fbpx

Boetiek hotel BonAparte

Lochemseweg 37, 7244 RR, Barchem, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Boetiek hotel BonAparte

Totale hotel score:

8,3
Gebaseerd op 615 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Boetiek hotel BonAparte.

Opbouw score Boetiek hotel BonAparte :

Algemene waardering

8,3
 

Ligging

8,3
 

Service

8,5
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,2
 

Eten

8,5
 

Kamers

7,7
 
Resultaten 1 - 50 van 615
8,2
Van Schaik
Nederland
juni 28, 2020
We hebben het heerlijk gehad. Bediening allemaal corona proof.
We sliepen in de tuinkamer. Je verwacht dan een lichte en gezellige kamer. Kamer was overwegend zwart met een zwart plafond. Erg stemmig. Gelukkig hadden wij mooi weer maar zonder zon echt een kamer om depri te worden.
8,5
Michiels
België
juni 27, 2020
voor herhaling vatbaar!!!!!
kamer was tiptop in orde, badkamer was netjes maar aan vernieuwing toe.
7,7
Mol
1
Nederland
juni 27, 2020
Mooi gelegen en gastvrij
8,2
Van Zundert
1
Nederland
juni 27, 2020
Prima hotel op een fijne locatie, wij hebben vanuit het hotel mooie fietsroutes gedaan, het eten was goed
8,7
De Groot
1
Nederland
juni 27, 2020
Prima tijd gehad
We waren al eerder in dit hotel geweest. Prima verblijf gehad. Het eten was heerlijk en gastvrij/aardig personeel. Door de corona waren er wat aanpassingen. Een goede oplossing vonden wij het extra tafeltje bij je diner tafel. daarop werd alles geserveerd en kon je het er zelf afpakken. Misschien een idee om dit buiten ook te doen. Nu werd je drankje buiten op een ander zitje gezet, welke leeg was, en je moest som een paar meter lopen om je drankje te halen. Dit kan denk ik net als binnen opgelost worden. Het ontbijt in de doos...is ook een leuke oplossing. helaas, zit er dan vaak dingen in welke je soms niet lust. En dat is jammer. Maar het smaakte prima en dat is ook wat waard
9,0
de Mooij
1
Nederland
juni 27, 2020
Alle aspecten voor een aangenaam verblijf in een perfecte balans. Omgeving, personeel, inrichting, comfort, toeristische aanwijzingen etc.
8,7
Bouwer
5
Nederland
maart 05, 2020
7,5
Gidding
1
Nederland
maart 03, 2020
Redelijk,keuken perfect.
Keuken perfect. Geen solarium wat in de beschrijving staat. Kamers voor niet zo geweldig,herrie van de wegverkeer.
7,7
Koopman
1
Nederland
februari 29, 2020
Te dure kamers in vergelijking met andere hotels
De boetiekkamer die wij hadden geboekt via Goedverblijf.nl was niet beschikbaar. In overleg met het hotel en tegen bijbetaling een kamer met vernieuwde badkamer en extra lange bedden. Kamers zijn gedateerd, hotel heeft onderhoud nodig en hier is men wel mee bezig. Maar het blijft een oud geheel. Vloerbedekking, houten vloeren die kraken en ongelijk lopen en kamers die gehorig zijn. Smalle trappen die men moet gebruiken als de lift buiten werking is. Tijdens ons verblijf was de lift 2 dagen niet te gebruiken. Dus via de trappen sjouwen met koffers. Diners zijn van goede kwaliteit. Nette en vriendelijke bediening. Ontbijt in buffetvorm. Voldoende keus. Echter achter de bar waar men de koffie en thee zelf moet pakken is de vloer erg ongelijk waar men over kan struikelen. En daar staat het personeel dan overdag en 's avonds achter te werken. De badkamers zijn netjes gerenoveerd echter weinig plek om spullen neer te zetten. Alleen een plancet boven de wastafel. Douchewand is te kort waardoor de vloer nat erg wordt. Slechte ventilatie waardoor alles beslaat. Douchen dus met de deur open. Het hotel heeft een prachtige ligging in de bossen met wandelpladen. Voor ouderen die slecht ter been zijn is dit hotel geen aanbeveling. Voor het geld wat wij moesten betalen er mooiere hotels te vinden.
8,2
Timmermans
1
België
februari 24, 2020
Prima hotel,goed ontbijt,nette kamer
8,8
Davidse
1
Nederland
februari 22, 2020
Het waren voor ons echte verwendagen! Heerlijk hotel
Vriendelijk personeel, geweldige keuken, goede bedden. In één woord: fantastisch! Enig minpuntje: €2,50 voor een kan kraanwater..........JAMMER!
7,7
De Haas
2
Nederland
februari 21, 2020
Mooi hotel met prima restaurant, kamers zie opmerking
Op zich een fijn hotel met mooie omgeving en het eten in arrangement 2 x uitstekend. wij waren er met 2 echtparen en bij boeking niet gezien dat als je 2 boetiek kamers in een boeking doet je op Loft 1 en 2 komt. Twee prima kamers op zich waarvan 1 heel grote maar met 1 toilet op gang en 1 badkamer. Prima wellicht voor gezin met kinderen maar nu niet fijn. Vlak voor vertrek op hotel site wel gezien maar toen was het niet te wijzigen. Op de bevestiging van de boeking via Goedverblijf.nl staat dit niet aangegeven, jammer.
8,0
De Jong- Keestra
1
Nederland
februari 20, 2020
mooie liging, vriendelijk en behulpzaam personeel
Er stond een waterkoker maar deze moest op de grond staan om bij een stopcontact te kunnen.
9,0
De Heer
2
Nederland
februari 18, 2020
Perfecte omgeving .we hadden een duurdere kamer , was keurig.alles prima
9,8
Visser
1
Nederland
februari 10, 2020
Op alle fronten een heel goed hotel
alleen het trapje v h zwembad was wat kort zodat eruit klimmen moeizaam ging
8,5
Spraakman
1
Nederland
februari 06, 2020
Prima hotel met een fantastische keuken
7,2
Van der Valk
Nederland
januari 31, 2020
Prettig verblijf
Jammer dat we niet wisten dat we badkleding moesten dragen in de sauna, helaas daar dus geen gebruik van kunnen maken
9,2
Timmermans
Nederland
januari 30, 2020
Attent prsoneel, goed eten en een mooie omgevig. kamer goed
geen
10,0
Van Hek
Nederland
januari 23, 2020
Geweldig mooie omgeving/ hotel heel gezellig en knus, je voelt je er meteen thuis
8,3
Weijers
4
Nederland
januari 16, 2020
Fantastisch heerlijk gegeten!! Hele goede bediening, oog voor detail .
Kamers wat minder.
10,0
Poelsma
1
Nederland
januari 13, 2020
Het was perfect. We hebben genoten!
8,8
Boks
Nederland
januari 11, 2020
Het verblijf was aangenaam
Personeel vriendelijk en zeer behulpzaam. De tuinkamer is goed bevallen.
7,3
De Jonge
5
Nederland
januari 08, 2020
prima service, uitstekend ontbijt, goede keuken, drankjes onevenredig duur
Ons gezelschap bestond uit 11 leden, bij de boeking verdeeld over 6 twee-persoons-kamers tegen twee-persoons-tarieven ( dat kon volgens uw informatie niet anders ). Bij aankomst werd ons elfde lid echter toch in een één-persoons-kamer ondergebracht, zónder dat het tarief daarop werd aangepast. Dat kwam ons nogal krom over.
8,2
Hoogerbrugge
1
Nederland
januari 01, 2020
heel erg fijn
het is een geweldig sfeervol hotel.enkel de drankjes vind ik wel buiten proporties.voor een klein beetje Rose 6,00 euro.ik had eigenlijk in het hotel de opmerking moeten maken.
8,0
Schram
1
Nederland
december 20, 2019
Prima op n paar aantekeningen na zie hieronder
Malbec 7 euro per glas belachelijk tevens wil het hotel n bepaalde uitstraling uitdragen maar dan 2e rangs drank verkopen Pepsi en Sisi en dat moet dan natuurlijk Coca Cola en Fanta worden als je iets wil uitstralen en dus verkeerde zuinigheid en ook lijkt het me beter om eerst netjes de klant te vragen wanneer er water aangeboden wordt wat en niet razendsnel de water op tafel open te trekken ipv n karaf Gr Frans Schram
8,2
Schuurbiers
1
Nederland
december 20, 2019
8,5
Vermeiren
1
België
december 17, 2019
Zeer goede ligging voor natuurwandelingen; in warmer seizoen ook voor andere buitenrecreatie. Personeel allen uiterst vriendelijk.
8,2
Nijs
1
België
december 17, 2019
Gezellig vriendelijk warm
OKE Tafels liever met tafellaken zou meer passen bij de standing van het hotel
8,8
Wezeman
1
Nederland
december 12, 2019
9,2
Thys
2
België
december 12, 2019
kerstsfeer, dat zegt al veel, gezelligge sfeer, zeer vriendelijk personeel, heel lekkere maaltijden, na een flinke wandeling in de buurt een sauna om op te warmen en het zwembad om terug op normale temperatuur te komen. wij vonden het gewoon allemaal supe
8,3
Doolaege
België
december 09, 2019
Badkamer mocht beter verlicht zijn met toch een bereikbaar stopcontact.
8,5
Berghmans
2
België
december 09, 2019
Ons verblijf was heel gezellig en leuke kerstversiering in het hotel.
9,0
Coerts
1
Nederland
december 09, 2019
Sfeervol hotel met een uitstekende keuken en vriendelijk personeel.
Je voelt je er gelijk thuis!
8,2
Conijn
4
Nederland
december 08, 2019
Goed hotel - heerlijk gegeten.. Ongedwongen; ontspannen. We hebben genoten, vooral ook van de omgeving.
8,5
Bartels
België
december 05, 2019
wij hebben super genoten, lekker en zeer vriendelijk!
8,8
Meek
1
Nederland
december 02, 2019
Leuk hotel met prima restaurant en vlotte en leuke bediening
Enige opmerking : wij hadden kamer 115 en vonden dat de verlichting beter kon. Bij de bedlampjes was het haast niet mogelijk om daarbij te lezen in bed. Wij hadden de zwarte kapje er afgehaald en toen ging het goed. Boven de wastafel geen verlichting, ook dat was ongemakkelijk. Verder was alles prima.
8,5
Willems
Nederland
november 30, 2019
Het was prima we komen zeker terug!!
8,0
Meus
België
november 23, 2019
9,2
Boven
1
Nederland
november 21, 2019
zeer goed hotel en zeer gastvrij.
8,0
Boerrigter
1
Nederland
november 20, 2019
Heerlijk schoon, erg van genoten.
8,5
Van oosten
1
Nederland
november 11, 2019
goed gezellig lekker verblijf gehad
7,5
Heemskerk
5
Nederland
november 11, 2019
mooie omgeving en een mooi hotel
de dr
8,7
Razenberg
2
Nederland
november 08, 2019
Wij hebben een heerlijk weekend gehad. Nette schone kamers met een goed bed. Ontbijt voor ieder wat wils. en het diner was wel zo verrassend lekker, dat wij alleen maar met plezier over dit verblijf kunnen spreken.
8,7
Lepelaars
1
Nederland
november 07, 2019
In een prachtige omgeving, een fijn en prima hotel. Diner is van hoge kwaliteit. Perfect ontbijt. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
7,8
Verschueren
1
België
november 04, 2019
Vriendelijk personeel
8,2
Jacobs
1
Nederland
november 01, 2019
Het hotel ligt in prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen! Naven activiteit is het heerlijk nagenieten in de sfeervolle lounge van het hotel:-)
9,0
Knijnenberg
6
Nederland
oktober 31, 2019
Prachtige ligging. Heerlijk gegeten, prima bediening en vriendelijke medewerkers aan de balie.
8,5
Sieben
1
Nederland
oktober 30, 2019
Prettig. Prima keken en bediening.
Op de kamer okt raken handdoeken en hadden we last van ongedierte (insecten)
8,3
Kaptein-Oostingh
1
Nederland
oktober 28, 2019
Het was zeker een aanrader
Wat wel tegenviel was het volgende. Voor een kannetje kraanwater werd € 2,50 in rekening gebracht, wat ik raar vind, want als je wijn drinkt is het volgens mij normaal een glaasje/kannetje water erbij te doen. De eerste avond wilden we na het eten nog een kopje koffie in de lounge, dat was geen probleem. Tevens kregen wij daarbij gepresenteerd een doos waarin meerdere bonbons/snoepjes (8) zaten. Hadden we niet om gevraagd. We vonden dat een bijzonder aardige geste, totdat we de rekening kregen. Bleek dat het om after diner koffie ging en de prijs was €4,50 pp. Normale prijs van een kopje koffie € 2.45. Het is raar dat je mensen zonder dat ze erom vragen iets geeft en ze vervolgens de rekening daarvoor presenteert. Het leuke gebaar was toen wel verdwenen.
8,0
Riedstra
1
Nederland
oktober 28, 2019
Knus, kleinschalig hotel. Volgens mij niet behorend bij een grote hotelketen waardoor persoonlijk contact gemakkelijker verloopt.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.