City Resort Hotel Mill

Hoogveldseweg 1, 5451 AA, Mill, Noord-Brabant, Nederland

Beoordeling van City Resort Hotel Mill

Totale hotel score:

8.3
Gebaseerd op 48 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij City Resort Hotel Mill.

Opbouw score City Resort Hotel Mill :

Algemene waardering

8.3
 

Ligging

7.8
 

Service

8.5
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.4
 

Eten

8.9
 

Kamers

7.9
 
Resultaten 1 - 48 van 48
7.2
Van Miltenburg
1
Nederland
juni 06, 2019
Sober hotel, goede kamers, prima bedden, goed ontbijt, vriendelijk personeel.
De gang naar de hotelkamers zou wel iets gezelliger ingericht mogen worden.
8.0
Rijmenants Bal
1
België
mei 20, 2019
Leuk verblijf in een mooie streek .
Leuk verblijf gehad , mooie kamers , lekker eten . Als toetje een dagje sauna op de saunaboot ...was genieten .Veel verschillende sauna's , mooi verzorgde locatie . Jammer in het hotel waren de uren vrij zwemmen beperkt wegens lessen . We komen graag terug !
8.0
Jansen
1
Nederland
december 31, 2018
Leuk te verblijven , genoeg te doen bij Resort Hotel ,heel mooie Sauna en goede boxspring bedden !!
We gaan nog eens naar het Resort Hotel terug !
6.7
Huisman - van Dijk
1
Nederland
november 27, 2018
Het hotel was een beetje ouderwets. Maar de Wellness super
Miste een waterkokertje op de kamer. Had gekookt water nodig.
8.0
De Goffau
1
Nederland
september 24, 2018
Prima.
Een probleem van de mindervalide kamer was dat het bed erg laag is en ik mijn man met heel veel moeite van het bed kon helpen. Voor mindervaliden is het heel fijn om een bed te hebben wat redelijk hoog is. Opstaan zou dan veel makkelijker zijn.
9.0
Van Molken
1
Nederland
augustus 27, 2018
Hele ruime kamer, vriendelijk en behulpzaam personeel, zeer goed eten ( Ontbijt en diner ), Lunch pakket voor onderweg was ook in orde. Grote accomodatie met veel faciliteiten. Goede vertrek plaats voor diverse fiets routes
Mill is maar een klein plaats, niet veel eet gelegenheden.
8.7
Tack
1
België
augustus 25, 2018
voor herhaling vatbaar
7.8
Van Werven
1
Nederland
augustus 15, 2018
prima en prima eten
7.8
Van 't Wout
1
Nederland
mei 15, 2018
Prettig
Heerlijk om hier te verblijven in een mooie omgeving!
8.2
Van der Wolf
2
Nederland
oktober 27, 2017
Heerlijk eten, prettige sauna, hotel gedateerd maar goede bedden
7.2
Rotteveel
1
Nederland
december 07, 2016
zie onderstaande
De kamer was op zich goed. Jammer dat de muziek duidelijk hoorbaar was uit een van de beneden zalen. Verder moest je als hotelgast voor het parkeren betalen. Overige gebruikers van de parkeerplaats hoefden hier niet voor te betalen.
7.4
Dohmen
Met partner
Nederland
september 20, 2016
Vriendelijk en attent personeel, bedmatrassen zéér slecht, boxspring zonder toplaag gevolg slechte nachtrust
9.0
Van den Berg
Gezin met oudere kinderen
Nederland
april 30, 2016
vriendelijkheid en correctheid. goed verzorgd
8.0
Jansen
Met partner
Nederland
april 25, 2016
Heerlijke paar dagen gehad
We hadden 3 gangen menu erbij. Hadden gevraagd of we eindeloos genieten konden ipv 3 gangen menu dat kon moest ik €10,00 p.p bij betalen vind dit vreemd omdat 3 gangen het zelfde kost Had er na gevraag waarom konden ze mij eigenlijk geen goed antwoord op geven Bij afrekenen zei de reseptioniste mijn dagen dat we daar verbleven en eten 3 gangen menu Zei toen dat is eindeloos genieten geworden had ik voor gebeld en koste €10,00 p.p meer Ooooo even kijken printen een nieuwe rekening uit en telde de €20.00 er bij Dit vind ik toch vreemd Voelde een beetje raar als of ze je voor de gek houden Deze reseptioniste kon me er ook geen zinnig antwoord op geven waarom Ik neem toch aan dat ze dat dan moeten weten waarom als dit zo is En als de prijs het zelfde is moet dat toch niet uit maken Je zit langer maar drinkt dan toch ook meerdus zeverdienen re meer aan Weet niet zo goed wat ik hier van moet denken
7.5
Olijhoek
Met partner
Nederland
maart 01, 2016
8.8
Vermeulen
Gezin met oudere kinderen
Nederland
december 14, 2015
Prima verblijf gehad. Goede bedden, mogelijkheid fitness, zwembad ed. Eindeloos genieten is een aanrader.
9.2
Dries
Nederland
oktober 05, 2015
Een fijn Hotel waar je als je wilt met slecht weer van alles kunt doen . FITLAND is dus de juiste naam . Onze Kamer waar niets mis mee was zorgde voor een goede invulling van ons verblijf . Het Enige puntje was dat het met Zonnig weer SNEL warme wo
8.5
Franke
Vrienden
Nederland
september 27, 2015
Super service en heerlijk eten. Mooi hotel, gezellig café, alleen bloedheet overal.
Wij hebben het super naar onze zin gehad. Mooi hotel, goed eten, een gezellig café waar het personeel erg hun best voor je doet. Wij hebben bovenin gezeten nadat we vroegen om 2 stopcontacten voor onze laptops zodat wij nog voor onze winkel wat konden doen. Er werd gelijk van alles geregeld. Echt top. Wij vonden alleen de lift echt een verschrikkelijk eng ding en overal in het hotel, maar vooral de gangen en kamer was het ontzettend warm. Dat vonden we wel erg ellendig. Alle kachels hebben wij in de kamer uitgezet, maar zelfs toen was het nog erg. Uiteindelijk maar met raam wagenwijd open geslapen en de gordijnen daarvoor gedrapeerd. Maar toch zouden we hier zeker terugkomen.
6.7
Bours
Nederland
september 16, 2015
Het hotel is mooi en de receptioniste erg vriendelijk en het eten was heerlijk.Alleen de bedden waren vreselijk echt VRESELIJK.
7.8
Zomer Winter
Met partner
Nederland
augustus 17, 2015
Zeer vriendelijk personeel. bediening en eten was verrukkelijk in het restaurant en de kamer was goed...
Airco zou wel erg fijn zijn op de kamer, vooral in de zomer periode... pffff wat was het warm. Maar wij hebben een super top weekend gehad en zeker voor herhaling vatbaar... Bedankt!!!!!!!!
8.7
Noija
Met partner
Nederland
augustus 06, 2015
Goede service gegeven door vriendelijk personeel
8.5
Van Stelten
Met partner
België
juli 07, 2015
Zeker voor herhaling vatbaar
Voorzieningen voor koffie en thee op de kamer misde ik wel je moest een lange gang af lopen en als je pas wakker bent is dat niet fijn
6.8
Van Duren
Een groep
Nederland
juni 22, 2015
prima restaurant, vriendelijke medewerkers. Kamers ruim, maar gehorig en krappe natte cel
10.0
Vermeer
Vrienden
Nederland
mei 18, 2015
Geweldig, maar dan ook alles
M, IK kan heel kort zijn het is fantastisch het hele gebeuren , kortom een 10
7.7
Van den Heuvel
Met partner
Nederland
mei 12, 2015
Prima verblijf om eens even helemaal te ontspannen
Wellnessboot toppie, Eten prima, heikel punt je besteld een fles wijn etc bij het eten en dan moet je het tafel water betalen, dat moet niet kunnen, Kamer erg saai maar wel netjes. Vriendelijk personeel aan receptie en in het restaurant.
8.0
Muller
Met partner
Nederland
mei 06, 2015
UITSTEKEND EN VRIENDELIJK PERSONEEL
6.8
Lamping
Vrienden
Nederland
maart 31, 2015
Een prima verblijf gehad met goed eten (ontbijt en diner).
De lucht op de kamer was erg droog en het bleef warm. Met het raam open was er veel geluid van de auto's. Glaasje wijn vonden wij in verhouding erg duur. Het gebouw vonden we vreemd en erg hokkerig, vooral van de buiten kant zou er wel wat aan het uiterlijk gedaan kunnen worden. Uitzicht vanaf een terras op een parkeergarage is niet echt mooi.
9.7
Boersma
Met partner
Nederland
maart 02, 2015
We hadden twee nachten met een verassingsmenu erbij Dit was heerlijk. Ook het ontbijtbuffet was erg lekker
7.7
Luiten
Met partner
Nederland
november 10, 2014
Heerlijk verblijf gehad met lekker eten en ontspanning op de welnessboot
Eten was erg goed. De douches op de hotelkamer vond ik het minste: weinig druk en wisselende temperatuur
8.2
Verdouw
Met partner
Nederland
oktober 22, 2014
Heerlijk genoten in dit hotel. Zeker een aanrader.
Service aan de balie was super! De serveersters mochten wat ons betreft wel iets enthousiaster en vrolijker zijn. Kwamen wat onvriendelijk en ongeïnteresseerd over af en toe. De rest was top!
8.3
Huiszoon
Met partner
Nederland
oktober 14, 2014
Vriendelijke personeel, rustig, goede service, nette kamers en super eten
Zie bovenstaande; Alleen het toilet was niet schoon en de klimaatbeheersing zorgde voor wat geluid en koude lucht in de nacht. Verder prima en heerlijk verblijf gehad!
9.2
Van der maat
Met partner
Nederland
oktober 14, 2014
Het was geweldig komen zeker nog terug. Vooral t eten was top!☆
8.3
De Beer
Vrienden
Nederland
oktober 14, 2014
ruime kamers, schoon, goed restaurant. Leuke inrichting van de engelse bar.
7.8
Blaauw
Vrienden
Nederland
oktober 06, 2014
Prima hotel, heerlijk gegeten, prachtige sauna!
We hebben op en top genoten, de combinatie van de Wellnessboot en het hotel is geweldig! Wat een prachtige sauna! En de kamers zijn heel erg ruim, goede bedden, goed en uitgebreid ontbijt en een leuk restaurant met een goede kaart voor het diner.
7.2
Hogendoorn
Vrienden
Nederland
oktober 03, 2014
Goed verzorgt weekend
7.5
Eekelschot
Met partner
Nederland
september 28, 2014
Alles naar behoren en naar verwachting
10.0
De Kort
Met partner
Nederland
september 24, 2014
Heerlijke dagen in sauna en hotel gehad
Prima service, heerlijk eten echt even weggeweest. Prijs/kwaliteit was meer dan goed.
9.2
Buitendijk
Gezin met oudere kinderen
Nederland
september 22, 2014
Ontvagst is priema en gastvrij alleen de airco is hoorbaar aanwezich op de kamer
8.3
Peters
Met partner
Nederland
september 02, 2014
Een leuk huwelijksreisje!
Omdat we pas getrouwd zijn gingen we een weekendje naar dit hotel. Het arrangement bestond uit een nachtje slapen, diner, ontbijt en 2 dagen wellnessboot. Op de kamer wachtte ons een bed vol rozenblaadjes, lekkere chocolade en een handgeschreven felicitatiekaartje. Supertof! Ook het diner, bestaande uit onbeperkt kleine gerechtjes, was erg goed, evenals het ontbijt met prosecco! De wellnessboot heeft erg veel en erg goede faciliteiten. Wel vonden we het jammer dat het daar binnen zo licht is, zodat je je een stuk 'naakter' voelt dan in een saunacomplex waar het licht wat meer gedimd is.
8.0
Stoffels
Vrienden
Nederland
september 01, 2014
we hebben een super verblijf gehad
10.0
VERMEER
Met partner
Nederland
augustus 20, 2014
in een woord fantastisch
8.8
Jelsma
Nederland
juli 13, 2014
Erg vriendelijk, behulpzaampersoneel.
7.5
Koopmans
Met partner
Nederland
juli 05, 2014
Prima kamer met airco.
Onze kamer was voor mensen die niet goed ter been zijn te ver lopen vanaf de receptie. Een koelkastje op de kamer zou fijn zijn. De samenstelling van het reisgezelschap hieronder was voor mij niet goed in te vullen. Een zelf in te vullen open regel is misschien een idee? (Moeder en dochter van 19 jaar).
9.8
Van Houwelingen
Met partner
Nederland
april 11, 2014
Prima verblijf in een uitstekend hotel.
Bij binnenkomst al direct een warm welkom. Zeer behulpzaam aan de receptie. De kamer is ruim en is voorzien van het nodige comfort. In het restaurant zijn de medewerksters ook zeer vriendelijk en attent. Ontzettende leuke dagen hier gehad.
8.3
Vijverberg
Met partner
Nederland
maart 23, 2014
Top!!
We komen graag nog een keer terug!
10.0
Koeman
Met partner
Nederland
maart 17, 2014
Super vriendelijk en gastvrij personeel, zeer schoon en mooi ingricht
restaurant zeer goed, cullinair perfect
9.0
schreijer
Met partner
Nederland
oktober 15, 2013
het is een zeer prettige ervaring om in het hotel te verblijven
in verband met het gebruik van zowel de beutysalon als de wellnesboot zou het prettig zijn als er naar de toegang metname bij slecht weer en denk daar bij aan de winter als er een overkapping naar beide entree's zal zijn.
8.2
Rademaker
Vrienden
Nederland
november 23, 2012
Goed verblijf gehad
Design kamer (we hadden een upgrade) zag er heel mooi en smaakvol uit. Echter .... niet praktisch. Minime kastruimte voor 2 personen die 3 nachten blijven. Kraan wastafel zit te laag, je kunt er nauwelijks je handen onder wassen. In de douche kun je nergens je douchecreme en shampoo kwijt. Glazen schuifdeur voor toilet en douche is geen succes. Hier wil je wel een beetje privacy als je niet elkaars partner bent.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur