Das Loft Hotel Willingen

Neuer Weg 28, 34508, Willingen (Upland), Hessen, Duitsland

Beoordeling van Das Loft Hotel Willingen

Totale hotel score:

7.9
Gebaseerd op 171 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Das Loft Hotel Willingen .

Opbouw score Das Loft Hotel Willingen :

Algemene waardering

7.8
 

Ligging

8.3
 

Service

7.9
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.1
 

Eten

7.4
 

Kamers

7.9
 
Resultaten 1 - 50 van 171
8.0
Den Hollander
4
Nederland
maart 04, 2019
Prachtige centrale ligging, mooie kamers en heel vriendelijk personeel
8.0
Van der Niet
1
Nederland
augustus 15, 2018
Fijn hotel met goed personeel
7.7
Valk
1
Nederland
oktober 15, 2017
Centraal gelegen verzorgd hotel. Vriendelijk personeel.
We waren blij verrast met de VIP pas. Vele leuke voordelen en vrij gebruik van trein. tram en bus voor het Sauerland.
6.3
Passchier
2
Nederland
augustus 16, 2017
Hotelkamers waren prima en schoon! Eten wat eenzijdig en was weinig ruimte tussen de gangen van menu.
8.8
Van der Waal
2
Nederland
augustus 16, 2017
klantvriendelijk, betaalbaar, mooie ligging,
7.7
Seinen
1
Nederland
augustus 08, 2017
Goed hotel, schone kamer, prima eten, vriendelijk personeel
In uw aanbieding stond dat er sprake zou zijn van een dinerbuffet . . . Wij waren de enige HP-gasten zodat er - uiteraard - géén sprake was van een dinerbuffet.
8.2
Van Sligtenhorst
1
Nederland
augustus 07, 2017
goed en vriendelijk
9.0
De Bruin
1
Nederland
augustus 01, 2017
Er werd van alles gedaan om het naar de zin te maken, wat ook lukte
Wij hebben daar gefietst en hadden gelukkig E bike's anders was het wat lastig geweest om te fietsen.
7.3
Meijer
2
Nederland
juli 24, 2017
Het mooie weer heeft er mede voor gezorgd dat we het goed naar onze zin hebben gehad!
Vriendelijke mensen, maar hadden over het hoofd gezien dat wij geboekt had met diner. Daarom werden wij de eerste avond erop gestuurd om zelf een restaurant te zoeken. Daar baalden wij vreselijk van. Ik had gelijk zoiets van: Ik boek niet weer bij Goed Verblijf.nl ! Dit was voor mij de tweede keer en de tweede keer dat het niet goed gaat!!!!!! Maar waarschijnlijk omdat de volgende dag ook twee gasten kwamen via Goed Verblijf.nl kregen wij opeens te horen dat er wel gekookt kon worden. Zeer vaak excuus gemaakt. Hij had het gewoon niet gelezen/opgemerkt. En ja de keuken werd gerenoveerd....dus....... geen mogelijkheid om 's avonds te eten in dit hotel. Maar ze hebben het opgelost........!! Bedden waren goed, kamer was verder netjes en kon je goed vertoeven...... Wij roken op onze kamer dat ze bij de buren een sigaartje/sigaret aan het roken waren en zij lagen een uurtje te kletsen s avonds en dat hoorde je ook heel goed!!!
8.5
Moret
2
Nederland
juni 06, 2017
Prima hotel.goede service en keuken.
8.5
Van der Weerd
1
Nederland
juni 02, 2017
Zeer goed verblijf
Hotel loft ligt op een gunstige rustige lokatie. Gelukkig wat afzijdig van al de drukte in de hoofdstraat
8.0
Bierman-Arends
Nederland
mei 22, 2017
Het hotel lag gunstig , het personeel erg vriendelijk en mijn zus en ik hebben tegen hen verteld , dat het zeker de moeite waard is , om er weer naar toe te gaan , maar dan een week.
8.0
Van Hunnik
2
Nederland
mei 16, 2017
Goed ontbijt, goede service, na omruiling matras goed geslapen, eenvoudig goed avondeten, vriendelijk personeel.
Mooie omgeving, Beslist een aanrader!
8.2
Bregman
1
Nederland
mei 02, 2017
Gastvrij ontvangen. Hartelijk ontvangen. Uitstekend eten. Perfect ontbijtbuffet met scala aan keuzes. Uitstekende matras van zeer goede kwaliteit.
Hoewel er niets is aan te merken op de kamer, zouden wij een eventuele volgende keer nadrukkelijker verzoeken om een kamer met balkon. En dan liefst aan de voorzijde. Nu hadden we een kamer aan de achterzijde: nogal somber; het uitzicht was helaas beperkt tot een stel coniferen.
7.8
Kaboord
1
Nederland
april 03, 2017
Prima hotel en vriendelijk personeel
7.3
Van Beek
Nederland
maart 06, 2017
7.8
Dijk
4
Nederland
maart 03, 2017
Goed en nette Hotel voor een nette prijs
9.0
Hut
2
Nederland
maart 02, 2017
plezierig, prettig, perfecte ligging in het dorp en tov de pistes
We hebben niet alles van het arrangement gehad. Per kamer zouden we fles wijn en water krijgen,slechts voor 1 kamer gebeurd Hebben geen koffie, thee gehad en ook de wandelkaart hebben we niet ontvangen. We vonden het verder erg plezierig en netjes. Goede bedden en als je wilde elke dag schone handdoeken. Het eten was goed, vooral het ontbijt was erg ruime sortering. Er zou elke avond buffet zijn, maar ze hadden gekozen voor een goede oplossing als er minder gasten waren die van halfpension gebruik maakten, door aan tafel te bedienen. Was Top ! Kortom een aanrader
8.0
Den Hertog
1
Nederland
februari 27, 2017
Goed verzorgdverblijf.
Ontbijtbuffet was prima! Het diner was ook goed, alleen geen buffet zoals in de arragement stond.
8.5
Van Dalfsen
1
Nederland
februari 27, 2017
Lichte kamer, vanaf kamer en balkon uitzicht op piste, dichtbij winkel én piste. Kamer was wel klein en alleen twee rechte keukenstoelen als zitje.
Twee kleine gemakkelijke stoelen op de kamer (zoals op foto's) zou een plusje kunnen geven. Hoewel de kamer klein was, was deze wel praktisch ingedeeld, dus dat vonden we niet zo'n probleem.
8.8
De Jong
2
Nederland
februari 20, 2017
Prima hotel, vriendelijke mensen. Uitstekende ligging voor pistes en winkels. Maaltijden uitstekend.
7.7
Linde
1
Nederland
februari 16, 2017
Wij hebben heerlijke dagen gehad.
De kamer was prima. Wel is het erg gehorig als er mensen op de gang lopen. Je kunt letterlijk verstaan wat er gezegd wordt. Zaterdag 's avonds/ s'nachts kwamen er om half drie nog mensen terug die veel lawaai maakten en op kamerdeuren zaten te bonken. Dit was niet prettig. Op vrijdag avond kregen wij niet echt een warme maaltijd, een koude aardappelsalade en 2 stukjes vis. wij waren met een stel vrienden van ons, ook een echtpaar.
9.2
Van Wieringen
1
Nederland
februari 08, 2017
We waren met heel weinig gasten waardoor wij alle aandacht kregen. Dat hebben we zer gewaardeerd
8.3
Van der Ven
1
Nederland
januari 30, 2017
Goeie ligging. Prima prijs/kwaliteit
8.0
Van Den Heuvel
1
Nederland
januari 11, 2017
heel goed bevallen en voor herhaling vatbaar
Nieuwe manager vol ideeën die hij Door wil voeren Hoop dat het lukt
8.7
Dhondt
1
België
november 02, 2016
fijn dat we in onze eigen taal bediend werden
7.2
Groenendaal
1
Nederland
november 02, 2016
De kamers zijn goed het eten is onder de maat
7.0
Lindhout
Met partner
Nederland
oktober 31, 2016
Eenvoudig hotel met eenvoudige voorzieningen en eten.
7.0
Blauw
Vrienden
Nederland
oktober 31, 2016
Schoon hotel met vriendelijke medewerkers en eigenaresse.
Gezien de prijsstelling en ligging goed vertoeven en eten. Zowel ontbijt- als dinerbuffet was eenvoudig maar goed. Geen problemen over aanvullen en of tekorten. Opmerking bij receptie is keurig en snel beantwoord.
8.2
Glorieux
Met partner
België
oktober 28, 2016
Super accomodatie, goede prijs/kwaliteit!
9.8
De Decker
Vrienden
België
oktober 26, 2016
wij zijn zeer tevreden over heel de lijn
10.0
Fransen
Nederland
oktober 26, 2016
super
Alles geweldig
6.8
Laanstra Boonstra
Met partner
Nederland
oktober 24, 2016
netjes basic hotel
Hotel is een doorsnee hotel. Kamers waren netjes, alles was schoon, maar geen luxe. Vriendelijk personeel Eten was goed eetbaar maar wat eentonige maaltijden.
9.2
De Rooder
Met partner
Nederland
oktober 20, 2016
6.8
Snieder
Met partner
Nederland
oktober 18, 2016
aangenaam verblijf waarbij de keuken achter bleef bij onze verwachtingen
De keuken deed bij het diner niet aan de Duitse keuken denken, weinig keus bij het buffet, weinig vlees nagerecht matig
8.3
Wulms
Met partner
Nederland
oktober 17, 2016
Goed hotel op een toplokatie!
8.8
Wagenaar
Een groep
Nederland
oktober 13, 2016
Het verblijf was zeer goed.Kamers waren prima Eten was goed en debediening was prima.Een aanrader voor iedereen.
4.5
Lariviere
Met partner
België
oktober 11, 2016
Ligt in een mooie streek, rustige omgeving, toch in de stad
De dame aan de receptie is alle behalve vriendelijk, noch bij de aankomst, noch tijdens het verblijf, noch bij het vertrek. Al een reden om er niet meer naartoe te gaan. Onze kamer was nog niet klaar toen we om halfvijf toekwamen. Het avondeten is ons erg tegengevallen. Het buffet was mager. Een droge kippenbil zonder saus is niet erg smakelijk. Misschien mochten we niet meer verwachten voor de prijs die we betaalden, maar het werd zeer positief voorgesteld.
9.0
Blom
Met partner
Nederland
oktober 11, 2016
helemaal goed
vond ik het matras te hard
6.7
Knoben
Met partner
Nederland
oktober 11, 2016
Het hotel heeft een ongastvrije uitstraling.
Sauna en Turks stoombad waren buiten bedrijf. Uw organisatie zou daarvan op de hoogte zijn, maar bij reservering is dit feit niet gecommuniceerd terwijl wij toch telefonisch contact hebben gehad. Juist het feit dat deze faciliteiten er waren heeft ons doen besluiten om dit hotel te boeken. Een grote tegenvaller.
8.7
Van Tuinen
Alleenreizend
Nederland
oktober 11, 2016
Heel prettig.
Vriendelijke ontvangst en heerlijk eten. Ligging hotel mooi dicht bij het centrum en het park. Een aanrader.
6.3
Buitelaar
Met partner
Nederland
oktober 11, 2016
Goede ligging in stadje maar hotel mist uitstraling
Ligging prima. Je loopt zo het dorp in. Kamers netjes maar wat gedateerd ingericht. Ruime vernieuwde badkamer met inloopdouche. Eetzaal vrij donker. Avondeten in buffervorm. Hierdoor wat doorgegaard. Gelukkig wel eenvoudig salade buffet. WiFi alleen voor eerste toestel gratis. Tweede toestel moet je betalen, €3,- per verblijf. In ons arrangement zat koffie met gebak bij aankomst. Door files waren wij pas rond etenstijd bij hotel. Dus koffie gemist. Maar ook niet op later moment aangeboden. Zijn kleine dingen maar wel bepalend voor sfeer in hotel.
5.2
V.d.Scheer
Met partner
Nederland
oktober 07, 2016
Sober ,gewoon weing service.
Geen beloofde sauna en dompelbad. In hotel zelf echt niets te doen. Zit je beneden even te lezen of te praten, dan vooral blijven bestellen. De sauwerland pas moet bij aankomst worden verstrekt. Werd niet gedaan. Niet voor herhaling vatbaar.
8.2
Remmen
Met partner
Nederland
oktober 07, 2016
Aanbevelingswaardig,je voelt je er thuis door de gemoedelijkheid
Heel jammer dat de sauna niet toegankelijk was. Wij kozen dit hotel mede door de aanwezigheid van sauna. Eerlijkheidshalve zou zo''n calamiteit kenbaar gemaakt moeten worden op de site.
8.2
Stijnen
Met partner
Nederland
september 29, 2016
8.8
Lanting
Nederland
september 26, 2016
Prima verblijf, vriendelijke bediening
9.0
Schoemakers
Nederland
september 23, 2016
7.3
Medema
Met partner
Nederland
september 23, 2016
het ziet er goed onderhouden en netjes uit
sauna had brand gehad en buiten gebruik. maaltijden eenvoudig ontvangst zeer matig door aanwezige manspersoon.
9.7
Sloots
Vrienden
Nederland
september 22, 2016
7.0
Ruyters
Met partner
Nederland
september 19, 2016
Prijs kwaliteit goed vriendelijk personeel ligging hotel goed zeer tevreden .

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur