Best Western Plus Hotel Groningen Plaza

Laan Corpus den Hoorn 300, 9728 JT, Groningen, Groningen, Nederland

Beoordeling van Best Western Plus Hotel Groningen Plaza

Totale hotel score:

8.1
Gebaseerd op 62 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Best Western Plus Hotel Groningen Plaza.

Opbouw score Best Western Plus Hotel Groningen Plaza :

Algemene waardering

8.1
 

Ligging

8.0
 

Service

8.3
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

8.3
 

Kamers

7.4
 
Resultaten 1 - 50 van 62
8.0
D'Hamecourt
1
Nederland
juni 25, 2019
Prettiest en verzorgd
8.8
Dasselaar
Nederland
juni 20, 2019
Stad dichtbij en midden in mooi natuurgebied
9.8
Kok
Nederland
mei 23, 2019
Zeer goede service en kwaliteit
7.3
De Bruin
7
Nederland
maart 30, 2019
Goed verblijf. Wel een kleine kamer om ook nog te kunnen werken.
Upgrade gedaan naar comfortkamer maar geen verschil met de standaard kamer zoals eerder geboekt.
7.8
Wolvekamp
1
Nederland
maart 04, 2019
goed gelegen,vriendelijk personeel,leuke omgeving
9.0
Van Os
Nederland
februari 07, 2019
9.3
IJsseldijk
Nederland
december 24, 2018
7.3
Maijers
1
Nederland
november 27, 2018
+luxe accommedatie goede service fijne keuken/ontbijt - afstand naar de locatie bezwaarlijk bijzonder vanwege oudere leeftijd en mobiliteit ( bij openbaar vervoer : busverbinding vereiste )
goede ervaring overigens totale indruk, Groningen is een vriendelijke, relaxte stad
8.8
Alberts
5
Nederland
oktober 29, 2018
Het was een heerlijk verblijf gemakkelijk met de bus naar de binnenstad lekker eten
8.7
Otten
1
Nederland
oktober 26, 2018
een mooi hotel met heerlijk eten!
Wifi werkt niet goed.
9.5
Timmerman
Nederland
augustus 27, 2018
Zeer goed
Mooie ligging lekker rustig
8.0
Op den Kelder
1
Nederland
augustus 15, 2018
mooie locatie met goede uitvalbasis voor bezoek,wandelen en stad.
8.0
Abrahams
1
Nederland
augustus 04, 2018
Een zeer prettig verblijf. Vriendelijk personeel, uitstekende kamers en het ontbijt was fantastisch.
7.0
De Ceuster
1
België
juni 03, 2018
Basic verblijf
De ontvangst was niet echt hartelijk. De jongedame was niet echt op de hoogte van de taken ivm inchecken. In het restaurant en de bar was voldoende personeel, er was geen drukte en toch moesten we heel lang wachten op een drankje.. Het personeel dat aanwezig was straalde onervarenheid uit. De kamer was aan de kleine kant, ik heb een dag op de kamer doorgebracht (wegens ziekte), maar er hing wel een vers handdoekenpakket aan de deur. Dat was Top ! Onze elektrische fietsen mogen opgeladen worden naast de incheckbalie, voor ons prima maar weinig ordelijk.
7.4
Blankendaal
2
Nederland
mei 29, 2018
Prima Hotel voor kort verblijf ligt voor toeristen te ver op loopafstand van de binnenstad
Behandeling van betalingen via Credit card wordt een reservering gezet op de credit card. Deze autorisatie wordt niet direct verwijderd bij de betaling van de rekening tijdens vertrek. Dit is bijzonder storend omdat dit impact heeft op de credit positie van de Credit Card.
9.0
Sporken
Nederland
mei 16, 2018
Heerlijk ontspannen, rustige sfeer, fijne ontbijtruimte, gemak van shuttle service
(samenstellen reisgezelschap , met partner, kan het niet aanvinken, reageert niet.)
9.8
Boltjes
1
Nederland
mei 03, 2018
Geweldig genoten
Geen
8.2
Walgreen
1
Nederland
april 12, 2018
We hebben het heerlijk gehad.
Omdat we net in de overgangsfase kwamen van Hampshire naar Best Western was het even zoeken. Wij wisten niets van de overname en de naam Hampshire was nergens te vinden. Ook was er iets niet goed gegaan in het systeem. Men kon onze reservering niet vinden en zodoende hebben we zeker 20 minuten moeten wachten. Dit had allemaal te maken met de overname. Verder hebben we het prima gehad.
9.0
Jong
1
Nederland
maart 06, 2018
Geweldig genoten. Top hotel met zeer vriendelijke medewerkers en die maken het verschil. Drie gangen diner was voortreffelijk.
8.8
Van Lieshout
3
Nederland
augustus 03, 2017
Goed centraal gelegen. Fijn hotel
Goede gratis shuttle service van hotel naar centrum. Lekker binnenzwembad en goed gelegen. Gezellig en fijn hotel.
10.0
Kok
1
Nederland
juli 17, 2017
Wij hebben een goed verblijf gehad in een frisse kamer!!
8.5
Van der Horst
Nederland
juni 28, 2017
Een goed verblijf, lekker dichtbij het centrum van Groningen.
8.0
Peerlkamp
Nederland
juni 04, 2017
Gunstig gelegen t.o.v. stad Groningen, modern hotel in fraaie natuurlijke omgeving.
7.3
Bakker-Veldhuis
1
Nederland
maart 16, 2017
prima, goed ontbijt,
redelijk dicht bij bushalte, dus de stad is dichtbij. Service goed. Kindvriendelijkheid weet ik niet, eigenlijk kon ik dit niet invullen. Heb geen kinderen gezien.
8.7
Bronkhorst
2
Nederland
januari 05, 2017
zeer gastvrij en centraal gelegen om per openbaar vervoer naar het centrum te komen.
8.8
Mulder
1
Nederland
december 01, 2016
Gewoon picobello!
Als je je verheugt op een lekker stukje buikspek en het blijken twee groot formaat dobbelstenen te zijn die qua omvang en smaak niet te zijn wat je hoopte, dan is dat een teleurstelling. De schotels zijn mooi maar gemiddeld aan de kleine kant.
7.5
Blomsteel
Vrienden
Nederland
oktober 26, 2016
Heerlijk hotel fantastische kamers en super de shuttle naar de stad heen en terug top. Eten was niet zo goed maar ik had er wat van gezegd kreeg gelijk een nieuw menu dus dat was weer top
6.3
Everaerts
Nederland
oktober 11, 2016
Prijs / kwaliteit prima
9.0
Brummer
Met partner
Nederland
augustus 28, 2016
Een prima plek om van hieruit fietstochten te maken.
Jammer, van het verkeerslawaai. Als het warm is, dan is de Airco wel fijn, maar ook die werkt niet geruisloos.
8.7
Van Lieshout
Gezin met jonge kinderen
Nederland
augustus 08, 2016
Gezellig en net hotel goed gelegen
Keurig en schoon hotel met een goede ligging tot het centrum. Perfect geregeld met de shuttlebus nar het centrum. Zeker een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar.
8.8
Koens
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
8.0
Prein
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
sfeervol en gezellig hotel
Kleine kamer en badkamer.
8.4
De Groot
Met partner
Nederland
mei 23, 2016
Wij hadden een voordeelarrangement, maar aan niets was te merken, dat we geen volle prijs gasten waren.
Het hotel is impossant, maar heeft toch een sfeer waarin wij ons heel prettig voelden
9.5
Van Mierlo
Met partner
Nederland
april 25, 2016
Het was een aan genaam verblijf
7.0
Sloog
Met partner
Nederland
april 04, 2016
Was prima
Mbt de service het volgende : Bij het uitchecken zaterdag 2 april was er slechts 1 medewerker Er ontstond daardoor een langr rij wachtenden.Dat is niet nodig want aan de hand van de gegevens kan een hotel zien hoeveel personen er vertrekken en kun je bepalenhoeveel medewerkers er bij de receptie nodig zijn Mbt de kamer: de ruimte was wel erg minimaal. De kledingkast is heel slecht bereikbaar .In de douche is de douche- deur een onding en neemt bij het openen de helft van de beschikbare ruimte in. Het lijkt wel een 1persoonskamer met een 2 persoonsbed Wij hebben al heel wat gebruikgemaakt van dit soort arrangementen ,maar het is ons nimmmer overkomen dat de kamer zo klein is
6.3
't Hoen
Met partner
Nederland
november 10, 2015
Service voldoende, kamer erg klein
Geen
7.0
Sl;agmolen
Met partner
Nederland
oktober 25, 2015
We hebben erg genoten van 3 dagen in het noorden.
De kamer was sober, 1 stoel aanwezig. Ik heb mij gestoten aan de bedrand (die meer uitstak dan het matras deed vermoeden) en lanceerde de krappe kamer in. Bont en blauw en beurs. Het viel mij op (toen ik daar uitgeteld lag) dat de vloerbedekking vreselijk vies was. Blij dat ik geen andere verwondingen had anders had ik meteen een tetanusinjectie kunnen halen. Het uitzicht was een wit dak. De badkamer verdient ook een onderhoudsbeurt. De bodem van de douche lag los en maakte veel herrie (gebonk) Wij hebben het wel per e-mail laten weten maar nog geen reactie gekregen. We hadden van dit hotel meer verwacht, via de diapresentatie krijg je wel een vertekend beeld. Vrienden van ons herkenden zich niet in ons verhaal. Zij hadden (voor hetzelfde geld) een hele ruime kamer en een mooi uitzicht. Binnenkort weer die richting op maar dan wordt het een ander hotel. Personeel is uitermate vriendelijk.
8.5
Gyekye manu
Met partner
Nederland
oktober 20, 2015
Een rustige plek maar toch niet ver van de stad. Medewerkers zijn behulpzaam een vriendelijk.
8.0
De Winter
Met partner
Nederland
oktober 15, 2015
net hotel met vriendelijk personeel
4.3
Van der Valk - Bakridi
Met partner
Nederland
augustus 18, 2015
Ik vind er niks aan het hotel m.u.v het eten
7.7
Boone
Met partner
Nederland
juli 18, 2015
Zeer vriendelijk bedienend personeel
Varkens procureur zou beter kunnen
8.8
Bosboom
Vrienden
Nederland
juli 14, 2015
Door een ongeluk van mijn kamergenoot heb ik ondervonden hoe veel service dit hotel geeft voor mij het cijfer 10
Het is een hotel waar je je helemaal ontspannen voelt.
7.8
De Vries
Met partner
Nederland
februari 23, 2015
Prima hotel
Het zwembad is wel sterk verouderd tov de rest van het hotel. Dat is echt aan vernieuwing toe! Wat erg goed is is de taxi service van en naar het centrum van Groningen in het weekend (3x per uur). Ontbijt is ook erg goed en bij het 3-gangen diner werd er rekening gehouden met dieetwensen.
6.3
Van den Boomen
Met partner
Nederland
januari 06, 2015
rustig, basic, gezellige vriendelijke mensen, relaxete rustige omgeving, niets bijzonders maar gewoon degelijk
We hebben t fijn gehad maar het hotel is gewoon basic. We hebben het 75 euro arrangement gedaan en konden gebruik maken van het zwembad. Dit wisten we echter niet. Wellicht handig om op de site te vermelden.
7.2
Boelee
Met partner
Nederland
september 15, 2014
net hotel, vriendelijk personeel
9.0
Plekenpol
Met partner
Nederland
september 11, 2014
shuttle service was uitstekend. mede hierdoor hebben wij een fantastisch verblijf gehad .
7.8
Mathe
Gezin met jonge kinderen
Nederland
september 01, 2014
9.0
Witte
Met partner
Nederland
augustus 28, 2014
Mooi gelegen hotel. Uitstekend geschikt om Groningen en omgeving te verkennen.
Mooi hotel, alleen de kamers vonden wij wat aan de kleine kant. Ruimte voor twee bedden en een heel klein schrijftafeltje met één stoeltje. Omdat er geen zithoekje is, ben je verplicht om op bed te liggen of te zitten, hetgeen bij b.v. de krant lezen of langer tv kijken erg vermoeiend is. Goede badkamer.
6.8
Anemaet
Vrienden
Nederland
augustus 27, 2014
Prettig
Wij hadden een lekkage op de kamer en geen extra WC papier.
6.3
Van der Ende
Met partner
Nederland
augustus 16, 2014
redelijk; er lijkt meer geld besteed aan het gebouw dan aan de interieur vanhet hotel.
Mooie uitstraling van het gebouw; Entree: aankomsthal doet ons denken aan een crematorium. Advies: zuilen en sierpotten weg en daarvoor in de plaats bijv. grote tafel met mooi groot vers bloemstuk en of waterpartij; Personeel: zeer vriendelijk; Restaurant: mag o.i. wat opgevrolijkt worden. Stoelen: zittingen vuil en zijn aan vervanging toe; Keuken: voor verbetering vatbaar (ontbijt: worstjes en spek niet krokant gebakkan, eieren te ver gaar gekookt, roereieren te vast. Keiharde roomboterkuipjes. Totaalplaatje buffet: 5) Diner: salade zonder dressing en niet vers; Kamer (standaard): erg klein uitgevallen i.t.t. de werkelijkheid. Hoge wastafel, lcd-scherm te hoog. Bed: prima, maar kussen hopeloos (zwemt a.h.w. door het bed, hoofd glijdt steeds van het kussen af). Afwerking kamer laat te wensen over. Wij vonden het heel prettig dat we vanuit de eetzaal een heel fijne wandeling in het natuurgebied konden maken.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur