Buitengoed Fredeshiem

Eiderberg, 2, 8346 KJ, De Bult, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Buitengoed Fredeshiem

Totale hotel score:

8,0
Gebaseerd op 41 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Buitengoed Fredeshiem.

Opbouw score Buitengoed Fredeshiem :

Algemene waardering

7,8
 

Ligging

8,7
 

Service

8,0
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,2
 

Eten

7,9
 

Kamers

7,2
 
Resultaten 1 - 41 van 41
7,8
Van Gerven
1
Nederland
februari 29, 2020
Leuk uitziend hotel met een goed restaurant in een mooie omgeving.
De ingang/receptie en het restaurant zien er mooi en netjes uit. Onze slaapkamer / badkamer was nogal gedateerd echter voor het arrangement wat wij hadden, prima.
8,3
Ebbers
2
Nederland
december 04, 2019
Prima verblijf, vriendelijk personeel, leuke rondleiding door het gebouw gehad en tips om te doen.
Kamers nogal gedateerd, verdienen een opknapbeurt (dubbel glas bv en een raam wat je open kunt zetten zonder bang te zijn voor inbraak). Eten goed verzorgd, het diner bij aankomst kan wat verbetering gebruiken. Ligging hotel: prima, als het mooi weer is kun je er fantastisch wandelen. Wel wat moeilijk bereikbaar, zeker in het donker!
7,7
Tilborg
7
Nederland
december 02, 2019
goed, alleen jammer dat er na het diner geen personeel meer is.
7,2
Hoogendijk
1
Nederland
november 13, 2019
Goed eten, matige kamer
De wc in de kamer had een mankement en de doucheruimte/wc was erg krap. Verder was de kamer niet gezellig ingericht en lagen de kamers voor deze prijsacties ver weg en op een ongezellige plaats met een onaantrekkelijk uitzicht. Wel schoon!
8,3
Niemantsverdriet
Nederland
oktober 15, 2019
Rustig, eenvoudig en aangenaam.
9,0
De Graaff
2
Nederland
oktober 15, 2019
Veel aandacht aan het eten besteed, goede bedden, reuze verblijf.
Voor herhaling vatbaar.
6,8
Vischer
Nederland
oktober 14, 2019
8,2
Houweling
1
Nederland
oktober 08, 2019
ligging fantastisch. je kunt meteen vanuit het hotel prachtige wandelingen maken. De kamers zijn wat gedateerd, maar ook met een mooie ligging.
Ik de badkamer miste een trekker, waardoor het lastig was om de vloer na een douchebeurt droog te krijgen. Mooi was het dat er een Bijbel op de kamer aanwezig was! Het personeel was wat afstandelijk, zowel achter de balie als in de eetzaal. Het ontbijt was wat eenvoudig, maar wel goed. In het algemeen gesproken wel een aanrader, vooral door de prachtige ligging in het bos.
8,3
De Geus
1
Nederland
oktober 07, 2019
prettig hotel om te vertoeven
8,5
Broer
1
Nederland
september 30, 2019
Vriendelijk personeel; we hadden graag een kamer met een buitendeur, maar hadden dat niet vooraf gevraagd, toch kon het ter plaatse nog worden geregeld.Prima eten, kamers iets gedateerd, goede douche voorziening. Kortom prima te doen.
8,0
Klumpenaar
1
Nederland
september 23, 2019
Het verblijf was goed
7,7
Van Vugt
1
Nederland
september 11, 2019
we hebben een paar mooie dagen gehad in prachtige omgeving
7,8
Moonen
Nederland
september 07, 2019
Een hotel voor rustzoekers. Het vroegtijdig sluiten van de bar in de avond was voor ons een dik minpunt.
6,8
Verdoold
Nederland
september 02, 2019
Ligging mooi.
Ontbijt was matig. Weinig keus. Brood uitgedroogd. Geen afval bakje bij de ontbijt tafel. Ontbijt tafel niet schoon. Dode vliegen in de vensterbank waar we aten. De schnitzel was niet goed gebakken. Kamers erg klein. Niet genoeg bestek moesten elke keer om vragen.
7,7
Van den Bos
5
Nederland
september 02, 2019
leuk hotel mooie ligging,schoon en eenvoudig
6,5
De Jong
Nederland
augustus 29, 2019
Goed toeven
Prima ligging je loopt zo t bos in en fijn personeel Alleen jammer dat er geen waterkoker op kamer was en dat je na 9 uur s avonds niets meer kon krijgen qua drinken of een hapje T was warm dat weekend nl en dorstig weer We dachten zelf aan een frisdrank automaat , zodat je gekoeld drinken kon kopen
8,3
Kok
2
Nederland
augustus 29, 2019
Prijs kwaliteit verhouding prima. Prachtige omgeving. Aanbevolen
8,3
Breunesse
2
Nederland
augustus 28, 2019
Uitstekend bevallen.
8,0
Koning
Nederland
augustus 28, 2019
Eenvoudig maar goed
8,3
Mijnster
2
Nederland
augustus 28, 2019
prachtige ligging, fijn personeel, schone kamers, prima eten.
Het zou fijn zijn als er horren in de ramen van de slaapkamers aanwezig zijn.
8,3
Rolleman
1
Nederland
augustus 26, 2019
Goed verblijf om tot rust te komen. Fietsen, wandelen enz.
Badkamer is uitstekend. Slaapverblijf wat minder van grootte en inrichting.
8,3
Thieleman
1
België
augustus 26, 2019
Mooie ligging ,vriendelijke mensen,lekker eten.
Haal de tussendeur weg op de kamer,heeft een ruimer gevoel.Vloerbedekking is niet meer van deze tijd vervangen door bijvoorbeeld laminaat.
8,2
De Korte
1
Nederland
augustus 26, 2019
vriendelijke ontvangst met goede service
Restaurant biedt een wat slordige aanblik. Tijdens ontbuitbuffet weinig tot geen service
8,5
Postma
1
Nederland
augustus 24, 2019
Leuk hotel, en prima verzorging
8,0
Van Heemst
7
Nederland
augustus 19, 2019
Vriendelijk behulpzaam personeel
Bij t arrangement zit een diner. Ik vind t vreemd dat je hier geen drinken bij krijgt en dit dus zelf moet kopen
8,5
Versteeg
7
Nederland
augustus 16, 2019
Het verblijf was prima
Wat ons erg is tegengevallen dat wij na kwart voor negen geen consumpties meer konden krijgen. De kussens moesten naar binnen, dat was geen prettig zitten.
8,7
Van Leeuwen
2
Nederland
augustus 14, 2019
Het was goed er te zijn
9,0
Melse
1
Nederland
juli 31, 2019
Rustig gelegen hotel, met veel fietsroutes in de buurt.
9,2
Muijs van Stapele
5
Nederland
juli 24, 2019
Prima geregeld.
Placemets wel handig. Huurfietsen waren fijn. Mooie omgeving.
8,2
De Man
1
Nederland
juli 24, 2019
Hotel Buitengoed Fredeshiem ligt in een prachtige omgeving. Het is er erg rustig. Een goede prijs/kwaliteitverhouding zorgde voor een paar mooie dagen.
8,0
De Frel
1
Nederland
juli 24, 2019
Prima verblijf gehad,vriendelijk personeel,goed eten,goede bedden
Douche ruimte vond ik verouderd, niet afgeschermd,dus alles nat. Bij warm weer geen comfortabele kamer.
8,7
Van t Zelfde
1
Nederland
juli 09, 2019
verblijf was uitstekend
Kamers enigzinds gedateerd. Vriendelijke ontvangst en goede bediening
7,5
De Groot
1
Nederland
mei 28, 2019
Prachtig gelegen in de omgeving. Eenvoudig maar clean.
7,7
Schepers
1
Nederland
mei 27, 2019
Gastvrij hotel, mooi gelegen in de bossen.
Ruime, schone kamer (zonder uitzicht). Er waren meerdere groepen (ouderen en gehandicapten), dit gaf wel onrust in restaurant. Ontbijt was goed, niet overdadig. Diner was matig. In de kamer veel lawaai van schuivende stoelen, vanuit aangrenzende ruimte, heel irritant.
8,0
Zijlstra
Nederland
mei 22, 2019
prima hotel
fietsenhok te vol .Geen ruimte voor eigen mee genomen fietsen.
7,8
Schattevoet
Nederland
mei 14, 2019
Mooie rustige omgeving en er werdt niks opgedrongen.
Ontbijt was wat karig en geen onderlegger of tafellaken. Kopje kofie zonder bordtje eerlijk gezegd een beetje slordige presentatie.
7,0
Guntlisbergen
1
Nederland
mei 03, 2019
7,3
Buffart
1
Nederland
april 20, 2019
Goed rekening gehouden met een dieet.Zie verder de opmerkingen.
Automatische afzuiging en verlichting in doucheruimte blijven erg lang aan. Tijdens douchen wordt de hele rumte behoorlijk nat door het ontbreken van een douche cabine. Onder het bed lag nog een lege plastic liter fles van een vorige bewoner.
7,3
Petersen
1
Nederland
maart 06, 2019
De ligging was prachtig, de wifi was slecht
8,2
Koeleman
1
Nederland
februari 26, 2019
Hotel en uitgebreid terras midden in de volle rust van het bos.
6,8
Beijk
1
Nederland
februari 21, 2019
Het ligt prachtig. Hotel mag wel een opknapbeurt hebben.
De kamers zijn verouderd. Mindervalide kamer (43) niet bruikbaar voor rolstoel gebruik. Veel te klein. Ontbijt voldoende. 3 gangen menu is geen keuze. Gewoon eten wat wordt voorgezet.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.