Badhotel Renesse

Laone 2, 4325 EK, Renesse, Zeeland, Nederland

Beoordeling van Badhotel Renesse

Totale hotel score:

8.0
Gebaseerd op 279 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Badhotel Renesse.

Opbouw score Badhotel Renesse :

Algemene waardering

8.0
 

Ligging

8.3
 

Service

8.2
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.0
 

Eten

8.5
 

Kamers

7.2
 
Resultaten 1 - 50 van 279
8.7
Van Goidsenhoven
1
België
januari 14, 2019
Niet ver van de kust en heel rustig in januari. Wij hebben er echdt van genoten. Een verzorgt verblijf, lekker warm en uitgebreid ontbijt.vondeten was gewoon top.
Vast tapijt in de kamer stoort
7.5
Janssens
België
november 05, 2018
Afspraak willen maken voor massage enkele dagen voor mijn verblijf per email. Mail niet gelezen en daardoor alles. volzet bij aankomst. Geen ruimte
6.8
Kleijnen
Nederland
oktober 22, 2018
over het algemeen prima alleen te weinig parkeerplaatsen
in het hotel ben ik een aantal jaren geleden geweest Toe was het nog niet gerenoveerd Echter de badkamer is zo klein dat je niet fatsoenlijk van de wc gebruikt kunt maken Douchen en wassen is ook zeer beperkt Dat is het minpunt de rest is prima
8.3
Cremers
1
Nederland
oktober 20, 2018
Het was aangenaam verblijven in het Badhotel.
De enige storende factor was een zacht brommend geluid (airco van het restaurant?) dat op de kamer te horen was. Pas in de loop van de nacht verdween het geluid.
9.0
Kersten
1
Nederland
oktober 11, 2017
Prima verblijf. Schoon. Goed eten. Vriendelijk personeel
Bedden niet super. Beetje doorgezakt
8.8
Van kempen
1
Nederland
juli 24, 2017
Waren zeer tevreden over het verblijf.
7.8
Remmelzwaal
1
Nederland
juli 03, 2017
Prima!
Badkamer wat smal!
7.7
Bronsink
1
Nederland
mei 30, 2017
8.0
Hertogh
Nederland
mei 23, 2017
Het is een prima hotel, goed gelegen dichtbij het dorp en uitstekende prijskwaliteirts verhouding.
De fietsenstalling is niet afgesloten, kan beter. Dit is het enige minpunt.
9.2
Satijn
1
Nederland
maart 19, 2017
8.5
Van de Ligt
1
Nederland
maart 06, 2017
prima, vriendelijk personeel
8.7
Van Appegen
1
Nederland
maart 05, 2017
Uitstekenden uitvalbasis voor een geweldig verblijf in Zeeland
Het hotel en het restaurant zijn mooi restyled, de kamers hebben ook een prima metamorfose ondergaan. Mistte wel een kapstok. Badkamer met bad, douchen in het bad dus. Heerlijke doucheproducten. Restaurant is uitstekend, mooie menukaart, ruime keus.
8.0
Arts
1
Nederland
februari 01, 2017
Fijne, schone en gezellige comfortabele kamer. Het eten in het restaurant prima. Het personeel vriendelijk en behulpzaam. Ook de ligging van het hotel was perfect.
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in een fijn hotel op een goede locatie ten opzichte van dorp, strand en wandelmogelijkheden. Wij zullen hier zeker nog eens terug komen.
7.5
Kruizinga
Nederland
januari 23, 2017
aanganaam verblijf
we hebben het heel erg leuk gevonden dat het dessert extra versierd was ivm een verjaardag
8.5
Messing
Nederland
december 06, 2016
Goed verzorgd, vriendelijk en spontaan personeel en zeer lekker eten! Kortom een aangenaam verblijf.
8.2
Driessen
Met partner
Nederland
oktober 17, 2016
vriendelijk personeel en goed verzorgd ontbijtbuffet en diner.
zeer goed hotel.
8.2
Mestrom
Met partner
Nederland
oktober 14, 2016
Goed
Het ontbijt is goed. Het diner is aan de prijzige kant. Meer keuze van vlees en vis bij het diner.
7.7
De Geus
Met partner
Nederland
oktober 13, 2016
goed verzorgd hotel.
7.5
Walenberg
Alleenreizend
Nederland
oktober 11, 2016
9.5
Corvers
Met partner
Nederland
oktober 11, 2016
goede service. goede verzorging. zeker voor herhaling vatbaar. uitstekende ligging. prijzige maaltijden.
8.0
V.d.velde
Nederland
oktober 03, 2016
mooi en goed hotel
mooi alleen veel stof bv op de bovenkant spiegel en de voet van schemerlamp op het bureau
7.7
Van Lier
Met partner
Nederland
september 27, 2016
Goed verblijf, vriendelijk personeel, prima ontbijt en diner!
Helaas beschikt 't hotel niet over airco. Aangezien het heel warm was in de (kleine) kamer had 'n ventilator wellicht wat verkoeling kunnen brengen, waardoor 't slapen wat aangenamer zou zijn geweest.
8.0
Dorre
Vrienden
Nederland
september 02, 2016
goede ontvangst bediening en service
7.8
Vermael
Met partner
België
augustus 25, 2016
mooi gelegen hotel voor een zacht prijsje met buitenzwembad
7.0
Luik
Nederland
augustus 16, 2016
Mooie kamer en dichtbij centrum.
9.0
Müller
Met partner
België
augustus 16, 2016
voor een kleine prijs hebben wij veel gekregen. De kamers zijn mooi, voldoende ruim en verzorgd.het centrum is vlakbij en na een kleine wandeling ben je al aan de zee. goede startplaats voor fietstochtjes. verzorgd, lekker eten.
6.8
Beulen
Met partner
Nederland
augustus 15, 2016
Mooi verblijf,zeker voor die prijs
Wij kregen tot onze verbazing kamer met bubbelbad en balkon. Helaas werkte het bubbelbad niet.wel lekker groot bad. Kamer wel gehorig. Bovenburen kon je horen lopen alsof ze bij jou in de kamer stonden. Vanwege de aanbieding hebben wij dit niet gemeld
8.7
Bal
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
heerlijke locatie op loopafstand van de kust
Aangenaam verrast ! De ligging is top , aan de rand van het centrum in de zomer lopen er 's nachts wel eens luidruchtige jongeren langs op weg naar de camping, dit vonden wij geen probleem Het eten is héérlijk en voldoende. De bediening in het restaurant heel vriendelijk, tevens een dikke pluim voor de receptioniste die zelfs heel lastige klanten tevreden kreeg op een heel rustige vriendelijke manier ! Mooi zwembad maar te weinig ligbedden. Het hotel is pas volledig gerenoveerd, erg mooi en netjes. één minpuntje was dat er op de mooie badkamer geen afzuiging was waardoor de temperatuur op de badkamer erg oploopt in de zomer, Gelukkig was er een draai-kiep raam op de kamer wat 's nachts open kon blijven voor ventilatie Bij het hotel kun je fietsen huren die goed genoeg zijn op een heerlijk stuk te fietsen naar omliggende dorpjes Wij gaan graag een keer terug..
8.7
Baudoncq
Met partner
België
augustus 08, 2016
8.7
Kessels
Vrienden
Nederland
juli 21, 2016
uitstekende ligging tov plaatsje en strand.
We waren aangenaam verrast over de goede kwaliteit-prijs verhouding. Kamers waren prima, badkamer echter aan de kleine kant. Onze kamer was bij de villa op de eerste verdieping. Omdat we een hond bij ons hadden was de stalen wenteltrap een duidelijk minpunt.
8.2
Vincke
Met partner
België
juli 18, 2016
2 schitterende dagen doorgebracht. zeer vriendelijk personeel, zeer tegemeotkomend ...
bij aankomst werd ons een kamer toegewezen die heel ok was: heel ruim en ruime badkamer. Het bed lag echter gedeeltelijk open... de lakens waren- beperkt- gekreukt... had hier iemand een powernap gedaan? Bij melding kregen we direct een andere kamer toegewezen doch deze was een stuk kleiner... zeer kleine doch wel nieuwe badkamer.... de bedden waren zeer smal en zeer zachte matrassen... we hebben niet zo goed geslapen. Temeer daar de 2de nacht er problemen met de afvoer van het WC waren: we hoorden regelmatig een kolkend geluid. De avond ervoor kwam het toiletwater omhoog... jammer want alles was echt spiksplinternieuw. We hebben dit gemeld en blijkbaar waren er reeds afwateringsproblemen die zouden opgelost zijn... niet dus. Verder niets dan lof: zeer vriendelijk personeel, zeer netjes, we kregen goede fietsen, het eten was superlekker en al zeker het uitgebreid en gevarieerd ontbijt!
7.7
Dikken
Nederland
juli 16, 2016
Wij waren tevredeb
I
10.0
Verzendaal
Met partner
Nederland
juli 14, 2016
Prachtig hotel cq kamer, fijne bediening en goede ligging.
We zijn vaker in een hotel in Renesse geweest en het 3-gangen menu is misschien qua prijs iets aan de hoge kant.
8.0
Op de Beke
Nederland
juli 14, 2016
prima hotel, klantvriendelijk, verzorgde indruk, ligging direct in het centrum
In ons geval hebben wij geen kinderen
9.0
Arts
Vrienden
Nederland
juli 04, 2016
goed,gezellig aardig personeel
geen afgesloten fietsstalling in de open fietsstalling geen oplaadpunt douche en toilet was niet in de kamer ,maar op de gang.
8.5
Van de Perre
Nederland
juni 29, 2016
Heerlijk verblijf. Goed eten. Kleine, nette kamer.
7.8
Delcourt
Met partner
België
mei 14, 2016
Goed hotel, héél lekker eten, schattige buurt !
8.5
Hondeveld
Gezin met oudere kinderen
Nederland
mei 10, 2016
Goed hotel, goed en lekker gegeten. Goede service
8.7
De Geus
Met partner
Nederland
maart 31, 2016
Prima, Renesse is wel erg toeristisch
7.7
Offermans
Vrienden
Nederland
maart 19, 2016
gezellig met vrienden genoten
Jammer dat hotel net verbouwd werd
8.3
Algra
Met partner
Nederland
januari 04, 2016
goed, gezellig, prettig, na de geplande verbouwing nog beter
8.2
Van Loo
Met partner
Nederland
november 02, 2015
Wij hebben genoten van ons verblijf.
Bij aankomst kregen wij een kamer toegewezen die nog niet gerenoveerd was, heel somber, oud en klein. We hebben dit gemeld en kregen, met bijbetaling van € 20,00, meteen een andere kamer. Zeer goede service. De gastvrijheid, ontvangst, ontbijt en diner waren voortreffelijk verzorgd. Het enige minpuntje voor mij was dat er weinig stopcontacten aanwezig waren, mijn krultang werkte niet in de badkamer en ik moest dit naast de televisie doen. Een kleinigheid maar toch jammer. De kamer was fris en schoon, fantastisch ingericht. Wij zijn zeker van plan nog eens terug te gaan.
8.8
Janssen
Met partner
Nederland
oktober 30, 2015
gewoon goed voor een 3 sterren hotel
8.7
Steenbakkers
Met partner
Nederland
oktober 29, 2015
ligging,rustig gelegen,diner goed,prijsgoed, kamer zeer netjes,goede uitleg over het diner
6.8
Simons
Met partner
Nederland
oktober 19, 2015
Goede ligging van het hotel, erg kleine kamers, vergane glorie.
8.0
Rissenbeek
Met partner
Nederland
oktober 12, 2015
We zijn drie dagen in Zeeland geweest en hebben twee nachten overnacht.
Prima hotel voor een paar dagen. Vriendelijk personeel, Leuk arrangement met een dag fietshuur erbij.
7.7
Ramaakers
Met partner
Nederland
oktober 07, 2015
Wij waren tevreden.
De t.v. Op de kamer kan event. groter zijn
8.0
De Winter-Brouwer
Nederland
oktober 05, 2015
Het prijs/kwaliteit verhouding is prima!
6.5
Klouwens
Met partner
Nederland
oktober 01, 2015
Vaak slechte parkeermogelijkheid bij hotel-matig ontbijt-matig diner-te dure drinks-huiswijn€29,50!!fles
7.8
Henskens
Met partner
Nederland
september 30, 2015

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur