fbpx

, ,

Beoordeling van

Totale hotel score:

N/A
Gebaseerd op 84 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij .

Opbouw score :

Algemene waardering

8,1
 

Ligging

8,3
 

Service

8,2
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8,2
 

Eten

8,3
 

Kamers

7,8
 
Resultaten 1 - 50 van 84
9,8
De Vries
1
Nederland
februari 04, 2020
Heerlijk
Uitstekend hotel, ontzettend vriendelijk personeel en heerlijk ontbijt en diner.
7,7
Kootstra
1
Nederland
januari 20, 2020
6,0
Steen - Westphal
1
Nederland
november 30, 2019
Goed
Bedden niet goed opgemaakt. Onderlakens niet strakgetrokken zaten vouwen in.
6,8
Van Manen
5
Nederland
november 28, 2019
Hotel was keurig, zag er goed verzorgd en schoon uit. Personeel was vriendelijk.
Er zou een grotere lift moeten zijn of 2 liften of een lift erbij voor de housekeeping.
8,2
Nijsten
1
Nederland
november 28, 2019
mooi verblijf in keurig verzorgd hotel
Op 22 november was onze 50e huwelijksdag. Wij zijn toen aangenaam verrast met een felicitatie, een drankje en een hapje.
9,0
Buysse
1
België
november 26, 2019
uitstekend 3 sterrenhotel
buiten het seizoen eventueel gratis parkeren voor de klanten?
8,5
Krijnen
7
Nederland
november 19, 2019
8,5
Cremer
1
Nederland
november 19, 2019
Een prima hotel met heel goed eten .
8,5
Verstappen
1
Nederland
november 11, 2019
Goed, vriendelijk. Gastvrij.
8,7
Donners
1
Nederland
november 02, 2019
Prima gelegen hotel; zeer centraal en direct aan de kust.
Hotel ligt super gunstig voor een strandbezoek; heeft tram en bushaltes direct voor de deur om bevoordeeld Den Haag te bezoeken. Medewerksters zijn zeer vriendelijk en behulpzaam; prima restaurant met een keurig ontbijt en diner.
7,8
Nieuwlaat
2
Nederland
oktober 30, 2019
Met vriendin een lang weekend weg.
Prima hotel met gunstige ligging.Vlakbij strand,promenade,winkels,uitgaan,haltes bus en tram.Kamer was schoon,lekker bed Er was alles wat je nodig had,alleen een extra hoofdkussen ontbrak.Na een aantal keren gevraagd te hebben is het nooit gekomen.Eten was heerlijk,alleen duurde wel lang eer het geserveerd werd,ook erg lange tijd tussen de gangen.Voor de rest was het een prima hotel met goede service.
6,3
Groenwold
1
Nederland
oktober 30, 2019
Verblijf was goed en het diner een grote teleurstelling !
De carpaccio was heel slecht . NB met bijbetaling !! Ook de daarbij geleverde groente was niet te eten . Heb ik uitgespuugd . Op de menukaart geen keuze . De met A gemerkte producten kon je uit kiezen. Iets anders dan bijbetalen . En dan ging het over 1 euro NB. Waar hebben we het over ??! Het hoofdgerecht was een hamburger met gehakt .deze was tot twee keer toe niet doorbakken zoals ik had gevraagd . Speciaal om de gehakt die er doorzat. Beide hamburgers zijn dus teruggegaan . Het toetje van € 7,50 was echt een lachertje . 1 bolletje ijs met slagroom en wat chocolade saus. Dat de bedrijfsleider ons na excuus de consumpties voor die avond aanbood (een radler en een wijntje) was aardig maar nam niet het onbehagen weg . Kortom we hebben die avond niet veel gegeten . De avond er op in het AFAS restaurant gegeten . Een wereld van verschil !!!
7,8
Van der Zee
1
Nederland
oktober 29, 2019
Goed tot redelijk
De douche in de kamer was erg onhandig en gevaarlijk ivm gladde douche vloer. Ook was de kamer niet 100% stofvrij.
7,7
Masselink
1
Nederland
oktober 23, 2019
Goed vezorgd en fijn personeel
8,0
Bakker
1
Nederland
oktober 16, 2019
8,3
Lankhorst
1
Nederland
oktober 15, 2019
Een hotel om weer naar terug te keren.
Tram en bushalte voor de deur en strand op loopafstand.
8,5
Van Oosten
1
Nederland
oktober 08, 2019
Ligging dicht bij strand, ruime, schone kamer
8,7
Cremer
1
Nederland
oktober 07, 2019
Heel erg naar de zin gehad .
Een goed hotel , wij gaan er zeker nog wel eens weer naar toe . Heel goed ontbijt en een goed diner .
8,8
Van Gelder
5
Nederland
oktober 02, 2019
Prima prijs-kwaliteitverhouding
Een hotel waar alles goed doordacht en goed georganiseerd is. Wij hadden een heel erg nette kamer, met niet alleen het obligate standaardbureautje wat je elders altijd aantreft, maar ook met een lekker tweepersoons zitje met een goede leeslamp, koffie en thee op de kamer, schone bedden, adequate badkamer, heerlijk warme douche, prima schoongehouden, een heerlijk ontbijtbuffet en alleraardigste medewerkers bij de receptie en in de bediening in het restaurant. Het welkomstdiner hoeft voor ons niet echt. Maar later in de week dineerden we nogmaals bij het restaurant en dat was gewoonweg goed. Ook de prijzen van de drank in de lounge waren heel erg redelijk.
8,0
Coppens
1
Nederland
september 29, 2019
Prima, genoten van Scheveningen
goede ontvangst door vriendelijk personeel, kamer voor ons goed, je bent toch de hele dag weg. goede bedden koffie/thee en koelkast op de kamer....super! Had ieder hotel dit maar. voldoende handdoeken, heerlijke badrituals drie gangen diner bij dit arangement en het ontbijt was goed en lekker bus-tramhalte voor de deur....ideaal
8,2
Nijland
Nederland
september 23, 2019
Prima locatie, net hotel en goede service en goede kwaliteit/prijsverhouding.
9,0
Berkhout
2
Nederland
september 02, 2019
gastvrij ontvangen en goed eten
9,0
De Bruin
1
Nederland
augustus 27, 2019
Uitstekend voor herhaling vatbaar
9,3
Spijkers
2
Nederland
augustus 21, 2019
heel goed verzorgt prima
ontvangst prima heel gastvrij kamers lux ingericht met koffie en tea een koelkastje aan wezig fijn voor medicijne het eten was heel goed aan het ontbijd ontbrak niets en het drie gangen diner heel verzorgt en gezellig en dat voor die prijs SUPER
8,0
Van Dalen
1
Nederland
augustus 13, 2019
Wij vonden het een goed hotel..dichtbij strand/centrum..met het ov overal naar toe. We zullen zeker weer gebruik maken van dit hotel als we naar Scheveningen gaan.
Goedverblijf heeft meerdere leuke arrangementen.
8,5
Richardson
1
Nederland
augustus 12, 2019
prima hotel
Perfect hotel voor een paar dagen verblijf.
9,7
Geurts
5
Nederland
augustus 11, 2019
WC op badkamer was erg onhandig; heel hoog en tegen de muur met de zijkant. Kamer aan voorkant hotel met open raam erg veel straatlawaai (iedere 10 min. wel een tram, en dus PING). Met raam dicht geen probleem, maar in de zomer niet zo fijn.
7,5
Vd velde
1
Nederland
augustus 08, 2019
Prettig verblijf
Aangegeven dat de kussens niet schoon waren, ze ruiken niet fris maar zweterig. Er zat geen molton op het bed. De stoelen in de kamer waren stoffig en de vloerbedekking niet schoon. Het personeel was bijzonder behulpzaam en erg vriendelijk
7,7
Potgieter
4
Nederland
juli 25, 2019
Schoon, netjes, gedateerde kamers, vriendelijk
1e dag 3 gangen diner inbegrepen, keuze uit wat soorten voor en hoofd gerecht...En 1 nagerecht, was met mijn dochter samen en heeft bijna niks gegeten gezien het luxe eten, maar niet voor iedereen toegankelijk..Erg jammer...Veel vis..Of parelhoen.. waardoor we s avonds voor haar nog een patatje hebben gehaald...beetje jammer..Verder super, mooi netjes , en zeer vriendelijk...super ligging.
8,2
Van Kaam
1
Nederland
juli 03, 2019
prima hotel, uitstekend eten, receptie een kleine voldoende
9,2
Noordman
1
Nederland
juni 29, 2019
Het is ons prima bevallen, we komen zeker een keer terug.
8,0
Zondag
Nederland
juni 14, 2019
9,0
Gubler
1
Nederland
juni 14, 2019
rustig en gezellig. ligt centraal gelegen. dicht bij strand en trams
8,0
Schoeters
2
België
juni 05, 2019
Wij hebben een tof weekend gehad, iedereen super vriendelijk ,behalve de dame zaterdagmorgen aan de receptie bij het uitchecken.
Spijtig dat je in het hotel nergens buiten kan zitten. Zeker met zulk mooi weer. En vonden het ook niet zo tof, dat de parkingkosten, sinds onze boeking met €3 verhoogd was.
6,8
De Leeuw
1
Nederland
juni 03, 2019
Standaard hotel; niet goed niet slecht.
7,6
De Heus
2
Nederland
mei 22, 2019
Dicht bij strand en zee, lekker eten, fijne locatie
De lift is erg klein. Hier moeten oude mensen wel rekening mee houden. Het 3 gangen diner bij het arrangement was een keuze uit 2 voor- en hoofdgerechten en het toetje stond vast.
8,3
Hengeveld
Nederland
mei 06, 2019
Passend bij de glorie van weleer in Scheveningen.
8,2
Gorissen
1
Nederland
april 30, 2019
Prima hotel kamer gedateerd De services van medewerkers in het hotel zijn uitstekend.
9,5
Heuts
4
Nederland
april 29, 2019
goede service, alleen ver lopen vanaf de parkeergarage strand als je niet naast het hotel kunt parkeren
7,8
Van der Hoef
2
Nederland
april 09, 2019
Vriendelijk personeel
8,7
Hoekstra
2
Nederland
april 03, 2019
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Het strand is vlak bij, dat is fijn. Jammer dat het aan een drukke straat ligt
8,0
Huttner
2
Nederland
maart 28, 2019
heel goed erg vriendelijke en behulpzame medewerkers
9,0
Boumans
1
Nederland
maart 19, 2019
aangenaam bverblijf met uitstekend eten en drinken. Vriendelijk personeel
8,7
Van der Wal
1
Nederland
november 23, 2018
relaxed,vriendelijk ,aardig personeel.
7,5
Borsch
1
Nederland
november 08, 2018
Schoon, leuk personeel
Mijn vriend en ik hebben het leuk gehad. het personeel was vriendelijk en de sfeer is gezellig de badkamer mocht wel vervangen worden even nieuw douch gordijntje eraan etc maar voor de rest zag de kamer er keurig uit. Niet modern maar ook niet heel oud bollig. Het eten in het restaurant was wel wat weinig van het 3 gangen menu. Het ontbijt was daar integen prima :).
8,0
Van der Borg
1
Nederland
oktober 31, 2018
We werden gastvrij ontvangen. Het hotel staat op een prima plek vlak bij de boulevard. Goede busverbinding. De kamer aan de achterkant was heel verzorgd. Al met al hebben we fijne dagen gehad.
7,7
Kool
2
Nederland
oktober 29, 2018
Kindvriendelijk heide nvt
8,0
Veltman
2
Nederland
oktober 28, 2018
we hebben genoten van het verblijf én de omgeving!
7,0
De Vries
1
Nederland
oktober 24, 2018
Prima hotel voor kort verblijf
8,0
Beckx
1
Nederland
juni 04, 2018
Arrangement voor twee nachten inclusief diner.
Heel vriendelijk personeel zowel aan de receptie als in het restaurant. Heerlijk heel gevarieerd ontbijt en heel lekker diner.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.