NH Hotel Sparrenhorst

Eperweg 46, 8072 DB, Nunspeet, Gelderland, Nederland

Beoordeling van NH Hotel Sparrenhorst

Totale hotel score:

8.5
Gebaseerd op 381 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij NH Hotel Sparrenhorst.

Opbouw score NH Hotel Sparrenhorst :

Algemene waardering

8.5
 

Ligging

8.8
 

Service

8.7
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.5
 

Eten

8.6
 

Kamers

8.0
 
Resultaten 1 - 50 van 381
8.7
Quist
1
Nederland
september 09, 2019
Fijn hotel. vriendelijk personeel
Vloer in de badkamer werd in zijn geheel erg nat. Werd na vraag wel naar gekeken,maar geen passende oplossing. ( er hoorde een strip onderaan de deur om doorlopen van water tegen te gaan.)
8.2
Van Stek
1
Nederland
september 05, 2019
We hadden een heerlijke lichte kamer.
9.7
Moons
1
België
september 05, 2019
Het was een uitstekend verblijf in een zeer aangename omgeving.
Wij hebben heel erg genoten en zeer lekker gegeten.Ook het ontbijt was superlekker.Alle medewerkers waren zeer vriendelijk en attent.Voor herhaling vatbaar.
10.0
Dekkers
5
Nederland
september 05, 2019
Prettig personeel, grote schoone kamer, heerlijk uitgebreidt ontbijtbuffet. Verzorgde verse producten. Kortom niets op aan te merken, alleen maar positief
8.5
Reurekas
1
Nederland
september 03, 2019
Voor de 2e keer hier geweest. Was weer naar tevredenheid.
De prijs voor het 2e diner op de tweede dag (extra te betalen) was naar verhouding met het verrassingsdiner van de eerste dag was wel erg hoog!! Beetje onduidelijk dat voor het verschil van soep of ander voorgerecht veel meer betaald moest worden voor het driegangendiner. Bij het 1e bezoek (begin juni) was de prijs ca. E. 30 en nu 31,95 en door een andere keus voor het voorgerecht E. 36,95.
9.2
Schoenmakers
1
Nederland
september 02, 2019
We hebben het heerlijk gehad. Zeer prettig personeel.
De badkamer kan wat beter.
8.5
De wit
Nederland
september 02, 2019
Mooie kamer, service gericht personeel, heerlijk zwembad en complimenten voor de kok. Ontzettend genoten!
7.8
Van Klinken
1
Nederland
september 02, 2019
Het verblijf in NH hotel Sparrenhorst was goed met een paar kanttekeningen.
Wat wij wel bijzonder vinden dat je bij het inchecken gelijk het arrangement moet betalen en dat dit nergens wordt vermeld. En wat wij beslist niet prettig vinden dat je op zondag er niet kunt dineren.
8.0
Delicaat
1
Nederland
september 02, 2019
Goed hotel
Vanuit het hotel kan je prima fietstochten maken wy zyn al een paar keer inhet hotel geweest komen ergraag terug
8.2
Ter Laak
5
Nederland
augustus 27, 2019
Super, prachtige fietstochten gemaakt van uit het hotel.
Ontbijt was super, de dinerkaart kon uitgebreider vooral als men vaker in het hotel zou willen eten.
9.2
Post
1
Nederland
augustus 27, 2019
Het was in een woord HEERLIJK en zo rustig. OOk op de kamers hoorde je niets van buren! Voor herhaling vatbaar.
7.8
De Jong
5
Nederland
augustus 26, 2019
We hebben een fijn verblijf bij u gehad. Ik beveel NH hotel Sparrenhorst bij iedereen aan.
Opm. Bij het boeken kostte het huren van een Ebike € 27,50 bij Aankomst: € 35,00. Fietshuur vinden wij wel aan de hoge kant, want bij Hoegen fietsverhuur betaal je € 20,00 per dag, een te groot verschil! Verder was alles prima. Mvg Jeannette de Jong
9.0
Giethoorn
1
Nederland
augustus 19, 2019
prima voor elkaar.
9.0
Van der Ham
1
Nederland
augustus 19, 2019
fantastisch
De lift ging kapot op zondag , woensdag was de lift nog niet gemaakt toen we uitcheckten ,beetje jammer. Voor de rest was alles prima. Het ontbijt is zeer uitgebreid echt heel goed.
8.2
Nusmeier
2
Nederland
augustus 09, 2019
verblijf goed
de kamer vind ik klein en erg donker en somber en heel warm!!!
8.2
Van Vulpen
1
Nederland
augustus 08, 2019
Het was heerlijk om er een paar dagen in alle rust te verblijven..
7.3
De Groen
2
Nederland
augustus 07, 2019
goed hotel als uitvalsbasis voor (fiets)uitstapjes in de omgeving
fietsstalling veel te klein diner van het arrangement: smakelijk maar eenvoudig, geen keuzemenu wijn aan de prijs niet alleen kritiek: zwembad heerlijk na het fietsen. Prima matrassen. Leuke fietsroutes. Aardig personeel. Ruime parkeerplaats. Vlotte WiFi
9.0
Van Beusekom
1
Nederland
augustus 03, 2019
Heerlijk gegeten en erg vriendelijk personeel.
We komen zeker nog eens terug.
8.2
Den Blanken
1
Nederland
juli 22, 2019
Prettige verblijf
Vanaf de weg is het hotel slecht aangegeven
9.3
Borgmans
1
België
juli 20, 2019
Een fantastisch ontbijt, vriendelijk personeel en een heel mooie omgeving om te fietsen!
De overdekte fietsplaats was veel te klein! Stond al redelijk vol met de huurfietsen van het hotel!
10.0
Blommaert
2
België
juli 19, 2019
Een hotel om meermaals te bezoeken.
8.3
Drijkoningen
1
België
juli 16, 2019
aangenaam voor een fiestweekend
8.7
Hoogland
Nederland
juli 07, 2019
Met veel plezier bij jullie geweest ,en ook heel gast vriendelijk tijdens ons verblijf .
9.0
Holland
1
Nederland
juli 06, 2019
Prima hotel,attent personeel.
9.3
Kok
Nederland
juni 27, 2019
Super de luxe
We hebben erg genoten en alles was echt super voor elkaar. Bedankt daarvoor
8.0
Visser
1
Nederland
juni 26, 2019
vriendelijk personeel, behulpzaam, mooie omgeving
erg warm op de kamer, airco zou een oplossing zijn. nieuwe vloerbedekking en dan gladde vloeren
8.3
Cieraad
1
Nederland
juni 20, 2019
Goed verblijf
Meerdere malen in Sparrenhorst geweest fijn hotel goede service en lekker avond diners
10.0
De Corte
2
België
juni 12, 2019
viendlijke bediening zeergoed ontbijt zeergoed dinner propere kamers
enkel er was geen fietsenstalling maar deze is in opbouw dus 9/10
9.0
Reurekas
5
Nederland
juni 11, 2019
In één woord: fantastisch!
Heb geen enkele negatieve opmerking over dit hotel! Heerlijk eten, prachtige omgeving, mooie, schone kamers! Wil hier beslsist weer naar toe!
10.0
Blommaert
1
België
mei 31, 2019
Vriendelijke ontvangst en gemotiveerde personeel.Dit was de3de keer en komen zeker terug.
8.8
Hoogenboom
1
Nederland
mei 28, 2019
Alles is gezellig verlopen vriendelijk personeel
8.8
Lubbers
Nederland
mei 27, 2019
We hebben genoten van dit verblijf . Hotel raakt de 5 sterren.
8.8
Barendregt
1
Nederland
mei 25, 2019
Een mooi hotel, midden in de natuur gelegen, uitvalsbasis voor vele fietstochten en op loopafstand van een gezellig dorp. Wat wil een gast nog meer?
Het personeel is zeer voorkomend, klantvriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt en het diner lieten voor ons niets te wensen over. Wij waren hier voor de vierde maal en er volgen zeker nog meer bezoeken.
10.0
Kirkels
Nederland
mei 20, 2019
Onze ervaringen van 2018 deden ons besluiten opnieuw te kiezen voor NH Sparrenhorst. Gunstige, centrale,, ligging, uitstekende service en goed eten.
9.5
Miedema
1
Nederland
mei 15, 2019
Prima hotel, attent personeel en vriendelijk. Het verblijf in het hotel was heerlijk, diner en ontbijt meer dan voldoende.
Goed verblijf, we komen zeker terug.
9.0
Nuijt
1
Nederland
mei 14, 2019
luxe, thuis voelen, aanrader
8.7
Kamerling
1
Nederland
mei 13, 2019
Hotel NH Hotel Sparrenhorst is het Goed verblijven. Service ten top....
In Hotel Sparrenhorst hadden wij een aangepast kamer omdat mijn vrouw afhankelijk is van een rollator...Het Hotel is mooi gelegen in het bos. De eten was prima en je hoefde ook niet (te) lang te wachten. De bediening, de hulp / service van het personeel was SUPER. Als ze ons aan zagen komen werd er gelijk ruimte gemaakt dat we er door konden of dat de lift mn bij het ontbijt er aan kwam. De kamer is wel niet al te groot/ Kon je aan aan de muur tegen over het bad zien, die was al helemaal beschadigd van rollators of rolstoelen. Het bed was iets te hoog en helaas niet verstelbaar. Dus niet echt een gehandicapten kamer....Het zwembad was alleen bereikbaar met een trap.....ziet u het voor je met een rollator... Maar al met al een geslaagde vakantie...........
7.8
Klare-Lubbers
5
Nederland
mei 09, 2019
prettige dagen gehad jammer dat het nogzokoud was ook helaas inde openbare ruimte niet aangenaam warm
geen
7.5
Wolffenbuttel
Nederland
mei 09, 2019
Lekker eten en nog lekkerder ontbijt
Kamer is aan de kleine kant, wel goed schoon, lekkere temperatuur van het zwembad, verlichting zou daar wat zachter mogen
9.2
Paauw
1
Nederland
april 30, 2019
Rustige ligging en sfeer, vriendelijk en betrokken personeel en uitstekende keuken!
Jammer dat het wellness gedeelte zo klein is en er geen mogelijkheid is om goed af te koelen.
8.8
Eeckhout
1
België
april 10, 2019
Goed verblijf maar dranken zijn buitensporig duur!
Pas de prijzen van de drankenkaart aan want ze zijn echt niet in verhouding met de keuze.
9.7
Aarnoudse
Nederland
april 08, 2019
mooi rustig hotel met vriendelijk personeel
op een tweepersoons kamer zouden we graag ook 2 stoelen zien dit was ons enige min puntje
7.7
Van Breemen
1
Nederland
april 04, 2019
Zeer vriendelijk personeel
Gezelligheid in de avond was minder geen leuke bar aanwezig zeer groot gemis
8.8
Delicaat
1
Nederland
april 04, 2019
Heel goed hotel
Alles is prima in het hotel
8.5
De Knikker
Nederland
maart 26, 2019
Bijzonder vriendelijk personeel
10.0
't Hooft
1
Nederland
maart 25, 2019
Uit de waarderingscijfers blijkt dat wij zeer tevreden zijn geweest. Vooral het ontbijt maakte indruk, geweldig.
Wij zouden geen enkel minpunt kunnen bedenken
8.8
Teitsma
1
Nederland
maart 14, 2019
Fijn en gastvrij verblijf in prima, rustig gelegen hotel!
We hebben het erg naar de zin gehad, prima ontbijt en diner. We konden zelfs Fries spreken met "onze" ober ? Ook in het zwembad was het goed toeven en de omgeving is zeer geschikt om te fietsen. Mooi winkelcentrum ook! We komen vast nog eens weer!
8.2
Strien
1
Nederland
maart 05, 2019
Prima hotel,het is ons prima bevallen.
8.0
Visser
1
Nederland
maart 04, 2019
Wij komen er al jaren en altijd weer heerlijk daar
9.8
Vedder-Ranselaar
5
Nederland
februari 25, 2019
Met mijn dochter en twee kleindochters hebben wij genoten en voelden on zeer verwend. Ga hier zeker nog een keer naar toe!

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur