Best Western Plus City Hotel Gouda

Hoge Gouwe 201, 2801 LE, Gouda, Zuid-Holland, Nederland

Beoordeling van Best Western Plus City Hotel Gouda

Totale hotel score:

8.5
Gebaseerd op 81 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Best Western Plus City Hotel Gouda.

Opbouw score Best Western Plus City Hotel Gouda :

Algemene waardering

8.5
 

Ligging

8.6
 

Service

8.7
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.5
 

Eten

8.0
 

Kamers

8.4
 
Resultaten 1 - 50 van 81
8.5
Van Amersfoort
1
Nederland
augustus 12, 2019
korte vakantie waarbij alles klopte!
9.0
Boog
7
Nederland
augustus 08, 2019
Prima plek om te verblijven.
-
8.0
Kuijs
Nederland
juni 18, 2019
Heerlijk centraal gelegen hotel en dicht bij uitvalswegen.
Volgend jaar weer!
7.7
Dekkers
Nederland
december 13, 2018
kamers prima in orde en rustig. fijne parkeergelegenheid onder het hotel
8.6
Oostland
1
Nederland
november 29, 2018
Prachtig hotel.ligt perfect op loopafstand van vele bezienswaardigheden
Geen
7.7
Busing
1
Nederland
september 12, 2018
Rust, relax in een mooie omgeving
Prima e bikes te huren bij hotel
9.0
Nijland
1
Nederland
september 03, 2018
Vriendelijk personeel/goed hotel.
7.2
Wering
1
Nederland
augustus 21, 2018
Uitstekend
Prima hotel
8.0
Hendriks
5
Nederland
juli 25, 2018
Onze kamer lag aan een vrij drukke weg.Vriendelijk personeel, prima ontbijtbuffet en schoon.
De instap van het bad was nogal hoog en het bad was glad.
7.5
Smit
1
Nederland
mei 28, 2018
Leuk hotel. Dichtbij het centrum. Goed ontbijt en diner
10.0
De Saeger-De Laet
1
België
mei 21, 2018
Kraaknet hotel, alles tiptop in orde en prima functionerend
8.0
Heuts
1
Nederland
april 13, 2018
Leuk verblijf gehad.Vond badhanddoeken wel wat groot. Geen kleerkast aanwezig.
Vond badhanddoeken te groot. Zijn onhandig deze grote maat. Beter 110x150 cm. Geen kleerkast aanwezig. Hotel is slecht te vinden. Naam niet zichtbaar als je aankomt vanaf autoweg. Je ziet alleen lichtfabriek staan en tomtom geeft dan aan dat je er bent. Ingang parkeergarage ben je dan al voorbij.
8.0
Coeling
1
Nederland
maart 05, 2018
Heel fijn hotel op loopafstand van het centrum.
De parkeergarage vinden is wat lastig.
8.5
Zomer
7
Nederland
februari 22, 2018
Heerlijk hotel op mooie centrale locatie!
Centraal gelegen t.o.v. NS station (10 min.wandelen) en centrum Gouda. Prettig en modern hotel met vriendelijke en zeer behulpzame medewerkers! Gouda is een mooie en niet te grote en drukke stad. Alles is prima bereikbaar per fiets. Hotel en stad zeker voor herhaling vatbaar, ik kom terug!
8.3
Stienstra
2
Nederland
december 22, 2017
Zeer prettig verblijf.
9.0
Adam
1
Nederland
december 14, 2017
8.8
Goedgezelschap
1
België
november 15, 2017
Prettig verblijf in mooie kamer. Vriendelijke ontvangst. Lekker ontbijt en diner. Komen zeker terug.
9.5
De Letter
2
België
september 06, 2017
Verzorgd hotel, goed gelegen, rustig en toch dichtbij centrum, behulpzaam personeel, ruime kamer.
Enige minpunt was het ventilatiesysteem in de doucheruimte. Je kon dit ook 's nachts nog horen omdat de ruimte niet kon afgesloten worden.
7.8
Beckx
1
Nederland
augustus 24, 2017
Arrangement voor twee nachten inclusief diner.
Het diner qua kwaliteit goed, maar op de eerste avond zeer karig wat groenten en aardappelen betreft.
8.2
De Jong
4
Nederland
augustus 22, 2017
verder goed
wij hadden een arragement. tweede avond erg slecht eten droge beef vies. verder konden we niet kiezen wat we mochten eten, dit vond ik voor ons gezin niet leuk vooral voor de kids niet. graag reactie hier op
9.0
Elzes
1
Nederland
juli 28, 2017
Een zeer vriendelijke en van goede kwaliteit dit mag je niet missen
Iets waar het hotel niks aan kan maar zondags toeristischs onvriendelijk weinig open
9.2
Zwakenberg
1
Nederland
juli 20, 2017
Een goed hotel en heel vriendelijk personeel
alles goed alleen die mevrouw bij de stroopwafels was niet erg vriendelijk omdat we 25 min voor sluitingstijd kwamen we koffie met een stroopwafel gehad maar geen likeurtje wat er ook bij hoorde
9.0
Timmerman
1
Nederland
juni 20, 2017
we hebben een paar goed verzorgde dagen gehad een dikke 10+
De messen waren niet scherp (een Probleempje bij het eten )
9.0
Te Mebel
1
Nederland
mei 29, 2017
Mooie uitvalsbasis voor diverse tochtenen bezienswaardigheden
8.3
Boog
7
Nederland
mei 22, 2017
prettig verblijf en vriendelijk personeel.
8.2
Visbeek
Nederland
februari 08, 2017
nette kamer met alles erop en eraan
beddenkussens waren het net niet helemaal
8.8
Driessen
Met partner
Nederland
oktober 25, 2016
Keurig hotel, fijn gelegen aan de rand van de binnenstad van Gouda.
8.3
Doodeman
Nederland
oktober 22, 2016
Hele mooie kamer, goed ontbijtbuffet en aardig personeel.
7.7
Reniers
Met partner
Nederland
september 13, 2016
mooi bij het centrum, heel rustig, mooi interieur
ontbijt een beetje warrig, volle tafels maar wel goed
7.8
Verstreken
Met partner
België
juli 22, 2016
heel goed. het weer was uitstekend. Spijtig van de hoge parkeerkosten. anders gingen we terug naar daar
8.8
Voets
Met partner
België
juni 25, 2016
het verblijf was heel goed , het eten liet lang op zich wachten
10.0
Degen
Vrienden
Nederland
juni 25, 2016
Geweldig. Geen enkel negatef punt te ontdekken. Zeer behulpzaam personeel en uitermate vriendelijk.
Wij zijn met 4 dames geweest. Een van ons was een dagje ziek. We konden 's morgens beschuitjes en thee voor haar halen en mee naar de kamer nemen. Ook werd ons meerdere malen gevraagd hoe het met haar was. Chapeau voor dit lieve gebaar.
7.0
Van Dijk
Met partner
Nederland
mei 09, 2016
Gewoon super.
Zeer vriendelijk personeel. Mooie ligging bij het centrum.
10.0
Seeuws
België
april 08, 2016
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Proficiat ! Hotel is een aanrader !
9.2
Hardeman
Met partner
Nederland
maart 03, 2016
mooi gelegen aan rand binnenstad, vriendelijk personeel, schoon, nieuw
9.2
Goetvinck
Met partner
België
november 25, 2015
aangenaam verblijf in een verzorgd en verzorgend hotel. Goede uitvalsbasis voor wandelingen in een stadje dat binnen zijn watergordel én museum én toch levendig is.
9.0
Van Eerden
Met partner
Nederland
november 23, 2015
prima hotel, nette strakke kamer, prettig personeel, prima onrbijt/maaltijd
7.5
Bikker
Met partner
Nederland
november 16, 2015
prima om een paar nachten te verblijven
goed hotel: - vriendelijk en attent personeel zowel bij recepties als in het restaurant - uitgebreid, prima ontbijtbuffet - gratis gezonde appels! met een paar aandachtspuntjes: - in de douche lag een dot haar op het rooster, niet zo fris dus - jammer dat de temperatuur in de kamer niet veel lager kan dan de ingestelde van 21 - 22 graden C (echt te warm om te slapen) - wat meer groenten bij het diner is wenselijk
8.7
Van Aerschot
Met partner
België
augustus 05, 2015
mooie kamer , personeel heel vriendelijk
het ontbijtbuffet was heel goed, het avondeten niet echt lekker, het vlees was niet te eten veel te taai we hebben dan ook niet de kaart gevraagd dus kunnen we niet zeggen of het te duur was of niet
8.7
Niehuis
Met partner
Nederland
juli 20, 2015
Prima hotel, de ligging, opvallend vriendelijk en behulpzaam personeel. We hebben erg genoten en komen zeker in dit mooie hotel terug!
9.0
Hulscher
Met partner
Nederland
juni 30, 2015
het was voor ons een heel erg leuk verblijf. Mooi hotel prima ligging en uitstekende service
er is een fietsenstalling waar je de fietsen neer kan zetten. Je moet aanbellen om de poort hier naar toe te openen. Maar als je zegt ik kom mijn fiets pakken wordt de poort geopend. Er wordt geen kamer nummer of naam gevraagd. Misschien is dit beter om wel te vragen nu kan namelijk nog iedereen zich toegang verschaffen tot de fietsenstalling als er wordt gezegd dat je de fiets op komt halen.
8.5
Vrijmoed-de Vries
Een groep
Nederland
juni 25, 2015
Prima hotel met een uitstekende ligging vlak bij het centrum van Gouda
8.2
Zijlstra
Met partner
Nederland
juni 02, 2015
Zeer prettig verblijf met goed eten, een mooie kamer en vriendelijk peroneel
8.2
Quatfass-Ong
Alleenreizend
Nederland
juni 01, 2015
rustige sfeer in het restaurant en hotel
Min punt :- 1. de wastafel is te hoog 2. gratis coffee to Go bij vertrek was niet aangeboden
9.0
Ootes
Nederland
mei 26, 2015
Vriendelijk en prettig verblijf, heerlijke bedden.
Mannelijke bediening tijdens diner was iets te amicaal.
8.8
Tack
Een groep
België
mei 18, 2015
Degelijk, modern hotel met alle comfort en vriendelijk personeel, op een boogscheut van de Goudse stadskern.
Misschien toch één klein werkpuntje. Het zou wel leuk zijn om een deurtje of scherm te hebben aan de douche. Niet alle personen die een kamer delen willen elkaar naakt zien.
8.0
Rooswinkel
Nederland
mei 11, 2015
7.7
Jennen
Met partner
Nederland
april 25, 2015
De hotelaccomodatie en service was goed.
De bediening tijdens het eten was minder. Het brood voor de soep kregen we veel later nadat we de soep genutigd hadden. Vraag: waar is het brood voor kregen we de opmerking "voor de soep". Maar die hebben we al gehad! Excuus was er niet. De vis had geen smaak.
8.0
Pauwels
Met partner
België
april 25, 2015
prijs/kwaliteit erg goed en we hadden leuk weer!
Ontbijtbuffet super, driegangendiner iets minder. Erg vriendelijk personeel, makkelijke parkeergarage,goedgelegen dicht bij centrum. Reeuwijkse plassen gaan wandelen, supermooi! Jammer dat de binnentuin niet voor iedereen open was om eens even in 't zonnetje te gaan zitten lezen. Voor zoveel hotelgangers toch erg rustig! Voor een bezoek aan Gouda is dit hotel zeker aan te bevelen. Regeling met Goedverblijf makkelijk en vlot!Voor herhaling vatbaar.
9.0
Hasperhoven
Nederland
april 11, 2015
Prima en zeer voordelig!

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur