NH Geldrop

Bogardeind 219, 5664 EG, Geldrop, Noord-Brabant, Nederland

Beoordeling van NH Geldrop

Totale hotel score:

8.0
Gebaseerd op 81 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij NH Geldrop.

Opbouw score NH Geldrop :

Algemene waardering

8.1
 

Ligging

7.8
 

Service

8.3
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

8.2
 

Kamers

7.6
 
Resultaten 1 - 50 van 81
8.2
De Mey
1
België
september 03, 2019
vriendelijk personeel, lekker eten, niet ver van supergezellig centrum, mooie omgeving om te fietsen
hadden enkel wat last van slaande deuren van de nabije kamers, smorgens vroeg.
6.7
Janssen
Nederland
augustus 15, 2019
Bedden middelmatig, ontbijt uitstekend
Schoonmaken kan beter, badkamer aan renovatie toe.
7.7
Vervoort
België
augustus 13, 2019
8.8
Goormans
België
augustus 08, 2019
Zeer goed hotel ... goede ligging voor fiets- en wandeluitstappen .... en om te shoppen in Eindhoven :-)
Zeer goede kamer en matrassen. Iets verouderde badkamer. Jammer van de verschillende voetbalploegen die daar toen juist overnachten ... die zorgden voor wat overlast en lawaai.
7.7
Verlangen
1
Nederland
augustus 06, 2019
Prima gelegen hotel.Dichtbij Geldrop centrum en Eindhoven per fiets
Weinig keus met het menu. 1 hoofdgerecht Er zou een keuze gemaakt moeten kunnen uit A la carte
9.0
Leroy
1
België
juli 06, 2019
7.7
De Haan
1
Nederland
juli 06, 2019
Wij hebben genoten.
Allereerst veel lof voor die bar/ober wat is dat een keurige en correcte man. Zoals u ziet hebben wij een paar fijne dagen gehad. Toch moeten wij een opmerking maken, misschien heeft u daar iets aan. Bij het hoofdgerecht werden sliptong geserveerd, geen andere keuze, Aan de slip tong zat een smaak die niet vers smaakt, jammer.
8.0
Colson
1
Nederland
juli 01, 2019
Tevreden over het hotel, vriendelijk personeel en uitgebreid ontbijfbuffet. Als het 37 graden is,, dan is airconditioning wel zeer prettig én dat had dit hotel!
9.8
Philips
5
Nederland
mei 09, 2019
Mooie grote kamer en heerlijk eten. Goed verzorgd
6.3
Beke
1
Nederland
april 30, 2019
Gedateerd hotel met een goed verzorgd ontbijtbuffet
Dit hotel is echt toe aan renovatie. De entree is niet meer van deze tijd en de receptie en lounge. Oubollig meubilair. De kamers zijn redelijk. Goede bedden, maar de badkamer zou ook gemoderniseerd moeten worden. De wastafel combinatie is voor kleuters. Veel te laag. Het ontbijtbuffet is goed verzorgd en veel keus.
7.2
Honkoop
1
Nederland
maart 30, 2019
Prima ruime kamer fijn dat er een waterkoker is
8.5
Van Molken
1
Nederland
februari 22, 2019
Mooie grote kamer, met koelkast. Koffie staat klaar. Zeer goed uitgebreid ontbijt
6.7
Van de Wetering
Nederland
december 13, 2018
Fijn een sauna en zwembad erbij
Lekkende toilet. Grote vlek in stoel(doorgegeven aan de receptie) 2e dag was er geen vis. Niet geleverd. Als je 6 gerechten hebt en er kunnen 2 gerechten niet besteld worden dan wordt de keus wel klein.(ook daarover hebben we bij de bediening iets gezegd)
10.0
Van der Burgh
1
Nederland
december 03, 2018
Prima hotel. Zeer vriendelijk ontvangst. Uitstakende service Een aanrader.
Op een verblijf, in dit en meerdere NH Hotels valt niets op. Goed concern. Prima keuken. Het zwembad een fijne onderbreking tijdens het verblijf
10.0
Kok
1
Nederland
november 17, 2018
Heel fijn verblijf
8.5
Meijer
1
Nederland
november 15, 2018
Gezellig hotel.
Badkamer mag wel een goede schoonmaak beurt hebben. Erg veel schimmel tussen de voegen en naden.
7.2
Wolput
4
België
november 08, 2018
goed verblijf
goed hotel
6.2
Rozenschoon
Nederland
november 01, 2018
Ons verblijf viel erg tegen omdat er heel veel buiten gebruik was.
De tennisbanen waren al jaren niet in gebruik maar deze werden wel beschreven in het arregement.zo ook de whirlpool, deze was byiten gebruik, de koffiemachine was stuk, de cigaretten automaat was stuk. In het stoombad hing een heel vieze geur. En de kamer zat vol met beestjes en ook in het hele hotel. Onze kamer werd niet schoongemaakt en er waren ook geen handdoeken. Dit alles was voor ons een heel grote teleurstelling. Mede omdat wij iets bijzonders te vieren hadden is dit weekeind behoorlijk verpest.
8.3
De Mey
1
België
oktober 24, 2018
vriendelijk personeel, super lekker eten, mooie omgeving om te fietsen en gezellig dorp om te winkelen.
slaande deuren van buren waren storend, vooral 's morgens.
7.7
Haagmans
5
Nederland
oktober 23, 2018
alles was goed en lekker gegeten
7.7
Sikkema
1
Nederland
oktober 11, 2018
Tevreden maar de kamer, m.n. de badkamer is gedateerd.
7.7
Verfaillie
2
België
oktober 11, 2018
uitstekend op alle vlakken
7.7
Bosters
1
Nederland
oktober 04, 2018
Eten bijzonder goed.
In de ontbijtzaal, serre, hingen spinnenraggen van wel 1meter lang. De ramen van de serre waren vuil en vies. In de slaapkamer317 hingen spinnenraggen aan t plafond. Erg jammer.
7.2
Bijl
1
Nederland
oktober 03, 2018
Zwembad en sauna een prettige verrijking, een goede locatie voor een paar dagen er tussen uit.
Buitenzijde hotel een vuile uitstraling. De ramen extreem vuil en de entreetuin onverzorgd.
9.0
Caris
1
Nederland
september 28, 2018
10.0
De Smedt
1
België
september 25, 2018
goed gelegen voor wandelingen in de heide
7.7
Coppoolse
1
Nederland
september 22, 2018
Erg goed bevallen, mede dankzij het prachtige weer.
Communicatie tussen goedverblijf en NH hotel kan beter. Wij hadden betaald via ideal aan Goedverblijf. NH hotels wilde dat wij bij hen nog een keer dit bedrag voldeden bij aankomst. Dit is gebruikelijk en niet via Goedverblijf. Vervelende situatie bij aankomst, gelukkig konden wij de betaling laten zien, en kregen we alsnog de pas van de kamer!!!!
7.8
Rijmenants Bal
1
België
september 08, 2018
Mooie locatie in een streek met veel fiets en wandelmogelijkheden , top !
8.2
Tol
Nederland
juli 21, 2018
De aanbiedingen van 'Goedverblijf' hebben ons tot op heden nog nooit teleurgesteld.
Per toeval deed ik de deur los van het koelkastje en achterin bij de afvoer van het automatisch ontdooien zag ik roestwater, mag denk in af en toe eens aandacht aan geschonken worden. Wat we nog nooit meegemaakt hebben is dat toen wij ons meldden wij niet geregistreerd stonden bij Hotel NH Geldrop. Is trouwens goed opgelost.
8.5
Vervoort
Nederland
juli 16, 2018
Goede ontvangst
Alles ok
8.8
Vaupell
1
Nederland
juli 02, 2018
Uitstekend ,kindvriendelijkheid is niet van toepassing.
We hebben een paar fijne dagen gehad, mooie kamer ,goed eten, fijn personeel,helemaal niets te klagen,ook erg attent ,i v m onze 56 e trouwdag kregen we een leuke beschreven kaart en een bon voor een drankje, een plek om nog eens terug te komen.
7.8
Swennenhuis
1
Nederland
juni 12, 2018
Goed tot heel goed
Badkamer een beetje klein.
9.3
Den Ouden
1
Nederland
juni 11, 2018
Heel goed geweest
voor herhaling vatbaar
8.0
Frankevyle
1
Nederland
juni 07, 2018
mooie locatie, vriendelijk en behulpzaam personeel, eten was prima en ruime kamers.
wellicht tot een volgende keer
8.3
Scheepbouwer
5
Nederland
juni 05, 2018
Het is ons zeer goed bevallen.
7.0
De Haan
Nederland
juni 03, 2018
Kamer netjes badkamer klein reptie vriendelijk.
Re
7.7
De Boer-Hes
Nederland
mei 31, 2018
5.5
Hoogendoorn
1
Nederland
mei 17, 2018
Uitermate teleurstellend!
Positief; 1. Bediening. 2. Parkeergelegenheid. 3. Bedden. Negeatief; 1. De ramen waren zo vies, kon er bijna niet doorheen kijken. 2. Wat een rotzooi (afval) bij de ingang van het hotel en achter in de struiken van onze kamer. 3. Badkamer was niet schoon, vies op de vloer in de hoeken en schimmelplekken. 4. De bar was smerig, vloer en tafels. 5. Rumoerig, werden om 05.00 al wakker door gepraat.
8.0
Bloemberg
1
Nederland
mei 11, 2018
Net hotel, mooi gelegen, goede bediening, goed diner en vooral goed ontbijt.
8.2
Sturm
Nederland
april 24, 2018
uitstekend verzorgd,goede service, vriendelijk personeel!
6.8
Carati
1
Nederland
april 23, 2018
Badkamer matig kamer gied
Erg zakelijk. Weinig andere gasten
8.8
Kammeraat
Nederland
april 19, 2018
Mooie gelegenheid en zeer geschikt om vanuit de locatie wandelingen of fietstochten te maken.
7.8
Stuurman
1
Nederland
april 16, 2018
prachtige fietsroute staalbrechtseheide
8.2
Muizers
2
Nederland
april 13, 2018
het was keurig allemaal, gaan we zeker nog eens naar toe
7.8
Prins
1
Nederland
maart 21, 2018
was goed
alleen het diner is 2x afgerekend. moet nog worden teruggestort. vinden wij lang duren.
8.0
Van Leeuwen
1
Nederland
maart 06, 2018
wij hebben een heerlijk verblijf gehad , heerlijk eten en enorm uitgebreid ontbijt.
7.0
Van Dijk
1
Nederland
november 30, 2017
Goed verblijf Goede prijs / kwaliteitsverhouding
8.5
Verburgh
1
België
november 24, 2017
Aangenaam en gezellig
Beste, Hotel is zeer goed gelegen en service, eten, was helemaal top. een kleine opmerking, is de badkamer, vonden de badkamer wat verouderd. Voor de rest was alles in orde. Met vriendelijke groeten V.
7.7
Klappe
Nederland
november 20, 2017
Keurig,netjes,goed,vriendelijk,
8.3
Bloem
1
Nederland
oktober 19, 2017
Rustige ligging. Vriendelijk en behulpzaam personeel
Voor herhaling vatbaar

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur