Fietsvakantie de Veluwe

Hoog Soeren 134, 7346 AH, Hoog Soeren, Gelderland, Nederland

Zeer goed

36 beoordelingen

8,0
  • Verblijf in 2 of 3 hotels
  • Ontdek de Koninklijke Veluwe
  • Fietsroutes 45 tot 52 km
  • Bezoek Kasteel Cannenburch en de tuinen van Paleis Het Loo

Maak kennis met het koninklijke Veluwse landschap met veel bos en heide. Edelherten, vossen en wilde zwijnen krijgen hier alle ruimte. De route gaat dwars door Kroondomein het Loo. Tip: bezoek de tuinen van Paleis Het Loo en het prachtige Kasteel Cannenburch. De routes voeren u tevens langs het Veluwemeer door Harderwijk en Elburg.

Op de Veluwe heeft het wild alle vrijheid. Met een beetje geluk staat u oog in oog met één van de dieren van de Nederlandse Big Five: een edelhert, wildzwijn, ree, vos of een schotse hooglander. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een wildarena, dit zijn speciale plekken waar het wild komt grazen, zo is de kans groot dat u één van deze dieren ziet.

Hieronder enkele highlights van deze reis.

Paleis Het Loo
Dit bekende paleis is gelegen aan de rand van Apeldoorn. Het paleis werd tot 1975 door leden van de Koninklijke familie van Nederland bewoond. Sinds 1984 is het als Nationaal Museum Paleis het Loo opengesteld voor publiek en vinden er tentoonstellingen en evenementen plaats

Kroondomein Het Loo
Kroondomein Het Loo is het grootste aaneengesloten landgoed in Nederland en kenmerkt zich door een rijke cultuurhistorie, grote biologische diversiteit en veel landschapsschoon. Het gebied ademt rust, schoonheid en harmonie in een uitgestrekt en grootschalig landschap.

Nunspeet
Dit esdorp is gelegen aan de rand van de Veluwe. Bezoek hier het Noord-Veluwe museum en het bezoekerscentrum van de Veluwe.

Hanzestad Harderwijk
Het bruisende stadje Harderwijk heeft ruim 100 monumenten, pittoreske straatjes en gezellige pleinen. Sinds 1252 wordt Harderwijk – ooit gelegen aan de Zuiderzee – aangeduid als Hanzestad. In de stad zijn nog delen van de oude stadsmuur te vinden.

Hanzestad Elburg
Vestingstad Elburg lijkt wel een museum uit de Middeleeuwen. Omringd door een prachtige stadsgracht en verdedigingswallen is dit de perfecte plek voor een terrasje.

Kasteel en park Cannenburch
Het van oorsprong middeleeuwse kasteel Cannenburch ligt in een prachtig oud parkbos met weilanden en vijvers. Het kasteel, het bouwhuis en het park zijn op eigen gelegenheid te bezichtigen door middel van een audiotour of app

Wildpark en Museum Aardhuis
Het Aardhuis is gebouwd in 1861 in opdracht van koning Willem III. Het diende vooral als jachthuis. De Aardmansberg is bijna het hoogste punt van de Veluwe (+102 m NAP). Op dit terrein ligt ook de Echoput, gebouwd door Lodewijk Napoleon.

Accommodaties

Boutique Hotel Oranjeoord *** | Hoog Soeren
Diep verscholen tussen de landerijen en in de bossen van natuurreservaat “De Kroondomeinen” ligt het luxe 3 sterren Boutique Hotel Oranjeoord. Dit hotel gelegen in Hoog Soeren nabij Apeldoorn is een heerlijk hotel om tot rust te komen. Vanuit hier kunt u heerlijk fietsen door het prachtige park De Hoge Veluwe. De 29 hotelkamers in het hotel beschikken allemaal heerlijke bedden, televisie, gratis WiFi en een badkamer met douche en/of bad en toilet. Daarnaast beschikt het hotel over een prachtig restaurant waar de lekkerste gerechten worden bereidt. In de ochtend kunt u gebruik maken van een heerlijk ontbijtbuffet en in de avond kunt u genieten van lekker 2-gangen diner. Het hotel is erg goed bereikbaar met de auto vanaf de A1, met het openbaar vervoer kunt u vanaf Apeldoorn ook goed bij het hotel komen. Bij het hotel is gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Naast de verblijfsbelasting berekend het hotel een energietoeslag van € 2,75 per kamer per nacht

Hotel & Kasteel Spelderholt | Beekbergen
Dit hotel & kasteel is gelegen aan de rand van de Beekbergen, binnen 15 minuten rijden bent u in het centrum van Apeldoorn en Arnhem. Beekbergen staat bekend als een gezellig klein dorp met leuke winkels, ook zijn er diverse horeca gelegenheden. In het hotel werken studenten mee van Academie Spelderholt om uw verblijf doordeweeks net dat beetje extra te geven, de studenten zijn jongeren met een beperking die een driejarig ontwikkelingstraject volgen. De 32 ruimte hotelkamers zijn allen voorzien van goede bedden, televisie, zithoekje, telefoon, toilet, wastafel en douche. In het restaurant kunt u dagelijks genieten van een heerlijke kop koffie, lunch of een uitgebreid diner. Tijdens het diner kunt u door de open keuken zien hoe gedreven de koks bezig zijn om uw diner met passie voor te bereiden.

Hotel de Hoeve van Nunspeet *** | Nunspeet
Op een van de meest gevarieerde stukje van de Veluwe ligt Hotel de Hoeve van Nunspeet. Tussen de prachtige bossen, heidevelden, zandverstuivingen en het Veluwemeer liggen er prachtige fietspaden. Naast dat is het overnachten bij de Hoeve van Nunspeet al een belevenis op zich. Elk van de 85 kamers biedt een fantastisch uitzicht op de natuurrijke omgeving. Alle kamers zijn voorzien van moderne comfort met onder andere een zitje, flatscreen-tv, telefoon en een badkamer met douche, wastafel en toilet. De comfortabele bedden in het hotel zorgen ervoor dat u heerlijk uitgerust uw vakantie kan voortzetten. In het restaurant van het hotel kunt u elke ochtend genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Op een avond krijgt u een heerlijk 3-gangen diner voorgeschoteld. Bij het hotel is gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Hotel NH Veluwe Sparrenhorst **** | Nunspeet
Dit hotel gelegen in het prachtige Nunspeet ligt op slecht 10 minuten vanaf het centrum. Middenin de rustige en mooie omgeving van de Veluwe, is het een perfecte uitvalbasis voor lekkere fietstochten. De 117 mooie ingerichte kamers zijn allen voorzien van prachtige boxspring bedden, bureau, flatscreen-tv, gratis koffie- & theefaciliteiten, balkon en een badkamer met douche en/of bad en toilet. In het restaurant van het hotel kunt u in de ochtend heerlijk genieten van een ontbijtbuffet. Op een avond serveren de obers in het restaurant een heerlijk 3-gangen diner voor u. In het gehele hotel kunt u gebruik maken van gratis WiFi. Daarnaast beschikt het hotel over een binnenzwembad, sauna & fitness faciliteiten. Tijdens uw verblijf mag u hier gratis gebruik van maken. Bij het hotel is gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Veluwe Hotel Stakenberg *** | Elspeet
Dit landgoedhotel is prachtig gelegen in een zeldzaam mooi natuurgebied - net buiten Elspeet - en een ideale uitvalsbasis voor het maken van prachtige wandel- en fietstochten door ongerepte natuur. Naast comfortabele kamers beschikt het hotel over restaurant Grand Café de Stakenberg en Engelse Pub `t Vossenhol, terras en fietsverhuur. Er is tevens een sauna, zonnebank en Beauty & Wellness Centre (voor o.a. massages en gezichtsbehandelingen).

Golden Tulip Ampt van Nijkerk **** | Nijkerk
Golden Tulip Ampt van Nijkerk is gelegen aan de rand van Nijkerk. Vanuit dit sfeervolle 4-sterren hotel kunt u heel gemakkelijk al het moois van de Veluwe ontdekken. Het hotel is voorzien van een binnenzwembad, sauna, solarium en Turks stoombad waar u heerlijk kunt ontspannen. In het restaurant of de bar geniet je van een hapje en een drankje. Met lekker weer is het ook heerlijk toeven op het terras. Daarnaast beschikt het hotel over een parkeerterrein voor de auto. De 110 prachtige kamers bij het hotel beschikken allemaal over heerlijke bedden, gratis WiFi, minibar, flatscreen-TV met internationale kanalen, ventilator, bureau, koffie- en theefaciliteiten en ruime badkamer met toilet, bad en douche.

minder
Maak kennis met het koninklijke Veluwse landschap met veel bos en heide. Edelherten, vossen en wilde zwijnen krijgen hier alle ruimte. De route gaat dwars door Kroondomein het Loo. Tip: bezoek de tuinen van Paleis Het Loo en het prachtige Kasteel Cannenburch. De routes voeren u tevens langs het Veluwemeer door Harderwijk en Elburg. Op de Veluwe heeft het wild alle vrijheid. Met een beetje geluk staat u oog in oog met één van de dieren van de Nederlandse Big Five: een... Lees meer

Beoordeling van Fietsvakantie de Veluwe

8,0

Algemene waardering

7,9

Ligging

8,6

Service

8,3

Verhouding prijs/kwaliteit

7,9

Eten

8,1

Kamers

7,3

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Fietsvakantie de Veluwe.

Resultaten 1 - 36 van 36
7,0
Verhoef
1
Nederland
oktober 27, 2023
Kamers erg klein behalve golden tulip
Eten minimaal bij golden tulip en een kamer met kleine bedden
7,7
Van Nuland
1
Nederland
september 26, 2023
Goede hotels met mooie fietsroutes
Heel goed verzorgd Hotels zijn goed Oranjeoord was het minste Maar we hebben begrepen dat ze een doorstart hebben gemaakt Bagage bezorgen van hotel naar hotel is goed geregeld De fietsroutes zijn iedere dag heel divers en mooi
7,3
De Ruijter
5
Nederland
september 21, 2023
8,8
Gommers
1
België
september 19, 2023
Het was allemaal heel goed en we kijken er al naar uit om volgend jaar weer een paar fietsvakanties te boeken
Alles dik in orde
8,3
De Jong
2
Nederland
augustus 21, 2023
Geweldige routes met fijne hotels
Het eerste hotel was wat simpel, maar het tweede hotel was daarentegen prachtig. Heerlijk genoten en fijne dagen gehad.
8,0
Klein Tank
2
Nederland
juli 03, 2023
8,3
Bijstra
2
Nederland
juni 14, 2023
heerlijke vakantie, schitterende omgeving, mooie bezienswaardigheden, goede fietsen
graag de tochten van de verplaatsing niet te lang, We fietsen zonder ondersteuning en blijven dat graag doen. 40/45 km. is een mooie afstand. De dagtochten kun je zelf zo nodig bekorten. We zijn benieuwd naar het aanbod van volgend jaar.
7,7
Meurkes
1
Nederland
mei 30, 2023
Eenvoudige maar goede hotels
Wel vervelend dat hotel de stoppelberg onder een hoogspanningskabel lag. En dat dit hotel ook verder niet op de hoogte was hoe het ging met bagagevervoer en dat onze auto daar achterbleef? En op zondag eigenlijk niet open is? We hebben mazzel gehad dat er iemand nog aanwezig was voor ontvangst van onze koffer.
8,0
Uuldriks
1
Nederland
mei 25, 2023
Hotel Stakenberg slecht onderhouden. Eten was prima in beide hotels. Personeel ook vriendelijk
Hotel Stakenberg had een erg kleine kamer. Een kleine douche ruimte. Wasbak zat in de kamer. Toch niet meer van deze tijd. De meubels waren beschadigd en wankel. Het hotel zag er slecht onderhouden uit verder. De fietstochten waren schitterend! En pluim voor hotel spelderholt in Beekbergen. We moesten daar helaas tot 16.45 uur wachten op onze koffers. Dat was een minpuntje. Gelukkig werden we nog gastvrij ontvangen. We gaan in augustus nog een keer een fietsvakantie doen. We hopen dat de koffers dan op de laatste dag wat eerder arriveren.
8,3
Duijts
1
Nederland
mei 12, 2023
Wederom zeker weer genoten
Complimenten voor Hotel Spelderholt,ontzettend vriendelijke ontvangst(denken met je mee) Hartelijke groet, Fam Duijts
7,2
Van Wijngaarden
1
Nederland
mei 03, 2023
Lekker weg in gekke mix van hotels
Oordeel in algemene zin is bij twee zulke verschillende hotels erg lastig en dan komt de waardering gemiddeld dus laag uit. Stakenberg (2 nachten) is sterk verouderd en maakt een sneue indruk. Het diner is echt beneden peil met sausjes / dressing uit poeder of zo. Niet lekker. Tweede avond dus in Elspeet uit eten gegaan. Ontbijt niks bijzonders, wel oké. Kamer oké. Personeel vriendelijk. Oranjeoord helemaal prima in alle opzichten. Uitstekend gegeten. Oranjeoord liet ons wel energieopslag betalen. Boekje met routes even puzzelen als je minder dan 5 dagen hebt geboekt. Kan beter. Omgeving natuurlijk prachtig!
8,2
Kuijntjes
1
Nederland
september 27, 2022
We hebben ervan genoten, prachtige fietsroutes.
We hebben een paar mooie dagen gehad, goede hotels, prima eten, en prachtige fietsroutes. Als tip, indien mogelijk graag de uiterlijke bezorgtijd van de koffers bij de hotels iets eerder maken als 17.00 uur.
8,2
Van Gaalen
1
Nederland
september 27, 2022
mooie fietsroute's en mooie ligging van de hotels
8,0
Been
1
Nederland
september 10, 2022
Verblijf was prima, maar in het Hotel Oranjeoord hadden we wel erg kleine kamer.
Op het routekaartje "Rondrit Hoog Soeren: 55 km" ontbreekt routenummer 43. Dit routenummer komt na 06 en voor 42. In Hoenderloo hingen bloembakken aan lantaarnpalen en die bloeiden zo goed dat de routeverwijzing er door in het gedrang kwam. De laatste route op het routekaartje "Nunspeet --> Hoog Soeren: 55 km" zou dus 55 km moeten zijn. Volgens mijn routeplanner op route.nl was de afstand echter 42,3 km. Wel een aanmerkelijk verschil.
9,2
Hems
2
Nederland
september 07, 2022
een mooi arrangement, met mooie fietsroutes. en erg vriendelijk personeel.
8,2
De Valckenaere
1
België
september 07, 2022
Daarnaast zeer tevreden over de fietsen, routeplan, bagagetransport.
Graag wat info rond interessante stopplaatsen. Voor herhaling vatbaar! Met dank Rie en Ingrid
6,7
Heijboer
Nederland
augustus 30, 2022
In NH hotel sparrenhorst een niet schoongemaakte kamer.
7,8
Fredriksz
1
Nederland
augustus 28, 2022
Hotel oranjeoord prima, hotel hoeve Nunspeet voldoende
Fietsroutes prachtig
7,7
Oostdijk
1
Nederland
augustus 22, 2022
het verblijf in Hoog Soeren was heel mooi ook de service was goed en hotelkamer was mooi
Wij zijn ook van 15-08 tot17-08 in hotel Stakenberg geweest daar werden we slecht ontvangen het was er bloed heet de meneer aan de balie was een akelig persoon hij deed moeilijk en alles wat hij moest doen was te veel dan de hotelkamer leek nergens op heel klein en super heet ik zal niemand aanraden daar heen te gaan Het eten en de bediening was goed ze waren daar ook vriendelijk Ik hoop dat u hiermee aan de slag gaat m.v.g. M Oostdijk
6,8
Moll
Nederland
augustus 19, 2022
Hotel Nunspeet was goed. Beetje onpersoonlijk. Eten prima. Personeel vriendelijk. Hotel Hoog Soeren prima alleen kamer was niet oké, eenpersoons ipv twee voor dezelfde prijs. Dit kan echt niet.
Leuke vakanties. Routes soms wat saai, een route app zou handiger zijn. Voor de kamer in Hoog Soeren zou een compensatie op zijn plek zijn
7,8
Hanenberg
Nederland
augustus 19, 2022
Lekker rustig gelegen in dr bossen. Prima kamers en netjes schoon. Weinig keus met het eten, dat was wel jammer.
Het was erg warm , de dagen dat we Hier verbleven. Misschien een ventilator op de kamer zetten? Verder weinig ruimte voor het opladen en stallen vd fietsen. Deze stonden zelfs niet onder een afdak. Nu was het droog, dus niet erg, maar als het regent zou een afdak wel fijn zijn !
8,5
Lefering
1
Nederland
augustus 17, 2022
Hotel Oranjeoord zullen wij nooit boeken en als er weer een aanbieding van goed verblijf komt met dit hotel er in zullen wij het niet boeken verder was alles tot in de puntjes geregeld
8,8
Minkes
Nederland
augustus 09, 2022
Super naar de zin gehad
Geen
7,8
Mathys
1
België
augustus 04, 2022
Omgeving, uitgestippelde fietsroutes en eten zeer goed.
De kamer in hotel Oranjeoord ( k 34)was zeer klein, dat hadden we nog nooit meegemaakt. In hotel Stakenberg ( k 20) kijkt één venster uit op de muur en aan het andere raam staat de lavabo omdat badkamer te klein is. Ook loopt de waterleiding langs onze kamer waardoor het lijkt alsof we zelf aan het douchen zijn in ons bed. Ik heb dit doorgegeven, het werd genoteerd. Dan zou ik liever meer betalen om dit te vermijden.
7,6
Janssen Kusters
1
Nederland
augustus 02, 2022
Eten goed en bediening goed
Kamer veel en veel te klein voor 2 personen. Coosie kamer gekregen nou daar kon je geen koffer kwijt geen kast om wat op te bergen. We lagen boven /naast de keuken...afzuiging in de kamer weggewerkt achter 'n muur....heel veel lawaai 's avonds na 't diner ivm opruimen.
9,2
Beljon
1
Nederland
juli 21, 2022
Goed hotel, vriendelijk personeel, heerlijk eten en prachtige kamer. Top dus.
Gezellige sfeer, gratis upgrade vd kamer met balkon. Leuk restaurant met terras. Heerlijk eten en heel vriendelijk.personeel. Jammer dat je vanaf het terras geen uitzicht hebt op de natuur, er zit een hoge heg voor.
7,8
De Groot
1
Nederland
juli 13, 2022
We hebben het zeer naar de zin gehad.Vriendelijke ontvangsten.
De fietsvakantie was zeer geslaagd.Goed eten en drinken, en mooie routes. Min puntje: De routes stoppen bij een knooppunt en niet bij het hotel. Op de fiets is geen gps waardoor wij het hotel vaak enkele kilometers verderop, moeilijk konden vinden. Misschien een route omschrijving voor het laatste stukje toevoegen??
8,0
Berg
Nederland
juli 12, 2022
Leuk hotel prachtige omgeving
9,0
Van der Velden-Valks
2
Nederland
juli 05, 2022
Prima
Vonden het allemaal prima het eten was heerlijk,wel hadden we wel wat friet of aardappeltjes gewild en ik weet dat we dat er bij konden bestellen maar voor dat geld wat alles kostte lieten wij dat.Ook vonden wij de drank erg duur maar dat is bijna overal,dat is wel heel jammer,anders hadden we zeker ‘s avonds in de bar gebleven.
7,8
Van Gaalen
1
Nederland
juni 28, 2022
Prima hotels, eten was heerlijk, mooie fietstochten
De service voor bagage van Elspeet naar Hoog Soeren hebben we afgemeld. Dit was omdat je dan geen auto bij je hebt en de laatste dag verplicht terug moet fietsen, en voor die dag was heel slecht weer voorspeld. Ik heb telefonisch afgemeld en zou daar nog een mail over krijgen, die heb ik nog steeds niet. Verder was alles prima
7,2
Donkers
1
Nederland
juni 24, 2022
Prima hotels ,
De service van goed verblijf is uitstekend . Ga zo door
8,8
Van Vliet
1
Nederland
juni 21, 2022
Prachtige omgeving van de beide Hotels, sobere slaapkamers (2x).
Beide Hotels te weinig oplaadpunten in de fietsenstalling voor de e-bikes. Het vervoer van de bagage tussen de Hotels was goed geregeld. Beide Hotels hadden goede bedden.
9,2
Van der Wal
1
Nederland
juni 17, 2022
Prima, attent personeel, mooie locaties.
Voor herhaling vatbaar
8,0
Nuyts-Torfs
België
juni 14, 2022
goede vakantie
hotel Sparrenhorst heeft zeer slechte bedden, na dat we zijn gaan klagen hebben we wel een topper gekregen dus 1 van de 2 nachten niet geslapen door pijn.
8,0
Buitendijk
1
Nederland
april 28, 2022
Prachtige omgeving waar hotels in liggen
7,5
Ooteman
1
Nederland
april 13, 2022
hotel Elspeet prima en eten prima, Hoog Soeren douche in bad, gevaarlijk voor ouderen, 2 gangen diner beetje karig, alleen vlees/vis met minimum aan groente, vlees erg rauw, wel prachtig opgemaakt op bord, geen kast op kamer met extra dekbed, lag een heel
zie boven
maandag 4 maart 2024 : Aantal nachten:1, Personen:2

3-daagse fietsvakantie De Veluwe

  • 1x overnachting bij Veluwe Hotel Stakenberg in Elspeet
  • 1x overnachting bij Hotel Spelderholt of Hotel de Stoppelberg in Beekbergen of Boutique Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren
  • 2x royaal ontbijt
  • 2x heerlijk 3-gangen diner
  • Prachtige fietsroutes
  • Bagagetransport
  • Gratis WiFi & parkeren
Read more

Dag 1: Aankomst Elspeet
Dag 2: Elspeet - Beekbergen/Hoog Soeren | 46/44 km
Dag 3: Beekbergen/Hoog Soeren - Elspeet | 49/44 km

Deze boeking is op aanvraag te reserveren. U ontvangt direct een voorlopige bevestiging, waarna wij binnen 2 werkdagen hier een definitief antwoord op geven. De start is bij Veluwe Hotel Stakenberg, hier kunt u de auto parkeren. Na de laatste overnachting fietst u terug naar het starthotel.

Min. nachten: 2

vanaf
€265,00
per persoon
excl. verblijfsbelasting à € 2,80 p.p.p.n. & reserveringskosten € 9,95 per boeking
excl. verblijfsbelasting à € 2,80 p.p.p.n. & reserveringskosten € 9,95 per boeking
Hotelkamer
Min. aantal nachten: 2
Kamer
Personen
aantal gasten:

5-daagse fietsvakantie De Veluwe

  • 2x overnachting bij Veluwe Hotel Stakenberg in Elspeet of NH Veluwe Sparrenhorst in Nunspeet
  • 2x overnachting bij Hotel Spelderholt of Hotel de Stoppelberg in Beekbergen of Boutique Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren
  • 4x royaal ontbijt
  • 4x heerlijk diner
  • Prachtige fietsroutes
  • Bagagetransport
  • Gratis WiFi & parkeren
Read more

Dag 1: Aankomst Elspeet/Nunspeet
Dag 2: Rondrit Nunspeet/Elspeet | 49/56 km
Dag 3: Nunspeet/Elspeet - Beekbergen/Hoog Soeren | 43/46 km
Dag 4: Rondrit Beekbergen/Hoog Soeren | 60/55 km
Dag 5: Beekbergen/Hoog Soeren - Nunspeet/Elspeet | 49/40 km

Deze boeking is op aanvraag te reserveren. U ontvangt direct een voorlopige bevestiging, waarna wij binnen 2 werkdagen hier een definitief antwoord op geven. De start is in Elspeet of Nunspeet, hier kunt u de auto parkeren. Na de laatste overnachting fietst u terug naar het starthotel.

Min. nachten: 4

vanaf
€429,00
per persoon
excl. verblijfsbelasting à € 2,80 p.p.p.n. & reserveringskosten € 9,95 per boeking
excl. verblijfsbelasting à € 2,80 p.p.p.n. & reserveringskosten € 9,95 per boeking
Hotelkamer
Min. aantal nachten: 4
Kamer
Personen
aantal gasten:

6-daagse fietsvakantie De Veluwe

  • 1 of 2x overnachting bij Veluwe Hotel Stakenberg in Elspeet
  • 1 of 2x overnachting bij Hotel Spelderholt of Hotel de Stoppelberg in Beekbergen of Boutique Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren
  • 2x overnachting bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk
  • 5x royaal ontbijt
  • 5x heerlijk diner
  • Gratis gebruik van wellnessfaciliteiten (Nijkerk)
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten op de kamer (Nijkerk)
  • Prachtige fietsroutes
  • Bagagetransport
  • Gratis WiFi & parkeren
Read more

Routes van hotel naar hotel
Elspeet - Beekbergen | 46 km
Beekbergen - Nijkerk | 49 km
Hoog Soeren - Nijkerk | 56 km
Nijkerk - Elspeet | 55 km

Rondritten (bij hotels waar u 2 nachten verblijft):
Rondrit Elspeet | 56 km
Rondrit Beekbergen | 60 km
Rondrit Hoog Soeren | 55 km
Rondrit Nijkerk | 57 km

Deze boeking is op aanvraag te reserveren. U ontvangt direct een voorlopige bevestiging, waarna wij binnen 2 werkdagen hier een definitief antwoord op geven. De start is bij Veluwe Hotel Stakenberg, hier kunt u de auto parkeren. Na de laatste overnachting fietst u terug naar het starthotel.

Min. nachten: 5

vanaf
€539,00
per persoon
excl. verblijfsbelasting à € 2,80 p.p.p.n. & reserveringskosten € 9,95 per boeking
excl. verblijfsbelasting à € 2,80 p.p.p.n. & reserveringskosten € 9,95 per boeking
Hotelkamer
Min. aantal nachten: 5
Kamer
Personen
aantal gasten:

7-daagse fietsvakantie De Veluwe

  • 2x overnachting bij 3-sterren Veluwe Hotel Stakenberg in Elspeet
  • 2x overnachting bij  3-sterren Hotel Spelderholt of Hotel de Stoppelberg in Beekbergen of 3-sterren Boutique Hotel Oranjeoord in Hoog Soeren
  • 2x overnachting bij 4-sterren Golden Tulip Ampt van Nijkerk
  • 6x royaal ontbijt
  • 6x heerlijk diner
  • Gratis gebruik van wellnessfaciliteiten (Nijkerk)
  • Gratis koffie- & theefaciliteiten op de kamer (Nijkerk)
  • Prachtige fietsroutes
  • Bagagetransport
  • Gratis WiFi & parkeren
Read more

Dag 1: Aankomst Elspeet
Dag 2: Rondrit Elspeet | 56 km
Dag 3: Elspeet - Beekbergen/Hoog Soeren | 46/40 km
Dag 4: Rondrit Beekbergen/Hoog Soeren | 60/55 km
Dag 5: Beekbergen/Hoog Soeren - Nijkerk | 49/56 km
Dag 6: Rondrit Nijkerk | 57 km
Dag 7: Nijkerk - Elspeet | 55 km

Deze boeking is op aanvraag te reserveren. U ontvangt direct een voorlopige bevestiging, waarna wij binnen 2 werkdagen hier een definitief antwoord op geven. De start is bij Veluwe Hotel Stakenberg, hier kunt u de auto parkeren. Na de laatste overnachting fietst u terug naar het starthotel.

Min. nachten: 6

vanaf
€619,00
per persoon
excl. verblijfsbelasting à € 2,80 p.p.p.n. & reserveringskosten € 9,95 per boeking
excl. verblijfsbelasting à € 2,80 p.p.p.n. & reserveringskosten € 9,95 per boeking
Hotelkamer
Min. aantal nachten: 6
Kamer
Personen
aantal gasten:

Algemene informatie

 Inchecken

vanaf 15:00 uur

 Uitchecken

tot 11:00 uur

 Verblijfsbelasting

€ 2,80 p.p.p.n

 Aantal kamers

32

 Parkeren

Parkeergelegenheid beschikbaar (gratis)

 WiFi

WiFi beschikbaar (gratis)

 Huisdieren

Huisdieren welkom op aanvraag € 15,00 per nacht Genoemde prijs is per nacht en indicatief (wisselend per hotel).

 Mindervaliden

Geen aangepaste kamers beschikbaar

 Openbaar vervoer

Niet bereikbaar per openbaar vervoer

Betalingsmogelijkheden in het hotel

Contant, Pin, Credit Card

 Annuleringsvoorwaarden

Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Gratis annuleren tot 31 dagen voor aankomst. Voor groepsboekingen vanaf 10 personen gelden andere condities.

 Kinderen

Kinderkorting niet van toepassing.


Faciliteiten

Algemeen
  • Gratis WiFi
  • Huisdieren toegestaan
  • Tuin
Eten en drinken
  • Bar
  • Restaurant
  • Terras
Fietsen
  • Fietsenstalling
  • Fietsverhuur
  • Fietsverhuur elektrische fiets
  • Oplaadpunt E-bike
Parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren
  • Gratis parkeren op eigen terrein

Amenities

 Parkeren

Parkeergelegenheid beschikbaar (gratis)

 WiFi

WiFi beschikbaar (gratis)

 Huisdieren

Huisdieren welkom € 15,00 Genoemde prijs is per nacht en indicatief (wisselend per hotel).

 Mindervaliden

Geen aangepaste kamers beschikbaar

 Openbaar vervoer

Niet bereikbaar per openbaar vervoer

 Betalingsmogelijkheden in het hotel

Contant, Pin, Credit Card

Show all amenities

Beoordeling van Fietsvakantie de Veluwe

8,0

Algemene waardering

7,9

Ligging

8,6

Service

8,3

Verhouding prijs/kwaliteit

7,9

Eten

8,1

Kamers

7,3

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Fietsvakantie de Veluwe.

Resultaten 1 - 36 van 36
7,0
Verhoef
1
Nederland
oktober 27, 2023
Kamers erg klein behalve golden tulip
Eten minimaal bij golden tulip en een kamer met kleine bedden
7,7
Van Nuland
1
Nederland
september 26, 2023
Goede hotels met mooie fietsroutes
Heel goed verzorgd Hotels zijn goed Oranjeoord was het minste Maar we hebben begrepen dat ze een doorstart hebben gemaakt Bagage bezorgen van hotel naar hotel is goed geregeld De fietsroutes zijn iedere dag heel divers en mooi
7,3
De Ruijter
5
Nederland
september 21, 2023
8,8
Gommers
1
België
september 19, 2023
Het was allemaal heel goed en we kijken er al naar uit om volgend jaar weer een paar fietsvakanties te boeken
Alles dik in orde
8,3
De Jong
2
Nederland
augustus 21, 2023
Geweldige routes met fijne hotels
Het eerste hotel was wat simpel, maar het tweede hotel was daarentegen prachtig. Heerlijk genoten en fijne dagen gehad.
8,0
Klein Tank
2
Nederland
juli 03, 2023
8,3
Bijstra
2
Nederland
juni 14, 2023
heerlijke vakantie, schitterende omgeving, mooie bezienswaardigheden, goede fietsen
graag de tochten van de verplaatsing niet te lang, We fietsen zonder ondersteuning en blijven dat graag doen. 40/45 km. is een mooie afstand. De dagtochten kun je zelf zo nodig bekorten. We zijn benieuwd naar het aanbod van volgend jaar.
7,7
Meurkes
1
Nederland
mei 30, 2023
Eenvoudige maar goede hotels
Wel vervelend dat hotel de stoppelberg onder een hoogspanningskabel lag. En dat dit hotel ook verder niet op de hoogte was hoe het ging met bagagevervoer en dat onze auto daar achterbleef? En op zondag eigenlijk niet open is? We hebben mazzel gehad dat er iemand nog aanwezig was voor ontvangst van onze koffer.
8,0
Uuldriks
1
Nederland
mei 25, 2023
Hotel Stakenberg slecht onderhouden. Eten was prima in beide hotels. Personeel ook vriendelijk
Hotel Stakenberg had een erg kleine kamer. Een kleine douche ruimte. Wasbak zat in de kamer. Toch niet meer van deze tijd. De meubels waren beschadigd en wankel. Het hotel zag er slecht onderhouden uit verder. De fietstochten waren schitterend! En pluim voor hotel spelderholt in Beekbergen. We moesten daar helaas tot 16.45 uur wachten op onze koffers. Dat was een minpuntje. Gelukkig werden we nog gastvrij ontvangen. We gaan in augustus nog een keer een fietsvakantie doen. We hopen dat de koffers dan op de laatste dag wat eerder arriveren.
8,3
Duijts
1
Nederland
mei 12, 2023
Wederom zeker weer genoten
Complimenten voor Hotel Spelderholt,ontzettend vriendelijke ontvangst(denken met je mee) Hartelijke groet, Fam Duijts
7,2
Van Wijngaarden
1
Nederland
mei 03, 2023
Lekker weg in gekke mix van hotels
Oordeel in algemene zin is bij twee zulke verschillende hotels erg lastig en dan komt de waardering gemiddeld dus laag uit. Stakenberg (2 nachten) is sterk verouderd en maakt een sneue indruk. Het diner is echt beneden peil met sausjes / dressing uit poeder of zo. Niet lekker. Tweede avond dus in Elspeet uit eten gegaan. Ontbijt niks bijzonders, wel oké. Kamer oké. Personeel vriendelijk. Oranjeoord helemaal prima in alle opzichten. Uitstekend gegeten. Oranjeoord liet ons wel energieopslag betalen. Boekje met routes even puzzelen als je minder dan 5 dagen hebt geboekt. Kan beter. Omgeving natuurlijk prachtig!
8,2
Kuijntjes
1
Nederland
september 27, 2022
We hebben ervan genoten, prachtige fietsroutes.
We hebben een paar mooie dagen gehad, goede hotels, prima eten, en prachtige fietsroutes. Als tip, indien mogelijk graag de uiterlijke bezorgtijd van de koffers bij de hotels iets eerder maken als 17.00 uur.
8,2
Van Gaalen
1
Nederland
september 27, 2022
mooie fietsroute's en mooie ligging van de hotels
8,0
Been
1
Nederland
september 10, 2022
Verblijf was prima, maar in het Hotel Oranjeoord hadden we wel erg kleine kamer.
Op het routekaartje "Rondrit Hoog Soeren: 55 km" ontbreekt routenummer 43. Dit routenummer komt na 06 en voor 42. In Hoenderloo hingen bloembakken aan lantaarnpalen en die bloeiden zo goed dat de routeverwijzing er door in het gedrang kwam. De laatste route op het routekaartje "Nunspeet --> Hoog Soeren: 55 km" zou dus 55 km moeten zijn. Volgens mijn routeplanner op route.nl was de afstand echter 42,3 km. Wel een aanmerkelijk verschil.
9,2
Hems
2
Nederland
september 07, 2022
een mooi arrangement, met mooie fietsroutes. en erg vriendelijk personeel.
8,2
De Valckenaere
1
België
september 07, 2022
Daarnaast zeer tevreden over de fietsen, routeplan, bagagetransport.
Graag wat info rond interessante stopplaatsen. Voor herhaling vatbaar! Met dank Rie en Ingrid
6,7
Heijboer
Nederland
augustus 30, 2022
In NH hotel sparrenhorst een niet schoongemaakte kamer.
7,8
Fredriksz
1
Nederland
augustus 28, 2022
Hotel oranjeoord prima, hotel hoeve Nunspeet voldoende
Fietsroutes prachtig
7,7
Oostdijk
1
Nederland
augustus 22, 2022
het verblijf in Hoog Soeren was heel mooi ook de service was goed en hotelkamer was mooi
Wij zijn ook van 15-08 tot17-08 in hotel Stakenberg geweest daar werden we slecht ontvangen het was er bloed heet de meneer aan de balie was een akelig persoon hij deed moeilijk en alles wat hij moest doen was te veel dan de hotelkamer leek nergens op heel klein en super heet ik zal niemand aanraden daar heen te gaan Het eten en de bediening was goed ze waren daar ook vriendelijk Ik hoop dat u hiermee aan de slag gaat m.v.g. M Oostdijk
6,8
Moll
Nederland
augustus 19, 2022
Hotel Nunspeet was goed. Beetje onpersoonlijk. Eten prima. Personeel vriendelijk. Hotel Hoog Soeren prima alleen kamer was niet oké, eenpersoons ipv twee voor dezelfde prijs. Dit kan echt niet.
Leuke vakanties. Routes soms wat saai, een route app zou handiger zijn. Voor de kamer in Hoog Soeren zou een compensatie op zijn plek zijn
7,8
Hanenberg
Nederland
augustus 19, 2022
Lekker rustig gelegen in dr bossen. Prima kamers en netjes schoon. Weinig keus met het eten, dat was wel jammer.
Het was erg warm , de dagen dat we Hier verbleven. Misschien een ventilator op de kamer zetten? Verder weinig ruimte voor het opladen en stallen vd fietsen. Deze stonden zelfs niet onder een afdak. Nu was het droog, dus niet erg, maar als het regent zou een afdak wel fijn zijn !
8,5
Lefering
1
Nederland
augustus 17, 2022
Hotel Oranjeoord zullen wij nooit boeken en als er weer een aanbieding van goed verblijf komt met dit hotel er in zullen wij het niet boeken verder was alles tot in de puntjes geregeld
8,8
Minkes
Nederland
augustus 09, 2022
Super naar de zin gehad
Geen
7,8
Mathys
1
België
augustus 04, 2022
Omgeving, uitgestippelde fietsroutes en eten zeer goed.
De kamer in hotel Oranjeoord ( k 34)was zeer klein, dat hadden we nog nooit meegemaakt. In hotel Stakenberg ( k 20) kijkt één venster uit op de muur en aan het andere raam staat de lavabo omdat badkamer te klein is. Ook loopt de waterleiding langs onze kamer waardoor het lijkt alsof we zelf aan het douchen zijn in ons bed. Ik heb dit doorgegeven, het werd genoteerd. Dan zou ik liever meer betalen om dit te vermijden.
7,6
Janssen Kusters
1
Nederland
augustus 02, 2022
Eten goed en bediening goed
Kamer veel en veel te klein voor 2 personen. Coosie kamer gekregen nou daar kon je geen koffer kwijt geen kast om wat op te bergen. We lagen boven /naast de keuken...afzuiging in de kamer weggewerkt achter 'n muur....heel veel lawaai 's avonds na 't diner ivm opruimen.
9,2
Beljon
1
Nederland
juli 21, 2022
Goed hotel, vriendelijk personeel, heerlijk eten en prachtige kamer. Top dus.
Gezellige sfeer, gratis upgrade vd kamer met balkon. Leuk restaurant met terras. Heerlijk eten en heel vriendelijk.personeel. Jammer dat je vanaf het terras geen uitzicht hebt op de natuur, er zit een hoge heg voor.
7,8
De Groot
1
Nederland
juli 13, 2022
We hebben het zeer naar de zin gehad.Vriendelijke ontvangsten.
De fietsvakantie was zeer geslaagd.Goed eten en drinken, en mooie routes. Min puntje: De routes stoppen bij een knooppunt en niet bij het hotel. Op de fiets is geen gps waardoor wij het hotel vaak enkele kilometers verderop, moeilijk konden vinden. Misschien een route omschrijving voor het laatste stukje toevoegen??
8,0
Berg
Nederland
juli 12, 2022
Leuk hotel prachtige omgeving
9,0
Van der Velden-Valks
2
Nederland
juli 05, 2022
Prima
Vonden het allemaal prima het eten was heerlijk,wel hadden we wel wat friet of aardappeltjes gewild en ik weet dat we dat er bij konden bestellen maar voor dat geld wat alles kostte lieten wij dat.Ook vonden wij de drank erg duur maar dat is bijna overal,dat is wel heel jammer,anders hadden we zeker ‘s avonds in de bar gebleven.
7,8
Van Gaalen
1
Nederland
juni 28, 2022
Prima hotels, eten was heerlijk, mooie fietstochten
De service voor bagage van Elspeet naar Hoog Soeren hebben we afgemeld. Dit was omdat je dan geen auto bij je hebt en de laatste dag verplicht terug moet fietsen, en voor die dag was heel slecht weer voorspeld. Ik heb telefonisch afgemeld en zou daar nog een mail over krijgen, die heb ik nog steeds niet. Verder was alles prima
7,2
Donkers
1
Nederland
juni 24, 2022
Prima hotels ,
De service van goed verblijf is uitstekend . Ga zo door
8,8
Van Vliet
1
Nederland
juni 21, 2022
Prachtige omgeving van de beide Hotels, sobere slaapkamers (2x).
Beide Hotels te weinig oplaadpunten in de fietsenstalling voor de e-bikes. Het vervoer van de bagage tussen de Hotels was goed geregeld. Beide Hotels hadden goede bedden.
9,2
Van der Wal
1
Nederland
juni 17, 2022
Prima, attent personeel, mooie locaties.
Voor herhaling vatbaar
8,0
Nuyts-Torfs
België
juni 14, 2022
goede vakantie
hotel Sparrenhorst heeft zeer slechte bedden, na dat we zijn gaan klagen hebben we wel een topper gekregen dus 1 van de 2 nachten niet geslapen door pijn.
8,0
Buitendijk
1
Nederland
april 28, 2022
Prachtige omgeving waar hotels in liggen
7,5
Ooteman
1
Nederland
april 13, 2022
hotel Elspeet prima en eten prima, Hoog Soeren douche in bad, gevaarlijk voor ouderen, 2 gangen diner beetje karig, alleen vlees/vis met minimum aan groente, vlees erg rauw, wel prachtig opgemaakt op bord, geen kast op kamer met extra dekbed, lag een heel
zie boven

Bezienswaardigheden & attracties