Golden Tulip Noordwijk Beach

Koningin Wilhelminaboulevard 8, 2202 GS, Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland

Beoordeling van Golden Tulip Noordwijk Beach

Totale hotel score:

7.9
Gebaseerd op 225 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Golden Tulip Noordwijk Beach.

Opbouw score Golden Tulip Noordwijk Beach :

Algemene waardering

7.8
 

Ligging

8.9
 

Service

8.3
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.9
 

Eten

7.8
 

Kamers

7.0
 
Resultaten 1 - 50 van 225
6.8
Van Lieshout
Nederland
mei 30, 2019
We hebben het heel fijn gehad , alleen de kamer (312) was aan de kleine kant
Kleine slaapkamer Bij toilet ver reiken naar toiletpapier
7.0
Van Oorschot
1
Nederland
mei 07, 2019
Op zich prima maar vond het een kamer die opgeknapt moest worden
Jammer dat we in het oude gedeelte zaten , dan vind ik het behoorlijk aan de prijs . Op de gangen was het niet schoon . Ook het menu was geen keuze wat ik wel had verwacht want stond niet vermeld .
7.0
Hulshof
1
Nederland
april 04, 2019
Vriendelijk personeel en goed eten in een gedateerd en niet onderhouden hotel
Veel achterstallig onderhoud. Groot gemis: afscheiding douche/douchedeur. Nu is de hele badkamer een waterballet.
7.5
Kroondijk
1
Nederland
maart 29, 2019
Goed
Gehorige kamer. Je hoort het doorspoelen van de toileten. Als het waait tocht het enorm. Gordijnen waaien heen en weer. Geen parkeergelevenheid in de buurt voor gasten. Ook nog eens prijzig betaald parkeren waardoor de prijs/kwaliteit verhouding toch niet goed is.
8.8
Albert
5
Nederland
maart 29, 2019
Erg klantgericht en qua locatie top
8.3
Klaassen
Nederland
maart 25, 2019
Prachtig uitzicht. Mooie kamers. Eten vonden we niet goed gaar. En wij hadden begrepen dat er een keuze was uit twee of drie dingen maar dat was niet zo. Dat vonden we erg jammer.
8.0
Koopmans
5
Nederland
maart 21, 2019
Heel fijn!
Werklui waren druk bezig om het hotel te renoveren. Her wordt zo te zien heel mooi en heel veel was al klaar. Onder andere onze kamer. Klein maar gezellig. Jammer dat de badkamer heel klein is. Je kunt nauwelijks op toilet zitten. De iets zwaardere personen iig niet! De gang was prachtig geworden met mooie vloerbedekking, lampjes en kamer nummers. Komen graag een keer terug!
9.3
Zuidervaart
2
Nederland
maart 17, 2019
prachtig gerenoveerde kamer met zeezicht. Vriendelijke bediening en heerlijk gegeten.Een aanrader.
ivm de renovatie zag het er in de gangen wat rommelig uit, maar als alles straks helemaal vernieuwd is is dit hotel een aanbeveling waard.
7.5
Van Dam
2
Nederland
maart 14, 2019
We hadden een goed verblijf en hebben een goed weekend gehad
* De kamer was goed, maar erg gehorig. De 2e nacht hebben we de hele nacht last van onze bovenburen gehad: ze kwamen laat en luidruchtig thuis, liepen duidelijk hoorbaar heen en weer, en spraken en riepen hard tegen elkaar in een andere taal. Het was ongeveer 15, 20 min. stil en dan begon het weer. Heel vervelend. Je kwam niet aan je nachtrust toe. * we kregen een eenvoudig menu. We hadden geen keuze, b.v. tussen vis en vlees. Het vlees vond ik rood en met veel zenen. Je kon het niet goed snijden. * Er werd serieus naar onze klacht geluisterd door de baliemedewerker * De service was goed
6.7
Marsman
1
Nederland
maart 05, 2019
Eten goed, weer goed, heerlijk gewandeld', welness was prima. Kamer erg klein, Toilet en douche ook erg klein, parkeerplaats hotel ver weg, dus geparkeerd op boulevard.
5.5
Wagemaker
Nederland
februari 24, 2019
Lekker aan het strand
Waar moet ik beginnen?Ok eerst iets positief! Het ontvangst was goed! De bedden schuiven van elkaar! Het Diner was ronduit slecht! In de mostertsoep zat Zalm , vonden een paar niet fijn want zij houden niet van vis! Het vooraf van mijn man kwam maar niet waren zij vergeten! Hij was ook jarig had nog gevraagd voor versiering omdat hij 60 was geworden maar niks van dien aart! Het hoofdgerecht de Steak leek er niet op was met senen zag er raar uit en was ook niet lekker! Een was er goeden zag er mooi uit en was lekker! De pepersaus was niet lekker waarsch uit een pakje ook zonder peperkorrels! Het toetje was ook niks! Alleen de frites waren goed! Ik vond het echt een afgang dit kan echt niet! Zou het nooit aandbevelen erg jammer! Het ontbijt ging wel alles was snel op en werd niet meer bijgevuld! Wij waren wel met zn negenen! Ik hoop iets van u te horen! Een financiele compensatie zou zeker op zn plaats zijn! Met vr gr E Wagemaker
7.5
Smits-Pullen
1
Nederland
februari 18, 2019
Het verblijf was prima kamers gehorig van wegen verbouwing
4.2
Kruizinga
1
Nederland
februari 12, 2019
Lawaaierige bouwwerkzaamheden
Een nacht eerder weggegaan. Er kon geen raam open
10.0
Hovenkamp
Nederland
januari 28, 2019
zeer vriendelijk personeel
8.2
Van Wieren
1
Nederland
januari 08, 2019
Hotel ligt dicht bij het strand aan de boulevard. Keurige kamer. Ontbijt was prima. Eten was ook smaakvol.
Bij het eten duurde het lang (30 min.) voordat we een drankje hadden. Er was te weinig personeel voor teveel mensen. Parkeren is vrij duur, ruim €15,- per nacht.
8.0
Roelfs
4
Nederland
januari 08, 2019
Ontbijt en diner waren perfect en kamers waren ook ok
8.2
Dassen-Koeling
4
Nederland
januari 03, 2019
Mooie locatie, fijne bedden
Badkamer erg klein. Diner van arrangement had erg beperkte keuze. Ontbijt prima...
8.7
Van den Eijnden
1
Nederland
januari 03, 2019
Voor herhaling vatbaar
Prima kamer, maar de badkamer is erg klein, helaas. Als je onder de douche staat moet je zo voorzichtig doen, anders stroomt het water zo de hal in. Met het gevolg dat je veel handdoeken op de grond moet leggen, die dan weer de was in moeten , dus ook slecht voor jet milieu. Misschien een dun wandje, of een drempel?
7.0
Raadschelders
1
Nederland
januari 02, 2019
Veel honden in het hotel. 2 losse bedden op wieltjes die kraakte en piepte
9.2
Bosscha
3
Nederland
januari 01, 2019
Heerlijk!
Wij kwamen samen met onze dochters van 0 en 3 jaar. Onze oudste dochter slaapt nog tussen de middag. Wat is het dan fijn dat een hotel hierin tegemoet komt. Zo mochten we eerder inchecken zodat zij kon slapen. Dit hebben wij ook wel eens anders meegemaakt. Ook bij binnenkomst en weggaan is er aandacht geweest voor haar. Dit vonden wij heel leuk! Wat haar betreft wilde ze snel weer op mini-vakantie naar een hotel!
8.2
Thomas
1
Nederland
december 31, 2018
Prima, gastvrij en gezellig
7.7
van den Haak
Nederland
december 28, 2018
Aardig personeel. Men was zo vriendelijk om een aanpassing van de kamer te doen, (wel met bijbetaling)
Badkamer was erg koud. Gehorig. Men hoort in de hotelkamer de afvoer van de andere hotelkamer.
8.3
Gotlieb
Nederland
december 22, 2018
We waren voor slapen en eten.Overdag waren we op omgevingverkenning.
Personeel zeer vriendelijk en hulpvaardig.Kamer een beetje klein,maar hoorde blijkbaar bij de prijs. Kamer was heel schoon. Al met al kijken we tevreden terug.We waren zonder kinderen.
7.8
Janssen
1
Nederland
december 19, 2018
fijn hotel zo aan de boulevard; ook dat de honden welkom zijn.
We hadden de hond meegenomen; je moet er wel voor betalen maar... - we mochten niet in het restaurant komen met de hond; dus hebben het ontbijt en het diner in het cafe genuttigd; ik zag dat sommige gasten wel hun hond het restaurant meenamen - jammer dat er verder niets voor de hond is geregeld; geen drinkbakjes of een welkomspakket voor de hond (met daarin snoepjes of een kauwbot) etc. dit zou een welkome service zijn.
8.5
Pompies
2
Nederland
december 17, 2018
het was voor herhaling vatbaar, een fijn verblijf. heerlijk die welness.
8.7
Kat
1
Nederland
december 09, 2018
Heel gezellig en heel goed we hebben genoten
Kamer goed schoon maar heel klein goed verbouwd.
8.3
Witteveen
1
Nederland
december 06, 2018
uitstekende service, mooi dicht bij het strand. Jammer dat er geen parkeerplekken bij zijn
4.5
Nijboer
Nederland
december 05, 2018
Zeer teleurstellend
We hebben nog nooit in ons leven zo'n slecht hotel gehad. Aan het eten zat kraak noch smaak. Als gast wil je verwend worden. De 10 spruitjes, de helft niet gaar, de aardappelpuree en een plak vlees met jus uit een pakje. Dit verwacht je in een gaarkeuken. Zeer teleurstellend. Ook het voor en nagerecht hadden nooit een kok van dichtbij gezien. Het ontbijt was wel goed. De kamer was zo klein dat we nauwelijks rond ons bed konden lopen. Na protest kregen we een grotere kamer. Maar ook deze kwam ons gedateerd over. En hoe verzin je een glazen deur naar een piep klein toilet en douche. Het personeel was vriendelijk.
8.2
Reininga
1
Nederland
december 04, 2018
2 dagen uitwaaien en zee, gecombineerd met Soldaat van Oranje.
prima, maar wat kleine kamer. Prachtig uitzicht op zee! De glazen deur naar de badkamer is niet 100% ondoorzichtig, dit is vervelend met het oog op de privacy tijdens de toiletgang. Belangrijkste minpunt: de badkamer heeft geen verwarming en was bij aankomst en de eerste uren daarna erg koud. Na een opmerking daarover aan de receptie een elektrische ventilatorkachel gekregen en daarmee de badkamer op temperatuur gebracht. Dit is m.i. een onbegrijpelijke omissie: zo te zien is de badkamer recent verbouwd en keurig, een vierkante meter elektrische vloerverwarming was een kleine extra investering geweest en had voor een aangenaam comfort gezorgd. Echt een foutje!!
8.5
Sommer
1
Nederland
december 04, 2018
uitstekende aanbieding
7.8
Brouwer
1
Nederland
december 03, 2018
Het was een goed verblijf
De kamers aan de landzijde waren in onze ogen een hok met bed. We hebben een up-grade gedaan naar een kamer aan de zeezijde. In onze ogen een dure bijkomstigheid. € 10 per nacht per echtpaar was in onze ogen genoeg geweest.
6.3
Tinga
3
Nederland
november 29, 2018
Het ontbijt, diner en de klantvriendelijkheid maakt veel goed in het hotel. Het hotel zelf is oubollig, de kamers zijn ouderwets en ontzettend gehorig. Wij hadden de schimmel in de badkamer staan en er was slecht schoongemaakt.
Toen wij in onze kamer kwamen waren wij niet enthousiast. De kamers zijn donker en ontzettend gehorig. Onze buren kwamen pas tegen middernacht op hun kamer en hadden daarna nog seks, waar we jammer genoeg elke minuut van hebben meegemaakt. Toen we onze kamer op kwamen zagen we vlekken op tafel, er hing nog een pluk haar in de badkamer en de douchecabine was te ranzig voor woorden. Die kunnen de schoonmaaksters al tijden niet meer goed schoon krijgen vanwege de schimmel.
9.8
Poortinga
2
Nederland
november 26, 2018
Gastvrij, schoon en lux
Een mooie aanbieding die leidt tot het vaker bezoeken van Golden Tulip
8.3
Kramer
Nederland
november 26, 2018
Heerlijk uitgewaaid
Kamer was niet stofvrij.
9.2
Kroeze
Nederland
november 24, 2018
geweldige ligging, vriendelijk, behulpzaam personeel, heerlijk gegeten, goed geslapen.
7.5
Van Der Meulen
2
Nederland
november 22, 2018
Medewerkers heel vriendelijk en behulpzaam. Matrassen veel te zacht. Ruimte naast de bedden te krap, het kostte moeite om het bed in te kunnen komen.
9.0
Berrens
1
Nederland
november 20, 2018
Genieten in een heerlijke omgeving met alle nodige voorzieningen.
6.2
Van Hoorn
1
Nederland
november 15, 2018
Veel gezien in Noordwijk aan zee
Heel gehorige kamers dat viel tegen . Verder was het goed
8.3
De Leeuw
1
Nederland
november 14, 2018
mooie ligging aan de bouelvard, kamer verzorgd maar een beetje gedateerd, eten was voortreffelijk.
6.5
Specht
5
Nederland
november 14, 2018
Had er meer van verwacht .
Zeer kleine kamer niet verwacht. Slaap Kussen was wat aan de harde kant maar weg gelegd. Culinair arrangement Culinair menu voorgerecht prima hoofdmenu sober en nu niet direct om dit nu nog eens een keer te doen. Dessert in orde
7.7
Claassens
1
Nederland
november 13, 2018
Er werd gerenouveerd,en de kamers zijn gehorig.
Aankomst 0511-09112018.
7.8
Blom
1
Nederland
november 12, 2018
Fijne dagen gehad (met hond)
Hotel goed, op superlocatie en zeer vriendelijk personeel. Super ontbijtbufet! Kamer netjes maar badkamer gedateerd en door veel hoekjes en stripjes niet schoon te houden. Er worden momenteel badkamers gerenoveerd dus we denken dat het in de toekomst wel goed komt.
8.8
Van Ree
Nederland
november 12, 2018
We hebben genoten van het uitzicht.
Wij hadden een kamer met zeezicht gereserveerd. Bij aankomst werden wij ingeschreven op kamer 125. Maar......de sleutel was zoek. Toen werden wij ingeschreven op kamer 119. Daar aangekomen openbaarde zich een grote teleurstelling. Een donkere kamer met een piepklein raampje uitziend op de overkapping van de entree en een heel klein stukje zee. Moesten we daarvoor € 10.00 per nacht meer betalen? Toen we dit bij de receptie meldden kregen wij de reservesleutel van kamer 125 om te kijken of die beter was. Vreemd dat de deelnemers van de receptie dat zelf niet weten, namelijk een verschil van dag en nacht: een lichte kamer met vijf grote ramen en een balkon. Dat was zeker een zeezichtkamer! En dat allemaal omdat de vorige kamerbewoners zo dom waren geweest om de sleutel mee te nemen! Mijn advies: geef nooit kamer 119 als kamer met zeezicht, dat is een blamage en laten de receptionisten weten wat ze doen. Verder hebben we op kamer 125 genoten want het was nog prachtig weer ook.
4.5
Schouten
2
Nederland
oktober 29, 2018
Eens maar nooit meer
We kwamen in een vies rook slaapkamer. We kregen na flink aandringen toch andere kamer. Parkeer gelegenheid paar straten achter hotel bij Vomar winkel die ons weg stuurde. Was niet duidelijk waar we konden parkeren. Moesten 15 euro per dag betalen voor parkeren. Eten was slecht. Veelste taaie biefstuk met een paar patatjes, zonder groente en mayonaise. Later sla die we nog eens extra moesten betalen. Alleen ontbijt was goed. Er verbleven honden op slaapkamers, terwijl er overal tapijt lag. Erg vies!!!
7.5
Verhoog-Tillema
2
Nederland
september 10, 2018
helaas kregen we een slechte kamer maar golden tulip heeft dat hersteld
had een kamer zonder balkon en met bad waar de douche inzat. Dat is op mijn 83ste niet verantwoord. Receptie was zo coulant ons een andere kamer te geven.
7.8
Martens
1
Nederland
augustus 13, 2018
ontbijt en diner prima. Onze kamer was helaas zeer gehorig.
parkeren was een verschrikking. Bij aankomst betaald voor parkeren, 2 uur moeten wachten voor een parkeerplek bij vomar.
7.2
Van de berg
1
Nederland
juni 22, 2018
Fijn hotel
Fijn hotel, kamer was groot maar wat oubollig zoals ook de rest van het hotel. Ontbijtbuffet was heerlijk. Bij het diner kon je niet kiezen dat vond ik wat minder.
6.3
Van Zwam
2
Nederland
juni 20, 2018
Heel kleine kamer, heel klein bed. Te weinig handdoeken (1pp). Hotel erg gedateerd. Personeel erg vriendelijk. Mi geen 4 sterren waard.
9.5
Smeets
4
Nederland
juni 15, 2018
Geweldig weekend gehad. Vriendelijke medewerkers. Mooie kamer.
7.5
Venrooij
1
Nederland
juni 04, 2018
Leuk hotel. Prima ligging.
Kamer was te klein en te warm. Geen airconditioning. We hadden een kamer aan de zeezijde moeten nemen.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur