De Johanneshoeve

Dalweg 39, 7676 SB, Westerhaar-Vriezenveensewijk, Overijssel, Nederland

Beoordeling van De Johanneshoeve

Totale hotel score:

9.0
Gebaseerd op 79 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij De Johanneshoeve.

Opbouw score De Johanneshoeve :

Algemene waardering

9.1
 

Ligging

8.7
 

Service

9.2
 

Verhouding prijs/kwaliteit

9.0
 

Eten

8.9
 

Kamers

9.1
 
Resultaten 1 - 50 van 79
10.0
Scheen
1
Nederland
augustus 07, 2019
super gastvrij en super schoon, mooie fietsomgeving zeer aan te bevelen
8.0
Boons
1
Nederland
augustus 01, 2019
Zeer netjes en verzorgd
Het personeel was bereid om een extra stapje te doen om je na de zin te maken.
8.5
Van de Coterlet
1
Nederland
juni 24, 2019
Fantastische omgeving en keurig verzorgd
8.0
Van Oostrum
Nederland
juni 18, 2019
Grietje:een ruime,sfeervolle kamer met een aparte zithoek en goede bedden.
Werden hartelijk ontvangen door mevr.Schipper. Het ontbijt was prima verzorgd! Wij vinden dit met recht een ,,goed verblijf”!
8.2
Van Der Wolf
1
Nederland
mei 25, 2019
een prettig verblijf met persoonlijke aandacht
10.0
Van den Burgh
1
Nederland
mei 06, 2019
Heerlijk rustig. Goede ligging voor diverse fietstochten. Wandelen door het veengebied.en ervaren hoe mooi onze natuur is.
Op deze locatie is niets aan te merken. Vriendelijke ontvangst, goede service en schone kamers. Heb hier nu voor de tweede maal gelogeerd. een derde maal komt nog zeker. MVG JBVDBURGH
9.5
Havinga
1
Nederland
april 03, 2019
10.0
De Boer
Nederland
maart 19, 2019
Wij hadden heel veel regen, maar in het gezellig verblijf hadden wij het goed naar de zin. Ook was er aandacht voor de gasten.
Zeer te waarderen de gezellige opzet en de ruimte in de vertrekken. Schoon en goed verzorgd. Wij hopen bij gezondheid graag nog enige dagen in de Johanneshoeve door te brengen. Dan combineren wij het met vrienden en kerkdiensten in de omgeving. De vriendelijke aard van de bevolking is voor de omgang erg aantrekkelijk. Zo is ook voor ons beiden de zondagsrust erg belangrijk. Om niet het personeel voor ons op zondag te laten werken, zou het voor ons zeer goed uitkomen om dan zelf iets te verzorgen op zondag. Daarover is met het personeel te overleggen. Opmerking : Het zou goed zijn, om het bestek in de lade wat uit te breiden met schilmesjes, fruitmesjes en opscheplepels. Het is alles een t i e n waard.Zie de beoordeling. Graag tot ziens, fam. J. de Boer uit Rijnsburg.
8.8
Herweijer
7
Nederland
januari 08, 2019
Prachtige, ruime kamer en heel goede service!
Drie dagen in boerderijkamer "Grietje", een mooiere kamer kun je nauwelijks bedenken. Gezellig ingericht, klein koelkastje, magnetron, koffie en thee onbeperkt voorradig, heerlijke bedden: geweldig. Eten op de kamer van goede kwaliteit, maar uiteraard minder keuze dan in een hotel met ontbijtbuffet en uitgebreide menukaart. Mooie wandelmogelijkheden vanaf de boerderij naar het Veengebied. Zeer vriendelijke ontvangst en service. Voor herhaling vatbaar dus!
9.0
Zijlstra
1
Nederland
oktober 04, 2018
super
wij hebben genoten
9.0
Brandemann
1
Nederland
september 27, 2018
De roomservice werd door ons heel goed gewaardeerd.
Heel vriendelijke mensen. Royale kamer. Het dieet van mijn vrouw was pico bello verzorgd en in orde!
8.5
Van den Weiden
Nederland
september 19, 2018
Een adres om tot rust te komen.
Geen.
8.8
D'Hamecourt
1
Nederland
september 10, 2018
10.0
Meelker
1
Nederland
september 10, 2018
Unieke zeer landelijke ligging, veel ruimte en maaltijden geserverveerd op de kamer
Ontspannen kun je hier, lekker eten ook. Ook geschikt voor grotere groepen en kinderen.
9.7
Koning
1
Nederland
augustus 20, 2018
Elke avond was het na een lange fietstocht heerlijk 'thuiskomen'.
8.8
Kok
Nederland
augustus 14, 2018
Heel vriendelijk en keurig verzorgd
8.3
Visser
1
Nederland
augustus 07, 2018
heerlijk voorherhaling vatbaat
8.5
De Boer
4
Nederland
augustus 07, 2018
Een halfpension verblijf waar het eten op de kamer werd gebracht. Rustige omgeving met veel ruimte om je heen. Een paar fijne dagen om tot rust te komen en te worden verwend.
9.3
Teurlings
Nederland
juli 30, 2018
Het was geweldig.....gastvrij en heel schoon! Voor herhaling vatbaar!
8.8
Janzen
1
Nederland
juli 25, 2018
Gastvrij, hartelijk, lekker gegeten en een mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.
9.0
Timmer
2
Nederland
juli 25, 2018
Schoon, ruime kamer. Prima eten. Aanrader.
9.0
Van Dorp
1
Nederland
juli 11, 2018
Een hartelijk welkom met koffie en krentewegge. We kregen een upgrade aangeboden naar app. Dora. Heel schoon, ruim en van alle gemakken voorzien. Het ontbijt in een mand en het diner waren geweldig en met zorg bereid. Bedankt Fam. Schipper, we hebben geno
9.0
Ter Beek
1
Nederland
juli 09, 2018
De eigenaren verwelkomden ons op een hartelijke manier en waren zeer klantvriendelijk het verblijf zag er keurig uit
Er werd bijzonder goed rekening gehouden met dieet complimenten voor de kok.
8.8
Bakens-Janssen
Nederland
juli 03, 2018
9.2
De Boer
1
Nederland
juli 02, 2018
Vriendelijke gastdame(heer),goede bediening,heerlijk eten. We hebben ervan genoten
de hangkast vonden wij te kort,,de kleding hing niet echt uit.
8.8
De Jong
7
Nederland
juni 25, 2018
Het was goed verzorgt eten prima niet duur vriendelijke mensen
9.0
Verwey
1
Nederland
juni 25, 2018
Goed en smakelijk eten, alles schoon en vriendelijke mensen.
.
8.3
Willemsen
1
Nederland
juni 23, 2018
8.0
Klopman
Nederland
juni 21, 2018
9.0
Sterk
1
Nederland
juni 19, 2018
prima accommodatie (ruim, schoon en prima maaltijden)
Bij een langduriger verblijf zal (leg)kastruimte worden gemist.
9.2
Van der Heijden
1
Nederland
juni 08, 2018
Uitstekend verblijf gehad in prachtige en rustige omgeving. Zeer vriendelijke service en mooie ruime kamers/appartementen. Zeker voor herhaling vatbaar !
8.8
Bloemen
1
Nederland
juni 01, 2018
Geweldig. Ruim. Schoon
Fijne locatie. Heerlijk rustig gelegen. Vriendelijke en gemoedelijke ontvangst. Voelt thuis. Mooie kamer (Betje). Eigenlijk veel meer dan een kamer. Ruim, grote badkamer, grote eigen tafel, zithoek met bank. TV, koffie en thee. Eigen koelkast. Aan niets ontbreekt het. Heerlijke bedden. Diner wordt op de kamer geserveerd. Erg leuk. Ontbijt is uitgebreid en wordt klaargezet in een leuke mand in een kast buiten. Die kun je dan op je gemak pakken. Klein puntje van aandacht is dat er die dagen ook gezelschappen zijn die 's avonds met de auto weer terug gaan. En als die auto's rijden dan vlak langs de kamer weer terug. Met een raam open is dat wat minder. Maar voor de rest niets anders dan lof.
8.2
Van den Poll
Nederland
mei 31, 2018
N.v.t
Allies was prima
9.3
Van den Brink
1
Nederland
mei 24, 2018
Op het woon- en slaap inrichting is niets op aan te merken. Het ontbijt was overvloedig en het opgediende diner was uitstekend klaargemaakt en smakelijk. We hebben genoten. Een echte aanrader.
Wij hebben op de Johanneshoeve een aantal prachtige dagen gehad: Mooi weer, mooie fietstochten in een prachtige omgeving, Leuke dingen gezien
9.0
Sheedy-postmus
1
Nederland
mei 21, 2018
gastvrij, vriendelijk, mooi ingericht, heerlijke buitenruimte
Prachtige locatie voor een ontspannen verblijf. Vriendelijke, gastvrije ontvangst. Mooi ingerichte kamer met oog voor detail, veel buitenruimte om gebruik van te maken. Rustige omgeving. Toplocatie en - accomodatie.
8.8
Nijhof
1
Nederland
mei 16, 2018
9.5
Boonstra
1
Nederland
april 27, 2018
Een prachtige locatie (rustig) en een royale, mooie kamer. Wij hebben genoten!
Dit verblijf is aan te bevelen.
10.0
De Boer
1
Nederland
april 03, 2018
Vriendelijke en gastvrije mensen; prima locatie en ook heel schoon. Dik tevreden!
9.7
Rijsbergen
1
Nederland
maart 08, 2018
Zeer prettige ervaring bij ontvangst en verzorging van het ontbijt
Aanbevelings waardig !!
9.0
Doornkamp
1
Nederland
november 02, 2017
een paar heerlijke dagen gehad. Het heeft ons uitstekend voldaan.
9.7
De Braak
3
Nederland
oktober 13, 2017
Genoten!
We hebben erg genoten! Mooi en net apartement! Avond eten was heerlijk! Het ontbijt ook, niet heel uitgebreid, maar gewoon goed! Personeel was vriendelijke en heeft passie voor de zaak! We hebben genoten in deze rustige en landelijke omgeving!
9.8
De Vries
1
Nederland
september 04, 2017
Wij hebben genoten van de ruimte, het lekkere eten, de gastvrijheid
8.5
Van der Grijn-de Jong
1
Nederland
augustus 23, 2017
Zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen, prima accomodatie, lekker ontbijt en diner
8.0
Van den Berg
Nederland
augustus 15, 2017
Zag er allemaal keurig verzorgd uit. Een goed verblijf !!
9.3
De Beer
1
Nederland
augustus 14, 2017
prachtig appartement voor een mooie prijs.
9.8
Boot
1
Nederland
augustus 07, 2017
Mooie accomodatie, redelihk uniek concept, gastvrije mensen. Echte aanrader ook voor mensen die minder goed uit de voeten kunnen. Scootmobielpad dwars door het bos en 2 oplaadpunten onderweg. Echte aanrader om eens naar toe te gaan.
6.8
Albers
1
Nederland
augustus 01, 2017
Vriendelijke mensen, schoon, rustig gelegen.
8.5
Wiersma
2
Nederland
juli 27, 2017
een prachtig rustig plekje met een bijzonder cocept en een uitmuntende gastvrijheid.
9.5
Mulder
1
Nederland
juli 24, 2017
Wij zijn echt verwend!
8.5
Bakker
1
Nederland
juli 17, 2017
Heel prettig verblijf in een heerlijk rustige omgeving; gastvrijheid uitstekend!!!! Aanrader

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur