Landgoed De Uitkijk

Hellendoornsebergweg 8, 7447 PA, Hellendoorn, Overijssel, Nederland

Beoordeling van Landgoed De Uitkijk

Totale hotel score:

8.8
Gebaseerd op 31 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Landgoed De Uitkijk.

Opbouw score Landgoed De Uitkijk :

Algemene waardering

8.7
 

Ligging

9.4
 

Service

9.0
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.6
 

Eten

8.9
 

Kamers

8.4
 
Resultaten 1 - 31 van 31
8.7
Veenstra
Nederland
juli 22, 2019
Gezellig hotel vriendelijk personeel
9.0
Van Iwaarden
2
Nederland
april 09, 2019
9.8
Wever
1
Nederland
maart 14, 2019
Genoten
Op de foto van het arrangement zag de kamer er anders uit, daar stel je, dan beetje op in. De kamer die voor ons was, daar was overigens niets op aan te merken, prima! Super gastheerschap en kennis van wijnen en de gerechten!
9.0
De Vreugd
1
Nederland
oktober 29, 2018
Uitmuntend!
Alles was zeer goed verzorgd! Ook buitenom was alles keurig in orde. Fietsenstalling met oplaadpunten voor onze elektrische fietsen! We hopen hier zeker nog eens terug te komen met vrienden!
9.0
Tack
1
België
september 06, 2018
Professioneel, maar heel vriendelijk personeel, topkeuken en fantastische ligging! Wat wil een mens meer.
Zeker voor herhaling vatbaar. Indien er toch één puntje mag zijn die voor verbetering vatbaar is, zijn de ramen met enkele beglazing.
8.8
Sier
5
Nederland
augustus 22, 2018
Perfecte locatie voor een paar dagen relaxen
Goede service Heel lekker eten Goede bedden Perfect personeel Een aanrader
8.5
Lodewijks
2
Nederland
augustus 06, 2018
Mooi terras met bloemen,vriendelijk personeel,we komen vast nog eens terug!
Een opmerking: de fietsenstalling dat was niet zo gemakkelijk en te klein. Maar we hebben vernomen dat er een nieuwe gebouwd wordt!! ??
8.7
Doppenberg
1
Nederland
augustus 04, 2018
Bijzonder fijn verblijf, prachtig uitzicht vanuit een heerlijk hotel
8.8
Visser-Kanon
5
Nederland
juli 12, 2018
Wij hebben echt genoten van het verblijf hier.
Misschien een idee: een beugel plaatsen in de douche voor mensen die even steun willen hebben.
8.5
Lambregts
5
Nederland
juli 02, 2018
Goed verblijf, mooie omgeving , prachtig in het bos
9.0
Busman
1
Nederland
juni 26, 2018
Prima hotel in mooie omgeving
Goede service
9.0
Boele
1
Nederland
april 25, 2018
Personeel zeer behulpzaam en gastvrij
Wat mij irriteert ,bij de meeste hotels , dat de tafelmessen bot zijn .
8.5
Buik
Nederland
februari 26, 2018
prima verzorgd netjes en schoon vriendelijk personeel
8.8
Bus
1
Nederland
september 04, 2017
Het was in een woord :fantastisch
Erg gastvrij ,ik was jarig op de dag van aankomst we kregen koffie met gebak ! Als we even buiten onder het afdak zaten omdat het regende en de krant nog wilde lezen ,kregen we koffie aangeboden . Als we weg geweest waren werd er gevraagd of het fijn was . Alles op een niet te overdreven manier .
8.2
Riemersma
1
Nederland
september 04, 2017
prachtige lokatie,uitstekende service, geweldig personeel. voor herhaling vatbaar.
8.5
Steijger
6
Nederland
augustus 25, 2017
Gezellig kleinschalig hotel met uiterst vriendelijke medewerkers en schitterend gelegen.
8.5
Hompert
1
Nederland
augustus 24, 2017
goed
veel muggen en vliegen in de kamer. plaats horren. uitzicht achterzijde niet bijzonder en lawaai afzuigers van de keuken!!
8.5
Beima - Wanders
1
Nederland
juni 27, 2017
Heerlijk bosrijk verblijf in Hellendoorn e.o.
Prachtig gelegen, midden in de rustige bossen van de Sallandse heuvelrug. Ideaal voor wandelaars, fietsers en ruiters. Het diner is vooral aan carnivoren aan te bevelen, wij misten wat groentes en aardappelen o.i.d.
10.0
Ravoo
1
Nederland
mei 02, 2017
In een woord,Fantastisch.
9.2
Nederlof
1
Nederland
mei 02, 2017
mooi - relex - super
Hotel Landgoed de Uitkijk staat op een super locatie midden in de bossen met een fantastisch uitzicht. Aardige eigenaren / personeel waar niets te veel voor is. Wij hebben een paar dagen heerlijk gefietst en gewinkeld in de omgeving.
8.2
Van der Wolf
1
Nederland
april 03, 2017
9.5
Schutten
1
Nederland
maart 31, 2017
gezellig en comfortabel hotel met bijzonder goede keuken
Wat het hotel boven anderen doet uitsteken, zijn alle bijzonder vriendelijke medewerkers. Geen moeite is teveel.
8.2
Kuijt
Met partner
Nederland
september 26, 2016
correcte bediening, gemoedelijke eigenaren
kamers worden dagelijks goed schoongemaakt. echter, lichte vloerbedekking neemt veel vuil aan en zou van tijd tot tijd schoongemaakt moeten worden.matrassen hebben hun beste tijd gehad.
8.0
De Weij
Een groep
Nederland
augustus 29, 2016
gastvrij en betrokken klantvriendelijkheid
kamers zijn ietwat gedateerd. Begrepen dat deze winter de kamers worden aangepakt. Wij komen zeker terug!
8.8
Van Engelenhoven
Met partner
Nederland
augustus 19, 2016
Comfortabel betrokken medewerkers
Fietsenstalling was klein, verder alles prima
9.0
Rip
Een groep
Nederland
juni 07, 2016
8.5
Burema
Met partner
Nederland
juni 06, 2016
super weekend gehad!
9.5
Schutten
Met partner
Nederland
april 28, 2016
een fantastisch team medewerkers dat het je helemaal naar de zin maakt
De keukenbrigade is bewust bezig om een vernieuwend menu neer te zetten en de vele mogelijkheden zijn ook nog eens vriendelijk geprijsd. Dat resulteert in geweldig eten, in een rustige maar toch gezellige sfeer, waar de mensen alle mogelijke moeite doen om het je naar de zin te maken - wij komen zeker graag terug.
9.0
Brusse
Met partner
Nederland
oktober 05, 2015
kleinschalig hotel met ruime kamer en vriendelijk personeel
eten was prima verzorgd koffie service op de kamer dit werd elke dag weer aangevuld
9.7
Groothedde
Met partner
Nederland
september 14, 2015
Stijlvol maar ook huiselijk.
We hebben een zeer goed verblijf gehad in hotel de Uitkijk. De ontvangst was erg vriendelijk, hartelijk. Het eten was perfect. Smaakvol en prettige bediening. Het ontbijt was goed verzorgd, de eerste dag door dezelfde dame als van de ontvangst. Heel prettig. Bescheiden aanwezig en zeer hulpvaardig. De 2e ochtend was er een andere dame, het eten was goed, maar ze was meer aanwezig. Daardoor andere sfeer. Niet slecht, maar anders. Onze voorkeur ging naar de eerste uit. Kamer was schoon, gezellig en comfortabel. Tip, een klein tafeltje zodat er samen bv een spelletje gedaan kan worden.
8.3
Van Tatenhove
Met partner
Nederland
september 04, 2015
Het hotel was prima, zowel de kamer als het ontbijt en diner. Ook het personeel was erg vriendelijk

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur