Een weekendje weg Zeeland met Goedverblijf.nl

Een heerlijk weekendje genieten in Zeeland. U kunt kiezen uit één van de mooiste hotels die Zeeland rijk is. Boek uw weekendje weg via Goedverblijf.nl en geniet van een heerlijk arrangement. U hoeft alleen naar binnen te lopen en te genieten van alle faciliteiten die de verschillende hotels bieden. Of uw voorkeur uitgaat naar heerlijk uitrusten op het strand of cultuur snuiven in Zeeland. Het kan allemaal tijdens een weekendje weg in Zeeland.

Zeeland

De vele kilometers aan stranden en de heerlijke zonnige zomers trekken jaarlijks miljoenen toeristen. Zeeland heeft naast de prachtige stranden ook een paar bijzondere bezienswaardigheden die u tijdens een weekendje weg Zeeland kan bezoeken.

De Deltawerken

Een verdedigingssysteem tegen hoogwater. Aan dit bijzondere project is bijna 25 jaar gewerkt. De Oosterscheldekering is de grootste van allemaal, met 8 kilometer aan lengte. Deze waterkering is afsluitbaar door grote schuiven die gesloten kunnen worden bij zware stormen. Bij een weekendje weg Zeeland is Neeltje Jans een must-have om te bezoeken. Hier komt men er achter waarom de Deltawerken wereldberoemd zijn.

Middelburg

De stad Middelburg waar je niet om de ''Lange Jan'' heen kunt. De Abdij van Middelburg staat symbool voor de stad. De 91 meter hoge toren behoort bij de top 10 hoogste torens van Nederland. Tijdens het beklimmen van de 207 treden die de toren heeft kunt u bij een heldere dagen de omringende Zeeuwse eilanden zien. Abdij toren de ''Lange Jan'' is dan ook een leuke bezichtiging tijdens uw weekendje weg in Zeeland.

Hotelarrangementen in Zeeland

Wilt u genieten in Zeeland, bekijk dan eens de verschillende hotelarrangementen van Goedverblijf.nl. Een groot deel van de hotels liggen direct aan het strand. Vanuit de verschillende hotels kunt u fietsroutes volgen door Zeeland, of volg één van de wandelroutes langs de Deltawerken.

Bekijk onze hotels in Zeeland en boek een heerlijk ontspannen weekendje weg in Zeeland!

Wilt u een weekendje weg maar niet naar Zeeland? Bekijk dan de hotelarrangementen in de andere provincies.

 

 

Maak uw keuze uit een van de provincies voor een heerlijk weekendje weg!

 


Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, op Goedverblijf.nl vindt u altijd een hotelarrangement dat aan uw wensen voldoet!

Meer informatie over hotelarrangementen – weekendje weg Zeeland

Kijk snel voor alle weekendjes weg in Zeeland op Goedverblijf.nl en boek uw weekendje weg!
© 2016 Goedverblijf.nl over weekendje weg Zeeland

 

Weekendje weg Zeeland

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur