NH Geldrop

Bogardeind 219, 5664 EG, Geldrop, Noord-Brabant, Nederland

Beoordeling van NH Geldrop

Totale hotel score:

8.0
Gebaseerd op 69 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij NH Geldrop.

Opbouw score NH Geldrop :

Algemene waardering

8.1
 

Ligging

7.8
 

Service

8.2
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

8.2
 

Kamers

7.7
 

Kindvriendelijkheid

7.0
 
Resultaten 1 - 50 van 69
6.6
Van de Wetering
Nederland
december 13, 2018
Fijn een sauna en zwembad erbij
Lekkende toilet. Grote vlek in stoel(doorgegeven aan de receptie) 2e dag was er geen vis. Niet geleverd. Als je 6 gerechten hebt en er kunnen 2 gerechten niet besteld worden dan wordt de keus wel klein.(ook daarover hebben we bij de bediening iets gezegd)
10.0
Van der Burgh
1
Nederland
december 03, 2018
Prima hotel. Zeer vriendelijk ontvangst. Uitstakende service Een aanrader.
Op een verblijf, in dit en meerdere NH Hotels valt niets op. Goed concern. Prima keuken. Het zwembad een fijne onderbreking tijdens het verblijf
10.0
Kok
1
Nederland
november 17, 2018
Heel fijn verblijf
8.5
Meijer
1
Nederland
november 15, 2018
Gezellig hotel.
Badkamer mag wel een goede schoonmaak beurt hebben. Erg veel schimmel tussen de voegen en naden.
7.3
Wolput
4
België
november 08, 2018
goed verblijf
goed hotel
6.1
Rozenschoon
Nederland
november 01, 2018
Ons verblijf viel erg tegen omdat er heel veel buiten gebruik was.
De tennisbanen waren al jaren niet in gebruik maar deze werden wel beschreven in het arregement.zo ook de whirlpool, deze was byiten gebruik, de koffiemachine was stuk, de cigaretten automaat was stuk. In het stoombad hing een heel vieze geur. En de kamer zat vol met beestjes en ook in het hele hotel. Onze kamer werd niet schoongemaakt en er waren ook geen handdoeken. Dit alles was voor ons een heel grote teleurstelling. Mede omdat wij iets bijzonders te vieren hadden is dit weekeind behoorlijk verpest.
8.3
De Mey
1
België
oktober 24, 2018
vriendelijk personeel, super lekker eten, mooie omgeving om te fietsen en gezellig dorp om te winkelen.
slaande deuren van buren waren storend, vooral 's morgens.
7.7
Haagmans
5
Nederland
oktober 23, 2018
alles was goed en lekker gegeten
7.7
Sikkema
1
Nederland
oktober 11, 2018
Tevreden maar de kamer, m.n. de badkamer is gedateerd.
7.6
Verfaillie
2
België
oktober 11, 2018
uitstekend op alle vlakken
7.7
Bosters
1
Nederland
oktober 04, 2018
Eten bijzonder goed.
In de ontbijtzaal, serre, hingen spinnenraggen van wel 1meter lang. De ramen van de serre waren vuil en vies. In de slaapkamer317 hingen spinnenraggen aan t plafond. Erg jammer.
7.2
Bijl
1
Nederland
oktober 03, 2018
Zwembad en sauna een prettige verrijking, een goede locatie voor een paar dagen er tussen uit.
Buitenzijde hotel een vuile uitstraling. De ramen extreem vuil en de entreetuin onverzorgd.
9.0
Caris
1
Nederland
september 28, 2018
10.0
De Smedt
1
België
september 25, 2018
goed gelegen voor wandelingen in de heide
7.6
Coppoolse
1
Nederland
september 22, 2018
Erg goed bevallen, mede dankzij het prachtige weer.
Communicatie tussen goedverblijf en NH hotel kan beter. Wij hadden betaald via ideal aan Goedverblijf. NH hotels wilde dat wij bij hen nog een keer dit bedrag voldeden bij aankomst. Dit is gebruikelijk en niet via Goedverblijf. Vervelende situatie bij aankomst, gelukkig konden wij de betaling laten zien, en kregen we alsnog de pas van de kamer!!!!
7.8
Rijmenants Bal
1
België
september 08, 2018
Mooie locatie in een streek met veel fiets en wandelmogelijkheden , top !
8.2
Tol
Nederland
juli 21, 2018
De aanbiedingen van 'Goedverblijf' hebben ons tot op heden nog nooit teleurgesteld.
Per toeval deed ik de deur los van het koelkastje en achterin bij de afvoer van het automatisch ontdooien zag ik roestwater, mag denk in af en toe eens aandacht aan geschonken worden. Wat we nog nooit meegemaakt hebben is dat toen wij ons meldden wij niet geregistreerd stonden bij Hotel NH Geldrop. Is trouwens goed opgelost.
8.6
Vervoort
Nederland
juli 16, 2018
Goede ontvangst
Alles ok
7.7
Vaupell
1
Nederland
juli 02, 2018
Uitstekend ,kindvriendelijkheid is niet van toepassing.
We hebben een paar fijne dagen gehad, mooie kamer ,goed eten, fijn personeel,helemaal niets te klagen,ook erg attent ,i v m onze 56 e trouwdag kregen we een leuke beschreven kaart en een bon voor een drankje, een plek om nog eens terug te komen.
7.7
Swennenhuis
1
Nederland
juni 12, 2018
Goed tot heel goed
Badkamer een beetje klein.
9.3
Den Ouden
1
Nederland
juni 11, 2018
Heel goed geweest
voor herhaling vatbaar
8.1
Frankevyle
1
Nederland
juni 07, 2018
mooie locatie, vriendelijk en behulpzaam personeel, eten was prima en ruime kamers.
wellicht tot een volgende keer
8.3
Scheepbouwer
5
Nederland
juni 05, 2018
Het is ons zeer goed bevallen.
7.0
De Haan
Nederland
juni 03, 2018
Kamer netjes badkamer klein reptie vriendelijk.
Re
7.7
De Boer-Hes
Nederland
mei 31, 2018
5.5
Hoogendoorn
1
Nederland
mei 17, 2018
Uitermate teleurstellend!
Positief; 1. Bediening. 2. Parkeergelegenheid. 3. Bedden. Negeatief; 1. De ramen waren zo vies, kon er bijna niet doorheen kijken. 2. Wat een rotzooi (afval) bij de ingang van het hotel en achter in de struiken van onze kamer. 3. Badkamer was niet schoon, vies op de vloer in de hoeken en schimmelplekken. 4. De bar was smerig, vloer en tafels. 5. Rumoerig, werden om 05.00 al wakker door gepraat.
8.0
Bloemberg
1
Nederland
mei 11, 2018
Net hotel, mooi gelegen, goede bediening, goed diner en vooral goed ontbijt.
8.0
Sturm
Nederland
april 24, 2018
uitstekend verzorgd,goede service, vriendelijk personeel!
6.1
Carati
1
Nederland
april 23, 2018
Badkamer matig kamer gied
Erg zakelijk. Weinig andere gasten
8.8
Kammeraat
Nederland
april 19, 2018
Mooie gelegenheid en zeer geschikt om vanuit de locatie wandelingen of fietstochten te maken.
7.8
Stuurman
1
Nederland
april 16, 2018
prachtige fietsroute staalbrechtseheide
8.2
Muizers
2
Nederland
april 13, 2018
het was keurig allemaal, gaan we zeker nog eens naar toe
7.8
Prins
1
Nederland
maart 21, 2018
was goed
alleen het diner is 2x afgerekend. moet nog worden teruggestort. vinden wij lang duren.
8.0
Van Leeuwen
1
Nederland
maart 06, 2018
wij hebben een heerlijk verblijf gehad , heerlijk eten en enorm uitgebreid ontbijt.
7.0
Van Dijk
1
Nederland
november 30, 2017
Goed verblijf Goede prijs / kwaliteitsverhouding
8.5
Verburgh
1
België
november 24, 2017
Aangenaam en gezellig
Beste, Hotel is zeer goed gelegen en service, eten, was helemaal top. een kleine opmerking, is de badkamer, vonden de badkamer wat verouderd. Voor de rest was alles in orde. Met vriendelijke groeten V.
7.7
Klappe
Nederland
november 20, 2017
Keurig,netjes,goed,vriendelijk,
8.1
Bloem
1
Nederland
oktober 19, 2017
Rustige ligging. Vriendelijk en behulpzaam personeel
Voor herhaling vatbaar
9.0
Van Nielen
5
Nederland
oktober 11, 2017
een super hotel !!!
8.8
De Jong
1
Nederland
oktober 05, 2017
Heel prettig verblijf. Ontzettend aardige medewerkers. Fantastisch ontbijt en heerlijk 3gangendiner.
7.3
Jonkhans
1
Nederland
september 28, 2017
Gedateerd maar wel schoon. Vriendelijk personeel.
7.5
BOS
2
Nederland
september 21, 2017
prima verblijf. De badkamer is gedateerd en vraagt om vernieuwing. Geldt ook voor de vloerbedekking in het hotel.
7.7
Oosterbroek
5
Nederland
september 15, 2017
heerlijjke bedden
Onze kamer was schoon maar mag wel een kleine aanpassing ondergaan.
7.9
Roumans
1
Nederland
september 14, 2017
Goede ontvangst ,vriendelijk personeel,mooie grote kamer, alles goed schoon, lekker eten.
Geen opmerkingen , zeer tevreden.
9.2
Van der Spek
1
Nederland
september 13, 2017
Een prima verblijf waarbij de ligging geschikt is om vandaar uitstapjes(o.a. per fiets) te ondernemen
L.S., Wij vonden het vreemd dat onze E- bikes en/of fietsen alleen via de hotelingang naar de berging gebracht moest worden om diefstal te voorkomen. De mogelijkheid zou kunnen bestaan dat je met vieze banden over het kleed gaat waar ook de receptie aanwezig is. Zou bij het gebruik van de fietsenstalling het E-kaartje aangekoppeld kunnen worden zodat alleen de mensen die hier gebruik van maken daar toegang toe heeft?. Groetend, R.v.d.Spek
9.0
Maatje
4
Nederland
september 06, 2017
prima hotel met lekker eten en fijne grote bedden
9.2
Dries
1
Nederland
september 04, 2017
Een Fijn Hotel dat een perfecte ligging heeft en vlakbij de A67 ligt zonder geluids overlast .
Het NH Hotel in Geldrop geeft een rustgevende indruk en dat hebben wij ook 3 dagen ervaren . Het diner op de aankomst dag was perfect en het Ontbijt op beide dagen was zeer goed en verzorgt . EEN klein detail zijn de iets detateerde badkamers wat een beetje krap overkomt . Verder een heerlijk Hotel dat ik zo kan aanbevelen als iemand mijn menig vraagt . Groeten Fam Dries
7.7
Kolbe
1
Nederland
september 04, 2017
`Redelijk.Tot goed.
Nadeel verkeerhinder. Lawaai.
8.5
Tebrugge
4
Nederland
augustus 31, 2017
erg goed Vooral met zwembad
Aankomst was spannend wij stonden niet in geschreven dus was even schrikken gelukkig is alles goed gekomen zeer tevreden
9.5
Verdonck
2
België
augustus 21, 2017
Heel veel kwaliteit voor weinig geld (arrangement). Een echte aanrader!
Reservatie via goedverblijf.nl was blijkbaar niet doorgekomen tot bij het hotel in kwestie, maar dat vormde uiteindelijk geen probleem. De receptioniste wist ons te vertellen dat er inderdaad de laatste dagen computerproblemen waren tussen het reservatiesysteem bij goedverblijf.nl en NH Hotels (noch de automatische reservaties werkten, en er werden ook geen bevestigingsmails gestuurd). ICT-specialisten waren het probleem aan het analyseren/oplossen.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur