Hotel Restaurant de Zwaan

Kerkstraat 2, 8102 EA, Raalte, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Hotel Restaurant de Zwaan

Totale hotel score:

8.4
Gebaseerd op 179 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Restaurant de Zwaan.

Opbouw score Hotel Restaurant de Zwaan :

Algemene waardering

8.3
 

Ligging

8.2
 

Service

8.6
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.6
 

Eten

8.7
 

Kamers

8.0
 
Resultaten 1 - 50 van 179
9.0
Drenth
1
Nederland
augustus 13, 2019
10.0
Groot
1
Nederland
augustus 12, 2019
een prachtige nieuwe kamer ,airco was lekker met deze warmte, vriendelijk personeel.
geen
8.0
Temming
Nederland
augustus 10, 2019
Uitstekende locatie en alles erom heen.
8.0
Löhr
Nederland
juli 29, 2019
erg prettig verblijf personeel erg vriedelijk en behulpzaam.
het eten in Neuf smaakte goed maar wel heel erg eenvoudig.
9.0
Blauw
1
Nederland
juli 27, 2019
Mooie gerenoveerde kamer. Heerlijk zwembad en stoombad! Het vegetarische diner op het terras was ook heerlijk! Kortom een heerlijk arrangement genoten!
8.8
Sieben
1
Nederland
juli 23, 2019
Leuk hotel, mooie lokatie (openbaar vervoer) goede kok
7.5
Hoeksma
1
Nederland
juli 22, 2019
Prettig en vriendelijke service
Service was erg prettig, kamer netjes en verzorgd, prima zwembad voor kort verblijf
7.8
Koolen
1
Nederland
juli 22, 2019
Over het geheel prima.
7.7
De Vries van der meer
1
Nederland
juli 20, 2019
Prima vriendelijke mensen
9.0
Brandenburg
1
Nederland
juli 14, 2019
Prima heel ontspannen sfeer, we voelde ons helemaal op ons gemak.
Prima hotel geweldige service. Het personeel doet er alles aan om de gasten te verwennen. Je krijgt dan het heerlijke vakantiegevoel. Ga vooral zo door. Kleine opmerking, in de ontbijtzaal was het wel heel erg koud, de airco zou misschien iets minder koud kunnen staan.
7.0
Kroezen
1
Nederland
juli 08, 2019
De badkamer is tussen de ons geboekte dagen niet schoongemaakt.
We vonden de ontbijtservice minimaal en met weinig motivatie.
8.2
Heerschop
1
Nederland
juni 19, 2019
Prima hotel met een uitstekende keuken en dito kamer. Aan de ligging kunnen ze niets doen, maar verder alles oké.
Het eten in Grand Café Neuf kan niet tippen aan dat van De Zwaan.
8.3
Van Batenburg
1
Nederland
juni 17, 2019
Prima locatie midden in Raalte
Goed hotel schone kamers prima service. Vriendelijk personeel vooral naar mijn vrouw toe die een fysieke handicap heeft. Kom graag nog eens terug.
7.8
Qualm
1
Nederland
juni 17, 2019
Het was een goed verblijf
8.7
Geraedts
1
Nederland
juni 17, 2019
Leuk arrangement; prima prijs/kwaliteit verhoding.
*Slechts 1 stoel op de kamer is erg weinig. *Automatische lichtsensor dient beter afgesteld te worden; springt 's nachts te snel aan(advies: stil blijven liggen).
8.3
Geurts
1
Nederland
juni 09, 2019
Prima voor een goede prijs
Geen
5.2
Klok
Nederland
mei 28, 2019
Ontzettend kleine kamer gelegen aan drukke winkelstraat.
We dachten dat we op een 1-persoonskamer zaten (106). Er stond 1 stoel in en we konden elkaar niet passeren. Gelegen aan drukke winkelstraat, waar het lossen en laden al om half zes in de morgen begon! Verder vonden we het eten in Grand Neuf café een flop. Bijbetalen aan een vooraf, hoofdgerecht niet gaar en dessert voor eigen rekening. Zeer ontevreden. Bovendien was de kamer bij aankomst niet beschikbaar. Men was bezig nieuwe deuren te plaatsen. Daar stond letterlijk niets tegenover. Je kan toch iemand in dat verband iets aanbieden? We kwamen uit de Bonte Wever in Assen. Een z.g. eetschuur, maar die was verre te verkiezen boven deze armetierige rommel, waar men op donderdagmorgen niet eens een normaal ontbijt kon bieden. Zeer onbevredigend en NIET aan te bevelen!
8.0
Groenenberg
1
Nederland
mei 22, 2019
Uitstekend hotel!!!
8.5
Kok
1
Nederland
mei 21, 2019
9.3
Sleeuwenhoek
1
Nederland
februari 28, 2019
10.0
Van Dellen
1
Nederland
februari 26, 2019
Een super hotel de bedden en het eten was uitstekend
De verbinding met deWifi was niet zo goed
8.3
Van Lunteren
1
Nederland
februari 20, 2019
Prima verblijf gehad in Raalte. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbijt en diner goed verzorgd. Goed geslapen.
Kamer nogal gedateerd en aan renovatie toe. Uitrusting kamer overigens wel toereikend. Badkamer en bedden goed. Eén bedlampje bleek kapot maar werd na melding daarvan snel gerepareerd.
8.8
Van Rijn
2
Nederland
februari 20, 2019
Ligging in het centrum wat erg gezellig is. Fantastisch restaurant met een zeer goede kok.
Vriendelijke medewerkers.
6.5
Groenen
1
Nederland
februari 14, 2019
Familiehotel. Voor 1 nachtje prima.
Het diner was inclusief op de 2de avond. Hierbij had je geen keuze. Viel tegen. Kamer rook beetje muffig. Badkamer was keurig.
7.7
Louwes
Nederland
februari 14, 2019
Heerlijk
Het eten was sjiek. Zag er prachtig uit! Pers. Ook erg vriendelijk. Maar wij hadden liever iets eenvoudiger gehad met friet en toetje. Misschien beter een keuze menu?
9.0
Huisman
1
Nederland
januari 21, 2019
Leuk, prettig hotel.
Kindvriendelijkheid: nvt
8.5
Wildeman
1
Nederland
november 23, 2018
gewoon top super verblijf gehad eten super goed en de kamers uitmuntend
10.0
Visscher
2
Nederland
november 19, 2018
Ruime kamer en heerlijke diners
Zeer gastvrij personeel. Leuk arrangement met diner in hotel en rstaurant in Raalte.
8.8
Breek-Feenstra
1
Nederland
november 17, 2018
prima kamers, heerlijk zwembad met turks stoombad en uiterst vriendelijke mensen. Plus: we hebben verrassend en heerlijk gegeten.
8.5
Geers
2
Nederland
november 15, 2018
Prima verblijf voor wandel of fietstochten in de regio of bezoek museum de fundatie
9.3
Van Sleen
1
Nederland
november 15, 2018
Klasse, ruime kamer, 2 keer goed diner, uitstekend ontbijt met verse jus.
Goed verblijf gehad, voor herhaling vatbaar
8.0
Weewer
1
Nederland
november 12, 2018
Fantastisch hotel!
Alles prima voor elkaar! Vriendelijk personeel. Prachtige plek in Raalte.
10.0
Damstra
1
Nederland
november 01, 2018
Een geweldig mooie plek en een heel fijn hotel. Prachtige comfort kamer.
8.8
Van Timmeren Groenendal
5
Nederland
november 01, 2018
zeer vriendelijk personeel een echt familie bedrijf merk je .Met alles kun je terecht
8.0
Van der Eerden
1
Nederland
oktober 25, 2018
Vriendelijk hotel met prima restaurant
7.2
Schippers
1
Nederland
oktober 22, 2018
Goed verblijf, mooi in centrum gelegen maar heeft ook zijn nadelen.
Personeel vergt je om veel te drinken tijdens het diner. Vinden wij ongehoord. Wij vragen zelf wel als we nog meer willen drinken. Dit hoort - behalve het drinken vóór het eten niet van het personeel uit te gaan. Gaf ons een nare bijsmaak bij het overigens fantastische diner.
9.0
Keij
1
Nederland
oktober 20, 2018
fijn hotel.heerlijk gegeten en gezwommen.vriendelijk personeel. mooie fietsomgeving.
Bedden zijn vrij laag. Het bad is vrij hoog,moeilijk om er in te komen als je niet zo groot bent. Lastig voor ouderen. De kraan kan je pas gebruiken als je in bad staat ,dit vanwege het muurtje rechts. Misten buiten een haak op de deur,waardoor deze steeds dichtklapte. Op de grond re. lag w.s. het benodigde materiaal.
8.5
Rombout
1
Nederland
oktober 18, 2018
Prettig verblijf op een leuke locatie
8.8
Reitsma
1
Nederland
oktober 15, 2018
mooie kamer meubels gedateerd maar netjes en schoon in centrum gelegen
we hadden een upgrade van de kamer vandaar een mooie grote kamer met uitzicht op het centrum bedden zijn laag maar slapen goed al met al dik tevreden
7.5
Schonewille
2
Nederland
oktober 11, 2018
wij hebben een goed verblijf gehad
een zeer slechte voorziening voor de fietsen, complete rommel niet om aan te zien, moet men gauw wat aan veranderen.
7.7
van Cleef
1
Nederland
oktober 10, 2018
voor herhaling vatbaar
Iets meer controleren op de schoonmaak. ( plinten kamer, dikke laag stof ) dus niet van een dag.
8.5
Post-Linnemann
1
Nederland
oktober 09, 2018
Het verblijf was heel erg goed ook de combi rondje Raalte , hotel zelf is een beetje gedateerd,maar wel schoon.
9.0
Van der Bijl
1
Nederland
oktober 09, 2018
aanrader
Badkamert6je erg klein
8.7
Meus
1
België
oktober 05, 2018
Zeer mooie omgeving
9.2
Verhoeven-Timmers
1
Nederland
oktober 04, 2018
Geweldig goed hotel. Zeer vriendelijk personeel
7.0
Aardema
1
Nederland
oktober 03, 2018
Leuke plaats, lekker zwembad, prima eten, mooie fietsomgeveing.
We zijn meerdere keren geweest bij "de Zwaan" met een ruime kamer maar deze keer hadden we een te kleine kamer voor onze leeftijd, je kon er niet een uurtje lekker zitten. We hebben een heerlijk diner gehad in "Neuf", het Grant café van de zelfde familie, maar de tafels waren aan elkaar geschoven vanwege te weinig ruimte en dat ging ten koste van de privacy wat heel vervelend was omdat men direct naast onbekenden zat en een eigen gesprek niet mogelijk was.
8.0
Bergsma
1
Nederland
oktober 01, 2018
prima uitvalsbasis voor verkenning omgeving
7.8
Nissen-de Groot
4
Nederland
oktober 01, 2018
Goed hotel, kamer schoon maar wat saai. Prima diners en vriendelijke bediening. Helaas kregen we een kamer met een bad terwijl ik om uitsluitend een douche gevraagd had.
9.0
Lengton
1
Nederland
september 28, 2018
In alle opzichten een prima verblijf gehad. Het meest verrassende waren de 2 diners
Zo blijven en af en toe een scherpe aanbieding.
7.5
Coerts
1
Nederland
september 26, 2018
mooi zwembad , goede verzorging , prima personeel
Deze site is wel erg klein bijna niet te lezen

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur