City Hotel de Jonge

Brinkstraat 85, 9401 HZ, Assen, Drenthe, Nederland

Beoordeling van City Hotel de Jonge

Totale hotel score:

8,4
Gebaseerd op 138 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij City Hotel de Jonge.

Opbouw score City Hotel de Jonge :

Algemene waardering

8,2
 

Ligging

8,5
 

Service

8,4
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,7
 

Eten

8,5
 

Kamers

8,0
 
Resultaten 1 - 50 van 138
7,5
De Leeuw
Nederland
maart 05, 2020
Prima hotel voor een weekendje weg. Ontbijt is wat summier, maar wel oké.
8,3
Marsé
1
Nederland
maart 03, 2020
Heerlijk relaxen voor een prima prijs.
Vriendelijk personeel, eten was uitstekend, kamers goed in orde. In de nacht van 26 op 27 februari ging in de ochtend om 6.00 uur het brandalarm af. Was gelukkig loos alarm, maar toch....Ik had verwacht dat er de volgende dag nog wel iets over gezegd of vermeld zou worden in de trant van sorry voor de overlast i.o.d. Dit was jammer genoeg niet het geval.
10,0
Van Rietschoten
1
Nederland
februari 27, 2020
prima hotel zowel eten als kamer.
alles is rolstoelvriendelijk, behalve de eetzaal...dat is dan weer jammer.
9,0
De Vries-Wormgoor
1
Nederland
februari 12, 2020
Prima hotel, heerlijk eten. Prima personeel.
Wij komen zeker nog een keer terug.
9,0
Sieben
1
Nederland
januari 27, 2020
Fijn hotel, vriendelijk personeel, goede ligging, goed eten **** waard
8,2
Kroes
2
Nederland
december 21, 2019
Top
Helemaal leuk gehad
9,3
Van Lierde
1
België
oktober 31, 2019
Centrale gelegen uitvalsbasis
8,3
Nunes de Pina
4
Nederland
oktober 31, 2019
Heerlijke break in de herfstvakantie
Gezellig en modern hotel, luxe kamers regen douche wn heerlijke bedden. Koffie en thee faciliteiten op de kamer, onze hond mocht tegen een kleine vergoeding ook mee in zijn eigen bench. Vriendelijk personeel en uitgebreid ontbijt luxe buffet. Prima koffie een aanrader! We wisten alleen niet dat er op zaterdag markt is pal voor het hotel, dat is wel wat rumoerig in de ochtend met opbouwen van de kramen.
6,3
Lek
1
Nederland
oktober 26, 2019
eten is dramatisch
8,8
Lagerweij
1
Nederland
oktober 08, 2019
8,5
Hovens
1
Nederland
september 23, 2019
Prima hotel met uitstekende fietsmogelijkheden en op wandelafstand van de bezienswaardigheden van Assen
De badkamer mist planchets. Verder prima
9,0
Sieben
1
Nederland
september 02, 2019
Leuk hotel, waar we vaak terugkomen
9,0
Van Kampen
1
Nederland
augustus 19, 2019
goed hotel maar vanwegen de zaterdagmarkt is het hotel minder goed te bereiken.
9,3
Bakker
1
Nederland
juli 22, 2019
Gunstige ligging, rustig gelegen, mooie ruime kamer en prettig personeel
8,2
Koen de Jong
1
Nederland
juli 15, 2019
Wij hebben een paar heerlijke dagen gehad. Dit was onze tweede maal.
8,2
Knol-Hummelen
1
Nederland
juni 10, 2019
Fijn verblijf midden in de stad..prima ontbijt en diner .voor herhaling vatbaar.
9,2
Van Noordenne
1
Nederland
juni 04, 2019
Midden in centrum van assen, prachtige grote, net gerenoveerde kamers.
Heerlijk gegeten, zowel diner als ontbijt. Prima service. Kortom aanrader!
8,6
De Vries
Nederland
mei 25, 2019
Supervriendelijk personeel. Mooie gerenoveerde
10,0
Tuip
1
Nederland
september 15, 2018
Vriendelijk en behulpzaam personeel lekker eten schone en ruime kamer in het centrum mooie locatie
Ik zie het niet als een klacht maar meer als een tip Ik mis ruimte in de badkamer voor het plaatsen van toilettas deze moet op de warme vloer niet handig voor mensen met rugklachten. Prima parkeer oplossing op loopafstand van het hotel We hebben ook geen last gehad van de markt voor het hotel of van de verbouwing, en komen zeker nog eens terug als het hotel helemaal klaar is en de verbouwing afgerond is ???
9,0
Van Woezik
1
Nederland
juli 26, 2018
Goed
Ondanks de renovatie een goed verblijf gehad. Schone kamer, goede bedden, fijne douche en een prima ontbijt. Voor herhaling vatbaar.
8,5
Van Gestel
2
Nederland
juni 25, 2018
ondanks de verbouwing was er heel goed toeven. heel behulpzaam
8,3
Voskuilen
1
Nederland
mei 31, 2018
Kamer was zo goed als nieuw en alles naar tevredenheid. Bed,douche en airco (buitentemp bijna 30 graden)'
10,0
Eilander
2
Nederland
december 21, 2017
Gewoon een geweldige accomodatie
Zeer vriendelijk personeel. Mooie kamers. Prima restaurant en aardige bediening. Goed verzorgd ontbijt. Receptie die je behulpzaam is met iedere vraag. Ook parkeren in de dichtbij gelegen parkeergarage is goed geregeld met een uitrijkaart van het hotel. Gewoon een accomodatie waar niets mis mee is.Een topper wat ons betreft. Daarnaast Assen heeft een leuk winkelcentrum.
8,2
Bijl
1
Nederland
december 21, 2017
Heerlijk gezellig en knus hotel, met dito restaurant en leestafel midden in het centrum van Assen
Graag controle op het gewassen serviesgoed. Bij het ontbijt haalde ik de eerste drie kopjes vuil uit de voorraad naast de koffieautomaat. Ik denk dat het spoelwater te weinig ververst is.
9,0
Beterams
1
Nederland
december 21, 2017
ontvangst was hartelijk. Verblijf hebben we geen op -en of aanmerkingen. Nette, gastvrije bediening.
9,0
van den Hombergh
1
Nederland
december 14, 2017
Perfect voor een bezoek aan Assen en omgeving. Goede parkeerregeling
9,0
Janssen
2
Nederland
december 07, 2017
Lekker eten-vriendelijk personeel-fijne dagen gehad
10,0
Meijer
1
Nederland
december 04, 2017
Een heerlijk weekend gehad.Mooie kamer.Zeer vriendelijk personeel.Gezellig restaurand
9,0
Van Andel
1
Nederland
november 30, 2017
Een heerlijke plek in het mooie centrum van Assen
8,5
Temminck
1
België
november 30, 2017
Zeer fijn Hotel komen er elke keer graag terug (2x per jaar)
8,0
Koen
1
Nederland
november 21, 2017
Uitstekende kamers. Erg vriendelijk personeel.Rekening houdend met lactose vrij dieet.We voelden ons echt gasten.
9,7
Schutgens-Keller
2
Nederland
november 06, 2017
8,7
Booij
2
Nederland
november 03, 2017
Superleuk weekend gehad
Samen met mijn vriendin een TOPweekend gehad! Er liepen wat dingen anders dan gepland maar werd supergoed opgelost. Gezellige plek om te eten maar ook voor gewoon een kopje koffie, mooi midden in het centrum. We hebben het nachtleven ook mee gemaakt en hebben ons prima vermaakt, voor herhaling vatbaar!!
9,0
Deen-Kerkdijk
4
Nederland
oktober 30, 2017
Prima hotel midden in het centrum
Receptie niet duidelijk genoeg aangegeven. Waardoor je tegenover naar binnen gaat wat het restaurant is. Ontbijt prima met aandacht voor je wensen.
9,0
Sieben
1
Nederland
oktober 24, 2017
Voor ons gunstig gelegen, vriendelijk hotel. Goede service en lekker eten
Toen we er in januari waren moesten we het verblijf door een gebroken kuitbeen vroegtijdig afbreken. Toen we thuis waren stuurde het hotel mij na een paar dagen een mooi boeket bloemen ( Alkmaar) Zeer attent en nogmaals bedankt !
7,3
Hamers
1
Nederland
oktober 22, 2017
We hebben genoen van de leuke stad Assen en omgeving en heerlijk gegeten in het hotel. De service was goed en de bediening uitstekend/professioneel.
De kamers waren gerenoveerd, maar de badkamer in ieder geval niet. De toiletpot zat los, er hing een douchgordijn en in de oude douchbak splinterde het emaille en de douchestang zat los. Benieuwd of dat nog vastmaken.. In de wasbak bij de afvoer een zwarte rand van de kalkaanslag en het schoonmaken was ook niet denderend. De pluizen stof uit de luchtafvoer lag de volgende dag net zo. We zouden de badkamer een 4 geven als beoordeling! Ondanks alles toch genoten van ons verblijf omdat het restaurant zo geweldig was en de omgeving ook.
8,0
De Vries
1
Nederland
oktober 21, 2017
8,3
Fit
1
Nederland
oktober 19, 2017
Gezellig, netjes en vriendelijk.
8,3
Van der Vliet
1
Nederland
oktober 04, 2017
Pima prijs/kwaliteit verhouding. Prettige en vriendelijke service. Goede ligging in centrum stad. Parkeren geen probleem.
8,2
Helder
1
Nederland
oktober 03, 2017
Ruime kamer. Geen storend geluid van medegasten en/of marktkramen. goed ontbijt
8,3
Boersma
1
Nederland
oktober 02, 2017
Aangenaam, rustig, hartelijke mensen en fijne bedden.
Het verblijf was goed, maar m.i. geen vier sterren waard. Het hotel heeft net een groot deel van de kamers verbouwd en daardoor zag datgene dat veranderd was er prima uit. De gangen en de deuren moesten duidelijk nog gedaan worden en ik vind het jammer dat er tijdens zo'n grondige verbouwing gekozen is om de simpele, 'ouderwetse' verwarming te laten hangen. De ligging van het hotel is prima: midden in het centrum en toch rustig. In het naastgelegen restaurant kregen we het ontbijt geserveerd en op de dag van aankomst een twee-gangen diner. Het diner was lekker en het ontbijt erg uitgebreid.
8,2
Leusink
1
Nederland
september 29, 2017
Prima, gezellig hotel. Vriendelijk personeel. Goeie service. Heerlijk ontbijt. Prachtige kamer. Zeer tevreden....
8,8
Schmidt
1
Nederland
september 25, 2017
was super en relaxed
fijne mooie kamers en de service is super goed vriendelijk personeel en behulpzaam
9,2
Kruijer
1
Nederland
september 17, 2017
Prima!
Toen wij dinsdagavond naar buiten gingen, merkte ik dat het regende. Ik zeg: even mijn paraplu halen, maar toen werd ons vanuit de balie een paraplu aangeboden! Later dinsdagavond hebben we van een medewerkster in het restaurant ook een goede service ondervonden. Ik wilde nog even de Telegraaf mee nemen, zij zegt: neem er ook maar 1 mee voor uw partner. Het is toch al laat. Woensdag tussen de middag, zaten wij nog even aan een kopje, dezelfde medewerkster zag een gezinnetje, die op dat moment even een ''extra handje'' nodig had, en zei sprong weer even bij. Hetzelfde als deze beoordeling, kort en bondig, prima!!
8,8
Jonker
Nederland
augustus 24, 2017
Fijn hotel. Goede bediening.
8,3
Immink
1
Nederland
augustus 22, 2017
Goed verblijf tegen acceptabele prijs
Kamer enigszins gedateerd, wel schoon.
8,0
Hoek
1
Nederland
augustus 22, 2017
Prettig hotel in centrum Assen
Prettig hotel in centrum Assen. Parkeren in de parkeer garage is een beetje gedoe..helemaal als er markt is op woensdag en zaterdag,dan kan je niet even voor de deur bagage in of uit laden. Maar heerlijk gegeten en voortreffelijk ontbijt...een aanrader
9,3
Barendregt
1
Nederland
augustus 21, 2017
prima verblijf gehad!
Een prima hotel, heerlijke bedden, ruime kamer. Erg lekker gegeten, het ontbijt was enorm uitgebreid.Vriendelijk en behulpzaam personeel. Hotel ligt heel centraal met allerlei leuke terrasjes in de buurt. Z'n geld meer dan waard!!
7,3
Hollander
Nederland
augustus 17, 2017
prettig en vriendelijk personeel
Voor ons gepensioneerden is de prijs en het verblijf heel aantrekkelijk. A.s vrijdag 18 augustus ga ik weer voor 3 dagen met een vriendin naar hetzelfde hotel.
8,2
Kroezen
1
Nederland
augustus 16, 2017
Geweldige ligging in het centrum
Op zaterdag mag je niet parkeren bij het hotel ivm de markt. De marktmeester kwam dat er een Duitse auto verkeerd stond en de receptioniste heeft met moeite achterhaald wie het was en hun voor een dikke wegsleepkosten behoud heeft. Klasse! P

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.