Princess Hotel Dorhout Mees

Strandgaperweg 30, 8256 PZ, Biddinghuizen, Flevoland, Nederland

Beoordeling van Princess Hotel Dorhout Mees

Totale hotel score:

8.0
Gebaseerd op 10 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Princess Hotel Dorhout Mees.

Opbouw score Princess Hotel Dorhout Mees :

Algemene waardering

7.7
 

Ligging

8.2
 

Service

8.5
 

Verhouding prijs/kwaliteit

7.9
 

Eten

8.5
 

Kamers

7.3
 
Resultaten 1 - 10 van 10
8.0
Kwant
1
Nederland
oktober 27, 2018
Prima hotel
Ventilatie badkamer zou mooi zijn. Verder prima weekend gehad
8.0
Dassen
1
Nederland
september 14, 2018
Heerlijk rustig, heel schoon lieve hulp van iedereen.
Te weinig licht in de kamer bedoel niet de grote lamp aan plafond maar geen lamp bij spiegel voor opmaak.Ook te weinig stopcontacten ,erg jammer.Ontbijt in weekend pas om half acht,voor ons was dat te laat 2maal geen ontbijt.Aankomst was Donderdag 6Sept we hadden er een dag bij geboekt.
7.8
Iwaarden
1
Nederland
augustus 13, 2018
het was nogal warm en eigenlijk niet zoveel te beleven.
Het was eigenlijk een hotel voor golfers en jagers en dat zijn we niet. Waar zij weer niets aan konden doen dat de fietsroutes zeer slecht bewijzerd waren. Er waren wel in de omgeving van Biddinghuizen en tot Lelystad hebben we niet een bord gezien, wat de fietstocht niet optimaal maakte. Maar het verblijf en het eten was goed en genoeg. en de mensen waren vriendelijk.
9.0
Scholtes - Spa
1
Nederland
augustus 15, 2017
De mensen die er werken zijn erg behulpzaam en vriendelijk
De eerste ochtend bij het ontbijt waren er even problemen in de zin van geen borden en geen bestek, die zaten nog in vaatwasser. Dat was best 'n rare ervaring om tien minuten te moeten wachten op schone messen. Maar de tweede ochtend liep alles gesmeerd en was er niets op aan te merken.
10.0
Van alboom
Gezin met oudere kinderen
België
juli 18, 2016
we hebben een fantastisch verblijf gehad, alles was prima in orde ! en het personeel was super vriendelijk !
5.0
De Bie
Met partner
Nederland
juni 18, 2016
Redelijk hotel
Onze kamer was wel heel erg klein. Je kunt nauwelijks je spullen in kwijt. Heb dit ook bij de receptie gemeld. Naast het terras van het restaurant ligt een kleiduivenschietbaan. Dit is niet fijn als men daar bezig is. P.s. Kan bovenstaand overzicht niet goed invoeren omdat het logo van Zoover erover staat
8.7
Frenks
Met partner
Nederland
mei 09, 2016
goed verblijf, lekker rustig en erg vriendelijk en behulpzaam personeel
8.3
Davina
Nederland
oktober 19, 2015
Prima bedden en de wandeling buiten naar restaurant was ook prima.
8.0
Mokveld
Met partner
Nederland
juli 18, 2015
Goed hotel,kamer,en eten. vriendelijk personeel!
7.3
Ballering
Met partner
Nederland
juli 08, 2014
Gezellig hotel,goed ontbijt,lekker gegeten,goed bed, alles OKÉ

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur