Resort Bad Boekelo

Oude Deldenerweg 203, 7548 PM, Enschede, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Resort Bad Boekelo

Totale hotel score:

8.2
Gebaseerd op 229 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Resort Bad Boekelo.

Opbouw score Resort Bad Boekelo :

Algemene waardering

8.2
 

Ligging

8.4
 

Service

8.4
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.2
 

Eten

8.3
 

Kamers

7.6
 
Resultaten 1 - 50 van 229
7.2
Bootsma
2
Nederland
september 19, 2019
Was goed verzorgd
We hebben een paar mooie dagen gehad ... kamer kon naar mijn idee wel wat schoner ....mar wij hebben verder een fijn weekend gehad
8.0
Tange
1
Nederland
september 19, 2019
Ontspannen verblijf in rustige omgeving.
8.7
Smeets
Nederland
september 19, 2019
Top locatie om van daaruit mooie tochten met de fiets te maken, om daarna heerlijk te genieten van het eten
7.8
Kiewiet
1
Nederland
september 05, 2019
verblijf was goed lakens een min
enige nadeel van het hotel vond ik de lakens van de bedden deze zagen er niet uit leek net of er iemand op geslapen had was niet zo zij de schoonmaakster zit hem in de waserij komt niet fris over zulke lakens een groot min punt. Met vr gr Henk
9.5
Van Dellen
1
Nederland
september 05, 2019
Goede prijskwaliteit
8.3
Biek
Nederland
september 03, 2019
We hebben het naar onze zin gehad
Balkon en stoelen waren vies
9.3
Verburgt
Nederland
september 03, 2019
Ontvangst was goed,uitleg duidelijk en heel vriendelijk geen spijt van gehad om in het ongewisse te duiken.
Coffeiene vrije koffie is een aanrader om die ook een pot weg te zetten, dan hoeft het personeel wat ze graag deden niet speciaal te maken.uit eindelijk is het een aanrader.
9.3
Van Camp
5
Nederland
september 02, 2019
Een super arragement! Echt genieten was het!
Samen met mijn zusje heb ik genoten van een paar prachtige dagen in Resort Bad Boekelo. Ondanks dat het groot is, hadden wij niet het gevoel dat het 'massaal' was. Het ligt heel mooi in een bosgebied. De kamer was prima. (gelukkig op het noorden), want het was erg warm die dagen. De bediening in het restaurant was vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. Een 10! Dit doen we zeker nog een keer.
9.2
Widdershoven
2
Nederland
september 02, 2019
Mooi hotel met ruime, comfortabele kamers in een bosrijke omgeving
Zeer vriendelijk personeel
9.3
Pelzer
1
Nederland
augustus 31, 2019
was zeer goed.
het lig bad is wel erg hoog voor wat oudere is dat een probleem. maar voor ons was nog niet van toepasing.
8.5
Bogaarts
1
Nederland
augustus 28, 2019
9.2
Benders
1
Nederland
augustus 27, 2019
prima, voor herhaling vatbaar
ka 119 de overgordijnen gingen heel stroef balcon niet schoon, peuk op de grond
7.7
Van der Bel
1
Nederland
augustus 26, 2019
Fijn verblijf gehad goed ontbijt alles ruim voldoende aanwezig.
Hotelkamer ietwat gedateerd qua inrichting. Badkamer was goed, ook schoon., alleen wat schimmel aan de kant van de douche. Jammer dat er nog een enorm ouderwetse tv staat met matige ontvangst, en helaas geen waterkoker aanwezig op de kamer. Schoonmaak in restaurant kan iets beter, veel vuil op de plinten naast de pilaren.
8.7
De Wit
5
Nederland
augustus 26, 2019
we hebben het prima naar ons zin gehad
De bedden waren aan de zachte kant
9.0
Aikema
1
Nederland
augustus 26, 2019
Heerlijk verblijf in het appartement, terwijl we dachten dat we een hotelkamer zouden hebben. Heerlijk rustig. We hebben veel gefietst en dat was prima te doen vanuit het resort
Eén nadeel vonden we dat er te weinig ruimte was voor de fietsen, zowel in de berging die afgesloten werd als ook in de berging van el-bikes. We moesten daarom elke keer de batterijen meenemen naar het appartement. dit vonden we een minpunt. Misschien is het mogelijk om dit aan te passen. Gezien de vele gasten met fietsen aan te bevelen!!
8.8
Van der Velden
1
Nederland
augustus 26, 2019
Verblijf is prima.
In de omgeving is heel weinig te doen .
7.0
Van de Beek
2
Nederland
augustus 19, 2019
Mooie omgeving, verblijf gedateerd, vooral tuin
9.8
De Snoo
1
Nederland
augustus 19, 2019
Goede verzorging met goede en vriendelijke bediening.
8.3
Rovers
1
Nederland
augustus 19, 2019
Voor deze prijs is het een leuke accomodatie
Prijs en kwaliteit verhouden zich goed
8.0
Van Kins
1
Nederland
augustus 19, 2019
goed verblijf, mooie omgeving, leuk om eens rond te fietsen
buffet behoorlijk uitgebreid, diner is na het buffet minder, maar goed
8.0
Van Gessel
Nederland
augustus 18, 2019
Mooie locatie met leuke extra's zoals een fijn binnenzwembad
8.5
Stapper
2
Nederland
augustus 16, 2019
Super hotel!
Kamers waar wij zaten waren wat gedateerd, maar gezien de prijs, prima! Eten was geweldig! Dikke pluim.
8.8
Snijkers
1
Nederland
augustus 15, 2019
hebben een mooi verblijf gehad, midden in de natuur!
Het ontbijt en diner waren prima!
8.0
Verstappen
Nederland
augustus 14, 2019
Het was erg goed
Alles was perfect, alleen in de badkuip douchen dat was verschrikkelijk.
8.7
De Man
Nederland
augustus 13, 2019
Prima
Gastvrij en een hele mooie fiets en en wandel omgeving alleen is het jammer dat het centrum een beetje te ver is. Maar is niet zo erg
7.2
Van Spaandonk
Nederland
augustus 12, 2019
Fijn verblijf gehad
TV was onder de maat. Ouderwetse beeldbuis, te klein formaat en op een rare plaats neergezet. Als we op bed tv keken,zag de persoon die rechts lag niets van de tv. De maaltijden waren prima,lekker gegeten
7.0
Leeuwen
1
Nederland
augustus 12, 2019
Het verbljif voldoet aan minimale eisen.
De kamer is er klein en er ontbreekt o.a. een koelkastje. Echter de prijs is er dan ook naar. De zwem en sauna faciliteiten zijn uitstekend. Het is maar net hoe hoog je de lat legt. Wij gingen voor de ligging van het hotel en de zwem en sauna faciliteiten. Het diner was de eerste dag matig. Dit doordat het vlees ontzettend branderig was. De 2e avond werd e.e.a goedgemaakt door een goede BBQ.
8.0
Van Egmond
5
Nederland
augustus 12, 2019
8.2
Smak
1
Nederland
augustus 12, 2019
Lekker rustig
Bijzonder vriendelijk personeel!
8.2
Van der Meulen
1
Nederland
augustus 10, 2019
Goed verblijf
Door ziekte was de incheck pas om 16:00 uur
7.7
Van Boven
1
Nederland
augustus 09, 2019
Heerlijk, prettig ontspannen.
8.5
Driessen
1
Nederland
augustus 08, 2019
Gastvrij verblijf, sympathieke bediening. Enigszins gedateerd (maar dat mocht de pret niet drukken)
7.7
De Koster
5
Nederland
augustus 08, 2019
Mooie locatie, ruime kamer, kleine nette moderne badkamer met helaas douchen in een bad, ouderwetse tv. Prima eten, heerlijk zwembad, alles schoon, vriendelijk personeel. Heerlijk gehad.
Jammer dat er geen inloopdouche is. Was voor mij best lastig.
5.5
Boesewinkel
1
Nederland
augustus 08, 2019
Bij aankomst was douch niet schoon en we vonden het een kleine kamer.
We hadden de eerste dag een buffet, dat was prima maar de tweede dag het menu van de chef dat was een afgang we hebben nog niet zo minimaal en snel gegeten. Nee niet voor herhaling vatbaar.
7.3
Harmelink
Nederland
augustus 06, 2019
8.0
Van Houtum-Seerden
1
Nederland
augustus 06, 2019
9.0
Huisman
1
Nederland
augustus 05, 2019
goede accomodatie met uitstekende horeca voorzieningen
uitvoering en onderhoudsniveau van de kamers verdient een opwaardering, zeker gezien het uitstekende restaurant.
8.0
Overweg
2
Nederland
augustus 05, 2019
Goed
Met allergieën word heel goed rekening gehouden, super.
8.8
Stevens
Nederland
augustus 05, 2019
het voldeed ruimschoots aan onze verwachtingen
airco zou prettig zijn en ik heb 2 dagen met een fiets met een kapotte rem moeten fietsen omdat jullie er geen betere hadden op dat moment.
9.2
Lissenberg
1
Nederland
augustus 03, 2019
Wilde graag fietsen in de omgeving wat prima gelukt is, mooi hotel, mooie ligging
Helaas geen airco, er staat in de gegevens niet vermeld dat de kamers niet per lift bereikbaar zijn. Na 2 knieoperaties is dat voor ons wel een pré. Kijken altijd of er een lift is, dan hoeven we niet te vragen om een kamer op de begane grond. Hadden hier dus niet om gevraagd en zaten op de 1e verdieping helaas.
7.8
Jonker
5
Nederland
augustus 01, 2019
goed lekker eten gratis zwembad en sauna
We waren er in de dagen van 30 graden ,dan mis je een airco.
8.5
Van Alfen
1
Nederland
augustus 01, 2019
Leuk hotel in een rustige omgeving, beetje oude kamers
geen
6.0
Vredevoort
Nederland
juli 31, 2019
Bedden zeer slecht
Komen niet weer terug
8.0
Janssen
1
Nederland
juli 31, 2019
Prima verblijf, erg warm helaas
7.3
Calf
1
Nederland
juli 29, 2019
Prima locatie vriendelijk personeel
Hotel is geen 4*. Achterstallig onderhoud. Geen lift. Geen waterkoker etc op de kamer
8.2
Tap
1
Nederland
juli 27, 2019
Prima hotel met uitstekend eten
Prima hotel met uitstekend eten, alleen de drankjes buiten het diner om (bijvoorbeeld op het terras) zijn nogal aan de prijs!
7.5
Vandevelde
1
België
juli 27, 2019
Buiten de kamer was alles prima.
Kamer was zeer verouderd en vuil,vooral het vast tapijt en de muren. Vering van het bed liet ook te wensen over.
8.0
Van der Worp
Nederland
juli 25, 2019
Om nog een keer terug te komen.
Fles water die op tafel stond, dachten goede service, maar helaas 5 ,35 . Slechte zaak!
5.8
Bosma-teeuwen
1
Nederland
juli 25, 2019
Gedateerd hotel met vriendelijke medewerkers en prima eten
Echt stoppen met de honden toegang tot het restaurant te geven
8.2
De Bruin
5
Nederland
juli 25, 2019
Prima voor deze prijs; kamer wel wat gedateerd

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur