NH Hotel Sparrenhorst

Eperweg 46, 8072 DB, Nunspeet, Gelderland, Nederland

Beoordeling van NH Hotel Sparrenhorst

Totale hotel score:

8.5
Gebaseerd op 335 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij NH Hotel Sparrenhorst.

Opbouw score NH Hotel Sparrenhorst :

Algemene waardering

8.5
 

Ligging

8.7
 

Service

8.7
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.5
 

Eten

8.6
 

Kamers

7.9
 
Resultaten 1 - 50 van 335
8.8
Teitsma
1
Nederland
maart 14, 2019
Fijn en gastvrij verblijf in prima, rustig gelegen hotel!
We hebben het erg naar de zin gehad, prima ontbijt en diner. We konden zelfs Fries spreken met "onze" ober ? Ook in het zwembad was het goed toeven en de omgeving is zeer geschikt om te fietsen. Mooi winkelcentrum ook! We komen vast nog eens weer!
8.2
Strien
1
Nederland
maart 05, 2019
Prima hotel,het is ons prima bevallen.
8.0
Visser
1
Nederland
maart 04, 2019
Wij komen er al jaren en altijd weer heerlijk daar
9.8
Vedder-Ranselaar
5
Nederland
februari 25, 2019
Met mijn dochter en twee kleindochters hebben wij genoten en voelden on zeer verwend. Ga hier zeker nog een keer naar toe!
8.3
Manders
3
Nederland
februari 21, 2019
Zeer vriendelijk personeel. Heerlijk rustige ligging
8.8
Boog
7
Nederland
januari 31, 2019
Mooi gelegen hotel met vriendelijk, servicegericht personeel.
7.7
Van den Berghen
1
België
januari 08, 2019
Het was aangenaam vertoeven in deze bosrijke omgeving en mogelijkheid tot verschillende uitstappen
8.3
De Graaf
1
Nederland
januari 08, 2019
Rustgevend!
Zeer vriendelijke ontvangst met de keuze uit verschillende kamers. Nette kamers en prima sanitaire voorzieningen. Prima ontbijt en geweldig restaurant. Mooie wandelomgeving!
8.3
Roosen
1
België
december 31, 2018
Zeer mooi kortverblijf,en zeer goede keuken,in een zeer mooie omgeving.
7.3
Boerrigter
1
Duitsland
november 30, 2018
Alles was in orde behalve onze badkamer
In de aanbieding werden ruime kamers aangeboden. De bedden op onze kamer waren ok. Verder hadden we een loopruimte van ca. een metet tussen bed en de muur waar de tv gemonteerd was. Een kruiphok in plaats van de beloofde ruime kamer. De badkamer was nog een grotere crime. Oubollige bruine tegels. Te klein om je gelijktijdig te bewegen. Zou verboden moeten worden voor een 4 sterren hotel.
8.0
Frankevyle
1
Nederland
november 22, 2018
Rustig gezelig goed eten mooie ligging
Problemen worden serieus genomen en meteen opgelost.
8.7
Lammers
5
Nederland
november 22, 2018
8.2
Lammerts van Bueren
5
Nederland
november 19, 2018
gastvrij hotel met bijzonder vriendelijke medewerkers
Kamer met goede bedden, kluis en koelkastje met minibar. Televisie met helder beeld.Badkamer wel wat gedateerd maar net als slaapkamer schoon..muffe lucht afvoer douche verdween door de kraan even te laten lopen... We hebben een ontspannen en prettig verblijf gehad in hotel Sparrenhorst, vooral door de vriendelijke bejegening van al het personeel.
8.0
Bleeker
1
Nederland
november 08, 2018
Een prima weekend Verblijf geweest.
8.2
Van Stek
1
Nederland
oktober 18, 2018
Superverblijf. De gastvrijheid en vriendelijkheid v.h. personeel was perfect.
We hebben een geweldig verblijf gehad, mede door het stralende weer natuurlijk. En midden in de bossen.....heerlijk. Het ontbijt was geweldig, evenals het verrassingsdiner de 1e avond. Superlekker en met aandacht bereid en gepresenteerd. Alle mewerkers waren gastvrij en vriendelijk. We komen graag nog een keertje terug.
8.2
Pals
Nederland
oktober 16, 2018
Mooi hotel.aardig personeel.
Jammer van de hummelige badkamer. Toilet stonk naar urine. Er zijn ook vernieuwde badkamers. Dacht dat we misschien vanwege de prijs deze kamer gekregen hadden.
8.2
Blok
Nederland
oktober 02, 2018
Hotel ligt in een mooie bosrijke omgeving en tamelijk dichtbij centrum Nunspeet
wij misten, in tegenstelling tot veel andere hotels, zowel in de foyer als op de kamer gezellige en gerieflijke zithoeken b.v. fauteuils/zitbanken. Het hotel is voor de zakelijke gasten wellicht strak en zakelijk ingericht maar voor de overige gasten erg strak/modern, b.v. geen mooie plant-/bloemarrangementen en openhaardzitje
9.0
Vermeer
Nederland
september 18, 2018
Het was weer prima in De Sparrenhorst!!!!
We vonden wel dat de deuren van de andere kamers of toilet, veel geluid maakten, met het sluiten van de deuren. Dat was ons nog niet eerder opgevallen,zijn al vele keren geweest, misschien is daar iets aan te doen.
8.0
Lammersen
1
Nederland
september 18, 2018
Heel goed verblijf !
Kleine opmerking ! Te dikke dek bedden!
9.0
Schuurmans
2
Nederland
september 17, 2018
perfect verblijf buiten het centrum
een min puntje er is geen gezellig zitje binnen waar je gezellig een borreltje kan drinken
8.3
Blaauw
1
Nederland
september 10, 2018
Vriendelijk personeel en schone kamers
Badkamer verouderd en heel slecht verlicht. Wel schoon. Geweldige fietsenservice. Mogen binnenstaan en je kunt ze ter plekke opladen.
6.2
Van Dongen
2
Nederland
september 10, 2018
Een paar dagen weg in een mooie omgeving met goed uitvalmogelijkheden
Bij aankomst even de kamer en badkamer bekeken en direct viel ons een aantal zaken op die eigenlijk niet kunnen. in de badkamer was het toilet ernstig vervuild met een enorme kalk en ontlasting aanslag in het waterslot. in de douche was veel vuil op de tegels en de voegen en rondom de kraan.Bovendien was er geen goede verlichting in en boven de douche.In de kamer zelf ont brak een stoel waardoor een van ons moest blijven staan of op het bed zitten. De tafel stond te wiebelen terwijl het de bedoeling was dat deze vast zat aan de muur. De tafelpoot is een keer gerepareerd nadat deze was afgebroken . Ook een wandcontactdoos zat los bij deze tafel. De stoel is erbij gezet en het toilet is geprobeerd schoon te maken maar is niet gelukt. Bedden zijn goed evenals het eten. Kamernummer is 204.
10.0
Kirkels
1
Nederland
september 04, 2018
Het attente en correcte optreden van de medewerkers maken het verblijf tot een war genoegen. De schilderijen en wandtekeningen verhogen dit genoegen.
8.3
Groot
1
Nederland
september 04, 2018
Prima heerlijk rustig !!
8.8
Prein
1
Nederland
september 04, 2018
Uitstekend
Slechte Wifi ontvangst op de kamer
8.5
Kastelein
1
Nederland
september 03, 2018
Leuke omgeving hotel was netjes
Bedden waren wel wat aan de harde kant. Zo wel mijn partner als ik hebben niet echt top geslapen. Ontbijt was wel echt super
8.0
Böning
1
Nederland
augustus 30, 2018
Een goed hotel. Zeer prettig en vriendelijk personeel. Goede bedden met een ietwat overbodig dik dekbed in deze tijd van het jaar (dus zeer warm). Het ontbijt is fantastisch evenals het diner. Ook kun je fietsen huren wat erg prettig is.
We zijn hier al een paar keer geweest maar komen zeker (met een goede aanbieding) terug.
8.2
Den Blanken
1
Nederland
augustus 27, 2018
Zeer goed hotel voor fietsers
Geen
8.7
Bijvoet
Nederland
augustus 21, 2018
Het was uitstekent
Geen
9.7
Luis-Zengerink
Nederland
augustus 20, 2018
Een hotel om naar terug te komen. Super.
Enige aandachtspuntje : de vloerbedekking op de kamers.
8.5
Strobbe
1
België
augustus 20, 2018
hulpvaardig, vriendelijke receptie, lekker eten, propere kamers
om over te doen
7.8
De Jong
5
Nederland
augustus 18, 2018
Dit hotel was onze fijnste ervaring van de 3 die wij hebben bezocht inmiddels.
Geen negatieve opmerkingen. Wij gaan hier zeker nog een keer logeren.
8.7
Oudt
5
Nederland
augustus 15, 2018
hele mooie dagen gehad in een voortreffelijk hotel
Enige aanmerking is dat de kamers te warm waren (airco zou mooi zijn). De balkons aan de binnenzijde van het gebouw te dicht tegenover de overburen, iets wat enigszins rumoer op leverde. De kamers aan de boszijde weet ik niet...
8.7
Den Dikken
1
Nederland
augustus 14, 2018
het was een mooi verblijf, vriendelijk personeel en een mooie omgeving.
9.0
Boonstra
5
Nederland
augustus 13, 2018
Een gastvrij hotel met een goede service in een mooie omgeving.
Het was helaas te warm om veel van de omgeving te zien. Het zwembad is vrij klein en het water was te warm. We konden kiezen uit een zonnig terras of juist de schaduwkant. Heel prettig.
9.0
Hagebeuk
Nederland
augustus 10, 2018
Heel fijn en klantvriendelijk hotel.
8.0
Teunis
1
Nederland
augustus 09, 2018
Prima hotel
Er is geen airco op de kamer
8.5
Timmermans
1
België
augustus 06, 2018
Aangenaam verrast,prima hotel ,3-gangenmenu dik ok.Ontbijt :super
9.0
Van der Burg
1
Nederland
juli 30, 2018
8.8
Bartels
2
Nederland
juli 24, 2018
Ultieme rust tussen het groen
Goed en netjes onderhouden. Ontbijt compleet en verantwoord!
10.0
Van Heezik
1
Nederland
juli 24, 2018
uitstekend nog uit voor een tweede bezoek.
9.3
Prein
1
Nederland
juli 23, 2018
7.7
Govers
1
Nederland
juli 16, 2018
Prettig en aangenaam. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
7.0
Van Oploo
1
Nederland
juli 08, 2018
Prima in orde,mooi weer en zie onderstaande
Het was prima alleen jammer dat de entree voor mindervaliden veel te steil is waardoor je jezelf niet kunt redden met begeleider nu was het mooi weer maar bij regen sta je te wachten op hulp.
8.0
Van Der Sluis
1
Nederland
juli 05, 2018
helemaal goed
alleen maar positief
9.7
Marsman
Nederland
juli 02, 2018
In een woord geweldig goed , 100 punten
9.0
Wulms
1
Nederland
juli 02, 2018
goed hotel op een top lokatie
goede bedden.....heerlijk en uitgebreid ontbijt....vriendelijk personeel
8.0
Visser
1
Nederland
juli 02, 2018
we hebben goede dagen aldaar gehad. prima fietsomgeving. hotel beschikte ook over fietsroutes
hotel zeker aan te bevelen.
7.8
Van Der Heide
1
Nederland
juni 28, 2018
een paar leuke dagen gehad in een mooi hotel en fijne omgeving
Eten op laatste dag iets minder als je naar prijs/kwaliteit kijkt
9.0
Baan
Nederland
juni 27, 2018
t was heerlijk in Sparrenhorst

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur