dS Hotel & Restaurant Bad Bentheim

Ochtruper Straße 38, 48455, Bad Bentheim, Niedersachsen, Duitsland

Beoordeling van dS Hotel & Restaurant Bad Bentheim

Totale hotel score:

7.9
Gebaseerd op 127 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij dS Hotel & Restaurant Bad Bentheim.

Opbouw score dS Hotel & Restaurant Bad Bentheim :

Algemene waardering

7.9
 

Ligging

7.4
 

Service

8.1
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.1
 

Eten

7.6
 

Kamers

7.8
 
Resultaten 1 - 50 van 127
5.7
Bleij
1
Nederland
mei 21, 2019
Mooi plaatsje Bad Bentheim.
Wat er in de beschrijvingen van het hotel stond op de site was niet helemaal waar. Er was maar een stoel om op te zitten op de kamer, tweede persoon moest dus kon je op het bed zitten. Er was weinig of haast geen WiFi. Er waren geen welkomstdrankjes. De kamer was erg stoffig en een vieze wc. Er waren geen koekjes bij de koffie. Aanraden; neem een ander hotel.
7.7
Geldman
1
Nederland
mei 07, 2019
Goed verblijf met vriendelijk personeel
7.8
Ruseler
1
Nederland
mei 06, 2019
We hebben het prima naar ons zin gehad in dit hotel.
8.7
Van Steeg
1
Nederland
april 10, 2019
7.7
Wildeboer Schut
5
Nederland
maart 06, 2019
Gezellig. Voelt als een familiehotel
Het personeel is erg gastvrij. De kamers zijn prima. Alles is zeer schoon. Het eten was ook prima. Niet heel uitgebreid maar kwalitatief prima. Ik zou er zeker teruggegaan.
8.0
Stark
1
Nederland
maart 04, 2019
Verrassend, goede ontvangst, vriendelijke service.
Het bedzijl veroorzaakte een zweterige nachtrust. We hebben het zijl daarom opzij gelegd. Dat gaf rust. Een vraag op een tweede stoel werd welwillend beantwoord. Ook toen er een paar gordijnhaken losschoten werd dit ongemak weldra verholpen. Samenvattend: een vriendelijk goed verblijf.
8.5
Dijk
1
Nederland
december 11, 2018
Het was een prima verblijf, redelijke kamer en vriendelijk personeel. Prima avondeten en prima ontbijt.
Veel trappen, met de bagage was lastig. Wel goed voor de conditie ;)
6.7
Verburg
1
Nederland
december 06, 2018
Douchegelegenheid was te klein, bij de minste beweging stonden de douchedeurtjes open den was er geen afwaterings putje buiten de douche, dweilen dus. Het eten was goed maar er was geen keuze in voor- hoofd- of nagerecht.
8.0
Slijkerman
1
Nederland
november 14, 2018
Prima verblijf incl ontbijt en diner voor een redelijke prijs
8.7
Dekker
1
Nederland
november 09, 2018
We hebben het prima naar onze zin gehad.
De twee stoelen op onze kamer waren slecht. Bij vertrek gemeld.
8.2
Hek
Nederland
november 06, 2018
het was goed maar je moet wel veel klimmen
6.5
Albring
1
Nederland
november 05, 2018
Goed inclusief omgeving
8.0
Van Maldegem
1
Nederland
oktober 30, 2018
Het was prettig en goede verzorgd, alles op tijd. Goede tips voor uitjes en steeds goede beantwoording van vragen.
De schoonmakers zijn op de eerste dag niet binnen geweest, maar hadden het mandje met inhoud voor de deur gezet. We verbleven er twee nachten dus misschien was het de bedoeling dat we een en ander zelf zouden aanvullen. Het kwam wel een beetje vreemd over. Voor de rest : een aanrader!
7.3
Stals
5
Nederland
oktober 22, 2018
Het was een ouder hotel maar alles was schoon. Kamer aan voorzijde last van verkeer.
Jammer dat je om 6 uur al het avondeten kreeg geserveerd.
6.8
Lintner
Nederland
oktober 20, 2018
8.5
Van Beurden
1
Nederland
oktober 15, 2018
Een prima hotel, sfeervol, gastvrij en een heerlijk dakterras. De badkamer is eenvoudig.
7.5
Te Molder
2
Nederland
oktober 15, 2018
Prijs- kwaliteit verhouding was goed.
De sluiting om 22.00uur was niet fijn. De straat op of naar je kamer. Daar ook alle horeca gesloten is vonden wij dat niet fijn. In Bad Bentheim valt verder niet veel te beleven.
9.7
Schweinsberg
1
Nederland
oktober 15, 2018
6.5
Berkhof
7
Nederland
oktober 01, 2018
Rustig gelegen hotel, met uiterst vriendelijk personeel
@ Het hotel is tussen 10.00 en 15.00 gesloten. Dus kom je iets vroeger dan zal je moeten wachten. Is echt niet van deze tijd! @ Ben je er al gast dan kan je tijdens deze uren via een moeilijke wenteltrap aan de buitenzijde alsnog je kamer bereiken. @ Hoewel ik zelf een heel behoorlijke kamer had ben ik geschrokken van het minime kamertje dat mijn "buurvrouw" had. Als ik die kamer had gekregen had ik onmiddelijk een andere kamer gevraagd of het hotel verlaten. @ personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam @ ontbijt was heel behoorlijk. Het diner matig: er werd dagelijks een menu opgediend zonder dat je van te voren wist wat je kreeg. @ In dit hotel ziet u mij dus nooit meer terug
9.0
Trap
1
Nederland
oktober 01, 2018
Een leuk hotel. Vriendelijk personeel. Eenvoudig, maar prima ontbijt. Het 3 gangen diner heel goed en lekker.
Wij sliepen aan de voorkant (straatkant) van het hotel. De Ochtroperweg loopt daarlangs. Dat betekende veel verkeer en overmatig geluid. Met dichte ramen en gordijnen in de vensterbank was het goed te doen. We hebben wel lekker geslapen. We kjomen graag nog een keer terug en dan vragen we van tevoren om aan de achterkant van het hotel een kamer te krijgen. De kamer was schoon en netjes.
7.8
Hendriksen
Nederland
oktober 01, 2018
niet voor herhaling vatbaar wanwege het ontbreken van een lift.
Voor een hotel waar veel ouderen gebruik van maken is het een groot manco dat er geen lift aanwezig is. Mijn vrouw, die hartpatiënt is, moest steeds 38 traptreden op voor ze op onze kamer was, waarna ze een minuut of tien nodig had om bij te komen van pijn op de borst. Tip: vermeldt bij uw informatie of er een lift wel of niet aanwezig is in de door u gepresenteerde hotels. Vreemd is het dat je, wanneer je voor 15.00 uur terug komt, je alleen naar binnen kunt via een buitenwenteltrap en dakterras. Enkele van de overige gasten vonden deze trap griezelig en gevaarlijk.
8.7
Baegen
1
Nederland
september 25, 2018
7.5
Crans
2
Nederland
september 18, 2018
We hebben een paar hele gezellige dagen gehad! Een leuk arrangement! Is voor herhaling vatbaar.
6.2
Lamper
1
Nederland
september 14, 2018
Redelijk budget hotel
Het hotel is matig , kamer op de voorkant erg lawaai ivm verkeer , koffie en thee alleen middagen tussen 15,30 en 16,30 . Het eten is matig ,er is geen kaart en geen prijslijst voor de dranken. Geen keus voor het menu, en het eten lijkt meer op een cafetaria. . voor de bediening is altijd maar 1 persoon aanwezig. Een glas witte wijn kost 4,90 , schandalig veel. Behalve de koffie middags moet je voor alles schandalig veel betalen. Het was 1 keer en nooit meer.
8.2
Van Oijen
1
Nederland
september 11, 2018
Prima prijs/kwaliteitsverhouding
Vriendelijke ontvangst, ruime hotelkamer. Relatief kleine doucheruimte en nwe douchekop met grotere watertoevoer zou welkom zijn. Ontbijt en diner verder prima.
8.0
Krom
1
Nederland
september 08, 2018
Vriendelijk ontvangst en keurige bediening.
7.5
Gils
1
Nederland
september 07, 2018
Schone kamers, vriendelijk personeel, mooie omgeving.
S avonds eten alleen om 18.00 uur, het ging allemaal zo snel en 1x stond voor iedereen het voorgerecht al op tafel voor iedereen . Simpele gerechten, maar in het algemeen goed te eten.
7.2
Weterings
5
Nederland
september 07, 2018
De kamers zijn goed, ontbijt is goed. Avondeten is niet goed. Indruk dat het een gaarkeuken is. Specifieke eisen als Lactose vrij, suiker vrij en geen varkensvlees kan niet aan worden voldaan.
Zie hierboven. Eten was de eerste avond slecht. Tweede avond zijn wij bij de Griek gaan eten. Jammer.
8.0
Meijster
1
Nederland
september 06, 2018
Heel goed hotel,en heerlijk eten
8.8
Scholten
1
Nederland
september 06, 2018
aan tebevelen hotel. Heel gastvriendelijke service. Voor ons was het de klant is koning
7.2
Didden
Nederland
september 05, 2018
voor de overnachtingen perfect. Badkamer klein en ontbijt goed
Avondeten had wat meer aandacht aan worden besteed, met name de tweede dag werd snel geserveerd en was je binnen een half uur klaar. Had iets uitdagender kunnen zijn en zou bereid zijn er iets meer voor te betalen.
8.2
Mols
1
Nederland
september 01, 2018
Prima verblijf gehad
7.7
Voers
1
Nederland
augustus 29, 2018
goed verblijf maar wel een wat verouderd hotelo
terassen waren al ingepakt want het kon wel eens gaan regenenb , de ontvangst was wel wat koeltjes , kon absoluut wel wat vriendelijker , verder was alles wel in orde en moet je toch het vertier en de invulling van je dag toch zelf regelen . In zijn totaal niet ontevreden en voor die prijs .
5.3
Koreneef
1
Nederland
augustus 27, 2018
Wij hadden er ons veel meer van verwacht
Kamer was aan de voorzijde m.a.w. veel geluidshinder met namen in de vroege morgen. Diner was eenzijdig en zeer summier. Ontbijt was genoeg maar daar is dan ook alles mee gezegd.
6.8
Cools
België
augustus 27, 2018
OK goed maar weinig informatie betreft fietsen etc.
6.8
Van Meerkerk
1
Nederland
augustus 23, 2018
4 missers tijdens ons verblijf; en niet erg gastgericht
Misser 1: maar 1 set handdoeken in onze kamer; Misser 2: welkomstdrankje werd vergeten; Misser 3: bar bleef de 1e avond gesloten. Misser 4: Maar 2 broodsoorten tijdens het "uitgebreide" ontbijtbuffet, waar ik(als diabeet) alleen maar bruin brood wil eten, omdat er in wit brood teveel koolhydraten zitten. 1 pluspunt: tijdens de extreme hitte, was er tijdens de 2e avond door de eigenaresse een ventilator in de eetzaal geplaatst, die nog enige verkoeling bracht.
8.0
Kottier
Nederland
augustus 21, 2018
Goede kwaliteit/prijs verhouding
Zeer vriendelijk personeel. Uitstekend ontbijt. Diner was ook goed alleen bij arrangement eten wat de pot schaft. Was wel zeer smakelijk. Maar misschien iets wat je niet lust en dan heb je een probleem. Plus 18 uur moet je eten. Dus daar moet je wel rekening mee houden als je weg gaat. Hele grote kamers. Bedden sliepen perfect. Alleen wij sliepen aan de voorkant. Dit is aan een drukke weg. Het was warm dus ramen open. Dit betekent elke morgen om 6 uur wakker door voorbijrazend verkeer. Vanuit het hotel loop je zo naar het centrum en de burcht. Weinig parkeerplekken bij het hotel. Maar binnen 50 meter was er een grote parkeerplek waar je de auto gratis neer kon zetten. Voor 79 euro pp hebben wij 3 heerlijke dagen gehad. Wij komen zeker terug.
9.0
Koersen
Nederland
augustus 21, 2018
Kan niet beter, gezellige Nederlandse mensen , toppie
8.7
Rademaker
1
Nederland
augustus 18, 2018
mooi en modern hotel met6 twee terrassen en aangenaam betrokken en tweetalig personeel, nabij de boeiende dorpskern.
Nauwelijks kritiekpunten, we overwegen zelfs nog een keer van deze aanbieding gebruik te maken. Lezerstip: als je slecht ter been bent of slechte conditie hebt (traplopen!) kun je beste tevoren vragen of je op de eerste verdieping een kamer kunt krijgen. Twee mini-tips voor het hotel: 1. ook twee zakjes decafinated koffie op de kamer hadden wij zeer gewaardeerd, 2. zoals in veel hotels (internationaal) is de roomboter bij het ontbijt in stukjes gesneden, dus onverpakt, alsmede hard bevroren. Dat smeert niet prettig en is eigenlijk ook enigszins onhygiënisch vind ik. Dit had ik ter plekke ook kunnen aangeven natuurlijk (en ik verdenk de eigenaresse er van daaraan meteen te zullen hebben voldaan), maar daar heb ik toen niet aan gedacht; het zijn kleinigheden die je eigenlijk pas na afloop bedenkt als je mening wordt gevraagd en je alles nog eens terug in perspectief zet.
8.2
Mulder
1
Nederland
augustus 13, 2018
Goed hotel schon e kamers
7.7
Mudde
1
Nederland
augustus 07, 2018
Goed hotel, kamers wat gedateerd, maar met uitstekend eten.
De kamer was klein maar schoon. We hadden half pension en het eten daarbij was voortreffelijk. Het hotel geeft korting op de thermen van Bad Bentheim en dat is een aanrader. Een prima hotel, een aanrader.
8.0
Timmermans
1
Nederland
augustus 02, 2018
Prima hotel voor deze prijs.
6.8
Van der Brugge
6
Nederland
juli 31, 2018
Betaalbaar,maar verwacht niet te veel. Ontbijt goed ,diner redelijk. Geen lift, veel te warme zolderkamers.Heel terras,zowel beneden,als dakterras.
Openingstijden zij heel vreemd, zeker met zo'n mooi terras als er geen bediening meer is. Wij hadden een reiskatern-aanbieding met gratis fietshuur. Moesten toch betalen. Toen er iemand in het gezelschap geblesseerd bleek kon ik m'n geld niet terugkrijgen.....
7.7
Van den Belt
2
Nederland
juli 31, 2018
Geen keuze menu, maar wel goed eten00
Veel auto/motor verkeer voor Hotel langs, door warmte s.nachts raam open, bij raam dicht valt geluid erg mee.
7.8
Leinders
1
Nederland
juli 27, 2018
mooi kleinschalig hotel met goede service
8.2
Oprins
Nederland
juli 25, 2018
netjes, vriendelijk personeel, mooie ruime kamer, goed diner
9.8
Ronkers
1
Nederland
juli 10, 2018
Een aanrader !
Goed hotel, heerlijke bedden. Heerlijk ontbijt en zeer gastvrij personeel.
6.7
Van Wessel
5
Nederland
juli 05, 2018
Best wel goed maar waarom gaat het hotel s'avonds om half tien op slot en kun je alleen maar via de brandtrap naar binnen
En het is heel vervelend dat er in het hoogseizoen midden in de zomer. In Bad-Bentheim om tien s'avonds alles is gesloten.
7.8
Van de Lockant
2
Nederland
juli 02, 2018
Goed verblijf kamers prima. Eten mag wat meer variatie, ontbijt voldoende
8.5
Mollema
1
Nederland
juni 28, 2018

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur