Resort Bad Boekelo

Oude Deldenerweg 203, 7548 PM, Enschede, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Resort Bad Boekelo

Totale hotel score:

8.3
Gebaseerd op 141 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Resort Bad Boekelo.

Opbouw score Resort Bad Boekelo :

Algemene waardering

8.4
 

Ligging

8.4
 

Service

8.4
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

8.3
 

Kamers

7.8
 
Resultaten 1 - 50 van 141
8.5
Timmermans
1
Nederland
juni 18, 2019
Mooie omgeving, mooi hotrl, goede keuken en vriendelijk personeel.
8.8
van Gelder
1
Nederland
juni 18, 2019
vriendelijk persuneel.
Kamer netjes, ietwat klassiek. Douche vloer glad.
8.3
Haver
5
Nederland
juni 18, 2019
Goed Resort. Kamers zijn wat gedateerd maar voldoen prima.
8.5
Van der Spek
2
Nederland
juni 18, 2019
Een prima resort met zeer vriendelijk personeel . Het eten in het restaurant is zeer goed!
Een kleine opmerking: Sommige elektrische lampen werkten niet. Een technisch onderhoud zou wel eens gedaan kunnen worden. Ook mag hier en daar wel eens geschilderd worden. Vooral de gang van het hotel naar de appartementen. Daar kan m.i. best iets mooi van gemaakt worden. Het is maar een suggestie!!
8.7
Hogenboom - Willems
1
Nederland
juni 18, 2019
Wij hebben het erg naar onze zin gehad.
Ook bediening in restaurant was gord. Behalve een ober. In mijn ogen arrogant. Wij zaten al een hele poos aan tafel, terwijl wij gereserveerd hadden. Mensen die na ons kwamen werden wel bediend.....toen jij op een gegeven ogenblik naar onze tafel kwam, " verontschuldigde" hij zich dat wij zo lang hadden moeten wachten.... In mijn ogen heeft hij net gedaan of hij ons niet zag....,jammer genoeg kon ik zijn naam niet lezen op zijn naambordje. Ik heb er geen woorden aan vuil gemaakt....als iemand mij zo bedient, zeg/denk ik: GEEN FOOI.
8.3
Imhoff-Koopmans
1
Nederland
juni 18, 2019
8.5
Van Dellen
1
Nederland
juni 17, 2019
8.0
Meier
1
Nederland
juni 17, 2019
Het verblijf was prima. Het hotel ligt in een schitterende omgeving. Prima sauna en een heerlijk groot zwembad.
Bij aankomst moesten wij wachten op onze kamer. Bij inchecken kregen wij een upgrade naar een appartement. Toen wij bij het appartement aankwamen was deze nog niet schoongemaakt. We moesten hierdoor nog een uur wachten. Het appartement is aan renovatie toe. Ook kregen wij niet de service die wij in een hotelkamer zouden hebben gekregen. Geen schoonmaak en geen schone handdoeken. Bij uit checken hebben wij dit aangegeven. Wij kregen welgemeende excuses. Het was een fout in de communicatie met de schoonmaak ploeg. Ondanks deze kleine problemen zullen wij graag weer terugkomen.
8.0
Hurxkens
Nederland
juni 13, 2019
Was gexellig
Badkamer met ligbad wassen moeilijker. Bang om uit te glijden.
8.8
Zwart
1
Nederland
juni 13, 2019
Het verblijf iwas wat ik voor deze dagen had gezocht prima.
Ik vond de prijzen van de meeste consumpties ietwat aan de hoge kant,met als gevolg dat je beter een 10-tal minuten ging rijden om op een terrasje te gaan zitten en daar iets gebruiken. Op het eten was beslist niets op aan te merken. Wat ons enigszins tegenviel was,dat wij om ca half 5 pas een kamer konden krijgen,omdat deze laat klaar was. \Eindconclusie:Voor ons was dit toch een geslaagde reservering mede gezien door donze leeftijd(beiden rond 80 jaar) Service en hulpvaardigheid staat er hoog aangeschreven naar onze mening
8.0
Breel
5
Nederland
juni 13, 2019
Hotel ligt in een landelijke omgeving, dicht bij de stad Enschede een fijne omgeving om te wandelen en te fietsen.
De basic kamer is inderdaad basic maar heeft balkon en de bedden zijn prima.
8.0
Den Besten
1
Nederland
juni 12, 2019
Gratis upgrade naar een appartement. Dat was een welkome verrassing.
8.2
Giethoorn
1
Nederland
juni 12, 2019
Fijn verblijf, geweldig lopend buffet op vrijdagavond.
8.2
Schenkius
1
Nederland
juni 12, 2019
Beetje vergane glorie. Tennisbanen verdienen het predicaat tennisbaan NIET.
Behalve het feit dat er geen handdoeken waren opgehangen in de badkamer, wat trouwens na een belletje snel werd opgelost, geen negatieve ervaringen. Keuken heel goed.
7.5
Sonnemans
1
Nederland
juni 12, 2019
Was goed
Jammer dat geen lift aanwezig is gevallen van donkere trap Verder was prima Goed personeel
8.0
Aandekerk
1
Nederland
juni 12, 2019
Het was een prima verblijf. Aardig personeel, uitgebreid ontbijtbuffet, heerlijk avondeten.
Een minpunt, er was geen koelkastje en dat is in deze tijd geen luxe. De dagen dat wij er waren was het warm en je kon niets koel zetten (ook je medicijnen niet!).
7.5
Bolhuis-Cornet
1
Nederland
juni 08, 2019
Kort verblijf. Twee nachten
Leuk hotel. Prima ontbijt en de driegangenmenu’s van de goedverblijf actie waren heerlijk. De bedden waren veel te zacht voor ons. Ruime inloopdouche was prettig.
9.7
Van der Kaaij
1
Nederland
juni 08, 2019
Heerlijk!
Fijn weekend gehad , gefietst, lekker gegeten . Alleen jammer dat we niet in de sauna mochten met badkleding !
8.0
Van Heerden
1
Nederland
juni 07, 2019
Netjes. Als plus zwembad en sauna.
Ontbijt prima, avondeten iets minder.
8.8
De Boer
1
Nederland
juni 04, 2019
Lekker een paar dagen genoten van rust en boslucht
Gladde vloer in zwembad en sauna Geen inloopdouche op de kamer, uitsluitende bad waarin gedoucht moest worden.
9.3
Koops
1
Nederland
juni 03, 2019
Alles was boven verwachting goed!
6.8
Booij
1
Nederland
juni 03, 2019
Gezellige bar en personeel fijne ruime kamer en bedden
Het hoofd gerecht was voor ons Te weinig .en mochten niet de biefstuk voor de goedkopere spareribs ruilen .Weinig flexibel qua dat aan gaat.en extra betalen voor een schaaltje patat stond niet op het menu
8.3
Caspers
1
Nederland
juni 03, 2019
Rustig hotel in mooie omgeving. Nette kamers, fijn zwembad
8.5
Tijsterman
1
Nederland
juni 03, 2019
zie onder
Prettig verblijf. Bij inchecken correct geholpen. Restaurant fijne bediening.
9.2
Horwitz
1
Nederland
juni 01, 2019
rustig, gastvrij, goed om te "onthaasten"
Rijksmuseum Twenthe in Enschede zeer de moeite waard om te bezoeken. Een tripje Duitsland naar Ahaus met kasteel en mooi aangelegd park is ook de moeite waard, en bijv. winkelen in Gronau, kan ook op een wat minder mooie dag.
9.5
Guichelaar
1
Nederland
mei 29, 2019
Erg naar de zin gehad en lekker gefietst,goed ontbijt en lekker eten.
Een koelkast op de kamer en water koker met koffie Enzo, dat misten we wel,wel gelezen dat je het kon kopen,maar in een4sterren hotel hoort dat erbij.
9.0
Brals
1
Nederland
mei 29, 2019
Uitstekend geoutilleerd en prettige bediening.
geen
6.8
Gosen
1
Nederland
mei 29, 2019
Achterstallig onderhoud
7.3
Putter
1
Nederland
mei 28, 2019
Een beetje vergane glorie en omgevinb kan beter onderhouden worden
8.0
Profijt
1
Nederland
mei 27, 2019
Prima verblijf gehad. Mooie omgeving. Lekker gegeten.
8.8
Van Schaijk
Nederland
mei 27, 2019
Heel vriendelijk personeel. Netjes en schone kamers. TV een beetje gedateerd
Alleen na het boeken de mailtjes die ik kreeg allemaal in het Engels sorry ik kan geen Engels. En bij het online inchecken kon je vertalen in het Nederlands, Maar de vragenlijst was gewoon weer in het Engels. Heb ik bij het uitchecken melding van gemaakt. De baliemedewerkster zij dat ze het programma aan het aanpassen waren.
7.8
Verdonk
1
Nederland
mei 27, 2019
Goed verblijf voor een paar dagen.
De kamer is ruim, stoeltjes niet comfortabel. Voor deze kamerprijs zou koffie/theevoorzieningen standaard moeten zijn. Douche in ligbad bezwaarlijk in te klimmen. Fietsenstalling te klein voor zoveel fietsen.
8.7
Berkhout
Nederland
mei 27, 2019
Qulitytime, relaxed, super verzorgd en behulpzaam, lieve mensen
TOP VERBLIJF.X
6.0
Esselman
1
Nederland
mei 27, 2019
Op zich wel goede kwaliteit/prijsverhouding.
Bediening avondmaaltijden duurde echt veel te lang. NB Wel degelijk voldoende personeel (beslist dus niet te weinig mankracht) maar er werden verkeerde keuzes gemaakt. Vb. Veelvuldig snel heen en weer lopen en rondkijken zonder dat er bediend werd. Ook tafels schoonmaken kan toch gedaan worden na het uitserveren van de maaltijden. Ook "drankjes" kwamen niet "door", ondanks herhaald "rappel", gelijk zij wel (dus ten onrechte) op de rekening verschenen. Verder was de hoeveelheid van het aangeboden voedsel beperkt. Vb. extra friet moest (duur) betaald worden. Ook de drankjes waren fors geprijsd. Verder waarom slechts een handdoek beschikbaar voor het zwemmen. Ook jammer dat het zwembad deels gesloten bleek te zijn voor gasten vanwege schoolzwemmers. Wel nette en schone kamers en rustige ligging van het hotel zelf.
8.5
Nuijten-Vogelaar
1
Nederland
mei 26, 2019
Voor wie van een rustige bosrijke omgeving houdt is dit hotel een aanrader. We hadden een standaardkamer gereserveerd, maar kregen op verzoek een kamer b.g. vanwege een beperkte mobiliteit. Chapeau!
8.2
Faase
1
Nederland
mei 25, 2019
goed verblijf, leuke ontspanning mogelijkheden.
9.5
Tiessen
1
Nederland
mei 25, 2019
wij hebben erg genoten , schone frisse kamers, vriendelijk en hulpvaardig personeel en een goede keuken!
8.7
Langevoord
Nederland
mei 21, 2019
Goed hotel, matige omgeving
8.0
De Visser
2
Nederland
mei 21, 2019
Ontspannen en vriendelijk
Aan het onderhoud van de tennisbaan mag wel iets gedaan worden
9.3
Coenen
Nederland
mei 20, 2019
We hebben genoten eten was heel goed de kamer was gedateerd maar was wel schoon prachtige omgeving zou er zo weer naar toe gaan
We hebben genoten eten was heel goed de kamer was gedateerd maar was schoon prachtige omgeving zou zo er weer naar toe gaan aanrader
8.0
de Roos
1
Nederland
mei 20, 2019
Heerlijk voor een paar nachtjes.....
8.0
Jongert Talman
1
Nederland
mei 13, 2019
Ondanks koud weer,hebben we een paar goede dagen gehad.
Geen opmerkingen
7.8
Wilman
5
Nederland
mei 10, 2019
7.2
Spitse
1
Nederland
mei 09, 2019
Genoten
Het is een prima hotel.Het ontbijt is supergoed daarin tegen het avondeten vonden wij minder. De afgesproken bloemen voor ons 12,5 jarig huwelijk en de versieringen in de kamer was top. Wij hebben wel ons bedenkingen over de tijdsdruk voor de kamermeisjes/jongens over de hygiëne in ons hotelkamer helaas. Verder hebben wij heel erg genoten.
10.0
Bank
1
Nederland
mei 08, 2019
Wij hebben erg genoten van ons 2 daags verblijf in dit fijne hotel; het was voor ons zeer geschikt om even uit te rusten.
8.8
Veenema
Nederland
mei 06, 2019
Met drie stel vrienden was het een uitstekend verblijf,voor herhaling vatbaar !
Kompliment voor de kok,voor de opmaak van de gerechten.
7.5
Van Lienden
1
Nederland
mei 03, 2019
wat verouderd wellness hotel in een mooie omgeving.
tennisbaan in zeer slechte staat. Jammer!
8.2
Gielen
4
Nederland
mei 03, 2019
mooi hotel ,prachtige ligging, vriendelijk personeel kortom alles prima in orde!
drankjes waren erg duur!!!
7.7
De Jong
5
Nederland
mei 02, 2019
Relaxt
De kachel stond steeds aan terwijl de knop laag stond. Dit was niet fijn met slapen.
8.7
Van Heuvelen
1
Nederland
april 20, 2019
heerlijk rustig verblijf met goede service
We hadden een classic kamer geboekt maar voor hetzelfde geld kan je ook een comfort kamer boeken, net iets nieuwer en oogt luxer. Badkamer van de classickamer was overigens wel vernieuwd. Helaas geen kluisje, koelkastje en een erg kleine TV. Leek ons dat zoiets er wel in hoort bij 4* hotel. Prettig verblijf, vriendelijk personeel en alle rust !

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur