Strandhotel Bos & Duin

Duinweg 82, 4356 GD, Oostkapelle, Zeeland, Nederland

Beoordeling van Strandhotel Bos & Duin

Totale hotel score:

7.9
Gebaseerd op 23 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Strandhotel Bos & Duin.

Opbouw score Strandhotel Bos & Duin :

Algemene waardering

8.2
 

Ligging

8.5
 

Service

8.4
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.1
 

Eten

7.9
 

Kamers

7.9
 
Resultaten 1 - 23 van 23
8.0
Staargaard
1
Nederland
december 20, 2018
7.3
Van Rijn
1
Nederland
december 13, 2018
Prachtig omgeving, rust, zeer vrindelijke personeel.
Geen.
7.8
Schouten
2
Nederland
november 22, 2018
Wij hebben genoten van ons weekendje weg. Moeite van het herhalen echt waard!
8.3
De Boer
1
Nederland
oktober 12, 2018
Personeel is zeer hartelijk, wij voelden ons welkom. We hebben er heerlijk gegeten. Goede ligging, dichtbij bos en strand.
7.8
Van houwelingen
Nederland
juli 31, 2018
Gezelligheid, lekker eten, goede ligging!!
We hebben genoten! Wel even een minpuntje bij een arrangement vind ik, dat je niet bij moet betalen, voor een gerecht op de kaart. Ps, hopelijk is dat in oktober geschrapt, want dan kom ik wederom bij u in het hotel. Vriendelijke groet Martha van Houwelingen.
8.2
Willems
1
Nederland
juli 22, 2018
Knus, gezellig!
Ik had een arrangement met 1x diner. Beetje zielig dat er voor een aantal gerechten een meerprijs berekend werd. Zelfs de mayonaise. Erg zielig. Biedt dan een arrangement wat je betaald hebt. Verreken dat vooraf in de prijs, en niet als je aan het eten bent. Voelt een stuk gemoedelijker.
8.2
Boelen
1
Nederland
juli 12, 2018
voor herhaling vatbaar . heerlijk voor een paar daagjes ertussenuit. hotel vlakbij strand. met elke ochtend een prima ontbijt...verwennerij!
Schoonmaak had ietsje beter gekund. Verder niets dan complimenten.
9.2
Van Der Laan
1
Nederland
juli 09, 2018
Wij hebben ons verblijf zeer aangenaam ervaren. Prima kamer. Goed ontbijt en diner
Gaan zeker nog eens naar dit hotel terug
8.3
Verbeeke
1
Nederland
mei 07, 2018
Fijn verblijf met een pluim voor gastvrijheid
8.0
Arts
1
Nederland
april 13, 2018
5.8
Heinsdijk
1
Nederland
december 11, 2017
Geen 4 sterren waard
Hotel presenteert zich als een 4 sterren hotel maar is hoogstens 3 sterren waard. De kamers zijn sober en hebben renovatie nodig, de hoofdkussen zijn te zacht, de badkamer is OK. Samenvattend: de prijs/kwaliteit verhouding is niet goed. Weinig personeel, 1 persoon was verantwoordelijk zowel voor de receptie, de bar en de bediening in het restaurant. Het hotel ziet er aan de buitenkant een beetje groezelig en rommelig uit. De parkeerplaats is beveiligd met een slagboom en opent met een kaartje. De afstand scanner en slagboom is dusdanig dat, als je niet oplet, de motorkap beschadigd. Hier moet echt iets aan gedaan worden!
8.8
Bos
1
Nederland
oktober 03, 2017
Het was een goed verblijf en vriendelijk personeel
.
9.2
Van der Scheer
1
Nederland
juni 20, 2017
Goede ontvangst,gastvrije sfeer en prima voorzieningen(o.a ook voor onze elektrsche fietsen)
De beide stoelen in onze kamer waren niet comfortabel genoeg om daarop bijvoorbeeld enkele uren met genoegen te lezen of televisie te kijken....
8.7
Eekhout
Met partner
Nederland
september 12, 2016
Goed hotel, vlakbij bos en het strand.
8.0
Ickenroth
Met partner
Nederland
mei 27, 2016
Uitstekend hotel in een mooie omgeving
9.3
MARCEL
Met partner
België
oktober 06, 2015
zeer goed meegevallen en het was ook een heerlijk ontbijt
geen opmerkingen
7.5
Van der Donk
Met partner
Nederland
september 27, 2015
aangenaam verblijf, fijn dichtbij het strand, vriendelijk personeel
Uitzicht was slecht , tegen dak aankijken van de bungalows van het park, daarom krijgt deze kamer een 6. Badkamer zag er mooi uit, echter schimmel onderin de naden van de wanden oogt niet fraai, evenals vlekken in de vloerbedekking.
8.0
Bos
Met partner
Nederland
september 15, 2015
Was goed. Mooi hotel. We zijn alleen alleen maar buiten geweest overdag. zo mooi was het weer
9.2
IJzerman
Met partner
Nederland
juli 20, 2015
Fijn en netjes hotel.Alles is prima geregeld
7.5
Krüsmann
Met partner
Duitsland
juli 01, 2015
fijn hotel vlakbij strand en manteling
8.2
Boers
Nederland
juni 22, 2015
Goed verblijf, ruime kamer, prima bedden, diner wat minder, fietsen stalling veel te klein.parkeertarief hotel € 7,50
8.2
Rottier
Met partner
België
juni 14, 2015
leuke tijd; vele fiets- en wandelmogelijkheden;mooie natuur en schoon strand.
7.8
Van Trigt
Met partner
Nederland
juni 01, 2015
Prima hotel alleen meergeschikt voor strandgasten

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur