Aparthotel Delden

Sportlaan 7, 7491 DG, Delden, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Aparthotel Delden

Totale hotel score:

8.0
Gebaseerd op 24 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Aparthotel Delden.

Opbouw score Aparthotel Delden :

Algemene waardering

8.0
 

Ligging

7.6
 

Service

8.2
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.2
 

Eten

8.2
 

Kamers

7.6
 
Resultaten 1 - 24 van 24
7.7
De Jonge
1
Nederland
december 31, 2018
Goede keuken . vriendelijk personeel
Wij misten opbergruimte op kamer, geen kast voor kleding op te hangen
7.2
Van Bommel
Nederland
augustus 14, 2018
Het was meer een appartement dan een hotel
7.7
Kroon
Met partner
Nederland
oktober 05, 2015
goed verblijf
vriendelijk personeel goed ontbijt en eten.
8.0
Kleijntjens
Met partner
Nederland
april 21, 2015
Ontspannen sfeer met vriendelijk personeel we hebben genoten van het verblijf
8.0
VanDijk
Nederland
maart 30, 2015
Een gezellig en gemoedelijk hotel met veel fassiliteiten.
De kamer zag er schoon uit. In de douche was de afzuiger niet aan waardoor je de deur open moest houden tijdens het douchen en het water liep naar de deur, er was geen trekker aanwezig. We hebben het aangegeven en er werd gelijk een oplossing gezocht en kregen een trekker. Maar... wat ik even kwijt wil is dat er een heel opmerkzame kok aanwezig was. Bij de 2e avond weer gedineerd ben ik vergeten te zeggen dat ik een preiallergie heb en dat had ik wel de vorige avond doorgegeven. Bij het menu zat een preitaartje en de kok kwam toch even vragen of dit wel klopte...wat een SUPERKOK WILLEM! FANTASTISCH!!! Het eten was geweldig en kom zeker een keer terug Hartelijke groet, Fennie van Dijk.
7.8
Leystra
Een groep
Nederland
maart 25, 2015
Gezellig hotel met sport en speelfaciliteiten zodat je niet beslist de duer uit hoeft, vooral wanneer je met een familie weekend weg bent. Lekker eten, goed personeel en mooi schoon.
8.3
Bots
Vrienden
Nederland
november 24, 2014
gezellig, gastvrij, vriendelijk, goed ontbijt en diner
geen
8.0
Ganzeboom
Met partner
Nederland
september 20, 2014
Zeer aangenaaam.
Beugel in de doucheruimte zou aan te bevel zijn.
7.8
Moens
Met partner
Nederland
september 19, 2014
prima,. voor herhaling vatbaar
een fijn hotel met een prima keuken , voor herhaling vatbaar de service was goed, opvallend was de afwezigheid van een bijbel die in vrijwel alle hotels wel aanwezig is. Jammer, maar de aanschaf wat niets kost, valt zeker te overwegen Zeker in deze tijd! Met hartelijke groet, fam J.Moens
7.2
Steenbakkers
Met partner
Nederland
augustus 25, 2014
Goed en gezellig
Op de kamer mag beter meubelair.
8.7
Strooker
Met partner
Nederland
juli 16, 2014
mooie gerenoveerde kamers
8.3
Manuputty
Vrienden
Nederland
juli 06, 2014
zeer tevreden!!
geen!
8.8
Plug
Met partner
Nederland
juni 23, 2014
we hebben in de drie dagen dat we in het hotel gelogeerd hebben het erg goed naar ons zin gehad.
8.2
Roeten
Met partner
Nederland
juni 14, 2014
goed hotel in een mooie omgeving
afzuiging in douche/wc was hinderlijk, doordat hij lang doordraaide vooral s'nachts.
7.8
Bollen
Met partner
Nederland
juni 04, 2014
7.8
Tuinman
Met partner
Nederland
juni 04, 2014
wij hebben het goed naar onze zin gehad
geen
9.0
Vos
Gezin met jonge kinderen
Nederland
mei 30, 2014
prima hotel lekker eten, ook met kinderen genoeg te doen
7.5
Pelser
Nederland
mei 05, 2014
7.3
Van Midlum
Met partner
Nederland
december 08, 2013
Prima hotel voor sportieve gasten!
Goed gerenoveerde kamers, prima ontbijt, goed diner. Hygiene zwembad/kleedkamers kan beter. Golfbaan is ook rommelig en minder goed onderhouden.
7.7
Van beem
Alleenreizend
Nederland
oktober 04, 2013
netjes hotel met vriendelijk personeel
wat mij betreft mag de één persoonstoeslag gehalveerd worden.
8.2
Romkes
Family with older children
Nederland
augustus 23, 2013
heel goed
wat betreft hygiene kon het wel wat beter , onze dochter heeft in enige mate last van huisstof mijt en de kamers waren best wel stoffig vooral achter de gordijnen, vewarming en de raamposten lag heel veel stof en spinnerag. Ook werden de tafels bij het ontbijt na afruimen niet even met een doek schoongemaakt , de kruimels werden met de hand van tafel geveegd .Niet zo netjes !! Voor de rest was alles in orde
9.0
klein
With Partner
Nederland
augustus 06, 2013
Ontzettend leuk, veel te doen, mooi hotel, heel erg lekker eten en ontbijten, een prachtige mooie omgeving
Heel erg aan te raden, leuk hotel, aardig personeel. Eigenlijk ontbreekt het aan niets. Jammer dat de sauna niet bij de prijs is inbegrepen.
7.8
Ruijgrok
With Partner
Nederland
juli 27, 2013
prima verblijf, vriendelijk personeel
1 minpuntje is dat de matrassen er zacht zijn
7.3
van beem
Travel alone
Nederland
april 30, 2013
rustig gelegen hotel in mooie omgeving, de aanwezigheid van het zwembad vond ik prettig

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur