland
juni 28, 2018
Heel goed
Heel goede organisatie. Mooie thema routes een kastelenroute een route over de sallandse heuvelrug en een langs de kanalen en sloten. De accomodatie was prima, wel een beetje gedateerd, evenals het eten.
8.3
Vinkenborg
1
Nederland
juni 27, 2018
Het geheel kwam ons zeer positief over
9.0
Brands
Nederland
juni 27, 2018
Prima verblijf Goed personeel.Goed eten Mooi weer gehad
8.2
Dijkstra
1
Nederland
juni 23, 2018
Goede kamers, plezierig en klantgericht personeel gemoedelijke sfeer
Enige kritische noot is het ontbreken van een pakket met info, route beschrijving, kaart etc. over de fietsroutes tussen de hotels; maar alle vragen werden plezierig opgepakt en beantwoord. Kindvriendelijkheid kan ik niet beoordelen nvt dus
8.8
Verdonschot
6
Nederland
juni 21, 2018

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur