Hotel Reehorst

Bennekomseweg 24, 6717 LM, Ede, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Hotel Reehorst

Totale hotel score:

8.4
Gebaseerd op 14 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Reehorst.

Opbouw score Hotel Reehorst :

Algemene waardering

8.6
 

Ligging

7.8
 

Service

8.8
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.8
 

Eten

8.1
 

Kamers

8.1
 
Resultaten 1 - 14 van 14
9.2
Van Gelder
1
Nederland
september 11, 2019
Wij hadden een schitterende kamer, en het ontbijt was uitstekend., wij waren hier nu voor de vijfde keer.
9.2
Hovens
1
Nederland
september 11, 2019
Prima hotel met uitstekende fietsmogelijkheden
6.3
Van der Hoek
Nederland
september 05, 2019
Goede, ietwat gedateerde kamer, prima ontbijt.
Eten in Zuzu zwaar onder de maat, Zeer beperkte kaart en dan ook nog slécht bereid eten.
7.5
Jochems
1
Nederland
september 02, 2019
fijn verblijf Het ontbijt was Super,Heel lief personeel bij het ontbijt
bij het buiten zitten op terras was er geen bediening ,Er blijft dus veel geld liggen .Zelf halen was voor ons geen probleem ,maar als het gebracht word is toch fijn
9.2
Otte
1
Nederland
september 02, 2019
Het waren een paar mooie dagen met een prima hotel en de service was ook uitstekend.
8.5
Mook-Cornelisse
1
Nederland
september 02, 2019
Vriendelijk personeel, uitstekend ontbijt! Sfeervolle inrichting.
8.5
Brunet de Rochebrune
1
Nederland
augustus 29, 2019
Prachtig ingericht hotel. Met een mooi sfeervol restaurant en bar. Heerlijk en uitgebreid ontbijt.
9.0
Schneiders
1
Nederland
augustus 29, 2019
??Gewoon een goed verblijf met vriendelijk personeel
De fietsenstalling is niet berekend op de hoeveelheid fietsen in bovengenoemde periode. Veel fietsen konden niet in de stalling en stonden dus naast de stalling De fietsen die als eerste in de stalling waren geplaatst, konden er pas uit als er voldoende ruimte was vrij gemaakt door de als laatst gestalde fietsen er eerst uit te halen ?
8.7
Dekker
1
Nederland
augustus 28, 2019
Mooie kamers, prima hotel! Ontbijt uitgebreid en heerlijk, diner vond ik niet geweldig
Voor herhaling vatbaar
6.8
De Groot
Nederland
augustus 22, 2019
Kamer goed en schoon.
Ontbijt was prima verzorgd. Diner was erg "oosters gericht" weinig variatie en daarmee weinig keuze. Dat was reden om de tweede avond elders te gaan dineren.
8.2
Sanders
2
Nederland
juni 20, 2019
Prima voor een nacht
9.0
Aarnoudse
Met partner
Nederland
september 30, 2016
uitstekend hotel, echt een aanrader
prima ontbijt, verse jus geeft altijd net dat beetje extra. live-cooking was ook buitengewoon goed, alleen 1 ding; per dag afwisselen met voor- en nagerechten zou leuk zijn als je dit meerdere avonden achter elkaar doet.De kok heeft hier denk ik goede kwaliteiten voor. alleen een stortdouche aanwezig, je mist dan toch een handdouche. verder alles echt dik in orde!! echt een gevoel van luxe! Wij komen zeker nog eens!
8.0
Van Dijk
Met partner
Nederland
mei 08, 2016
Een super verjaardag gevierd van mijn man samen met kinderen/kleinkinderen. Heerlijke Life Cooking in Valentino
9.2
Van Gelder
Nederland
april 18, 2016
Wij waren hier nu voor de vierde keer, en het was weer geweldig.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur