NH Hotel Sparrenhorst

Eperweg 46, 8072 DB, Nunspeet, Gelderland, Nederland

Beoordeling van NH Hotel Sparrenhorst

Totale hotel score:

8.5
Gebaseerd op 354 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij NH Hotel Sparrenhorst.

Opbouw score NH Hotel Sparrenhorst :

Algemene waardering

8.5
 

Ligging

8.7
 

Service

8.7
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.5
 

Eten

8.6
 

Kamers

8.0
 
Resultaten 1 - 50 van 354
10.0
De Corte
2
België
juni 12, 2019
viendlijke bediening zeergoed ontbijt zeergoed dinner propere kamers
enkel er was geen fietsenstalling maar deze is in opbouw dus 9/10
9.0
Reurekas
5
Nederland
juni 11, 2019
In één woord: fantastisch!
Heb geen enkele negatieve opmerking over dit hotel! Heerlijk eten, prachtige omgeving, mooie, schone kamers! Wil hier beslsist weer naar toe!
10.0
Blommaert
1
België
mei 31, 2019
Vriendelijke ontvangst en gemotiveerde personeel.Dit was de3de keer en komen zeker terug.
8.8
Hoogenboom
1
Nederland
mei 28, 2019
Alles is gezellig verlopen vriendelijk personeel
8.8
Lubbers
Nederland
mei 27, 2019
We hebben genoten van dit verblijf . Hotel raakt de 5 sterren.
8.8
Barendregt
1
Nederland
mei 25, 2019
Een mooi hotel, midden in de natuur gelegen, uitvalsbasis voor vele fietstochten en op loopafstand van een gezellig dorp. Wat wil een gast nog meer?
Het personeel is zeer voorkomend, klantvriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt en het diner lieten voor ons niets te wensen over. Wij waren hier voor de vierde maal en er volgen zeker nog meer bezoeken.
10.0
Kirkels
Nederland
mei 20, 2019
Onze ervaringen van 2018 deden ons besluiten opnieuw te kiezen voor NH Sparrenhorst. Gunstige, centrale,, ligging, uitstekende service en goed eten.
9.5
Miedema
1
Nederland
mei 15, 2019
Prima hotel, attent personeel en vriendelijk. Het verblijf in het hotel was heerlijk, diner en ontbijt meer dan voldoende.
Goed verblijf, we komen zeker terug.
9.0
Nuijt
1
Nederland
mei 14, 2019
luxe, thuis voelen, aanrader
8.7
Kamerling
1
Nederland
mei 13, 2019
Hotel NH Hotel Sparrenhorst is het Goed verblijven. Service ten top....
In Hotel Sparrenhorst hadden wij een aangepast kamer omdat mijn vrouw afhankelijk is van een rollator...Het Hotel is mooi gelegen in het bos. De eten was prima en je hoefde ook niet (te) lang te wachten. De bediening, de hulp / service van het personeel was SUPER. Als ze ons aan zagen komen werd er gelijk ruimte gemaakt dat we er door konden of dat de lift mn bij het ontbijt er aan kwam. De kamer is wel niet al te groot/ Kon je aan aan de muur tegen over het bad zien, die was al helemaal beschadigd van rollators of rolstoelen. Het bed was iets te hoog en helaas niet verstelbaar. Dus niet echt een gehandicapten kamer....Het zwembad was alleen bereikbaar met een trap.....ziet u het voor je met een rollator... Maar al met al een geslaagde vakantie...........
7.8
Klare-Lubbers
5
Nederland
mei 09, 2019
prettige dagen gehad jammer dat het nogzokoud was ook helaas inde openbare ruimte niet aangenaam warm
geen
7.5
Wolffenbuttel
Nederland
mei 09, 2019
Lekker eten en nog lekkerder ontbijt
Kamer is aan de kleine kant, wel goed schoon, lekkere temperatuur van het zwembad, verlichting zou daar wat zachter mogen
9.2
Paauw
1
Nederland
april 30, 2019
Rustige ligging en sfeer, vriendelijk en betrokken personeel en uitstekende keuken!
Jammer dat het wellness gedeelte zo klein is en er geen mogelijkheid is om goed af te koelen.
8.8
Eeckhout
1
België
april 10, 2019
Goed verblijf maar dranken zijn buitensporig duur!
Pas de prijzen van de drankenkaart aan want ze zijn echt niet in verhouding met de keuze.
9.7
Aarnoudse
Nederland
april 08, 2019
mooi rustig hotel met vriendelijk personeel
op een tweepersoons kamer zouden we graag ook 2 stoelen zien dit was ons enige min puntje
7.7
Van Breemen
1
Nederland
april 04, 2019
Zeer vriendelijk personeel
Gezelligheid in de avond was minder geen leuke bar aanwezig zeer groot gemis
8.8
Delicaat
1
Nederland
april 04, 2019
Heel goed hotel
Alles is prima in het hotel
8.5
De Knikker
Nederland
maart 26, 2019
Bijzonder vriendelijk personeel
10.0
't Hooft
1
Nederland
maart 25, 2019
Uit de waarderingscijfers blijkt dat wij zeer tevreden zijn geweest. Vooral het ontbijt maakte indruk, geweldig.
Wij zouden geen enkel minpunt kunnen bedenken
8.8
Teitsma
1
Nederland
maart 14, 2019
Fijn en gastvrij verblijf in prima, rustig gelegen hotel!
We hebben het erg naar de zin gehad, prima ontbijt en diner. We konden zelfs Fries spreken met "onze" ober ? Ook in het zwembad was het goed toeven en de omgeving is zeer geschikt om te fietsen. Mooi winkelcentrum ook! We komen vast nog eens weer!
8.2
Strien
1
Nederland
maart 05, 2019
Prima hotel,het is ons prima bevallen.
8.0
Visser
1
Nederland
maart 04, 2019
Wij komen er al jaren en altijd weer heerlijk daar
9.8
Vedder-Ranselaar
5
Nederland
februari 25, 2019
Met mijn dochter en twee kleindochters hebben wij genoten en voelden on zeer verwend. Ga hier zeker nog een keer naar toe!
8.3
Manders
3
Nederland
februari 21, 2019
Zeer vriendelijk personeel. Heerlijk rustige ligging
8.8
Boog
7
Nederland
januari 31, 2019
Mooi gelegen hotel met vriendelijk, servicegericht personeel.
7.7
Van den Berghen
1
België
januari 08, 2019
Het was aangenaam vertoeven in deze bosrijke omgeving en mogelijkheid tot verschillende uitstappen
8.3
De Graaf
1
Nederland
januari 08, 2019
Rustgevend!
Zeer vriendelijke ontvangst met de keuze uit verschillende kamers. Nette kamers en prima sanitaire voorzieningen. Prima ontbijt en geweldig restaurant. Mooie wandelomgeving!
8.3
Roosen
1
België
december 31, 2018
Zeer mooi kortverblijf,en zeer goede keuken,in een zeer mooie omgeving.
7.3
Boerrigter
1
Duitsland
november 30, 2018
Alles was in orde behalve onze badkamer
In de aanbieding werden ruime kamers aangeboden. De bedden op onze kamer waren ok. Verder hadden we een loopruimte van ca. een metet tussen bed en de muur waar de tv gemonteerd was. Een kruiphok in plaats van de beloofde ruime kamer. De badkamer was nog een grotere crime. Oubollige bruine tegels. Te klein om je gelijktijdig te bewegen. Zou verboden moeten worden voor een 4 sterren hotel.
8.0
Frankevyle
1
Nederland
november 22, 2018
Rustig gezelig goed eten mooie ligging
Problemen worden serieus genomen en meteen opgelost.
8.7
Lammers
5
Nederland
november 22, 2018
8.2
Lammerts van Bueren
5
Nederland
november 19, 2018
gastvrij hotel met bijzonder vriendelijke medewerkers
Kamer met goede bedden, kluis en koelkastje met minibar. Televisie met helder beeld.Badkamer wel wat gedateerd maar net als slaapkamer schoon..muffe lucht afvoer douche verdween door de kraan even te laten lopen... We hebben een ontspannen en prettig verblijf gehad in hotel Sparrenhorst, vooral door de vriendelijke bejegening van al het personeel.
8.0
Bleeker
1
Nederland
november 08, 2018
Een prima weekend Verblijf geweest.
8.2
Van Stek
1
Nederland
oktober 18, 2018
Superverblijf. De gastvrijheid en vriendelijkheid v.h. personeel was perfect.
We hebben een geweldig verblijf gehad, mede door het stralende weer natuurlijk. En midden in de bossen.....heerlijk. Het ontbijt was geweldig, evenals het verrassingsdiner de 1e avond. Superlekker en met aandacht bereid en gepresenteerd. Alle mewerkers waren gastvrij en vriendelijk. We komen graag nog een keertje terug.
8.2
Pals
Nederland
oktober 16, 2018
Mooi hotel.aardig personeel.
Jammer van de hummelige badkamer. Toilet stonk naar urine. Er zijn ook vernieuwde badkamers. Dacht dat we misschien vanwege de prijs deze kamer gekregen hadden.
8.2
Blok
Nederland
oktober 02, 2018
Hotel ligt in een mooie bosrijke omgeving en tamelijk dichtbij centrum Nunspeet
wij misten, in tegenstelling tot veel andere hotels, zowel in de foyer als op de kamer gezellige en gerieflijke zithoeken b.v. fauteuils/zitbanken. Het hotel is voor de zakelijke gasten wellicht strak en zakelijk ingericht maar voor de overige gasten erg strak/modern, b.v. geen mooie plant-/bloemarrangementen en openhaardzitje
9.0
Vermeer
Nederland
september 18, 2018
Het was weer prima in De Sparrenhorst!!!!
We vonden wel dat de deuren van de andere kamers of toilet, veel geluid maakten, met het sluiten van de deuren. Dat was ons nog niet eerder opgevallen,zijn al vele keren geweest, misschien is daar iets aan te doen.
8.0
Lammersen
1
Nederland
september 18, 2018
Heel goed verblijf !
Kleine opmerking ! Te dikke dek bedden!
9.0
Schuurmans
2
Nederland
september 17, 2018
perfect verblijf buiten het centrum
een min puntje er is geen gezellig zitje binnen waar je gezellig een borreltje kan drinken
8.3
Blaauw
1
Nederland
september 10, 2018
Vriendelijk personeel en schone kamers
Badkamer verouderd en heel slecht verlicht. Wel schoon. Geweldige fietsenservice. Mogen binnenstaan en je kunt ze ter plekke opladen.
6.2
Van Dongen
2
Nederland
september 10, 2018
Een paar dagen weg in een mooie omgeving met goed uitvalmogelijkheden
Bij aankomst even de kamer en badkamer bekeken en direct viel ons een aantal zaken op die eigenlijk niet kunnen. in de badkamer was het toilet ernstig vervuild met een enorme kalk en ontlasting aanslag in het waterslot. in de douche was veel vuil op de tegels en de voegen en rondom de kraan.Bovendien was er geen goede verlichting in en boven de douche.In de kamer zelf ont brak een stoel waardoor een van ons moest blijven staan of op het bed zitten. De tafel stond te wiebelen terwijl het de bedoeling was dat deze vast zat aan de muur. De tafelpoot is een keer gerepareerd nadat deze was afgebroken . Ook een wandcontactdoos zat los bij deze tafel. De stoel is erbij gezet en het toilet is geprobeerd schoon te maken maar is niet gelukt. Bedden zijn goed evenals het eten. Kamernummer is 204.
10.0
Kirkels
1
Nederland
september 04, 2018
Het attente en correcte optreden van de medewerkers maken het verblijf tot een war genoegen. De schilderijen en wandtekeningen verhogen dit genoegen.
8.3
Groot
1
Nederland
september 04, 2018
Prima heerlijk rustig !!
8.8
Prein
1
Nederland
september 04, 2018
Uitstekend
Slechte Wifi ontvangst op de kamer
8.5
Kastelein
1
Nederland
september 03, 2018
Leuke omgeving hotel was netjes
Bedden waren wel wat aan de harde kant. Zo wel mijn partner als ik hebben niet echt top geslapen. Ontbijt was wel echt super
8.0
Böning
1
Nederland
augustus 30, 2018
Een goed hotel. Zeer prettig en vriendelijk personeel. Goede bedden met een ietwat overbodig dik dekbed in deze tijd van het jaar (dus zeer warm). Het ontbijt is fantastisch evenals het diner. Ook kun je fietsen huren wat erg prettig is.
We zijn hier al een paar keer geweest maar komen zeker (met een goede aanbieding) terug.
8.2
Den Blanken
1
Nederland
augustus 27, 2018
Zeer goed hotel voor fietsers
Geen
8.7
Bijvoet
Nederland
augustus 21, 2018
Het was uitstekent
Geen
9.7
Luis-Zengerink
Nederland
augustus 20, 2018
Een hotel om naar terug te komen. Super.
Enige aandachtspuntje : de vloerbedekking op de kamers.
8.5
Strobbe
1
België
augustus 20, 2018
hulpvaardig, vriendelijke receptie, lekker eten, propere kamers
om over te doen

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur