Resort Bad Boekelo

Oude Deldenerweg 203, 7548 PM, Enschede, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Resort Bad Boekelo

Totale hotel score:

8.3
Gebaseerd op 86 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Resort Bad Boekelo.

Opbouw score Resort Bad Boekelo :

Algemene waardering

8.4
 

Ligging

8.4
 

Service

8.5
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

8.3
 

Kamers

7.9
 
Resultaten 1 - 50 van 86
9.0
Meina
1
Nederland
maart 04, 2019
Zeer vriendelijk personeel. Heerlijk zwembad. En eten was uit de kunst.
8.5
Hellemans
1
België
maart 02, 2019
alles was zeer goed, alleen het inchecken was pas om 17u i.p.v. 15u. De kamers waren niet tijdig klaar.
7.0
Kok
Nederland
februari 22, 2019
Even er uit in een fijn hotel met mooi weer en lekker fietsen.
Ontbijt goed! Diner uitzonderlijk slecht! Tegen bedienend personeel gezegd dat een leeuw er moeite mee zou hebben om het binnen te krijgen. Zou dit melden in de keuken. (eigenlijk had ik het eten moeten weigeren. 3e avond ergens elders gegeten)
10.0
Zweers
Nederland
december 27, 2018
We hebben genoten deze dagen. Vooral het buffet op vrijdag was uniek!!
1 opmerking, het drinker was erg prijzig. Voor de rest voor herhaling vatbaar, super gezellig, vooral met al die lampjes. We hopen dat we het nog een x over kunnen doen. Vriendelijke groeten van Klaas & Annekie Zweers.
9.0
Van Meijeren
1
Nederland
december 19, 2018
8.2
Mijland
5
Nederland
december 13, 2018
8.5
Van der Laak
Nederland
december 12, 2018
9.0
Bentum
1
Nederland
november 08, 2018
Heerlijk ontspannen. Vriendelijke bediening. Lekker eten. Voor ons was het een heerlijk weekend.
Douchen in het bad vinden wij niet zo fijn. Dat is onze enige opmerking.
7.5
Smid-Hartjes
1
Nederland
oktober 29, 2018
netjes en verzorgd / prima om er even tussen uit te zijn en rust te vinden in een bosrijke omgeving.
geen.
7.5
Bijl
1
Nederland
oktober 29, 2018
Prettig met een goede sauna en zwembad
Merkwaardig dat de vier sterren geen koffie/thee aanbieden op de hotelkamer. Tevens duurde het 35 minuten voordat de rij bij de receptie weg was en wij de sleutel konden teruggeven en afrekenen. (Nieuwe computer en te weinig vakkundig personeel?)
9.0
Boodt
2
Nederland
oktober 18, 2018
super relaxed verblijf
7.3
Van den Noort-Mink
5
Nederland
oktober 12, 2018
kamer aan de kleine kant, de douche kon niet gebruikt worden door een van ons die een heup en beenprothese heeft
Eten was prima en ook heb ik genoten van het zwembad.
8.7
Knol
1
Nederland
september 06, 2018
Wij hebben een heel mooie dagen gehad. Goed verzorgd en een prachtige omgeving.
In de douche is geen beugel aan de muur bevestigd terwijl de bodem van glad email is. Een uitglijder met wat zeep aan de voeten is zo gemaakt. (Althans op onze kamer). Wie is er aansprakelijk als er wat gebeurd? Verder vonden wij de stoeltjes op het terrasje wel wat armoedig en hoog onkruid tussen de stenen. Het onderhoud aan de tuinen rond het complex was niet geweldig, maar misschien kwam dat ook mede door langdurige droogte
7.8
Gringhuis
1
Nederland
augustus 28, 2018
8.5
Zwaaf
1
Nederland
augustus 27, 2018
Goed hotel op prachtige locatie.
Hotel Bad Boekelo heeft ruime schone kamers. Goed uitgebreid ontbijt buffet. Het restaurant gedeelte is ruim en goed ingericht. Het eten is goed verzorgd en iets aanvullen is geen probleem. Medewerkers van de receptie zijn vriendelijk en informeren je volledig. Toch een dingetje; de muziek in het restaurant is irritant. Te veel vocaal van het soort Mariah Carey achtige geschreeuw, stop daarmee!
8.0
Onderwater
7
Nederland
augustus 23, 2018
7.2
Hompert
1
Nederland
augustus 23, 2018
Vergane glorie
Hotel behoeft heel veel opknap werk. Hebben gehoord dat het in de verkoop gaat/is!? Wens ze veel succes, maar vraag mij af of ze dit in deze staat ooit verkocht krijgen! Ook hier helaas 's avonds en 's nachts veel lawaai van dronken Polen en Bulgaren.
8.7
De Groot
2
Nederland
augustus 14, 2018
Super leuke dagen gehad, gewandeld, gefietst, geshopt in leuke steden vlakbij. Mooie omgeving.
Het enige wat ons opviel dat de drankjes best prijzig zijn.
8.5
Van der Eijk
1
Nederland
juli 23, 2018
buiten kant bij aankomst wat minder binnen alles prima
9.0
Boel
1
België
juli 07, 2018
Mooie ligging
Mooie wandelingen in de dichte omgeving
7.2
Van de Weijenberg
1
Nederland
juni 29, 2018
mooi rustpunt maar wel wat gedateerd
8.0
Van der Horst
1
Nederland
juni 27, 2018
Wij hebben een paar fijne dagen beleefd. Het hotel al eens eerder bezocht en vanwege de goede ervaringen herhaald. Ook nu weer uiterst tevreden.
8.8
Ramakers
1
Nederland
juni 18, 2018
Rustige ligging, goede service, uitstekend eten. Prijspeil drank aan de dure kant!
9.0
Rooyendijk
1
Nederland
mei 31, 2018
Verblijf was super
8.8
Van Broekhoven
1
Nederland
mei 08, 2018
prima service, erg vriendelijk personeel en voortreffelijk eten
7.0
Oest
5
Nederland
mei 03, 2018
Super verblijf gehad.
Vriendelijk personeel. Goed ontbijt en avondeten. Zwembad en bowling heel goed. We hadden 3x een tweepersoons classic kamer. Deze zijn vreselijk oud. Badkamer wel nieuw. Kamers verdienen zeer zeker geen 4 sterren, de rest wel.
9.0
Den Bak
1
Nederland
april 30, 2018
fijn hotel
prima naar ons zin gehad
8.2
Koorn
Nederland
april 28, 2018
Alles was eigenlijk prima fijn zwembad ook
9.5
Blommaert
1
België
april 27, 2018
Vriendelijke ontvangst en gemotiveerde personeel.Dit was de 4de keer en komen zeker terug.
"Bookles moment" was miniem,zeker in vergelijking met Ter duin in Burgh-Haamstede.
7.8
Visscher
1
Nederland
april 19, 2018
Heerlijk hotel voor paar dagen weg in twente
Bij buffet op vrijdagavond misten wij bordjes bij de gerechten. Geen idee wat er geserveerd werd... Verder is het hotel opgeknapt na ons vorige bezoek. Vloerbedekking zag er nu prima uit.
9.3
Erkelens
1
Nederland
april 16, 2018
ptrettig en rustig
geen
8.0
De Graaf
1
Nederland
april 12, 2018
Heerlijk weekend gehad, alles tot in de puntjes verzorgd. Prima
7.8
Ebben
1
Nederland
april 12, 2018
Goede plaats om een weekeind te verblijven.
8.7
Maarschalkerweerd
1
Nederland
april 09, 2018
Prima hotel. Heerlijk gegeten en geslapen. Mooi gelegen t.o.v. de omliggende plaatsen als Enschede, Hengelo en Delden.
De badkamer was speciaal ingericht voor minder valide personen (een grote ruimte met douche, toilet en wastafel); als je echter nog gezond bent van lijf en leden is het ontbreken van een afgesloten doucheruimte niet praktisch; na afloop is de hele vloer dan drijfnat.
9.0
Coolen
1
Nederland
april 06, 2018
Fantastisch verblijf gehad.
8.0
Lambrechts
4
België
april 04, 2018
Voor herhaling vatbaar .
Nieuwe biljartstokken zijn welkom , groetjes .
7.0
Barth
1
België
maart 31, 2018
Goed....maar we gaan niet terugkomen....betere gehad
Saunacomplex was erg klein. M'n man had last van allergische reactie op de kamer.(dieren? Tapijt? Huismijt?) Erg groots. Liever iets kleinsschaaligers,daar is het contact toch anders.
6.0
Bouman
1
Nederland
maart 09, 2018
Kwaliteit van dit hotel gaat achteruit.
Na een prima ontvangst zijn we naar de kamer gegaan. Deze kamer was sterk verouderd. Het behang hing los aan de muur. Ook was de schoonmaak niet optimaal. De douchebak werd tijdens ons verblijf niet gereinigd. Op de vrijdagavond viel het dinerbuffet tegen. Het was grotendeels koud. Het vlees lag op houten plankjes naast de warmhoudplaten. Dit was niet lekker. Eveneens was er zeer weinig groente. Wij hebben in het restaurant aangegeven dat wij het vreemd vonden dat zoveel koud was, zelfs het vlees. Tot onze verbazing kregen wij hiervan geen terugkoppeling. Het ontbijtbuffet was uitgebreid en lekker, wel jammer dat het fruit niet vers was en dat er geen vruchtenkwark aanwezig was. Het diner op de zaterdagavond was prima. De sauna is zeer goed, het stoombad is aan vernieuwing toe. Bowlen tegen betaling van 1 consumptie per persoon is een prima aanbod. Bij het uitchecken bleken er op onze naam veel meer en totaal andere consumpties te staan dan wat wij genuttigd hadden. Conclusie: het hotel gaat achteruit in kwaliteit en dat in 1 jaar tijd. Zeer jammer!
9.0
Van Veen
1
Nederland
maart 06, 2018
Het zijn een paar heerlijke dagen geweest, met dank aan het behulpzame personeel.
8.3
Dam
1
Nederland
december 07, 2017
Prima accommodatie, goed eten. Tweede bezoek waardig.
8.8
Van den Berg
1
Nederland
november 08, 2017
Rustige omgeving, vriendelijk personeel
8.3
Rekker
1
Nederland
oktober 02, 2017
Prima hotel, voor herhaling vatbaar
7.7
Rakhorst
2
Nederland
augustus 24, 2017
Mooi verzorgd hotel met een fijn zwembad.Gunstig gelegen in het groen.
Vond het diner iets minder, weinig smaak (kruiden) en erg calorierijk. Voor de prijs die betaalt is voor het arrangement toch heel tevreden naar huis gegaan.
8.0
Blom
1
Nederland
augustus 21, 2017
we hebben het heerlijk gehad. prima weer.goed ontbijt en goed diner.ruim appartement.
8.0
Prummel
1
Nederland
augustus 21, 2017
Entourage is deprimerend. Slecht onderhoud van de tuin. Inchecken is zeer bureaucratisch. Personeel zeer vriendelijk.
Er is anders dan in de beschrijving door Goedverblijf geen lift aanwezig om de kamers op de eerste verdieping te bereiken.
9.0
Kalsbeek Folmer
1
Nederland
augustus 14, 2017
Kamer met zitje buiten, heerlijk eten, mooie omgeving, lekker fietsen, super!!
8.2
Smit
1
Nederland
augustus 05, 2017
Prima naar de zin gehad!
8.7
Krol
1
Nederland
juli 25, 2017
Wij hebben een heerlijke week gehad; prima verzorgd en gastvrij onthaalt in het restaurant en de receptie. De omgeving staat bol van mooie fiets en wandelroutes en ook de bereikbaarheid van wat grotere steden (in Nederland en Duitsland) zorgt voor de nodi
Top is de verhouding prijs kwaliteit: de keuken verdient een extra compliment (wat een smaak en opmaak) maar ook de bediening: jongen mensen die zo vriendelijk en service gericht zijn dat maak je niet meer vaak mee. Daar kunnen ze in de randstad nog een puntje aan zuigen! We zijn in een warme week geweest en daardoor hebben we de airco gemist (dat is natuurlijk een giga investeringen gezien de prijs kwaliteit ook niet echt reëel om te verwachten) De zware koffers omhoog sjouwen bij aankomst en vertrek zou wat meer gastvrij begeleid kunnen worden: "moeten we u even helpen of lukt het zo, er is een lift maar tot de 1e etage van het restaurant etc". Ook bij de reservering vragen of traplopen geen bezwaar is. Minpuntje: gaten in de vitrage dat moet je niet willen want dat staat armoedig. Kleine investering voor groots effect. Laat de kamerschoonmaaksters daar op letten en geef ze een signaalverantwoordelijkheid.
9.3
Lodewijks
2
Nederland
juni 19, 2017
Wij hebben genoten van de dagen in Bad Boekelo,komen graag nog eens terug!!!
We werden verrast met een upgrade ,we kregen een groot appartement tot onze beschikking.
8.5
Jonkmans
1
Nederland
juni 06, 2017
mooi verblijf, prachtige omgeving goede faciliteiten (sauna)

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur