Hotel Restaurant Bakker

Dorpsstraat 24, 7251 BB, Vorden, Gelderland, Nederland

Beoordeling van Hotel Restaurant Bakker

Totale hotel score:

8.5
Gebaseerd op 65 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Hotel Restaurant Bakker.

Opbouw score Hotel Restaurant Bakker :

Algemene waardering

8.5
 

Ligging

8.5
 

Service

8.7
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.5
 

Eten

8.3
 

Kamers

8.5
 
Resultaten 1 - 50 van 65
8.0
Van der Veen
1
Nederland
juli 31, 2019
8.3
Bakker
5
Nederland
juli 29, 2019
Goed toeven bij hotel Bakker
9.0
Van Engelenhoven
1
Nederland
juli 08, 2019
Prima, gezellig vriendelijk personeel. Lekker eten
We kregen toch de kamer die We graag wilden hebben I. v. m. het hondje. Heel fijn!!!
9.2
DAubioul
7
België
juni 29, 2019
8.5
Entius
2
Nederland
juni 19, 2019
Prettige kamer, goed ontbijt, goed personeel
mooie omgeving midden in dorp, heerlijk om te fietsen
8.5
Oest
Nederland
april 25, 2019
Personeel super gastvrij. Ontbijt erg goed en uitgebreid. Wij komen een keer terug.
2 puntjes van aandacht. Ventilatie douche niet optimaal en wifi erg langzaam tot geen ontvangst
9.0
Paul
1
Nederland
april 25, 2019
Gezellig en mooi hotel met goed eten.
8.8
Van Engelenhoven
1
Nederland
september 17, 2018
Fijn in de tuinkamer vooral met hond. Ook een eigen terras Is heel fijn
9.2
Van Dalfsen
1
Nederland
september 05, 2018
Standaardkamer heel rustig gelegen, terwijl voorzijde hotel midden in winkelgebied ligt.
Zeker aan te bevelen voor fietsers.
8.5
Hamers
1
Nederland
augustus 24, 2018
Fijn verblijf gehad. Bediening erg vriendelijk. Prima eten!
8.0
Van Denderen
Nederland
augustus 13, 2018
Heel gezellige bediening,erg gadtvrij
Het avond eten is matig maar daarin tegen is het ontbijt uitstekend.
8.3
Van Oostenbrugge
1
Nederland
juli 03, 2018
Paar geweldige dagen gehad in hotel Bakker. Personeel erg vriendelijke en behulpzaam. Mooie kamer en fijne bedden
8.0
Schepers
5
Nederland
juli 02, 2018
9.0
Hendriks
1
België
juni 26, 2018
zeer vriendelijk personeel, zelfs bij topdrukte.
9.7
D'Aubioul
7
België
mei 28, 2018
alles dik ok, misschien te omvangrijk diner
9.0
Arts
1
Nederland
mei 09, 2018
8.0
Van de kleut
1
Nederland
maart 05, 2018
het was ondanks de vrieskou van -10 een hartverwarmend verblijf
Bij aankomst bleek dat we een kamer op de boven verdieping hadden. Ik zei dat ik ivm slecht traplopen juist een hotel had uitgezocht met lift. Het was geen enkel probleem om een kamer op de begane grond te krijgen. Bij vertrek bleek dat onze accu van de auto het had begeven. We kregen alle medewerking om een garage bedrijf te laten komen en de accu weer op te laden. Als 'troost' kregen we nog een warme kop koffie. Hotel Bakker bedankt voor jullie gastvrijheid.
8.8
Parlevliet
1
Nederland
januari 18, 2018
Geweldig verblijf met een up-grate naar de tuinkamer!
Jaarlijks komen wij in januari voor een lang weekend naar Vorden voor fam. bezoek en slapen altijd bij Bakker. Dat doen we al heel wat jaartjes en voor ons is het altijd thuiskomen. Tot nu toe was het verblijf altijd erg goed. Goed ontbijt en diner met verse producten, vriendelijk personeel, schone kamers, mooie omgeving..... Wij blijven graag terugkomen!
8.7
Vlek
2
Nederland
januari 11, 2018
Gezellig, goed eten, mooie kamers, vriendelijk personeel.
8.5
Verhagen
1
Nederland
september 06, 2017
Prachtig en goed verblijf
8.7
Klein
2
Nederland
september 05, 2017
prettig hotel, met zeer gastvrij personeel, supergoed ontbijt en fijne kamers.
8.5
Van Oudenaren
Nederland
augustus 24, 2017
Vriendelijk personeel, gezellig familiehotel
9.3
Marijnissen
1
Nederland
augustus 05, 2017
Verblijf was heel goed en komen zeker een keer terug
9.0
Van de Laarschot
1
Nederland
juni 28, 2017
Erg leuk hotel in een pittoresk dorpje.
Jammer dat er 's nachts erg veel buitenverlichting aan is. Op zich goed voor de veiligheid voor de gasten. Deze verlichting "dringt"behoorlijk binnen 's avonds en 's nachts. Misschien dat een paar gordijnen bij de voordeur / kamerdeur voor een oplossing kunnen zorgen. Met vriendelijke groet, Peter van de Laarschot.
8.5
Tholen
1
Nederland
juni 27, 2017
Een goed hotel met vriendelijke en behulpzame medewerkers voor herhaling vatbaar
7.2
Schepers
Met partner
Nederland
september 16, 2016
7.5
Hilkes
Met partner
Nederland
augustus 31, 2016
Enigszins gedateerd hotel.
Volgens de reserveringsbevestiging zouden we onze kamer om 12.00 uur kunnen betrekken. De kamer was echter om 14.00 uur nog steeds niet beschikbaar. Dat werd ons (door de eigenaar?) zeer onvriendelijk medegedeeld en er werden geen excuses voor het ongemak gemaakt. Verder was alles naar wens.
8.3
Steggerda
Met partner
Nederland
augustus 27, 2016
Gemoedelijke sfeer, zoals we t graag hebben
Erg mooie kamer met uitzicht op de kerk, niet van de goedkoopste categorie, ondanks het arrangements tarief. Heerlijk ontbeten en gedineerd in de prachtige tuin..
10.0
Beirens
Met partner
België
augustus 26, 2016
Prachtige locatie en een mooi hotel. Hert eten was zeer goed en heel vriendelijk personeel. Gaan zeker nog terug
9.3
Wassenaar
Met partner
Nederland
augustus 17, 2016
top
Jammer dat we aan de drukke straatkant sliepen, dat vonden wij een nadeel.(geluidoverlast)
7.7
Van Eeuwijk
Met partner
Nederland
augustus 15, 2016
Een goed en aangenaam verblijf in een mooie omgeving...
Super dat de fietsen binnen konden staan. Vriendelijk personeel.
9.0
Van Mourik
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
het was super goed
Het ontbijt kan wel wat beter....
8.2
Verspagen
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
eten slapen top,zeer vriendelijk,komen terug.
8.5
Van Klink
Vrienden
Nederland
mei 17, 2016
goed hotel ,vriendelijke mensen,lekker eten,fijne verzorging,goede kamers,bed iets te zacht.
Geen
5.8
Lautenbach
Nederland
mei 11, 2016
Prima hotel met vriendelijk personeel
9.3
Eillert
Met partner
Nederland
mei 09, 2016
Zeer vriendelijk en gastvrij personeel in een degelijke accommodatie voor een acceptabele prijs.
- ik heb een vergissing gemaakt bij het uitchecken; inmiddels met het hotel besproken en het zal worden rechtgezet.
8.0
Dijkema
Met partner
Nederland
april 30, 2016
Het was er goed vertoeven.
Mooie omgeving, veel plaatsen die er te bezoeken zijn. Wij troffen het niet zo met het weer, hadden willen fietsen, maar met de auto of de trein kan je ook veel kanten op.
7.3
Bothof
Nederland
april 16, 2016
Mooi hotel met vriendelijke bediening.
Een nieuwere tv met goed werkende afstandsbediening is een aanrader. Het toilet is erg laag. Voor kleine mensen.
8.3
Wesselink
Met partner
Nederland
maart 29, 2016
Dit was een prima weekendje weg hotel met vriendelijk personeel, goed eten en prima service. Een aanrader!
8.7
Schmitz
Vrienden
Nederland
maart 29, 2016
uitstekende kamer; prettig personeel. een aanrader voor Vorden
9.7
Heuvel
Met partner
Nederland
maart 04, 2016
prima ontvangst, erg vriendelijk personeel,uitstekend eten,riante kamer.Hond was welkom,we kregen een rustige plek in het restaurant.
Beslist aan te raden. We komen wellicht nog eens terug in een ander seizoen.
10.0
VanSon
Vrienden
Nederland
februari 08, 2016
Gastvrij Gezellig Helemaal Toppy
10.0
Kocer
Nederland
oktober 28, 2015
Heerlijk in de watten gelegd!
8.8
Nijdam
Vrienden
Nederland
oktober 24, 2015
Een bdrijf waar gastheerschap hoog in het vaandel staat. Bovendien voortreffelijke kamer en heerlijk "wild" gegeten.
8.0
Fredriksz
Met partner
Nederland
september 27, 2015
uitstekende kamer, leuke ontvangst en leuke bediening
10.0
Meijer
Nederland
september 11, 2015
We hebben genoten.
Alles was naar wens, of het moeten de stoepjes en drempels zijn die voor een oud mens wat moeite geven.
8.2
Van Haaften
Met partner
Nederland
september 08, 2015
Het verblijf en de bediening inclusief het eten was uitstekend.
Wij verbleven op kamer 24 en daar is het wel gehorig, zeker als de naaste buren laat in bad gaan.
7.0
Diender
Met partner
Nederland
september 04, 2015
Nette ruime kamer. mooi verzorgde tuin,
8.2
Hubach
Nederland
september 02, 2015
Gezellig sfeervol hotel met perfecte en vriendelijke bediening in het centrum van Vorden.
8.5
Schouten
Met partner
Nederland
augustus 31, 2015
Het is een goed hotel en het personeel is vriendelijk.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur