De Pelikaan Texel

Pelikaanweg 18, 1796 NR , De Koog - Texel, Noord-Holland, Nederland

Beoordeling van De Pelikaan Texel

Totale hotel score:

8.0
Gebaseerd op 77 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij De Pelikaan Texel.

Opbouw score De Pelikaan Texel :

Algemene waardering

8.1
 

Ligging

7.8
 

Service

8.3
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.1
 

Eten

8.4
 

Kamers

7.5
 
Resultaten 1 - 50 van 77
9.0
Rook
Nederland
december 24, 2018
zeer netjes/verzorgd.
8.3
Vos
1
Nederland
november 13, 2018
erg vriendelijk personeel, goed hotel, leker eten we waren hier al vaker en komen zeker terug.
9.8
Gerritsen van der Hoop
2
Nederland
november 05, 2018
Mooi complex , geweldige tijd gehad, vriendelijk personeel. We hadden een standaard kamer, prima in orde, zeer schoon
7.5
Edema
1
Nederland
oktober 31, 2018
9.0
Visser
1
Nederland
oktober 30, 2018
Korte vakantie op Texel; is daar prima bevallen.
8.5
Rijken
1
Nederland
oktober 30, 2018
Hotel met zeer vriendelijk personeel en een prima restaurant.
7.7
Hoeksma
1
Nederland
oktober 29, 2018
Prima hotel bedienent personeel erg vriendelijk keurig geholpen
7.7
Janse
2
Nederland
oktober 09, 2018
Heel plezierg verblijf gehad in ruime kamer.
Het hotel is rustig gelegen ca. 3 km buiten De Koog.
8.8
Meerkerk-van Leeuwen
Nederland
oktober 03, 2018
We hebben genoten van de kennismaking met het eiland texel en zijn tevreden over hotel de pelikaan.
Het is heel fijn dat er in het hotel een ruimte is waar je met elkaar een spel kan doen. De bediening is goed alhoewel wij degene die de bediening van de bar doet in de avond niet als een plezierig persoon hebben ervaren [man van middelbare leeftijd] Ik vind het moeilijk om de kindvriendelijkheid te beoordelen omdat ik geen kinderen ben tegengekomen in het hotel dus geef ik een fictieve beoordeling omdat het gevraagd wordt.
8.0
Koetsier
Nederland
september 25, 2018
Goed. Alleen voor onze kamerdeur nr.312 zit een grote spuugplek. (iemand overgegeven denk ik.)
6.3
Tijssen
Nederland
augustus 07, 2018
8.8
Van Pijkeren
1
Nederland
augustus 06, 2018
We hebben het erg naar ons zin gehad
9.0
Van Zetten
1
Nederland
juli 18, 2018
Mooie en rustige ligging. Ruime kamers. Vriendelijk personeel. Maaltijden uitekend verzorgd. Fijn dat er mogelijkheid van fietshuur is.
8.3
Zuidweg
1
Nederland
juni 04, 2018
Wij hebben van onze vakantie genoten zeker ook door het fijne hotel
Het was geweldig we zullen anderen vast aanraden om naar de Pelicaan te gaan Laatste vraag op ons niet van toepassing maar ik zag wel speelgoed staan
8.3
Bottema
6
Nederland
mei 21, 2018
vriendelijk prsoneel. mooi weer geregeld;)
8.0
Vergeer
2
Nederland
mei 21, 2018
Voor herhaling vatbaar
9.0
Snelders
Nederland
mei 17, 2018
8.0
Barth
1
Nederland
mei 14, 2018
Prima hotel en uitvalsbasis voor de omgeving
9.2
Hoogendoorn
1
Nederland
april 30, 2018
Een paar heerlijke dagen gehad bij de Pelikaan.
Vriendelijke, behulpzame mensen, mooie ruime kamer.
7.7
Langerak
1
Nederland
april 17, 2018
Het is een prima hotel. Enkele verbeterpunten als opbouwend kritiek wil ik wel noemen.
Opbouwend kritiek: Bij aankomst moeten we zelf om de beloofde koffie vragen. In de kamer missen we echt een waterkoker met thee en/of koffie. Zo ook een makkelijk zitje zal erg prettig zijn
7.7
Fraanje
1
Nederland
februari 28, 2018
Als plezierig ervaren,het was alleen op de kamer een beetje koud. Dit tijdens ons verblijf gemeld.
8.0
Dunnink
1
Nederland
februari 12, 2018
Alles goed voor elkaar, vriendelijk personeel
7.8
Vos
2
Nederland
december 17, 2017
super goed
ontbijt en dinner was goed en lekker,kamers ruim en schoon. gewoon niets op aan te merken
7.8
Bontekoning
1
Nederland
november 15, 2017
Even er tussen uit met elkaar.
9.0
Folkers
2
Nederland
oktober 27, 2017
Het hotel ligt vrij centraal op het eiland. Wij hebben genoten.
De badkamer is een beetje gedateerd. Vooral ouderen zullen wat moeite hebben met het in- en uitstappen van het bad. De douche is in het bad. Gelukkig was er wel een handgreep gemonteerd. Een douchecabine zou prettiger zijn. Verder niets dan goeds.
7.7
Scheepbouwer
2
Nederland
september 11, 2017
Het verblijf was prima.
Maar als je zonder vervoer zit of niet meer fiets is het behoorlijk afgelegen.
9.0
Rentinck
1
Nederland
juni 28, 2017
Wij voelden ons bijzonder welkom.
Behoudens een kamer die door de ligging niet koel te krijgen was, ondanks de bijgeleverde ventilator, niets dan complimenten. Het was overal brand-schoon. Wat ons opviel waren de lange werktijden van het altijd vriendelijke personeel. Wij komen zeker terug.
8.8
Kroon
2
Nederland
juni 19, 2017
een uitstekende uitvalbasis voor een verblijf op texel.service en verblijf uitstekend
8.0
Van den Berg
1
Nederland
mei 02, 2017
Van alle gemakken voorzien, prima diner en lekker ontbeten
8.7
Vink
1
Nederland
mei 02, 2017
Uitstekend, voor herhaling vatbaar.
Als je lopend naar het centrum van de Koog wil, ligt het hotel te ver weg !
9.2
Blonk
1
Nederland
april 03, 2017
Prima onderkomen, aan te bevelen
8.7
Mello
6
Nederland
maart 29, 2017
we hebben een paar heerlijke dagen gehad in jullie hotel,mede dankzij het geweldige personeel top!!
8.2
Steijn
1
Nederland
maart 27, 2017
prima hotel, prettige bediening, goede service, heerlijke bedden, fijne overdekte fietsenstalling.
8.0
Redeker
1
Nederland
maart 19, 2017
Goed hotel met erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Kamers zijn ruim voldoende. Bedden wat zacht
Culinair arrangement gebruikt. Heerlijke tarbot! Compliment voor de klantvriendelijkheid van het personeel zowel aan de receptie als de bediening in het restaurant en bar.
7.2
Jong
1
Nederland
maart 08, 2017
heerlijk als uitval basis om het eiland teverkenen
De stoelen op de kamer vond ik niet echt geschikt om er s avonds lekker in tezitten.
8.0
Ouwerkerk
1
Nederland
februari 23, 2017
Functionele kamer. Schoonmaak op een hoog niveau!
7.7
Pieterson
Vrienden
Nederland
april 20, 2016
Was goed.
Kamer 16 in de badkamer rook het niet erg fris(rioollucht) stonk dus erg. Voor de rest geen op of aanmerkingen.
8.2
Meindertsma
Vrienden
Nederland
oktober 08, 2015
gezellig, schone kamer, lekker bed, vriendelijke bediening, goed op elkaar ingespeeld en flexibel
We hebben betaald voor een hond, maar hadden die niet bij ons
6.5
Braak
Met partner
Nederland
september 15, 2015
Een toeslag rekenen voor het gebruik van een credit kaart is niet meer van deze tijd , restaurants rekenen niets , verder is het voldoende
het is niet meer van deze tijd dat men voor het gebruik van een credit kaart extra rekent , de Pelikaan is niet armlastig de eigenaar heeft op Texel ook andere bedrijven In restaurants op Texel rekent met niets extra
7.8
Bakker
Vrienden
Nederland
augustus 26, 2015
was leuk hotel alleen jammer geen airconditioning
7.5
Schouten
Vrienden
Nederland
augustus 24, 2015
Rustig en vrij.
Weinig persoonlijk contact. Nare douche. Raam kon niet dicht.Slecht licht. Niet duur.Zoeken naar parkeerplaats.
8.0
Compagner
Nederland
juli 24, 2015
Het was goed
De kamer vond wel klein voor 2 personen.
7.7
Borkent
Met partner
Nederland
juni 18, 2015
Goed hotel voor een verkenning van Texel.
7.2
Bakels
Gezin met oudere kinderen
Nederland
juni 01, 2015
Prima voor een weekend erop uit.
Kamers waren gedateerd en gehorig. Jammer dat je een uur vooraf moet reserveren om in de sauna te kunnen en er dan ook extra voor moeten betalen. Verder prima voor een kort verblijf.
8.0
Urbich
Met partner
Nederland
mei 21, 2015
Een goed verzorgd verblijf, vriendelijk en de prijskwaliteit is ook goed
6.3
Niewold
Met partner
Nederland
mei 18, 2015
Volgende keer een ander hotel.
Positief: Vriendelijk personeel, de goede ligging van het hotel en free Wi-Fi. Negatief: Standaard hotel kamers zijn wel erg gehorig. Verouderde badkamer waarbij de knop van de warmwater kraan gloeiend heet wordt als je het bad vol laat lopen.
7.8
Smits
Vrienden
Nederland
mei 07, 2015
Het was sober en rustig
8.5
Bouwman
Met partner
Nederland
april 29, 2015
Mooi hotel, vriendelijk personeel, ontbijt zeer uitgebreid.
8.5
Offringa
Met partner
Nederland
april 28, 2015
uitstekend in vriendelijk
7.3
Van der Geest
Nederland
april 24, 2015
voor herhaling vatsaar

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur